The Book of in-lite 2022

De brochure "The Book of in-lite 2022" van in-lite Outdoor Lighting.

maak buiten bijzonder.

UNHIDE YOUR GARDEN

DE MAGIE VAN LICHT Heb je er ooit over nagedacht wat een zonsondergang zo bijzonder maakt? Waarom we tot diep in de nacht om een vuurkorf zitten en de tijd compleet kunnen vergeten terwijl, als we binnen hadden gezeten, het feest allang voorbij was geweest? Waarom reizen mensen honderden of zelfs duizenden kilometers om het Noorderlicht te bewonderen? Of om de lichtgevende billboards op Times Square in NY te zien? Is het toeval? Of heeft het te maken met het donker. De avond. De nacht. Het magische en mystieke moment van een etmaal waarin alle zintuigen anders op elkaar afgestemd zijn. Het is het deel van de dag waarin licht als veel specialer wordt ervaren dan overdag. Want juist het donker, maakt het licht speciaal. Bij in-lite vinden we dat iedereen dit magische gevoel moet kunnen beleven. Hiervoor hoef je niet de wereld over te reizen of naar de kust te gaan. Dit gevoel krijg je op de plek waar je je het veiligst voelt, bij jouw thuis. In jouw tuin, jouw buiten. De plek waarin overdag al zoveel geleefd wordt en waarin je de mooiste bloemen en planten ziet bloeien. Waarin de kleinste dieren een plek proberen te veroveren en waarin de kleinste mensen het grootste plezier beleven. Juist van deze plek wil je ook ‘s avonds kunnen genieten. Of je nu de hele avond buiten blijft of juist van binnen uitkijkt op een betoverend mooie tuin. Met de verlichting van in-lite ontdek je dat jouw tuin in de avond pas echt tot leven komt. De magie van verlichting met de juiste intensiteit, in de juiste balans en met de mooiste contrasten biedt een beleving die je je van tevoren niet had kunnen inbeelden. Dat noemen we het in-lite moment. En als je het ervaren hebt, blijft het je iedere avond verbazen. Om dit in-lite moment te creëren, is een ‘magic touch’ nodig. Die hebben wij, en ook de dealers en hoveniers met wie wij samenwerken, door jarenlange ervaring. Met de juiste kennis, producten en service laten we zien wat verlichting voor jouw buitenruimte kan doen. En dat is niet ingewikkeld. Doordat het systeem flexibel en eenvoudig te installeren is, verander je jouw donkere tuin binnen een handomdraai in een magische plek waarin de gezelligheid tot in de late uren doorgaat.

PREVIEW NIEUW IN 2022 32

INFORMAT I E Meer dan een merk Eenvoud & intuïtief

MAAK EEN PROFESSIONEEL LICHTPLAN 108

6

10 12 52

Innovatie

MBI

Customer service

130 132 134

LAB

Store locator

CONCEPTEN ACE

14

EVO DISC

20 26 32

SWAY

PRODUCTGROEPEN Grondspots

34 54 68 84 98 118

Staande lampen Wandlampen Buitenspots Opbouwlampen

Systeem

AAN DE SLAG Lichtplan

108

DROOMTUIN DISC CONCEPT 26

Kabelplan

114

MEER DAN EEN MERK

Het in-lite systeem is geschikt voor iedere tuin. Het is gebaseerd op laagspanning waardoor het eenvoudig en veilig aan te sluiten is. Onze lampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van de nieuwste leds. Hierdoor is in-lite duurzaam en wordt iedere in-lite tuin gegarandeerd sfeervol verlicht. Wij ontwerpen de armaturen en het in-lite systeem in eigen huis. Dagelijks zijn we bezig met het design van onze producten. Wij vinden dat alles wat wij bedenken er goed uit moet zien en van hoge kwaliteit moet zijn. Alleen zo kunnen we 5 jaar garantie geven. Tot slot besteden we veel tijd aan het zo intuïtief mogelijk houden van het systeem. Het installeren en gebruiken van het in-lite systeem moet zo simpel mogelijk zijn. En dat is het inmiddels al ruim 20 jaar.

ME ER DAN E EN MERK

ME E R DAN E EN ME RK 7

6

VIJF TIPS DI E JE MOET WETEN ALS IN-LITE PROFESSIONAL

Het in-lite systeem is voor tuinprofessionals ontwikkeld. Het is eenvoudig aan te sluiten en ieder armatuur heeft een specifieke toepassing in de tuin. Meer hierover; bekijk de in-lite productadvisor.

1

in-lite ontwerpt producten in concepten. Eén concept bestaat uit meerdere producten die perfect te combineren zijn in een tuin. Voorbeelden van concepten zijn: ACE, EVO, DISC en vanaf dit jaar ook SWAY.

2

Verlichting op laagspanning is geschikt voor de kleinste tot de grootste elementen in de tuin. Doordat onze armaturen zijn voorzien van led lichtbronnen kunnen bomen van 15 tot 20m met gemak worden verlicht.

3

in-lite verlichting werkt met een HUB, een kastje wat het 230V stroom uit een stopcontact omzet naar laagspanning. We bieden verschillende HUB’s aan waarbij SMART HUB-150 met de in-lite app te bedienen is.

4

Binnen in-lite is de afdeling in-lite LAB verantwoordelijk voor de ‘special projects’. Een team van designers kan jou helpen met het maken van een perfect lichtplan voor jouw exclusieve buitenruimte. Meer hierover: in-lite.com/lab.

5

ME ER DAN E EN MERK

V I J F T I P S 9

8

HUB INSTALLEREN

KABELS AANLEGGEN

ARMATUREN PLAATSEN

BI JZONDER GENI ETEN

EENVOUD & GEBRUIKSGEMAK

IN-L I TE SMART Sinds enkele jaren is het aansturen van apparaten door middel van een app niet meer weg te denken uit de samenleving. Met in-lite smart hebben we als eerste de stap gemaakt naar app aansturing van een volledig assortiment buitenverlichting. Bekijk het in-lite smart hoofdstuk voor meer informatie over alle smart producten en mogelijkheden.

Wij ontwerpen onze producten specifiek voor de tuin. We kijken naar de aanwezige elementen en ontwerpen hier de juiste producten voor. Hierbij staat installatiegemak bij ons ontzettend hoog in het vaandel, zodat iedere tuiprofessional het werken met onze buitenverlichting als vanzelfsprekend ziet. De installatie van in-lite verlichting is zeer eenvoudig. Doordat we een laagspanning systeem hebben hoef je geen rekening te houden met minimale aanlegdieptes en het waterdicht maken van het systeem. Dit maakt de installatie simpel en tegelijkertijd gegarandeerd waterdicht. Ook de bediening van het systeem is simpel gemaakt. in-lite biedt keuze uit HUBs te bedienen middels een touch screen of via de in-lite app. Binnen enkele eenvoudige stappen stel je een compleet programma in. Daarna is het een kwestie van genieten.

