AEG - Inbouwtoestellen Elektrohandel - 2021 NL

 

 

 

1AEG - SNEL AAN DE SLAG

SNEL AAN DE SLAG Bedankt dat je hebt gekozen voor de digitale brochure. Een slimme én ecologische keuze. Om je snel op weg te helpen, vind je hieronder een overzicht van de belangrijkste features*.

Zoeken Met de handige zoekfunctie vind je meteen informatie over specifieke apparaten. Notitie toevoegen Heb je een interessant apparaat gezien, voeg dan eenvoudig een notitie toe. Een cookie bewaart de notities in je browser. Inhoudsopgave Snel naar een bepaald hoofdstuk? Ga naar de inhoudsopgave en klik.

Notities tonen/verbergen Zo zie je in één oogopslag de apparaten die je interessant vond.

Delen Deel de hele brochure of een pagina ervan eenvoudig via e-mail of social media.

Downloaden Wil je de brochure ook offline kunnen bekijken? Download en bewaar hem. Inzoomen Erg praktisch op een tablet of smartphone, dankzij de traploze slider.

Miniaturen weergeven Wil je snel naar een specifieke pagina gaan, gebruik dan de miniatuurweergave.

* Met een laptop of desktopcomputer heb je direct toegang tot alle features. Bekijk je de brochure via een tablet of smartphone, dan krijg je standaard de mobiele weergave, met alleen de zoek-, blader-, inhouds- en downloadfunctie. Kies voor desktopweergave in je browser (Chrome geeft het beste resultaat) als je alle features wilt gebruiken.

2

INHOUD

Ovens

8

Compact range

15

Lades

20

Microgolfovens

22

CrystalLine

29

ComboHobs

32

Inductiekookplaten

33

Vitrokeramische kookplaten

54

Gaskookplaten

58

Werkbladdampkappen

65

Plafonddampkappen

66

Inbouwgroepen

67

Eilanddampkappen

70

Schouwdampkappen

71

Telescopische dampkappen

78

Integreerbaar & onderbouw

81

Eendeurskoelkasten

84

Onderbouwkoelkasten

97

Koel/vriescombinaties

98

Diepvriezers

105

Volledig integreerbare vaatwassers

111

Integreerbare vaatwassers

117

Toebehoren & Onderhoud

120

3

OVENS

Het hart van elke keuken is de oven die verse ingrediënten in smakelijke gerechten omtovert. Om jezelf steeds weer te overtreffen en je kookkunsten te verfijnen, heb je een oven nodig die onbeperkte mogelijkheden biedt en uiterst precieze instellingen mogelijk maakt. Zoals een AEG MaxiKlasse™-oven die, naast de grootste binnen- ruimte én bakplaat in zijn klasse, beschikt over tal van functionaliteiten.

ProBlackLine In een strakke, witte keuken zorgt zwarte apparatuur voor een verrassend accent. Daarom introduceerden we een range hoogglanzende, zwarte toestellen: ProBlackLine. Het exterieur van zwart glas is gecombineerd met zwart geanodiseerde handgrepen, wat van deze modellen echte blikvangers maakt.

Nieuwe gebruikersinterface EXCite+ en EXCite

De geavanceerde gebruikersinterface EXCite+ combineert de Shuttle Control bediening met een groot kleuren TFT-display, connectivity en de CookView® camera. Alle instellingen worden duidelijk weergegeven op het display maar dankzij connectivity ook op je mobiele apparaat. Via de CookView® camera kun je het kookproces bovendien live volgen op je mobiel of tablet. Bij de EXCite gebruikersinterface wordt het grote TFT-display gecombineerd met tiptoets-bediening en connectivity. De connectivity biedt ook toegang tot service partners als Innit (receptendatabase) en Google Assistant (voice-control).

