AEG - Inbouwtoestellen Elektrohandel - 2020/2021 NL

 

 

 

1AEG - SNEL AAN DE SLAG

SNEL AAN DE SLAG Bedankt dat je hebt gekozen voor de digitale brochure. Een slimme én ecologische keuze. Om je snel op weg te helpen, vind je hieronder een overzicht van de belangrijkste features*.

Zoeken Met de handige zoekfunctie vind je meteen informatie over specifieke apparaten. Notitie toevoegen Heb je een interessant apparaat gezien, voeg dan eenvoudig een notitie toe. Een cookie bewaart de notities in je browser. Inhoudsopgave Snel naar een bepaald hoofdstuk? Ga naar de inhoudsopgave en klik.

Notities tonen/verbergen Zo zie je in één oogopslag de apparaten die je interessant vond.

Delen Deel de hele brochure of een pagina ervan eenvoudig via e-mail of social media.

Downloaden Wil je de brochure ook offline kunnen bekijken? Download en bewaar hem. Inzoomen Erg praktisch op een tablet of smartphone, dankzij de traploze slider.

Miniaturen weergeven Wil je snel naar een specifieke pagina gaan, gebruik dan de miniatuurweergave.

* Met een laptop of desktopcomputer heb je direct toegang tot alle features. Bekijk je de brochure via een tablet of smartphone, dan krijg je standaard de mobiele weergave, met alleen de zoek-, blader-, inhouds- en downloadfunctie. Kies voor desktopweergave in je browser (Chrome geeft het beste resultaat) als je alle features wilt gebruiken.

2

*+(

817

 

26

 

29

 

35

  

56

   

60

  

66

 

6971

  

72

  

73

! "  

80

#  

81

  $ "

82

" 

84

%    

90

&' 

97

 

116

" 

118

( )

124

   " 

129

  " 

132

% $ 

3

OVENS

Het hart van elke keuken is de oven die verse ingrediënten in smakelijke gerechten omtovert. Om jezelf steeds weer te overtreffen en je kookkunsten te verfijnen, heb je een oven nodig die onbeperkte mogelijkheden biedt en uiterst precieze instellingen mogelijk maakt. Zoals een AEG MaxiKlasse™-oven die, naast de grootste binnen- ruimte én bakplaat in zijn klasse, beschikt over tal van functionaliteiten.

ProBlackLine In een strakke, witte keuken zorgt zwarte apparatuur voor een verrassend accent. Daarom introduceerden we een range hoogglanzende, zwarte toestellen: ProBlackLine. Het exterieur van zwart glas is gecombineerd met zwart geanodiseerde handgrepen, wat van deze modellen echte blikvangers maakt.

Nieuwe gebruikersinterface EXCite+ en EXCite

De geavanceerde gebruikersinterface EXCite+ combineert de Shuttle Control bediening met een groot kleuren TFT-display, connectivity en de CookView® camera. Alle instellingen worden duidelijk weergegeven op het display maar dankzij connectivity ook op je mobiele apparaat. Via de CookView® camera kun je het kookproces bovendien live volgen op je mobiel of tablet. Bij de EXCite gebruikersinterface wordt het grote TFT-display gecombineerd met tiptoets-bediening en connectivity. De connectivity biedt ook toegang tot service partners als Innit (receptendatabase) en Google Assistant (voice-control).

4 

Connected cooking De AEG connected ovens maken het bereiden van de lekkerste ge- rechten helemaal gemakkelijk. Kies eenvoudig een gerecht met behulp van de My AEG Kitchen-app en de juiste instellingen worden via WiFi naar de oven gestuurd. Tijdens de bereiding kun je de instellingen via je smartphone of tablet altijd nog wijzigen. Nog makkelijker is het om de oven te gebruiken met Google Assistant, dan kun je hem gewoon vertellen de temperatuur aan te passen. De AEG connected ovens zijn zelfs al voorbereid op Innit. Innit is een platform, boordevol recepten en tips, dat je helpt bij het koken. Je kunt bijvoorbeeld een voedselprofiel aanmaken en recepten zoeken die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Naar verwachting is Innit eind 2020 in België beschikbaar. innit.com