ME ER DAN E EN MERK

E ENVOUD & I NTU Ï T I E F 11

10

HUMAN DIMMING

Maximaal gebruiksgemak is het uitgangspunt bij alle armaturen die we ontwerpen. In het nieuwe DISC concept hebben we een nieuwe manier van dimmen toegepast op de 230V variant van de hanglampen. Hiervoor hoef je geen dimmer te installeren maar dim je de lampen simpelweg met een handbeweging. Human dimming noemen we dit. Het is een techniek die in exclusieve binnenverlichting vaker wordt toegepast en nu dus ook voor DISC PENDANT 100-230V. Zo bestuur je de verlichting eenvoudig vanuit je loungeset of aan de eettafel.

human dimming

INNOVAT I E & DES IGN

MOT ION

in-lite motion is een van de meest innovatieve features in een in-lite armatuur. Door deze techniek is de lichtbron van de BIG NERO en BIG NERO NARROW eenvoudig te kantelen zonder dat het armatuur uit elkaar gehaald hoeft te worden. Door een magneet op het in-lite logo van het armatuur te zetten is de lichtbron in de gewenste positie te plaatsen en is eenvoudig het ideale lichtbeeld te creëren. Het armatuur blijft waterdicht.

in-lite ontwerpt al haar producten zelf. Dit doen we al ruim 20 jaar en met deze ervaring op zak weten we welke kwaliteit er nodig is in de buitenruimte. in-lite verlichting is geschikt voor ieder seizoen. Het is bestand tegen wind, regen, kou en extreme hitte. We geven dan ook met vertrouwen vijf jaar garantie op in-lite producten. Dit kan alleen doordat we werken met de beste materialen zoals hoogwaardig aluminium en te kiezen voor de beste afwerkingen. Onlangs zijn de energielabels voor EU aangepast. Ondanks dat zijn de leds in onze armaturen van A+ kwaliteit waardoor de warmtehuishouding in de lamp optimaal is. Dit zorgt ervoor dat ongedierte en vocht buiten blijven en de levensduur wordt verlengd.

Uiteindelijk zijn we pas gelukkig als een in-lite product ook mooi is. We hebben een sterke focus op design en vinden het belangrijk dat onze producten mooi en toegankelijk zijn.

ME ER DAN E EN MERK

I NNOVAT I E 13

12

P E R F E C T S PAC E I N - L I T E D R O O M T U I N

AC E CO N C E P T In deze tuin in Arnhem zijn ACE armaturen toegepast. Door de staande lampen en wandlampen te combineren wordt de hele tuin verlicht zonder eenheid in kleur en stijl te verliezen. Om extra sfeer te geven en de mooie bomen uit te lichten zijn SCOPE armaturen toegevoegd. Hiermee maak je de tuin helemaal af!

4x ACE a €176

€704

6x ACE HIGH a €209 3x ACE DOWN a €137 6x MINI SCOPE a €84

€1254

€41 1

€504

3x SCOPE a €109

€327

Totaal :

€3200

ACE CONCE P T

DROOMTU I NEN

14

15

ACE DOWN

ACE DOWN 100-230v

Corten White

Rosé Silver Flat Grey

Dark Grey

Corten White

Rosé Silver Flat Grey

Dark Grey

ACE DOWN geeft een gerichte bundel licht en is geschikt voor montage aan een muur of schutting.

ACE DOWN 100-230V geeft een gerichte lichtbundel naar beneden en is geschikt voor montage op een gevel.

ACE HIGH

Corten White

Rosé Silver Flat Grey

Dark Grey

ACE HIGH geeft aan twee zijden een gespreid licht naar beneden. Geschikt voor verwerking tussen planten en siergrassen.

BEK I JK ALLE WANDLAMPEN

DROOMTU I NEN

ACE CONCE P T

16

17

AC E

MINIMALISTISCH DESIGN MET KENMERKEND STRAK LICHTBEELD

Personaliseer de ACE armaturen met in-lite accessoires speciaal ontwikkeld om te kunnen spelen met licht. Met deze accessoires creëer je ieder gewenst lichtbeeld. • WINK voor staande lamp ACE • SHUTTER 1 en SHUTTER 2 voor de wandlampen • LENS CLEAR en LENS DIFFUSE voor alle ACE armaturen

WINK

SHUTTER

LENS

ACE is één van de meest complete concepten binnen het in-lite assortiment. Het biedt staande lampen en wandlampen in wel vijf verschillende kleuren. Met dit concept kan iedereen uit de voeten. Het ontwerp is minimalistisch en het licht geeft een kenmerkend strak lichtbeeld. Met de verschillende kleuren van de ACE armaturen creëer je ook overdag het gewenste effect. Door de keuze tussen

Rosé Silver, White, Dark Grey, Corten en Flat Grey bepaal jij of het armatuur overdag een echte eyecatcher wordt of één met de natuur.

D E G E H E L E AC E S E R I E B E K I J K E N ?

DROOMTU I NEN

ACE CONCE P T

18

19

P E R F E C T E VO L U T I ON I N - L I T E D R O O M T U I N

E VO CO N C E P T De elementen in de tuin zijn strak en bestaan uit rechte lijnen. Daarom is hier gekozen voor het EVO concept. Langs de paden komt EVO LOW mooi tot zijn recht. Onder de zwevende bank zit EVO FLEX. Met de toevoeging van verschillende SCOPE armaturen is het geheel compleet.

5x EVO LOW a €219 4x EVO DOWN a €198 1x EVO FLEX 3 a €318 4x MINI SCOPE a €84 2x BIG SCOPE a €137

€1095 €792 €318 €336 €274 €2815

Totaal :

DROOMTU I NEN

EVO CONCE P T

20

21

EVO LOW Black

EVO DOWN

Black

De stijlvolle wandlamp is perfect voor het sfeervol verlichten van wanden, schuttingen en muren. Overdag is het een stijlobject, in de avonduren zorgt het voor een mooi lichteffect zonder dat je verblind wordt.

EVO LOW is een stijlobject voor je tuin dat aan één zijde een architectonisch strak lichtbeeld geeft. EVO LOW komt het beste tot zijn recht wanneer je deze plaatst tussen lagere beplanting langs een pad.

EVO FLEX De flexibele lijnverlichting EVO FLEX is verkrijgbaar in 1, 2 en 3 meter. Met de bijbehorende accessoires is deze eenvoudig op iedere plek te monteren.