4 

Connected cooking De AEG connected ovens maken het bereiden van de lekkerste ge- rechten helemaal gemakkelijk. Kies eenvoudig een gerecht met behulp van de My AEG Kitchen-app en de juiste instellingen worden via WiFi naar de oven gestuurd. Tijdens de bereiding kun je de instellingen via je smartphone of tablet altijd nog wijzigen. Nog makkelijker is het om de oven te gebruiken met Google Assistant, dan kun je hem gewoon vertellen de temperatuur aan te passen.

Rood. Medium. Doorbakken. Maak kennis met de nieuwe souschef – hét hulpmiddel in je zoektocht naar het sappigste lamskroontje of de mooiste zalmfilet. Gebruik de kerntemperatuursensor om de oven te laten weten hoe het gerecht moet worden bereid met gebruikmaking van de woorden die in een restaurant gebruikelijk zijn – rood, medium, doorbakken. Vanaf nu kun je erop vertrouwen dat de oven begrijpt wat je bedoelt alleen maar door de woorden die je kiest. Zonder de ovendeur te hoeven openen wordt alles gecontroleerd en beheerst.

Pyrolyse reiniging Niemand reinigt graag de oven. Daarom doen AEG-ovens met pyrolyse-functie dat zelf. De oven warmt op tot 500°C en zelfs de meest hardnekkige resten worden weggebrand. Alles wat overblijft, is een klein beetje as dat je gemakkelijk kunt weghalen met een vochtige doek. Alle AEG ovens zijn ontworpen met veiligheid als een prioriteit. Daarom is de ovendeur tijdens het schoonmaken vergrendeld totdat de temperatuur tot een aanvaardbare waarde is gedaald. Ovens met stoomfunctie beschikken over een speciaal stoomreinigingsprogramma voor een grondige reiniging van de oven.

5 

STOOM. VERGELIJK DE MODELLEN.

AEG heeft verschillende soorten ovens in het assortiment waarbij aan traditionele hetelucht stoom wordt toegevoegd.

Bij de SteamBake -ovens wordt tijdens de eerste 10 minuten stoom toegevoegd. Dit is vooral geschikt voor het bakken van brood e.d. Bij de SteamCrisp -ovens wordt tijdens het gehele bakproces stoom toegevoegd. Ideaal voor het bakken van brood én het bereiden van vleesgerechten. De SteamBoost - en SteamPro -ovens beschikken tevens over een 100% stoomfunctie en dat maakt ze ook geschikt voor het stomen van groenten en vis. In een SteamPro-oven kan daarnaast sous-vide worden gekookt. Bovendien beschikken ze over een uitneembare stoomlade en een vochtsensor voor een zeer precieze instelling van het stoomniveau.

Sous-vide Sinds jaar en dag gebruiken professionele chefs de sous-vide techniek om gerechten te bereiden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vacuüm gesealde, speciale plastic zakken en waterbaden. Door het vacumeren worden vocht, aroma, smaak en voedingsstoffen van elk ingrediënt ingesloten voor een ultieme smaakbeleving. Dankzij de sous-vide-functie waarover de AEG SteamPro-ovens beschikken, wordt de constante lage temperatuur die hiervoor nodig is automatisch gehandhaafd.

Steamify®-functie Door het toevoegen van stoom aan

Aan de slag Bij een oven die zoveel mogelijkheden biedt, hoef je eigenlijk maar op één ding te letten: zorgen dat je de juiste techniek gebruikt op het juiste moment. Of het nu gaat om het bereiden van een simpel, doordeweeks gerecht of een uitgebreide gourmet maaltijd. Daarom hebben wij een speciaal kookboek ontwikkeld. Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor dit kookboek, is je nieuwe SteamPro- of SteamBoost-oven registreren via aeg.be. Gebruik je in de keuken liever je tablet? Download dan de My AEG Kitchen-app (zowel voor iOS als Android).

traditionele hetelucht worden gerechten nog lekkerder. Vochtige lucht voorkomt bovendien dat vocht verdampt en gerechten uitdrogen. En dankzij de voorzichtige en gelijkmatige verhitting gaat er niets kapot en blijven vitaminen, smaak en textuur beter behouden. Hoeveel stoom er nodig is, wordt dankzij de Steamify®-functie automatisch bepaald. Je stelt de temperatuur in zoals je normaal gesproken zou doen en activeert de Steamify®-functie. De oven zorgt dan voor de juiste hoeveelheid stoom.