Rood. Medium. Doorbakken. Maak kennis met de nieuwe souschef – hét hulpmiddel in je zoektocht naar het sappigste lamskroontje of de mooiste zalmfilet. Gebruik de kerntemperatuursensor om de oven te laten weten hoe het gerecht moet worden bereid met gebruikmaking van de woorden die in een restaurant gebruikelijk zijn – rood, medium, doorbakken. Vanaf nu kun je erop vertrouwen dat de oven begrijpt wat je bedoelt alleen maar door de woorden die je kiest. Zonder de ovendeur te hoeven openen wordt alles gecontroleerd en beheerst.

Pyrolyse reiniging Niemand reinigt graag de oven. Daarom doen AEG-ovens met pyrolyse-functie dat zelf. De oven warmt op tot 500°C en zelfs de meest hardnekkige resten worden weggebrand. Alles wat overblijft, is een klein beetje as dat je gemakkelijk kunt weghalen met een vochtige doek. Alle AEG ovens zijn ontworpen met veiligheid als een prioriteit. Daarom is de ovendeur tijdens het schoonmaken vergrendeld totdat de temperatuur tot een aanvaardbare waarde is gedaald. Ovens met stoomfunctie beschikken over een speciaal stoomreinigingsprogramma voor een grondige reiniging van de oven.

5 

Stoom: het essentiële ingrediënt Aan traditionele hetelucht wordt stoom toegevoegd. Dit levert niet alleen een krokante en goudkleurige buitenkant op. Dankzij stoom worden smaken beter bewaard en blijft een gerecht heerlijk sappig van binnen. Bij de SteamBake -ovens wordt tijdens de eerste 10 minuten van het bakproces stoom toegevoegd. Dit is vooral geschikt voor het bakken van brood e.d. De SteamCrisp -ovens zijn geschikt voor het bakken van brood en het bereiden van vleesgerechten. Hier is sprake van een gedeeltelijke toevoeging van stoom tijdens het gehele bakproces. De SteamBoost -ovens beschikken daarnaast over een 100% stoomfunctie en dat ze maakt ze ook geschikt voor het stomen van groenten en vis. In de SteamPro -ovens zijn al deze technieken beschikbaar en kun je er bovendien sous-vide mee koken. De SteamPro-ovens zijn bovendien voorzien van een uitneembare stoomlade en een vochtsensor voor zeer precieze meting van het stoomniveau.

100% stoom

100% stoom

sous-vide

100% stoom

100% stoom

Steamify®-functie Door het toevoegen van stoom aan traditionele hetelucht worden gerechten nog lekkerder. Vochtige lucht voorkomt bovendien dat vocht verdampt en gerechten uitdrogen. En dankzij de voorzichtige en gelijkmatige verhitting gaat er niets kapot en blijven vitaminen, smaak en textuur beter behouden. Hoeveel stoom er nodig is, wordt dankzij de Steamify®-functie automatisch bepaald. Je stelt de temperatuur in zoals je normaal gesproken zou doen en activeert de Steamify®-functie. De oven zorgt dan voor de juiste hoeveelheid stoom.

6 

Sous-vide Sinds jaar en dag gebruiken professionele chefs de sous-vide techniek om gerechten te bereiden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vacuüm gesealde, speciale plastic zakken en waterbaden. Door het vacumeren worden vocht, aroma, smaak en voedingsstoffen van elk ingrediënt in- gesloten voor een ultieme smaakbeleving. Dankzij de sous-vide-func- tie waarover de AEG SteamPro-ovens beschikken, wordt de constante lage temperatuur die hiervoor nodig is automatisch gehandhaafd.