BEK I JK ALLE STAANDE LAMPEN

DROOMTU I NEN

EVO CONCE P T

22

23

E VO ARCHITECTONISCHE VORMGEVING EN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

EVO DOWN

Het EVO concept staat voor design en premium kwaliteit. De armaturen hebben een architectonische vormgeving, die zich perfect laat verwerken in tuinen met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. EVO geeft lange paden, strak gestucte gevels en entrees een exclusieve twist. Daarnaast hebben de armaturen een ‘diamond cut’ lens wat het licht mooi en egaal spreidt. De geanodiseerde behuizing geeft EVO niet alleen een premium look, maar maakt het armatuur ook extreem weerbestendig. EVO is verkrijgbaar in geîntegreerde-, staande-, wand- en opbouwarmaturen en biedt oneindig veel mogelijkheden.

EVO FLEX

EVO GROUND 300

EVO HYDE 180

EVO HYDE 550

H E T H E L E E VO CO N C E P T B E K I J K E N ?

DROOMTU I NEN

EVO CONCE P T

24

25

D I S COV E R YOU R S T Y L E I N - L I T E D R O O M T U I N

D I S C CO N C E P T Door de mooie ronde vormen in deze tuin komt DISC hier perfect tot zijn recht. Bij de lange eettafel kan tot in de late uurtjes geborreld worden dankzij de hanglampen. Door de prachtig beplante borders te verlichten met de staande lampen blijft de tuin ook ‘s avonds kleurrijk.

4x DISC a €189

€756

4x DISC LOW a €167

€668

5x DISC PENDANT a €147

€735

5x BIG SCOPE a €137

€685

Totaal

€2844

DROOMTU I NEN

D I SC CONCE P T

26

27

HANGLAMPEN DISC PENDANT is de eerste hanglamp van in-lite. Hiermee maak je van iedere overkapping, loungehoek of eethoek een sfeervolle setting waar tot de late uurtjes gegeten en geborreld kan worden. DISC PENDANT is verkrijgbaar in 12V en 100- 230V. Deze laatste variant heeft als extra toepassing human dimming.

DI SC & DI SC LOW Black DISC en DISC LOW zijn met de rondom schijnende lichtuittrede dé perfecte armaturen om kleurrijke borders sfeervol te verlichten.

DI SC PENDANT 100-230V

Black

DISC PENDANT 100-230V maakt van iedere overkapping, loungehoek of eethoek een sfeervolle setting waar tot laat geborreld kan worden. Dit armatuur is dimbaar middels human dimming.

human dimming

DROOMTU I NEN

D I SC CONCE P T

28

29

D I S C ELEGANT EN EIGENTIJDS DESIGN

WIST JE DAT. . ... de lichtbron van de DISC en DISC LOW ook gebruikt kan worden om DISC WALL samen te stellen? DISC LIGHT HEAD kun je combineren met DISC TUBE, DISC TUBE LOW en DISC BASE.

Tijdens het ontwerpproces van DISC stonden vorm en lichtuittrede centraal. Voor de vorm van dit nieuwe concept zijn we teruggegaan naar natuurlijke vormen. Het is een concept met rondingen en zachte vormen waarin duidelijke elementen uit de natuur zijn verwerkt. Zo is bij de staande lamp een duidelijke link naar een paddenstoel te leggen, maar zie je ook in de lichtbron van de armaturen een glooiing die vaak terug komt in de natuur. Het concept is elegant, heeft een zachte uitstraling, maar is tegelijkertijd een eigentijds design.

DISC WALL

DISC WALL 100-230V

DROOMTU I NEN

D I SC CONCE P T

30

31

CONCEPTEN NI EUW IN 2022

in 2022 introduceren we diverse nieuwe concepten of worden bestaande concepten completer maken. Op deze manier blijven we nieuwe oplossingen bieden om de tuin naar je eigen smaak te verlichten. Zo zal concept SWAY uitgebreid worden met drie armaturen; MINI SWAY voor in de kleine borders, SWAY PENDANT als hanglamp in overkappingen en SWAY TABLE als draadloze tafellamp. Perfect om iedere eethoek sfeervol te verlichten.

IN-LITE SMART

Ben je benieuwd naar alle introducties? Blijf ons volgen op Instagram & Facebook.

En de toekomst is nu. In 2022 wordt het licht van in-lite nog persoonlijker. We bieden iedere in-lite SMART gebruiker de optie om de verlichting nog beter aan te passen naar eigen smaak. Met in-lite SMART RGBW armaturen ontstaat de mogelijkheid om kleurverlichting in de tuin toe te voegen. Open de in-lite app, pas de lichtkleur aan en geniet van jouw persoonlijk gecreëerde magie. Daarnaast zullen we diverse nieuwe dimbare armaturen introduceren waardoor je zelf bepaalt hoeveel licht je in je tuin wilt. Eén ding is zeker; met de in-lite SMART HUB hou je volledige controle over jouw tuin en worden de mogelijkheden in 2022 nog groter.

N I EUW I N 2 0 2 2 33

I NFORMAT I E

32

PUCK

Lichtsterkte: laag

FUSION

GROND S POT S P R O D U C T G R O E P

Lichtsterkte: laag

HYVE

Lichtsterkte: midden

DB-LED (WW)

Lichtsterkte: midden

FLUX

Lichtsterkte: hoog

NERO

Lichtsterkte: hoog

EVO GROUND 300 Lichtsterkte: midden LUNA Lichtsterkte: hoog

PRODUCTGROEPEN

GRONDS POT S 35

34

PUCK 22

Pearl Grey Black

Prijs €63,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,60 W

Installatiewaarde: 0,60 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 96

PUCK PUCK armaturen schijnen rondom en geven een subtiel, niet verblindend licht. Het armatuur is in twee maten (60 & 22mm) verkrijgbaar en is ideaal te gebruiken als indicatie verlichting langs paden, terrassen en opritten.

PUCK

Pearl Grey Black

Prijs €107,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1,50 W Installatiewaarde: 2,50 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 96

PRODUCTGROEPEN

GRONDS POT S 37

36

FUS ION 22

Prijs €47,50 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,20 W

Installatiewaarde: 0,20 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 93

FUS ION 22 RVS

Stainless Steel

Prijs €55,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,20 W

Installatiewaarde: 0,20 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 94

FUSION FUSION is het zachtste licht van in-lite door de afwerking met een diffuse lens. Wil je echt iets unieks? Maak dan een sterrenpad door de verschillende formaten te combineren. Hierdoor ontstaat een sfeervol en uniek effect.