6

Handig: indeling in series Om het kiezen van een oven te vergemakkelijken, zijn de AEG-ovens ingedeeld in series. Aan de hand van het serienummer kan eenvoudig worden afgelezen over welke basisfuncties en mogelijkheden een bepaald model oven beschikt. Deze worden in de hieronder afgebeelde tabel weergegeven. Voor nog meer info over ovenfuncties is op pag. 46/47 een uitgebreide ovenfunctietabel opgenomen.

Smart Kitchen / connectivity

-

-

-

-

   

Camera

-

-

-

-

-

-

-

-

-Sous-vide-functie

-

-

-

-

-

-

-

-

 

Steamify®-functie

-

-

-

-

-

-

-

 

100% stoom

100% stoom

100% stoom -

bakken / braden

Stoomondersteuning

-

-

bakken

-

-

Aantal stoomniveaus

4

4

3

-

-

-

-

-

-

-

Multihetelucht

     

Microgolffunctie

-

-

-

-

-

-

-

-

Grill-functie

     

Koken op meerdere niveaus

     

Kerntemperatuursensor

-

-

-

-

  

 

Geschikt voor

100% stoom

100% stoom

100% stoom

100% stoom

100% stoom

100% stoom

sous-vide

sous-vide

7  

  !!"

      !  " #  #  $%&   ' (&)# " "  * " #+$ & " + , !  "  + 

 #

# # 0 +  #   #  0 " +  +-  "  2# %#  " - #+ .#

#&/ " &+ .#  "  0 

- #  "  

   # #

1  + # # 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 5         !  " #  #  $%&   ' (&)# " "  * 345" #+$ , !  "  + 

  !!"

 #

# # 0 +  #   #  0 " +  +-  "  2# %#  " - #+ .#

#&/ " &+ .#  "  0 

- #  "  

   # #

1  + # # 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 5   6  6#     !  " #  #  $%&   ' (&)# " "  * 345" #+$ , !  "  + 

  !!"

 #

 #  0 " +

- #+ .#

  1  + # # # # 0 +  #  

 +-  "  2# %7+  "  8 9  * # " 0 #$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

8 7   6  6#     !  " #  # : - #  #  # - #+ .# 

  !88 #96

1  + # #  #   #  0 " +  +-  "  2# %7+  " 

8 9   # + #  * # +  / ) 0 " 

,     + .#

7 + # 0 ;4&<;4  

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 ::7   

  4

 6     #  ' (&)# " " 

 #  0 " +

/ ) 0 0 "

# ++

 +-  "  2# %7+  "  8 9:  * # " 0 

 # + # * # + : - #  # 1  + # # $ %#<$ / ) 0 * #

" 

  " # 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 :6    

  4

 6     #  = - #  # $ %#<$ 2# %7+  "  8 9:  

/ ) 0 0 "

7 + # 0 ;4&;4 /  9<> /     # #      # ++

 # + # * # + 

/ ) 0 * #

" 

  " # 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

9 :666  5 

  4

 6     #  = - #  # 2# %#  "  8 9:  / ) 0 0 " # ++ 

7 #+ #  " #7?:3/ 0 + @ +0     *#$&&   / ) 0 "  7 + # 0 ;4&<;4 

/  9:> /        #$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 :6 6  5 

  4

 6     #  = - #  # 2# %#  "  8 9:  

/ ) 0 0 "

7 + # 0 ;4&<;4 /  9:> /         # ++

@ +0     *#$&&   / ) 0 "  

#$%&'(()*!

+,&'(()*!   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 :::    

  4

 6     #  1$ #  $ #  +  #  0 " +  +-  "  2# %#  " 

8 9:  * # " 0  / ) 0 0 " # ++ @ +0      # + # 

* # + / ) 0

" 

 

7 + # 0 ;4&;4

/  9<> /    #$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

10 5   6 

  "." !!"

