Matchprogram: IFK Norrköping - Gamla Upsala SK

TOR-ARNE FREDHE IM

TOR-ARNE FREDHEIM. HUVUDTRÄNAREN HAR ORDET

Målkalas i den senaste bortamatchen mot Ifö Bromölla som slutade 1-5. Liknande motstånd väntar i dagens hemmamatch mot Gamla Upsala SK, menar huvudtränare Tor-Arne Fredheim. Motståndarna Gamla Upsala SK har hängt med i toppen av Elitettan, med tio poäng på fem spelade matcher har laget från Uppsala överraskat de flesta. Även Fredheim.

hoppas att hon är redo för matchen nu på söndag. Vad gäller Taylor så vet vi inte när hon är tillbaka i spel eftersom läkarna vill utföra en magnetröntgen innan de uttalar sig om skadan.

Tor-Arne lägger till att de har uppbackning i truppen. Emelie Johansson och Molly Wiklander

stod för två vassa insatser senast och laget har gott självförtroende och känner sig starka. – Vi har haft en riktigt bra träning idag torsdag och att möta ett annat lag med stort självförtroende tror jag bara passar oss som känner samma sak. Vi behöver ha mycket fart, få tillslag och se upp med deras djupledsspel. Klarar vi av det har vi mycket goda förutsättningar i matchen, avslutar Tor-Arne Fredheim.

– De har överraskat. De spelar en bra fotboll och har snabba spelare som hotar i djupled. Hur spelar de? – De spelar likt Bromölla, samma idé och spelsystem och mot dem fick vi slita innan det blev mål. Gamla Upsala har många rutinerade och spelskickliga spelare.

DE SPELAR EN BRA FOTBOLL OCH HAR SNABBA SPELARE SOM HOTAR I DJUPLED

I föregående match i Bromölla var Mimmi Asperot avstängd och tidigt i matchen byttes Taylor Townsend ut efter att ha skadat sig. – Mimmi fick en smäll på tisdagens träning och har kört rehab efteråt, vi

TOR-ARNE FRDHE IM HUVUDTRÄNARE

6

I FK NORRKÖP I NG MATCHPROGRAM

Made with FlippingBook Online newsletter maker