FUS ION

Stainless Steel

Prijs €89,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,90 W Installatiewaarde: 1,00 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 93

PRODUCTGROEPEN

GRONDS POT S 39

38

HYVE 22

Prijs €47,50 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,20 W

Installatiewaarde: 0,20 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 93

HYVE 22 RVS

Stainless Steel

Prijs €55,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,20 W

Installatiewaarde: 0,20 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

HYVE

Stainless Steel

HYVE HYVE armaturen geven een opvallend maar sfeervol lichtbeeld. Door de honingraatlens is het licht helder en sprankelend. De spots, leverbaar in drie varianten, zijn ideaal voor paden, terrassen en opritten.

Prijs €89,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,80 W

Installatiewaarde: 0,80 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

PRODUCTGROEPEN

GRONDS POT S 41

40

DB-LED (WW)

Prijs €42,50 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,50 W

Installatiewaarde: 0,50 VA Kleurtemperatuur: 2850 K CRI: 94

VERWERKEN IN GRAS, ZAND OF GRIND? Gebruik accessoire SPIKE.

FLUX

FLUX FLUX is ontworpen om grote, hoge objecten te verlichten. Door zijn krachtige lichtbron verlicht FLUX vanaf de grond 5 meter hoog. Kijk voor meer FLUX armaturen op de volgende pagina.

Stainless Steel

Prijs €89,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1,50 W Installatiewaarde: 2,50 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

PRODUCTGROEPEN

GRONDS POT S 43

42

B IG FLUX NARROW

Stainless Steel

Pearl Grey Black

BIG FLUX armaturen worden standaard zonder ring geleverd. Kies uit de verschillende kleuren ringen Pearl Grey, Black en Stainless Steel en bestel de ring erbij.

Prijs €140,00 incl. BTW (prijs incl. ring) Energielabel: F Vermogen: 3,00 W

Installatiewaarde: 4,20 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 93

*RING standaard apart geleverd.

B IG FLUX ASYMMETRIC

B IG FLUX

Stainless Steel

Pearl Grey Black

Stainless Steel

Pearl Grey Black

Prijs €140,00 incl. BTW (prijs incl. ring) Energielabel: F Vermogen: 3,00 W

Prijs €140,00 incl. BTW (prijs incl. ring) Energielabel: F Vermogen: 3,00 W

Installatiewaarde: 4,20 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 93

Installatiewaarde: 4,20 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 93

*RING standaard apart geleverd.

*RING standaard apart geleverd.

PRODUCTGROEPEN

GRONDS POT S 45

44

IN-LITE | MOTION Door deze technologie is de lichtbron van de BIG NERO en BIG NERO NARROW met een magneet eenvoudig te kantelen, zonder dat het armatuur uit elkaar gehaald hoeft te worden.

NERO

Prijs €134,00 incl. BTW Energielabel: F Vermogen: 3,00 W Installatiewaarde: 4,70 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

B IG NERO

Prijs €204,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 7,50 W Installatiewaarde: 11,90 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 90

*Uitgevoerd met in-lite motion

B IG NERO NARROW

Prijs €204,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 7,50 W Installatiewaarde: 11,90 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

*Uitgevoerd met in-lite motion

PRODUCTGROEPEN

GRONDS POT S 47

46

EVO GROUND Hou je van strakke belijning langs je pad en oprit? Kies dan voor de EVO GROUND. Het armatuur heeft een hoogwaardige uitstraling en geeft een breed, sprankelend lichtbeeld.

EVO GROUND 300 Black

Prijs €175,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1,00 W Installatiewaarde: 1,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

PRODUCTGROEPEN

GRONDS POT S 49

48

KIES UIT DE VERSCHILLENDE KLEUREN RINGEN.

LUNA

Stainless Steel

Pearl Grey Black

Prijs €128,00 incl. BTW (prijs incl. ring) Energielabel: G Vermogen: 3,00 W

Installatiewaarde: 5,00 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 94

*RING standaard apart geleverd.

LUNA LUNA staat voor ‘Light Under ‘N Angle’. De lichtbron van LUNA is onder een hoek in het armatuur gemonteerd, zodat je er niet direct in kijkt. Stijlvol detail: de ring is in drie kleuren verkrijgbaar waardoor je de grondspot naar eigen smaak kan stylen.

PRODUCTGROEPEN

GRONDS POT S 51

50

I N - L I T E MBI

I N- L I T E X MBI

EEN PERFECTMATCH Wat krijg je als je één van de grootste beton- en keramiek producenten van Nederland matched met in-lite. Precies, een match made in heaven. Samen laten wezien dat verlichting in bestrating voor een magisch eect in iedere tuin zorgt. MBI levert haar GeoCeramica producten mét voorgeboord gat aan en in-lite zorgt voor de verlichting; makkelijker wordt het niet!

E E N P E R F E C T E MAT C H

“IN-LITE VERLICHTING IS ZEER EENVOUDIG TE VERWERKEN IN ALLE MBI GEOCERAMICA TEGELS. BESTEL JOUW KERAMISCH TEGELS MET VOORGEBOORD GAT EN VERWERK VERL ICHTING OP DE MEEST KWALITATIEVE MANIER IN EEN TERRAS OF OPRIT.” “IN-LITE V I ZEER EENVOUDIG T I MBI GEOCERAMICA TEG LS . BESTEL JOUW KERAMISCHE TE ELS MET VO RGEB VERL ICHT IN KWALITATIE E TER AS OF OP I .

EEN PERFECTE MATCH

Wat krijg je als je één van de grootste beton- en keramiek producenten van Nederland matched met in-lite. Precies, een match made in heaven. Samen laten we zien dat verlichting in bestrating voor een magisch eŽect in iedere tuin zorgt. MBI levert haar GeoCeramica producten mét voorgeboord gat aan en in-lite zorgt voor de verlichting; makkelijker wordt het niet!

De steenmeesters MBI

IN-LITE LUNA

MBI GEOCERAMICA

I NFORMAT I E

MB I

52 0

53 1

S TAAND E L AMP E N P R O D U C T G R O E P

SWAY

Lichtsterkte: midden

ACE

Lichtsterkte: hoog

LIV

Lichtsterkte: laag

EVO

Lichtsterkte: midden

DISC

Lichtsterkte: midden

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMP EN 55

54

SWAY SWAY is een van de populairste armaturen van in-lite. Door de natuurlijke vormen, de zachte rondingen en het subtiel meedeinen van de staander met de wind, wordt dit armatuur één met de schoonheid van de natuur. Door de verschillende hoogtes te combineren krijg je een speels effect tussen grassen en andere beplanting.