'    

1  + # # $ %#$  #  0 " +  +-  "  2# %7+  " 

8 9:  * # " 0  # + #  * # +  / ) 0 "  ' (&)# " "  * 345" #+$ , !  "  +  # - #+ .# #$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 : :6     "."

'    

2# %7+  "  8 9:  * # " 0  / ) 0 0 " # ++ 7 #+ #  " #7?:3/ 0 + 

 # + # * # + 

= - #  # $ %#<$  #  0 " +  +-  "  / ) 0 * #

" 

 

 " # 7 + # 0 ;4&;4#$%&'(()*!

+,&'(()*!

)--.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 6   5   "."

'    

/ ) 0 0 "

7 + # 0 ;4&;4 /  9<> /     # #      

# ++

= - #  # $ %#<$ 2# %7+  "  8 9:  

 # + # * # + 

/ ) 0 * #

" 

  " # 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

11 6   5   "."

'    

/ ) 0 0 "

7 + # 0 ;4&;4 /  9<> /     # #      

# ++

= - #  # $ %#<$ 2# %7+  "  8 9:  

 # + # * # + 

/ ) 0 * #

" 

  " # 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 6 ;  5   "."

'    

* # " 0  / ) 0 0 " # ++  # + #  * # +  / ) 0 " 

7 + # 0 ;4&;4 /  9<> /         $ %#<$ 

 #  0 " +2# %7+  "  8 9<  

=

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 : 7   5 

  . ".#42.

'    

*#$<4 0+ 0 + @ +0     *#$&&   / ) 0 "  

7 + # 0 ;4&<;4 /  9:>     2# %#  "  8 9:  2 "0  0 " # ++ 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!)--.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

12 :    

'    

@ +0     *#$&&   / ) 0 "  

/  9:> /        2# %#  "  8 9:  / ) 0 0 " # ++ 

7 + # 0 ;4&<;4#$%&'(()*!

+,&'(()*!   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 6 6  56 

'    

/ ) 0 0 "

7 + # 0 ;4&<;4 /  9:> /         

# ++

= - #  # 2# %#  "  8 9:  

@ +0     *#$&&   / ) 0 "  

#$%&'(()*!

+,&'(()*!   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

 6 6  56 

'    

/ ) 0 0 "

7 + # 0 ;4&<;4 /  9:> /         

# ++

= - #  # 2# %#  "  8 9:  

@ +0     *#$&&   / ) 0 "  

#$%&'(()*!

+,&'(()*!   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

13 6 6;  77 

'    

*#$&&   / ) 0 " 

/        2# %  "  8 9<  / ) 0 0 " # ++ 

7 + # 0 ;4&<;4/  9:> =

#$%&'(()*!

+,&'(()*!   

<

-.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

14

2 /

2 -      !!"

      !  " #  #  $%&   ' (&)# " "  * " #+$ & " + , !  "  + 

 #

# # 0 +  #   #  0 " +  +-  "  2# %#  " - #+ .#

#&/ " &+ .#  "  0 

- #  "  

   # #

1  + # # 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

2 --5   6    !!"

      !  " #  #  $%&   ' (&)# " "  * 345" #+$ , !  "  + 

 ##  

- #+ .#

 #  0 " +

#&/ " &+ .#    # # 1  + # # # # 0 + 

 +-  "  2# %#  "  8 9  #$%&'(()*!

+,&'(()*!

)--.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

2 - 5   6    !!"

      !  " #  #  $%&   ' (&)# " "  * 345" #+$ , !  "  + 

 #

1  + # # # # 0 +  #   #  0 " +  +-  " - #+ .# ,     + .# #&/ " &+ .#  "  0 

- #  "  

   # ##$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

15

2 /

2 - 5   66   "." !!"

'    

1  + # # $ %#$  #  0 " +  +-  "  2# %7+  " 

8 9  * # " 0  # + #  * # +  7 + # 0 ;4&;4  ' (&)# " "  * 345" #+$ , !  "  +  # - #+ .# 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

 1"2

/!,,! !3!4.