Aan de slag Bij een oven die zoveel mogelijkheden biedt, hoef je eigenlijk maar op één ding te letten: zorgen dat je de juiste techniek gebruikt op het juiste moment. Of het nu gaat om het bereiden van een simpel, doordeweeks gerecht of een uitgebreide gourmet maaltijd. Daarom hebben wij een speciaal kookboek ontwikkeld. Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor dit kookboek, is je nieuwe SteamPro- of SteamBoost-oven registreren via aeg.be Gebruik je in de keuken liever je tablet? Download dan de My AEG Kitchen-app (zowel voor iOS als Android).

7  

  

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . +/+'  + 0 12( ."' - -' 3 )-.4" (' " -#4 , !-4 

*' .( !5( .4!6. '.7-4!6. &-!' 8 

.(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' 

5 . ('- " 

$ ( ..9 4 ''.. 

 

 !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*))

 ,, 

 

  - 6

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . + 0 12( ."' - -' :.4" .4. (' "-#4 

*' .( !5( .4!6. '.7-4!6. &-!' 8 

.(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' 

5 . ('- " 

$  5!.+' . , !-4 

( ..9 4 ''..  

 !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*))

 - ,,, 

 

  - 6

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . ;:<'(-.4" + 0 12( ."' - -' 5!.+' . , !-4 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6. '.7-4!6. &-!' 8  

9 4 ''.. .(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- 

5 . ('- " $ ( ..

 

 !"#$

25

%

%&'

 #()*"+!

& "'( ) 

*)

8 - , 

 

  

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . +/+'  + 0 12( ."' - -' 3 ;: '(-.4" , !-4 

*' .( !5( .4!6. '.7-4!6. &-!' 8 

.(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' 

5 . ('- " 

$ ( ..9 4 ''.. 

 

 !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*))

 - ,,, 

 =

  - 6

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . ;:<'(-.4" + 0 12( ."' - -' 5!.+' . , !-4 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6. '.7-4!6. &-!' 8  

9 4 ''.. .(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- 

5 . ('- " $ ( ..

 

 !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*)

 ,,, 

 =

 >.  - 6

>. '" +' " ( "'( !, !-. +' . + 0 12( ."' - -' :.4" .4. (' "-#4 

*' .( !5( .4!6.

*' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /<4#"-' "'? "  *' .( 4 ''. " $  9 4 ''.. .(". 8!4 !!.+' 

 5!.+' . , !-4 

 

 !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*)

9 - ,,, 

 

  - 6

>. '" +' " ( "'( !, !-. +' . ;:<'(-.4" + 0 12( ."' - -' 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6.

!!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /<4#"-' "'? " 

$  9 4 ''.. .(". 8!4 

 5!.+' . , !-4 

 

 !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*)

 . , , 

 

 >.

>. '" +' " ( "'( !, !-. +' . 5!.+' . *' .( !5( .4!6. 

9 4 ''.. !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /<4#"-' 

"'? "  *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 7"!"28-' <4 ''. "8 %@%@ 

('!+' + 4!6.

$ 

 

 !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*)

/ 0, , 

 

 ". --86

0'" +' " ( "'( 

9 4 ''.. *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /<4#"-' "'? " 

<".4.(!"-.+ 0 12( ."' - -' :.4" .4. (' "-#4 5!.+' . *' .( !5( .4!6.  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

10 --0,, 

 %

 ". - 6

.4 '" +' " ( "'( !, !-. +'  ;:<'(-.4" + 0 12( ."' - -' 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6.

""45!- .+ /<4#"-' "'? "  3"# .(#-8"!! *' .( 4 ''. " 

9 4 ''.. "'/"'. %" *' .("( ! 8$-'4! 

 =5!.+' . , !-4 

 

 !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*)

/ -0,,, 

 

 ". - 6

0'" +' " ( "'( 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6.

""45!- .+ /<4#"-' "'? "  3"# .(#-8"!! *' .( 4 ''. " 

;:<'(-.4" + 0 12( ."' - -' 5!.+' . , !-4 

9 4 ''.. "'/"'. %" *' .("( ! 8$-'4!  