SWAY LOW

Pearl Grey Black

85 mm

Prijs €109,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1 W Installatiewaarde: 1 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 95 *Dit is een samengesteld product: SWAY LIGHT HEAD + SWAY TUBE LOW

SWAY

85 mm

Pearl Grey Black

Prijs €125,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1 W Installatiewaarde: 1 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 95 * Dit is een samengesteld product: SWAY LIGHT HEAD + SWAY TUBE

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMP EN 57

56

ACE ACE heeft een strak, open design waardoor het armatuur goed te plaatsen is in beplanting of als eyecatcher langs paden en terrassen. Doordat de lichtbron van ACE kantelbaar is, kun je heel eenvoudig jouw ideale lichtbeeld creëren.

PERSONALISEER HET LICHTBEELD met accessoire WINK

ACE

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €176,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €219,00 incl. BTW

Energielabel: G Vermogen: 3,00 W

Installatiewaarde: 5,30 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 91

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMP EN 59

58

ACE HIGH ACE HIGH geeft aan twee zijden een gespreid licht naar beneden en is daarmee uitermate geschikt voor de verwerking tussen planten en siergrassen. Dit armatuur is verkrijgbaar in vijf kleuren en perfect te combineren met andere buitenlampen uit het ACE concept.

ACE HIGH

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €209,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €253,00 incl. BTW

Energielabel: G Vermogen: 3,00 W

Installatiewaarde: 5,30 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 94

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMP EN 61

60

LIV De staande LIV armaturen geven warm sfeerlicht dat rondom schijnt. LIV is geschikt voor verwerking tussen de beplanting, langs een pad of terras. Werk je met hoogteverschil in de beplanting? Combineer dan LIV en LIV LOW voor het mooiste resultaat.

L IV LOW

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €116,00 incl. BTW

Corten

Prijs €174,00 incl. BTW

Energielabel: G Vermogen: 1,50 W

Installatiewaarde: 2,50 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 95

L IV

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €121,00 incl. BTW

Corten

Prijs €184,00 incl. BTW

Energielabel: G Vermogen: 1,50 W

Installatiewaarde: 2,50 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 95

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMP EN 63

62

EVO LOW

Black

Prijs €219,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 2,00 W Installatiewaarde: 2,10 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

EVO

EVO Met EVO, leverbaar in twee hoogtes, kies je voor echte

Black

Prijs €275,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 2,00 W Installatiewaarde: 2,10 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

eyecatchers in je tuin. De diamond cut lens, geeft een mooi egaal licht bij het uitlichten van brede paden en opritten.

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMP EN 65

64

200 mm

DI SC Black

106

Prijs €189,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 3 W Installatiewaarde: 4,90 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98 * Dit is een samengesteld product: DISC LIGHT HEAD + DISC TUBE

DISC DISC en DISC LOW zijn, met de rondom

schijnende lichtuittrede, dé perfecte armaturen om kleurrijke borders sfeervol te verlichten. Ook verkrijgbaar als wand- en hanglamp. Dit zeer complete concept, is de design oplossing die ervoor zorgt dat de tuin écht af is.

DI SC LOW Black Prijs €167,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 3 W Installatiewaarde: 4,90 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

200 mm

106

*Dit is een samengesteld product: DISC LIGHT HEAD + DISC TUBE LOW

PRODUCTGROEPEN

STAANDE LAMP EN 67

66

WAND L AMP E N P R O D U C T G R O E P

WEDGE

Lichtsterkte: midden

CUBID

Lichtsterkte: laag

EVO DOWN

Lichtsterkte: hoog

HALO

Lichtsterkte: hoog

ACE

Lichtsterkte: hoog

DISCWALL

Lichtsterkte: midden

BLINK

Lichtsterkte: midden

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMP EN 69

68

WEDGE SL IM Dark Grey Prijs €87,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1,00 W Installatiewaarde: 1,00 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 96

MINI WEDGE

Dark Grey

Prijs €59,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,60 W

Installatiewaarde: 0,60 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 95

WEDGE Wil jij een strak en stoer wandarmatuur aan je schutting, muur of onder je overkapping? Dan zijn onze WEDGE armaturen dé oplossing. De drie WEDGE armaturen hebben een variabel lichtbereik en kunnen geplaatst worden op een hoogte tussen de 50 en 180 cm met gebruik van een verlengkabel.

WEDGE

White Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €82,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1,00 W Installatiewaarde: 1,60 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 94

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMP EN 71

70

CUBID CUBID armaturen zijn door hun compacte formaat geschikt voor schuttingen, tuinhekken of boven een buitenkeuken. De armaturen geven een subtiel en egaal lichtbeeld op de ondergrond. In deze tuin is de CUBID gebruikt bij de trap en de BIG CUBID aan de muur en schutting.

CUB ID

White Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €53,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,60 W

Installatiewaarde: 0,60 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 93

B IG CUB ID

White Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €99,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1,00 W

Installatiewaarde: 2,00 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 93

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMP EN 73

72

EVO DOWN Black Prijs €198,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 2,00 W Installatiewaarde: 2,10 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

EVO EVO wandlampen zijn echte eyecatchers met een strak design. De armaturen zijn voorzien van een diamond cut lens waardoor er een mooi verspreid lichtbeeld ontstaat op een muur, schutting of gevel. Combineer EVO met geïntegreerde-, staande- en opbouwlampen voor een premium uitstraling.

EVO DOWN 100-230v Black

Prijs €231,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 4,50 W Installatiewaarde: 11,50 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMP EN 75

74

HALO DOWN

Black

Prijs €154,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 3,00 W Installatiewaarde: 5,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

HALO UP-DOWN

Black

Prijs €187,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 6,50 W

Installatiewaarde: 10,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

HALO DOWN 100-230V

Black

Prijs €197,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 4,50 W Installatiewaarde: 11,50 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

*Dit armatuur is dimbaar

HALO UP-DOWN 100-230V

Black

Prijs €209,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 8,50 W Installatiewaarde: 20,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 93

HALO Kenmerkend voor de HALO armaturen is de zwarte ronde behuizing van geanodiseerd aluminium. Dit geeft de armaturen een hoogwaardige, luxe uitstraling en beschermt ze maximaal tegen weersinvloeden. Het lichtbeeld is te stellen door gebruik van accessoire SHUTTER en LENS.

*Dit armatuur is dimbaar

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMP EN 77

76

ACE DOWN

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €137,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €164,00 incl. BTW

Energielabel: G Vermogen: 3,00 W

Installatiewaarde: 5,30 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 91

ACE DOWN 100-230V

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €169,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €197,00incl. BTW

Energielabel: G Vermogen: 4,50 W

Installatiewaarde: 11,5 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

*Flat Grey is dimbaar

ACE UP-DOWN

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €175,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €209,00 incl. BTW

Energielabel: G Vermogen: 6,50 W

Installatiewaarde: 10,30 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

ACE UP-DOWN 100-230V

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €187,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €230,00 incl. BTW

Energielabel: G Vermogen: 8,50 W

Installatiewaarde: 20,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

*Flat Grey is dimbaar

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMP EN 79

78

34 mm

DI SC WALL

Black

200 mm

Prijs €167,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 3 W Installatiewaarde: 4,90 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

*Dit is een samengesteld product: DISC LIGHT HEAD + DISC BASE

DI SC WALL Gebruik DISC WALL als een échte eyecatcher op een strakke wand, maar ook naast de voordeur of aan een schutting. DISC is ook verkrijgbaar als staande- en hanglamp. Een zeer compleet concept dat de tuin écht af maakt.