/".

2 - 7  67   !!"

 #  0 " +

*#$&&   

'      

7 + # 0 ;4&<;4 /  9:> A    " > & 0 -  

 +-  "  2# %#  "  8 9  * # " 0 

/   9 :> * " #+$ & " +

#$%&'(()*! , !  "  +  # - #+ .# +,&'(()*!

-.$

+.$!!/&0*

40 & 

1"2

/!,,! !3!4.

2 - 57  6   !!"

'      

,     + .# #  0 " +

* # " 0  B #   *#$&&    # + #  * # +  /   9 :> +-  "  2# %#  "  8 9  

#$%&'(()*! * 345" #+$ , !  "  +  # - #+ .# +,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

40 & 

1"2

/!,,! !3!4.

16

2 /

2 - :7:  6 

'      

* # " 0  / ) 0 0 " # ++ B #   *#$&&    # + # 

* # + 

7 + # 0 ;4&<;4/   9 :> #  0 " +/  9:> /     # # 2# %#  "  8 9  #$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

40 & 

1"2

/!,,! !3!4.

2 - 5  6 

  0,<$!96  =//>- 56 

'    

 #  0 " +

7 + # 0 ;4&<;4 /  9:<> /         /   9 :>2# %#  "  8 9<  *#$&&   

#$%&'(()*! * 345" #+$ ,) " + 

+,&'(()*!

   

<:

-.$

+.$!!/&0*, !  "  

1"2

/!,,! !3!4.

2 -:7:  6 

'      

* # " 0  / ) 0 0 " # ++ B #   *#$&&    # + # 

* # + 

7 + # 0 ;4&<;4/   9 :> #  0 " +/  9:> /     # # 2# %#  "  8 9  #$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

40 & 

1"2

/!,,! !3!4.

17

2 /

2 --5:  6 

  0,<$!96  =//>-?56 NEW vanaf november ’21 | Voorganger: KMR721000B

'    

 #  0 " +

7 + # 0 ;4&<;4 /  9:<>     /   9 :>2# %#  "  8 9<  *#$&&   

#$%&'(()*! * 345" #+$ ,) " + 

+,&'(()*!

)-

<:

-.$

+.$!!/&0*, !  "  

1"2

/!,,! !3!4.

2 - ::   

'    

8 9<  * # " 0  / ) 0 0 " # ++ B #   *#$&&   

 # + # * # + /   9 :>

,) " + 

7 + # 0 ;4&<;4

 #  0 " +

/  9:<> /    

2# %#  " #$%&'(()*!

+,&'(()*!

   

<:

-.$

+.$!!/&0*

, !  "  

1"2

/!,,! !3!4.

2 - 76   

'      

8 9  * # " 0  / ) 0 0 " # ++ *#$&&    # + # 

* # + 

7 + # 0 ;4&<;4/   9 :>/  9:> /     # # 

 - #  # 

 #  0 " +

2# %#  " 

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   -.$

+.$!!/&0*

40 & 

1"2

/!,,! !3!4.

18

2 /

#$%4,,! @!-- :     !88 #96

* # 74 & 0 "  # ++   4+  9<  -" -  " "  #  , #   0 

&  4+ - #  9:C=   < # " - &    - - 

2 " 0  -  2 " 0  0 2  # 0 & + 0 C3  :0++" 

/  .63 . 2 "  " 

 :

#$%&'(()*!

$!&@/*!8&!*

)!2&!*

)-

@

-.$

)%

19

A8

$!8.8-) 66   

 " + ##  D + 9EF , #  D)     < 

 # 0 + 5 " #+$ 74  @ "=  

, "  " +  G # + ##   

)-

::

-.$

#$%,!/&'(()*!