 !"#$

25

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

/ -0 , 

 

 ". 

0'" +' " ( "'( 

9 4 ''.. "'/"'. %" *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /<4#"-' 

"'? "  3"# .(#-8"!! *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 7"!"28-' + 0 12( ."' - -' 

 3 ;: '(-.4" , !-4  *' .( !5( .4!6. 

 

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*))

11/ -0,,, 

 

 ". - 6

0'" +' " ( "'( 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6.

""45!- .+ /<4#"-' "'? "  3"# .(#-8"!! *' .( 4 ''. " 

;:<'(-.4" + 0 12( ."' - -' 5!.+' . , !-4 

9 4 ''.. "'/"'. %" *' .("( ! 8$-'4!  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

/ 1 12, 

 

 ".

0'" +' " ( "'( 

.+ /<4#"-' "'? "  3"# .(#-8"!! 72#8 8-!.#44 <".4.(!"-.

*' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"!

=5!.+' . "'/"'. " *' .("( ! 8$-'4! ""45!- 7"!"28-' 3"# .( !-"!.+'  <4 ''. "8 %@%@  

 !"#$

25

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

/ 11.,, 

  

 ".

># '" +' " ( "'( "'.  + 0 12( ."' - -' 

*' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /<4#"-' "'? "  3"# .(#-8"!! 

72#8 8-!.#44 *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 7"!"28-' 3"# .( !-"!.+'   

5!.+' . 9 4 ''.. "'/"'. "  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

12/ 12 , 

 =

 ".

># '" +' " ( "'( "'.  =5!.+' . "'/"'. " .+ /<4#"-' "'? " 

72#8 8-!.#44 *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 7"!"28-' 3"# .( !-"!.+'   

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""?%B 7!"#$ *' .(' .(#"! &"! '"( !  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

/ 2 , 

 

 ".

0'" +' " ( "'( 

72#8 8-!.#44 *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 7"!"28-' 3"# .( !-"!.+'   

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""?%B 7!"#$ *' .(' .(#"! &"! '"( ! =5!.+' . "'/"'. " .+ /<4#"-' "'? "  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

/ 2 , 

 

 ".

0'" +' " ( "'( 

72#8 8-!.#44 *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 7"!"28-' 3"# .( !-"!.+'   

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""?%B 7!"#$ *' .(' .(#"! &"! '"( ! =5!.+' . "'/"'. " .+ /<4#"-' "'? "  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

13/ 2 ,3

  

 ".

0'" +' " ( "'( 

3"# .(#-8"!! 72#8 8-!.#44 *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 7"!"28-' 

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""?%B 7!"#$ &"! '"( ! "'/"'. " *' .("( ! 8$-'4! .+ /<4#"-' "'? " 

 =!"#$

!"#$

% 

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

4 111 , 

 =

 9 ".

># '" +' " ( "'( "'. 

"'? "  3"# .(#-8"!! 72#8 8-!.#44 #"48!"" ##"$#!! *' .( 4 ''. " 

3"# .( 4 ''!"!9 " .(!! # " .( " #4

7"!"28-' <4 ''. "8 %@%@ 7!!""?%B 7!"#$ *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-'  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

 0 1 , 

 =

0'" +' " ( "'( 

#"48!"" ##"$#!!

7!!""? B 7!"#$ &"! '"( ! 

.+ /"'.#"-' "'? "  72#8 8-!.#44 

3. "" 7"!"28-' <4 ''. "8 @ @ 

 

 

!"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

14 0 1 . 

 =

0'" +' " ( "'( 

#"48!"" ##"$#!!

7!!""? B &"! '"( ! 

.+ /"'.#"-' "'? " 

3. "" 7"!"28-' <4 ''. "8 @ @ 

 -'#8"( 8-!.#44  

 !"#$

25

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

 12 2 

  

># '" +' " ( "'( "'.  =5!.+' . .+ /"'.#"-' "'? " 

72#8 8-!.#44 #"48!"" ##"$#!!