34 mm

DI SC WALL 100-230V

Black

Prijs €199,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 4,50 W Installatiewaarde: 4,70 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

200 mm

*Dit armatuur is dimbaar. Dit is een samengesteld product: DISC LIGHT HEAD 100-230V + DISC BASE

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMP EN 81

80

BL INK

White Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €74,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1,00 W Installatiewaarde: 1,70 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 95

BL INK BLINK heeft een prachtig rond design en past goed in een tuin met organische vormen. Het armatuur heeft een mooie, brede lichtbundel op de wand en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

PRODUCTGROEPEN

WANDLAMP EN 83

82

B U I T E N S POT S P R O D U C T G R O E P

MINI SCOPE

Lichtsterkte: midden

MINI SCOPE DUO

Lichtsterkte: midden

SCOPE

Lichtsterkte: hoog

BIG SCOPE

Lichtsterkte: hoog

BIG SCOPE NARROW Lichtsterkte: zeer hoog SUB Lichtsterkte: hoog

PRODUCTGROEPEN

BU I T ENS POT S 85

84

MINI SCOPE DUO

Prijs €195,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 2,00 W Installatiewaarde: 4,00 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 93

MINI SCOPE DUO MINI SCOPE DUO is een armatuur met twee spots die volledig draaibaar en kantelbaar zijn. Verwerk dit armatuur tussen hogere siergrassen en struiken zodat deze zowel van onderuit als bovenaf mooi verlicht worden.

MINI SCOPE

Prijs €84,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1,00 W Installatiewaarde: 2,00 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 93

PRODUCTGROEPEN

BU I T ENS POT S 87

86

BEPERK INKIJK met accessoire SHIELD

SCOPE

SCOPE SCOPE plaats je tussen de beplanting en kan worden gebruikt voor het verlichten van hoge bomen met een smalle kruin. Combineer de verschillende SCOPE armaturen voor het verlichten van verschillende hoogten.

Prijs €109,00 incl. BTW Energielabel: F Vermogen: 3,00 W Installatiewaarde: 5,20 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

PRODUCTGROEPEN

BU I T ENS POT S 89

88

GROOT L I CH T

S P O T S V A N I N - L I T E

Ben je op zoek naar een armatuur om iets uit te lichten? Kies dan één van de spots uit de categorie grondspots of buitenspots. Het juiste type spot bepaal je aan de hand van

twee punten: de ondergrond waarin je de spot gaat verwerken en de afmeting van het te verlichten element. We hebben onze spots voor je op een rij gezet.

4,5m

4,5m

14m

14m

13m

13m

12m

12m

3m

11m

11m

10m

10m

9m

9m

3,5m

3,5m

8m

8m

3,5m

7m

7m

6,5m

6,5m

2,5m

6m

6m

2m

4,5m

5m

5m

4m

4m

5,5m

2m

3m

3m

SUB

B

IG FLUX NARROW B

B

FLUXB

IG FLUXB

BIG FLUX ASYMMETRIC

LUNA

NERO

BIG NERO

BIG NERO NARROW

MINI SCOPE

SCOPEB

IG SCOPE

BIG SCOPE NARROW

GRAS, STEEN, HOUT, GRIND

STEEN, HOUT, GRIND

BEPLANTING

WATER

PRODUCTGROEPEN

BU I T ENS POT S 91

90

HE T JU I ST E L I CHT VOOR E L K TU I NE L EMENT

B IG SCOPE

BRACE VOOR B IG SCOPE BIG SCOPE gebruik je voor het verlichten van bomen tot zo’n zes meter hoog met een brede kruin. BIG SCOPE onderscheidt zich door een brede lichtbundel. Heb je beplanting onder de boom? Gebruik dan accessoire BRACE om boven beplanting uit te komen.

Prijs €137,00 incl. BTW Energielabel: F Vermogen: 5,00 W Installatiewaarde: 8,00 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

PRODUCTADVISOR Het uitzoeken van tuinverlichting lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet! Met de handige in-lite keuzehulp ontdek je binnen een handomdraai welke tuinverlichting voor jouw tuin het meest geschikt is. Scan de QR-code en zie welke armaturen jouw tuin bijzonder maken.

PRODUCTGROEPEN

BU I T ENS POT S 93

92

CRI Alle armaturen uit ons assortiment worden door ons zelf ontworpen. Dit doen we met duurzame materialen en de beste leds. Hierdoor bereiken we een hoge kleurconsistentie binnen ons assortiment. Met een CRI (Color Rendering Index) van 90+ hebben alle armaturen een natuurgetrouw lichtbeeld zodat je alle kleuren in de tuin maximaal beleeft. Daarnaast is het energieverbruik zeer laag.

B IG SCOPE NARROW

Prijs €137,00 incl. BTW Energielabel: F Vermogen: 5,00 W Installatiewaarde: 8,00 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 92

B IG SCOPE NARROW BIG SCOPE NARROW is een spot met een zeer groot lichtbereik van zo’n veertien meter en heeft een smalle lichtbundel. De ideale spot voor het uitlichten van zeer hoge slanke bomen.

PRODUCTGROEPEN

BU I T ENS POT S 95

94

SUB SUB is de onderwaterspot uit het in-lite assortiment. Het armatuur is volledig waterdicht en door zijn voetjes van lood kan hij op de bodem van iedere vijver staan.

SUB

Prijs €€169,00 incl. BTW Energielabel: F Vermogen: 3,00 W Installatiewaarde: 5,60 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

PRODUCTGROEPEN

BU I T ENS POT S 97

96

MINI SCOPE CEILING Lichtsterkte: midden SCOPE CEILING Lichtsterkte: hoog DISC PENDANT Lichtsterkte: midden EVO HYDE 180

OP BOUW L AMP E N P R O D U C T G R O E P

Lichtsterkte: laag

EVO HYDE 550

Lichtsterkte: midden

EVO FLEX

Lichtsterkte: midden

PRODUCTGROEPEN

OPBOUWLAMP EN 99

98

MINI SCOPE CE I L ING

Prijs €87,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 1,00 W

Installatiewaarde: 2,00 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 93

SCOPE CE I L ING De plafondarmaturen zijn perfect voor het verlichten van pergola’s, veranda’s en overkappingen. De armaturen zijn voorzien van een KILLFLASH-ring waardoor het armatuur niet verblindt. SCOPE CEILING is verkrijgbaar in twee maten met elk een verschillend lichtbereik.