+.$!!/&0*

0@$8.8-) 66  5 

2 0--"" A #9>" #8 " 

 +#0 + 9& =;4 >  #$#  ,  # + 

/

   

 

40 0 " + # *,

>"  5 ) 3"+  C 0"    " 

::

:

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

   

=

-.$

+.$!!/&0*

<<&<

=./&=*

;4!/

0@$8.8-) 66  5 

2 0--"" A #9>" #8 " 

 +#0 + 9& =;4 >  #$#  ,  # + 

40 0 " + # *,>"  5 ) 3"+  C 0"    " 

::

:

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

)-

=

-.$

+.$!!/&0*

<<&<

=./&=*

;4!/

20

A8

A8-) 66  : 

2 0-" 

,  #+ 40 

3"+  C 0"    " 

0 " + # *,

::

:

#$%&'(()*!

+,&'(()*!

)-

-.$

+.$!!/&0*

@

,

=./&=*

;4!/21

! /.,

! /.,    

8  9  3*5" #+$ 

8 9  # 

5 + 9: # 6 " # + #    6  , #  0-  " # 5 +  # 9 " + 

+ .# -  # " + .# -  0 " $# / 9  

8  #9      H  /   9 :>: # /  9::> 

C

#$%&'(()*!

+,&'(()*! +.$!%8&0*

   

:

-.$

! /.,:  5 

8  9<  3*5" #+$ 74 &0 " 

/  9::> 8 9< B #   "  0 

/ 9<  5 + 9: # 6  , #  0-  " # 7 0  0 + 9 # 

 

#    # C

8  #9      H   H  /   9 >: # 

 # " + .# -  0 " $# 

:

#$%&'(()*!

+,&'(()*! +.$!%8&0*

   

:

-.$

! /.,65:7)  5 

8  9:  3*5" #+$ 74 &0 " 

/  9=> 8 9: B #   "  0 

/ 9:  5 + 9<< # 1 " 0  6  , #  0-  " # 

 

#    # C

8  #9     H  /   9= > # 

 # " + .# -  0 " $# <

::

#$%&'(()*!

+,&'(()*! +.$!%8&0*

)-F    

:<

-.$

22

! /.,

! /.,:5)  7 

8  9<  3*5" #+$ 74 &0 " 

/  9:> 8 9< B #   "  0 

/ 9<  5 + 9: # 6  , #  0-  " # 7 0  0 + 9 # 

 

#    # C

8  #9     H  /   9 >= # 

 # " + .# -  0 " $# =

==

#$%&'(()*!

+,&'(()*! +.$!%8&0*

   

:

-.$

! /., 7:   5 

8  9<  74 &0 " 

 # " + .# - 

6

  

 

, #  0-  " # * #   ,   0   5 +  # 9 *  

#    

 0 " $# / 9<  5 + 9< # 1 " 0 

8  #9  /   9 > # B #   "  0 # C <#$%&'(()*!

+,&'(()*! +.$!%8&0*

)-F    

:

-.$

! /., 7:   5 

8  9<  3*5" #+$ 74 &0 " 

B #   "  0

1 " 0  6 

 

# C

 

, #  0-  " # * #   ,   0   

 # " + .# - 

#    8  #9  /   9 > # 

 0 " $# / 9<  5 + 9< # <#$%&'(()*!

+,&'(()*! +.$!%8&0*

)-

:

-.$

23

! /.,

! /., 7:5  5   !88 #96

8  9<  3*5" #+$ 74 &0 " 

B #   "  0

1 " 0  6 

 

# C

 

, #  0-  " # * #   ,   0   

 # " + .# - 

#    8  #9  /   9 > # 

 0 " $# / 9<  5 + 9< # =<

==

#$%&'(()*!

+,&'(()*! +.$!%8&0*

)-F    

:<

-.$

24

KOOKPLATEN

Bij AEG vinden we dat een kookplaat moet overtuigen qua werking én design. Daarom zijn al onze kookplaten niet alleen ontworpen voor optimale kookresultaten, maar ook voor de nodige flexibiliteit bij het koken. En met een design dat perfect past in je keuken.