7!!""? B 7!"#$ &"! '"( ! 

7"!"28-' <4 ''. "8 @ @  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*

 1222 

  

># '" +' " ( "'( "'.  =5!.+' . .+ /"'.#"-' "'? " 

72#8 8-!.#44

<4 ''. "8 @ @ 7!!""? B 7!"#$ &"! '"( ! <".4.(!"-. 

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*

15 2 2 

 

0'" +' " ( "'( 

72#8 8-!.#44 #"48!"" ##"$#!!

7!!""? B 7!"#$ &"! '"( ! 

=5!.+' . .+ /"'.#"-' "'? " 7"!"28-' <4 ''. "8 @ @  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*

 2 2 

 

0'" +' " ( "'( 

72#8 8-!.#44 #"48!"" ##"$#!!

7!!""? B 7!"#$ &"! '"( ! 

=5!.+' . .+ /"'.#"-' "'? " 7"!"28-' <4 ''. "8 @ @  

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*

 2 23

 

0'" +' " ( "'( 

3. "" 7"!"28-' <4 ''. "8 @ @ 7!!""? B 

7!"#$ &"! '"( ! .+ /#"-' "'? "  72#8 8-!.#44 = 

!"#$

!"#$

 

%&'

 #()*"+!

& "'(

*

16

4'!)" !#

4'!)" , 

 

  3B+$'6  7!!?9 3= 0

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . +/+'  + 0 12( ."' - -' 3 )-.4" (' " -#4 , !-4 

*' .( !5( .4!6. '.7-4!6. &-!' 8 

.(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' 

5 . ('- " 

$ ( ..

9 4 ''..  !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*))

4'!)" ,,, 

 =

  - 6

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . + 0 12( ."' - -' :.4" .4. (' "-#4 5!.+' . , !-4 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6. '.7-4!6. &-!' 8  

9 4 ''.. .(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- 

5 . ('- " $ ( .. !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*)

4'!)"- , 

 =

 3B+$'6  7!!?9 3 >

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . +/+'  + 0 12( ."' - -' 

*' .( !5( .4!6.

!!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' "'?%" '.7-4!6. $ ( .. 9 4 ''.. .(". 8!4 

 3 ;: '(-.4" , !-4  !"#$

25

%

%&'

 #()*"+!

& "'( ) 

*))

17

4'!)" !#

4'!)" - ,,, 

 

  - 6

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . ;:<'(-.4" + 0 12( ."' - -' 5!.+' . , !-4 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6. '.7-4!6. &-!' 8  

9 4 ''.. .(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- 

5 . ('- " $ ( .. !"#$

25

%

%&'

 #()*"+!

& "'( ) 

*)

4'!)" - , 

 =

  3B+$'6  7!!?9 3 0

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . +/+'  + 0 12( ."' - -' 3 ;: '(-.4" , !-4 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6. '.7-4!6. &-!' 8  

9 4 ''.. .(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- 

5 . ('- " 

$ ( .. !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*))

4'!)" - ,,, 

 

  - 6

 '" +' " ( "'( !, !-. +' . ;:<'(-.4" + 0 12( ."' - -' 5!.+' . , !-4 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6. '.7-4!6. &-!' 8  

9 4 ''.. .(". 8!4 !!.+'  *' .("( ! 8$-'4! ""45!- 

5 . ('- " $ ( .. !"#$

!"#$ & "'( ) 

%

%&'

 #()*"+!

*)

18

4'!)" !#

4'!)"/ -0 , 

 

 ".3B++8'6  7!!?93 0

0'" +' " ( "'( 

9 4 ''.. "'/"'. %" *' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /<4#"-' 

"'?%"  3"# .(#-8"!! *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! <4 ''. "8 %@%@ + 0 12( ."' - -' 

 3 ;: '(-.4" , !-4  *' .( !5( .4!6. 