SCOPE CE I L ING

Prijs €114,00 incl. BTW Energielabel: F Vermogen: 3,00 W Installatiewaarde: 4,80 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

PRODUCTGROEPEN

OPBOUWLAMP EN 101

100

DI SC PENDANT

Black

200 mm

Prijs €147,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 3 W Installatiewaarde: 4,90 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

111

3 m

DI SC DISC PENDANT maakt van iedere overkap- ping, loungehoek of eethoek een sfeervolle setting waar tot laat geborreld kan worden. Voor de 100-230V variant is accessoire BASE TRIPLE beschikbaar om makkelijk twee of drie armaturen bij elkaar op te hangen.

DI SC PENDANT 100-230V

Black

Prijs €240,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 4,50 W Installatiewaarde: 4,70 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

200 mm

112

*Armatuur is dimbaar middels human dimming.

3 m

Dit is een samengesteld product: DISC PENDANT 100-230V + DISC BASE

human dimming

PRODUCTGROEPEN

OPBOUWLAMP EN 103

102

EVO HYDE 1 80

Black

Prijs €76,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 0,50 W

Installatiewaarde: 0,60 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

EVO HYDE 550

Black

Prijs €109,00 incl. BTW Energielabel: G Vermogen: 2,00 W Installatiewaarde: 2,10 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 96

PRODUCTGROEPEN

OPBOUWLAMP EN 105

104

EVO FLEX Creëer jouw ideale lichtbeeld met de ver- schillende producten van EVO FLEX. Kom je niet helemaal uit met de beschikbare maten? Je knipt EVO FLEX eenvoudig op de juiste lengte. En met de handige EVO FLEX accessoires leg je de flexibele lijnverlicht- ing in een handomdraai aan. Vanaf medio 2022 zal de DRIVER voorzien worden van een dimmer.

EVO FLEX 1

Prijs €158,00 incl. BTWen DRIVER 1 Energielabel: G Vermogen: 6,50 W

Instalatiewaarde: 9,9 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 86

*Vanaf medio 2022 dimbaar

EVO FLEX 2

Prijs € 228 incl. BTWen DRIVER 1 Energielabel: G Vermogen: 11,00 W

Instalatiewaarde: 15,7 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 86

*Vanaf medio 2022 dimbaar

EVO FLEX 3

Prijs € 318 incl. BTWen DRIVER 1 Energielabel: G Vermogen: 14,50 W

Instalatiewaarde: 20,20 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 86

*Vanaf medio 2022 dimbaar

*Dit zijn samengestelde producten: EVO FLEX + DRIVER

PRODUCTGROEPEN

OPBOUWLAMP EN 107

106

AAN D E S L AG

AAN DE S LAG

L I CHT P LAN 109

108

haag en barbecue verlichten

EEN L ICHTPLAN IN VI ER STAPPEN Wil je in-lite verlichting in jouw tuin, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Doorloop onderstaande stappen en binnen een handomdraai heb je een sfeervol lichtplan opgesteld.

verlichting onder de bank

wandlamp bij de poort en schuur i.v.m. veiligheid

pad verlichten vanuit de pergola

plantvakken verlichten met spots en staande lampen

SMART HUB-150 hangt in de schuu r

spots onder de boom

wandlampen op de schutting

1

2

TYPE LICHT Bekijk voor ieder aan te lichten element wat voor soort licht je nodig hebt. Ga hiervoor naar de productadvisor op in-lite.nl. Wissel groots, fel licht af met subtiele verlichting. Dit geeft een mooi lichteffect dat jouw leefomgeving in jouw tuin en huis vergroot. 3

4

TUINONTWERP

ACCENTEN

ARMATUREN

Jouw ideale tuinverlichting begint bij het maken van een lichtplan. Gebruik als basis je tuinontwerp of teken je tuin zelf uit. Interessante plekken om te verlichten zijn onder meer het terras, bomen en beplanting, een tuinhuis of eettafel. Stel jezelf eens voor vanuit welke positie je de tuin ’s avonds wilt overzien. Is dat vanuit je woonkamer of vanaf het terras? Teken deze zichtlijnen in en zorg dat er binnen deze zichtlijnen verlichting aanwezig is. Kom je er niet uit? Laat dan een in-lite dealer of hovenier met je meekijken.

De kracht van een goed lichtplan is accentuering. Denk dus vooral na over de elementen van je tuin die je ’s avonds zichtbaar wilt maken, zoals het pad naar de deur of het terras. Belicht mooie hoekjes, planten of vormen, maar zorg ook voor donkere plekken in de tuin. Zo springen de verlichte delen er beter uit.

Nu is het alleen nog een kwestie van het kiezen van de juiste lampen. Er zijn armaturen verkrijgbaar voor diverse doeleinden in verschillende kleuren. Inspiratie nodig? Kijk op onze website hoe armaturen optimaal worden toegepast. AAN DE SLAG! Heb je jouw plan klaar? Bekijk dan onze installatietips op in-lite.nl. Als je een beetje handig bent, leg jij de verlichting eenvoudig én veilig zelf aan. Of laat jouw in-lite systeem installeren door je hovenier.

AAN DE S LAG

L I CHT P LAN 111

110

L I CHTP LAN I N FAS E S

€2.212

STAP 2

WANDLAMPEN EN BUITENSPOTS 5x ACE DOWN White / 3x ACE HIGH White / 2x BIG FLUX + RING 68 Black / 2x MINI SCOPE / 5x EXT CORD 2 meter / 1x HUB-100 / 2x CBL 14/2 40 meter

€3.316

STAP 3

Heb je een mooi lichtplan voor je tuin gemaakt en denk je eraan om het niet in één keer aan te schaffen? Dan kun je jouw plan eenvoudig stap voor stap uitbreiden. Begin met het aanleggen van voldoende kabel in je tuin en gedurende de tijd sluit je telkens enkele nieuwe armaturen aan. Zo onstaat binnen de kortste keren jouw droomtuin!

€0

€965

START

STAP 1

JOUW DROOMTUIN

JOUW TUIN ZONDER IN-LITE Hopelijk door het lezen van deze brochure hebben we je weten te overtuigen dat dit niet langer een optie is.