SensePro® kookassistentie De draadloze voedselsensor van de SensePro® inductiekookplaat meet de kerntemperatuur van een gerecht zodat het kookproces precies kan worden gecontroleerd. Kook aardappelen, laat saus sudderen, bak een biefstuk - of het nu rare, medium of well- done is. Het is zelfs mogelijk om op deze kookplaat sous-vide te koken. Op een SensePro® inductiekookplaat lukt elk gerecht even goed - het is de persoonlijke souschef van iedere thuiskok.

SenseFry® kookassistentie Altijd de beste smaak en textuur bij het bakken, zonder giswerk over de temperatuur van de olie of boter, is vanaf nu heel eenvoudig. Selecteer op het TFT display gewoon een gerecht en het gewenste resultaat. Een speciale sensor onder het glas regelt het vermogen

van de zone zodat een constante pantemperatuur wordt gehandhaafd. Dit resulteert in perfecte bakresultaten - elke keer weer.

TFT display SensePro® en SenseFry® Gebruik het handige TFT display van de SensePro® en SenseFry® inductie kookplaten om een gerecht en het gewenste resultaat te selecteren. De juiste temperatuur voor het beste bakresultaat blijft dan automatisch gehandhaafd.

25 

SenseBoil® kookassistentie De SenseBoil® inductiekookplaten beschikken over een speciale sensor onder het glas die detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt bereikt. Vervolgens wordt de temperatuur automatisch verlaagd en de inhoud tegen de kook aangehouden. Niets kookt meer over - dus geen verspilling van voedsel én energie. Alle kookzones zijn voorzien van een overkooksensor, maar er kan er maar één tegelijk worden geactiveerd. Plaats een kookpot op de zone en houd het icoon ingedrukt tot in beeld verschijnt.

FlexiBridge en PowerSlide® De FlexiBridge kookzone bestaat uit 4 segmenten die naar keus aan elkaar kunnen worden gekoppeld om bijvoorbeeld één hele grote zone te creëren. De FlexiBridge-zone kan ook worden opgesplitst in 2 gelijke zones of één grotere en kleinere zone. Met één druk op een knop wordt de FlexiBridge-zone omgevormd in drie vooraf ingestelde temperatuurniveaus (hoog, medium en laag) zodat je de pan gewoon kan verschuiven van bakken naar warmhouden.

WARMHOUDEN

KOKEN

BAKKEN

Brugfunctie Door het brugfunctie icoon aan te raken verbind je de twee kookzones tot één grote zone om groter of langwerpig kookgerei te gebruiken. Ideaal voor bereidingen met een grillplaat of teppan yaki.

XL Zone Bereik geweldige resultaten door op de XL-zone te koken. Of je nu een kleine of juist een grote pan gebruikt, deze gespecialiseerde zone zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de pan - exact waar die geplaatst is. Geweldige resultaten en geen verspilling van energie.

26 

Hob 2 Hood Door middel van slimme sensoren in het bedieningspaneel van de kookplaat wordt de dampkap automatisch ingeschakeld en bediend.

Interactieve gebruikersinterface Het moment dat je een kookpot op de kookplaat plaatst, wordt deze automatisch gedetecteerd en lichten alleen de bedieningselementen op die je nodig hebt. Eenmaal geselecteerd wordt de temperatuur in rood aangegeven terwijl de andere beschikbare opties wit blijven.

Pure Black Omdat bij de AEG Pure Black kookplaten geen gebruik wordt gemaakt van gedrukte graphics, is in eerste instantie alleen het glanzend, zwarte oppervlak zichtbaar. Zodra de kookplaat wordt ingeschakeld, gaat de verlichting aan en worden de bedieningselementen en kookzone-aanduidingen pas zichtbaar.

Afwerking van de kookplaat Afhankelijk van het model zijn de inductiekookplaten in verschillende afwerkingen beschikbaar: ‘vlakbouw’ voor vlakaansluitende inbouw in het werkblad, met ‘facet geslepen zijkanten’ of met ‘roestvrij staal kader’ voor inbouw met de kookplaat rustend op het werkblad.