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*))

4'!)"/ -0,,, 

 

 ". - 6

0'" +' " ( "'( 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6.

""45!- .+ /<4#"-' "'?%"  3"# .(#-8"!! *' .( 4 ''. " 

;:<'(-.4" + 0 12( ."' - -'  5!.+' . , !-4 

9 4 ''.. A!!... "'/ *' .("( ! 8$-'4! 

 !"#$

!"#$

%

%&'

 #()*"+!

& "'(

*)

4'!)" . 

 

  

0'" +' " ( "'( !"

&-!' 8 5 . ('- " *' .("( ! 8$-'4!  ""45!- .+ /"'.#"-' "'?%" 

3"# .(#-8"!! 3. "" <4 ''. "8 %@%@ 7!!""? B C' "! $- 7!!"+? B 3 )-.4" (' " -#4 , !-4  *' .( !5( .4!6. 

 !"#$%

%&'

 #()*"+!

8!"+

19

4'!)" !#

4'!)" .2 

 

0'" +' " ( "'( !"

*' .( !5( .4!6.

3"# .(#-8"!! 3. "" <4 ''. "8 %@%@ 7!!""? B C' "! $- 

*' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' "'?%" 

 5!.+' . , !-4  7!!"+? B :.4" .4. (' "-#4  !"#$

!"#$ 8!"+

%

%&'

 #()*"+!

4'!)" -.2 

 %

  - 6

0'" +' " ( "'( !"

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6.

"'?%"  3"# .(#-8"!! D'#. !"++'  3. "" *' .( 4 ''. " 7!!"+? B*' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' 

 ;:<'(-.4"  5!.+' . , !-4  !"#$

25

%

%&'

 #()*"+!

8!"+

4'!)" -. 

 

  

0'" +' " ( "'( !"

('!+' + 4!6.

3"# .(#-8"!! D'#. !"++'  3. "" *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 

*' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' "'?%" 

7!!"+? B 3 ;: '(-.4" , !-4  *' .( !5( .4!6.  !"#$

!"#$ 8!"+

%

%&'

 #()*"+!

20

4'!)" !#

4'!)" -.2 

 

  - 6

0'" +' " ( "'( !"

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6.

"'?%"  3"# .(#-8"!! D'#. !"++'  3. "" *' .( 4 ''. " 7!!"+? B*' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' 

 ;:<'(-.4" 5!.+' . , !-4  !"#$

25

%

%&'

 #()*"+!

8!"+

4'!)"-.2 

 

  - 6

0'" +' " ( "'( !"

('!+' + 4!6.

3"# .(#-8"!! D'#. !"++'  3. "" *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 

*' .("( ! 8$-'4! ""45!- .+ /"'.#"-' "'?%" 

7!!"+? B ;:<'(-.4" , !-4  *' .( !5( .4!6.  !"#$

!"#$ 8!"+

%

%&'

 #()*"+!

4'!)" -, 

 

  3B++8'6  7!!?90A >

0!"+ !"" 

*' .("( ! 8$-'4! .+ /"'.#"-' 

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""?B &"! '"( ! 

7!!"+? B 3 ;: '(-.4" "2-4" ' 

"'?"  3. "" 

 !"#$

25

%&'

 #()*"+!

, !-!"+

21

4'!)" !#

4'!)"5-,2 

 

  - 6

0!"+ !"" 

('!+' + 4!6.

D'#. !"++'  3. "" *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 3"# .( !-"!.+' 7!!"+? B*' .("( ! 8$-'4! .+ /"'.#"-' "'?"  3"# .(#-8"!! 

;:<'(-.4" , !-4  *' .( !5( .4!6. 

 !"#$

25%&'

 #()*"+!

, !-!"+

4'!)" -, 

 

  3B++8'6  7!!?903 0

0!"+ !"" 

*' .("( ! 8$-'4! .+ /"'.#"-' 

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""?B 7!"#$ &"! '"( ! 