WANDLAMPEN 4x ACE DOWN White / 4x EXT CORD 2 meter / 1x HUB-50 / 2x CBL 14/2 40 meter

WANDLAMPEN, BUITENSPOTS en GRONDSPOTS 5x ACE DOWN White / 3x ACE HIGH White / 2x BIG FLUX + RING 68 Black / 2x MINI SCOPE / 3x MINI SCOPE CEILING / 2x EVO HYDE 550 / 2x LUNA + RING 68 Black / 5x EXT CORD 2 meter / 3x EXT CORD 3 meter / 1x SMART HUB-150 / 3x CBL 14/2 40 meter

AAN DE S LAG

L I CHT P LAN 113

112

1x ACE DOWN

2x EVO HYDE 550 (onder de bank)

EEN KABELPLAN IN VI ER STAPPEN Voor je de verlichting in jouw tuin gaat installeren is het handig om een kabelplan op te stellen. Dit doe je eenvoudig in vier stappen.

1x ACE DOWN

1x LUNA

1x LUNA

3x MINI SCOPE CEILING

1x ACE DOWN

3x ACE HIGH

2x MINI SCOPE

2x BIG F LUX

SMART HUB-150

2x ACE DOWN

1

2

3

4

KABELPLAN

HOOFDKABELS

AFTAKKINGEN

EEN LAATSTE CHECK

Een mooi verlichte tuin begint bij een goed licht- en kabelplan. Op basis van jouw lichtplan bepaal je eerst de plek waar je de transformator gaat monteren, bijvoorbeeld in een schuur. Vervolgens maak je een plan hoe de kabels vanuit de transformator de tuin in gaan en hoe ze langs de plekken komen te liggen die je wilt verlichten.

Vanuit een transformator kunnen meerdere kabels de tuin in gelegd worden. Voor HUB- 50 en HUB-100 zijn er twee kabeluitgangen beschikbaar, voor SMART HUB-150 zijn dit er drie. Aan de hand van de armaturen in je lichtplan bepaal je waar de kabels komen te liggen. Houd bij het intekenen rekening met de maximale kabellengtes van 40m (14/2) en 80m (10/2).

Nu je de hoofdkabels hebt ingetekend kun je nadenken over aftakkingen en verlengkabels. Door middel van de CC-2 kabelverbinder maak je eenvoudig een splitsing op één van de hoofdkabels. Hierdoor bereik je altijd alle armaturen. Met verlengkabels kun je de armaturen die lastig met een hoofdkabel bereikbaar zijn, toch voorzien van spanning. Alle kabels in je kabelplan kunnen op een willekeurige plek eindigen en hoeven geen gesloten systeem te vormen.

Je hebt nu een volledig kabelplan getekend inclusief eventuele aftakkingen en verlengkabels. Het is belangrijk om te checken dat de transformator en de individuele kabels niet overbelast zijn. Tel daarom nog één maal de VA-waardes van de armaturen bij elkaar op en check of dit niet hoger is dan de VA-waarde van je transformator. Ook adviseren we om de vermogens van je lichtplan te verdelen over de kabels. Check als laatste over de maximale kabellengtes kloppen en dan ben je good to go.

Meer lezen over de maximale kabellengtes? Ga naar in-lite.nl/kabel

AAN DE S LAG

KAB E L P LAN 115

114

BEREKEN EN KI ES DE JUISTE HUB

5,30 VA

5,30 VA

5,00 VA

2,00 VA

2,00 VA

2,00 VA

2x 2,10 VA

5,00 VA

5,30 VA

5,30 VA

2,00 VA

5,30 VA

4,20 VA

HUB BEPALEN OP BASIS VAN INSTALLAT I EWAARDE

2,00 VA

5,30 VA

4,20 VA

5,30 VA

ACE DOWN MINI SCOPE CEILING EVO HYDE 550 MINI SCOPE LUNA ACE HIGH BIG FLUX

5,30 VA x5 2,10 VA x3 2,10 VA x2 2,00 VA x2 5,00 VA x2 5,30 VA x3 4,20 VA x2

5,30 VA

Het kiezen van de juiste transformator is erg belangrijk. Uiteraard moet er voldoende vermogen zijn voor het lichtplan, maar ook persoonlijke voorkeuren zoals bijvoorbeeld de aansturing spelen mee. We hebben de specificaties op een rijtje gezet. SMART HUB-150 is de meest innovatieve transformator van in-lite. Deze heeft drie individueel bedienbare kabeluitgangen. Aansturing van de transformator gebeurt met de in-lite app. HUB-50 & HUB-100 zijn de reguliere transformatoren binnen ons assortiment. Deze zijn eenvoudig te bedienen met een touchscreen en hebben de beschikking over twee kabeluitgangen. De kabeluitgangen zijn niet individueel te bedienen.

HUB-50

HUB-100

SMART HUB-150

--------------------------------- 75,00 VA

Maximaal aan te sluiten vermogen

50 VA

100 VA

150 VA

Aansturing door middel van

touchscreen

touchscreen

in-lite app

Aantal aan te sluiten grondkabels (lijnen)

2 lijnen

2 lijnen

3 lijnen

KIES JE HUB

Individuele aansturing van lijnen mogelijk

Handmatig on/off

(d.m.v. in-lite app)

Dag/nacht schakeling

(i.c.m. lichtsensor)

(i.c.m. lichtsensor)

(i.c.m. atomische klok)

Timerfunctie

urenschakeling

urenschakeling

volledige vrijheid

Bewegingsmelder

MOVE (bedraad)

MOVE (bedraad)

SMART MOVE (draadloos)

HUB-100

SMART HUB-150

Signalering overbelasting & kortsluiting

Montage buiten mogelijk met PROTECTOR

op >50cm

op >50cm

op >50cm

PRIJS

131,-

156,-

359,-

AAN DE S LAG

KAB E L P LAN 117

116

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4-5 Page 6-7 Page 8-9 Page 10-11 Page 12-13 Page 14-15 Page 16-17 Page 18-19 Page 20-21 Page 22-23 Page 24-25 Page 26-27 Page 28-29 Page 30-31 Page 32-33 Page 34-35 Page 36-37 Page 38-39 Page 40-41 Page 42-43 Page 44-45 Page 46-47 Page 48-49 Page 50-51 Page 52-53 Page 54-55 Page 56-57 Page 58-59 Page 60-61 Page 62-63 Page 64-65 Page 66-67 Page 68-69 Page 70-71 Page 72-73 Page 74-75 Page 76-77 Page 78-79 Page 80-81 Page 82-83 Page 84-85 Page 86-87 Page 88-89 Page 90-91 Page 92-93 Page 94-95 Page 96-97 Page 98-99 Page 100-101 Page 102-103 Page 104-105 Page 106-107 Page 108-109 Page 110-111 Page 112-113 Page 114-115 Page 116-117 Page 118-119 Page 120-121 Page 122-123 Page 124-125 Page 126-127 Page 128-129 Page 130-131 Page 132-133 Page 134-135 Page 136-137 Page 138

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online