27 

Minimale werkbladdiepte inductiekookplaten

Voor de meeste AEG inductiekookplaten hoeft het werkblad maar 1,2 cm dik te zijn voor een correcte inbouw. En wanneer de kookplaat boven een oven wordt geplaatst volstaat een werkbladdikte van 2,8 cm. De precieze info hierover wordt vermeld bij de productinfo.

Elektronische bediening, ook bij gaskookplaten

De TouchSure kookplaat biedt een volledige elektronische en digitale bediening met tiptoetsen. Andere modellen bieden een elektronische bediening via knoppen met LED aanduidingen.

Gaskookplaten met inox design afwerking De Slim-Line gaskookplaten zijn veel dunner dan klassieke kookplaten en zijn afgewerkt met een inox facetrand. De Ultraflat kookplaten van hoogwaardig inox zijn afgewerkt met een uiterst dun rechtopstaand randje voor een strakke integratie in het werkblad.

Speed branders De Speed branders richten de vlam direct op de onderzijde van de pan. Dit resulteert in 20% minder energieverbruik en 20% snellere opwarming. De branders zijn makkelijk schoon te maken, hebben een verbeterde verbranding, snellere reactiesnelheid en directere controle over de sterkte van de vlam.

28 

".A!

442.'66:6   

,#&+& #+ , # # "" 0-  0- 5 +0 " 'I 9>F: * # #  0 " # + 

7 ++ 0  ,# #  0 # , ) + " # 6 " # ++   -  >&) 

1+ 0 " #0 " 

9 

 ""

1 9)- #+ #

<

-42.

+,&()*! +.$!%8&0*<

#$%&'(()*! 1.//&0*<<&<

=./&=*

442.'6 6  5 

,#&+& #+ , # # "" 0-  0- 5 +0 " 'I 9:>F 'I 9<>F: 

* # #  0 " # + 7 ++ 0  ,# #  0 # , ) + " # 6 " # ++   -  

1+ 0 " #0 " 

9 

 ""

1 9)- #+ #

<

-42.

+,&()*! +.$!%8&0*<

#$%&'(()*! 1.//&0*<<&<

=./&=*

8$ !442.- 67 -  5 

2 " + 

 # +  5  " " 

4 J+  *7  # #  8+ A (9   #  # * " # " ) " #$# 

, # # "" 0-  0- 'I 9:=F<=FF >F:=F<= 6#   2  0 "

 

" )

? #- "  1 " 0 

 # ##  "8 +

"

<

-42.

+,&()*! +.$!%8&0*

#$%&'(()*! 1.//&0*

<<&</F/<@

=./&=*

29

".A!

8$ !442.- 7 -  5 

2 " + 

6#   ) &  6  K#L  # +  5  " " 

? #- "  1 " 0 

, # # "" 0-  0- # ##  "8 +2 

0 "

 

'I 9<F<>F :< 'I 9<F<>F :<

4 J+  *7 

 

" )

"

<

-42.

+,&()*! +.$!%8&0*

#$%&'(()*! 1.//&0*

<<&</F/<@

=./&=*

B!$'B66  66 

  !88 #96

6 "

# ++ 

1 9)- / 9C    - 

#0 "

9  #

<

-42.

+,&()*! +.$!%8&0*#$%&'(()*! 1.//&0*

<<&<

=./&=*8$ !442.1 7 -  6 

2 " + 

5  " "

 

4 J+  *7  # #  8+ A (9   #  # * " # " ) " #$# " )

, # # "" 0-  0- 'I 9:>F:: 'I 9:>F::  2  0 "

? #- "  1 " 0 

 # ##  "8 +?

# 

"

<

-42.

+,&()*! +.$!%8&0*<=

#$%&'(()*! 1.//&0*

<<&</F/<@

=./&=*

30

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122 Page 123 Page 124 Page 125 Page 126 Page 127 Page 128 Page 129 Page 130 Page 131 Page 132 Page 133 Page 134 Page 135 Page 136 Page 137 Page 138

Made with FlippingBook HTML5