7!!"+? B 3 ;: '(-.4" "2-4" ' 

"'?"  3. "" 

 !"#$

!"#$%&'

 #()*"+!

, !-!"+

4'!)" -,2 

 

  - 6

0!"+ !"" 

*' .( !5( .4!6. ('!+' + 4!6.

3"# .(#-8"!! D'#. !"++'  3. "" *' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"! 7!!"+? B

;:<'(-.4" 5!.+' . , !-4 

*' .("( ! 8$-'4! .+ /"'.#"-' "'?" 

 !"#$

!"#$%&'

 #()*"+!

, !-!"+

22

4'!)" !#

4'!)" 1.1 

 

0'" +' " ( "'( !"

3"# .(#-8"!! 72#8 8-!.#44 D'#. !"++'  3. "" *' .( 4 ''. " 

3"# .( 4 ''!"!

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""? B 7!"#$ *' .(' .(#"! 

7!!"+? B*' .("( ! 8$-'4! .+ /"'.#"-' "'?%" 

 !"#$

!"#$ 8!"+

%

%&'

 #()*"+!

4'!)"1.1 

 

0'" +' " ( "'( !"

3"# .(#-8"!! 72#8 8-!.#44 D'#. !"++'  3. "" *' .( 4 ''. " 

3"# .( 4 ''!"!

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""? B 7!"#$ *' .(' .(#"! 

7!!"+? B*' .("( ! 8$-'4! .+ /"'.#"-' "'?%" 

 !"#$

!"#$ 8!"+

%

%&'

 #()*"+!

4'!)" .2 

 

0'" +' " ( "'( !"

"'?%"  3"# .(#-8"!! 72#8 8-!.#44 3. "" *' .( 4 ''. " 

3"# .( 4 ''!"!

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""? B 7!"#$ *' .(' .(#"! 

7!!"+? B5!.+' . *' .("( ! 8$-'4! .+ /"'.#"-' 

 !"#$

!"#$ 8!"+

%

%&'

 #()*"+!

23

4'!)" !#

4'!)" 1,1 

 =

0!"+ !"" 

"'?"  3"# .(#-8"!! 72#8 8-!.#44 D'#. !"++'  3. "" 

*' .( 4 ''. " 3"# .( 4 ''!"!7!!"+? B

"2-4" ' *' .("( ! 8$-'4! .+ /"'.#"-' 

<4 ''. "8 %@%@ 7!!""?B 7!"#$ 

 !"#$

!"#$%&'

 #()*"+!

, !-!"+

+!)6 01 

 %

3"# .(<'( " 8-! *' .(44' +'  4 #++"?! &!5-!#!""5# 

*'  +'  4 5 .?E= "  !.(-5 " #++5 5 

- 8$'""5  - 8$'""#++8 (! . "8#++ ' "48E; (  844-'# 

7"( !6>#;!( 6 - "!#"- 

 --'" ". ""!.(# !"#++ #++8 "!!"6#" % 

 7"

'"

  !

25

+!)6 01 

 

  - 6

3"# .(<'( " 8-! *' .(44' +'  4 #++"?! &!5-!#!""5# 

*'  +'  4 5 .?E= "  !.(-5 " #++5 5 

- 8$'""5  - 8$'""#++8 (! . "8#++ ' "48E; ( 

844-'# 7!"#$ 

7"( !6>#;!( 6 - "!#"- 

 --'" ". ""!.(# !"#++ #++8 "!!"6#" % 

 7"

'"

  !

!"#$

24

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122 Page 123 Page 124 Page 125 Page 126 Page 127 Page 128 Page 129 Page 130 Page 131 Page 132 Page 133 Page 134 Page 135 Page 136 Page 137 Page 138 Page 139 Page 140 Page 141 Page 142 Page 143 Page 144 Page 145 Page 146 Page 147 Page 148 Page 149 Page 150

Made with FlippingBook HTML5