Greenity4

5 M I NUT EN

‘Contact met relaties’

Na 63 jaar is er dan toch een einde gekomen aan het werkzame leven van Theo Glim (78). Hij werkte 31 jaar in de bouw en was 32 jaar commercieel technisch adviseur, de laatste tien jaar bij Omnihout bv. Nu neemt hij afscheid.

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij mij… “En zeker ook bij Omnihout, hoog in het vaandel. De samenwerking met PPO, DLV en Wageningen UR hebben mij, door de ontwikkelingen, het doen van metingen, onderzoeken en gesprekken veel kennis opgeleverd.” Wat mij raakt, is… “Hoe mijn relaties al die jaren met mij zijn omge- gaan. Zeker de manier waarop we altijd met elkaar tot een goed product wisten te komen, passend bij hun bedrijf. Hier ben ik hen dan ook zeer dankbaar voor.” Jammer… “Dat ik het nu achter mij laat, ik zal het werk en de mensen echt missen. Maar, bij de pakken neer gaan zitten, is er echt niet bij. Ik heb een fantastische vrouw en een fijne hobby, het maken van films en het overzetten van 8 millimeterfilms en videoban- den naar dvd. En dan zijn er natuurlijk nog onze kinderen en kleinkinderen. Daar heb ik nu meer tijd voor.” Mijn favoriete moment is… “Dat ik via Greenity mijn dank kan uitspreken naar iedereen voor de schitterende jaren die ik heb mo- gen mee maken. Ik wens eenieder waar ik op wat voor manier ook mee heb samengewerkt, een ge- zonde en goede toekomst. Mijn taak zit erop, maar Omnihout gaat verder. Erik van Bruggen neemt mijn taak compleet over en staat met het gehele team van Omnihout voor klanten klaar.”

Theo Glim 78 jaar Bedrijf: Omnihout Functie: Commercieel technisch adviseur

Tekst: Monique Ooms | Fotografie: René Faas

Op mijn 78e afscheid nemen betekent voor mij... “Afscheid nemen van een hele fijne en mooie, lange carrière.” Ik word… “Boos van leeftijdsdiscriminatie en gelukkig van nog gezond zijn. Ik hoop dat ik dat nog lang mag blijven.” Werken in deze sector… “Is een enorme fijne en interessante tijd geweest waarin ik me goed heb kunnen in- en uitleven.” Ik kwam in deze sector terecht… “Doordat ik in 1985 door Jan Appelman sr. en Lou Nieuwenhuizen ben aangenomen. Later kwam ik bij Omnivent terecht en nu werk ik alweer tien jaar met veel plezier bij Omnihout.” Wat mij het meeste bezighoudt in mijn werk is… “Een goed contact met mijn relaties onderhouden en niet te vergeten het fijne contact met de zaak en mijn collega’s.”

Volgende keer HENK DE JONG accountmanager Rabobank Bloembollenstreek

21 december 2017

35

21 december 2017

Made with FlippingBook Online document