in-lite brochure BE - 2016-2017

5 JAAR IN-LITE GARANTIE

50

51

Dakterras Zoku Hotel Amsterdam

INNOVATIE ONDERSCHEIDT EEN LEIDER VAN EEN VOLGER

in-lite besteedt veel aandacht aan de technische uitvoering van alle armaturen. Niet voor niets geven wij vijf jaar garantie op onze armaturen en transformators.

in-lite lab. Als in-lite willen we je maximaal inspireren en opti- maal informeren. Over de mooiste productcombinaties en lichteffecten, toegepast op de gaafste plekken. In de hipste steden, zowel in binnen- als buitenland. in-lite lab. gaat op zoek naar deze plekken, verlicht ze en laat het aan de wereld zien. Zodat jij en de rest van de wereld de vele mogelijkheden van in-lite verlichting kunnen ervaren en je deze inspiratie kunt gebruiken in je eigen buitenruimte. Dare to be different in-lite lab. zoekt constant naar unieke buitenruimtes en projecten om op een creatieve wijze verlichting toe te passen. Bijzondere daktuinen, terrassen en hoteltui- nen, allemaal vallen ze in de categorie buitenruimtes waar in-lite lab. zich graag in vastbijt.

Deze ruimtes zijn groter dan gemiddeld en de behoeftes zijn anders. Het vereist daarom een andere manier van denken om deze plekken goed te verlichten. Bij in-lite lab. durven we anders te zijn en op zoek te gaan naar een oplossing voor iedere behoefte. Contact Ben je eigenaar van een unieke buitenruimte, zoals bijvoorbeeld een hotel (dak)tuin of een (dak) terras van een restaurant, en wil je door middel van een per- soonlijke benadering tot een creatieve lichtoplossing komen? Met armaturen die aangepast zijn op jouw wensen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met in-lite lab.

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan kun je bij de hovenier of dealer waar je het product hebt gekocht, aanspraak maken op de garantie. De aankoopbon of -factuur is je garantiebewijs, bewaar deze dus goed! Ook als blijkt dat een product niet gerepareerd kan worden, krijg je binnen de garantietermijn altijd een vervangend exemplaar. Mocht het gewenste model niet

meer verkrijgbaar zijn dan bieden wij je een passend alternatief.

Om je buitenlampen langer mooi te houden is het goed om deze net als je tuin regelmatig te onderhouden. Voor simpele onderhoudstips ga je naar in-lite.be/nl/ onderhoud .

We adviseren je in-lite verlichting niet te combineren met kabels of transformators van een ander merk, hierdoor vervalt namelijk de garantie.

IN-LITELAB.COM

INSTAGRAM.COM/INLITELAB

MET DE IN-LITE GARANTIEREGELING GENIET JE ONBEZORGD VAN JE BUITENVERLICHTING

Made with FlippingBook flipbook maker