The Exclusive Travel Collection

Discovery Travel og Peacock Travel designer eksklusive rejser efter dine ønsker og drømme. Bliv inspireret i vores rejsemagasin og hør os om, hvordan vi kan tilbyde dig den bedste rejse med unikke oplevelser.

The Exclusive Travel Collection by Discovery Travel & Peacock Travel

Velkommen! Vores hjerteblod er at designe eksklusive rejser til vores kunder. Eksklusivitet er forskelligt fra menneske til menneske, og derfor stræber vi efter, at lave den eksklusive rejse for netop jer. Vi gør en forskel, og tilbyder jer noget helt særligt baseret på 25 års erfaring, med en medarbejderstab med Danmark største erfaring inden for eksklusive og individuelle rejser. At rejse er glæde. En livskvalitet, der giver dig netop det frirum, du fortjener. Vi brænder for at skræddersy din rejse til netop dig, og her er det essentielt, at kvalitet, æstetik og kontakten med vores kunder er i højsædet. Vi lægger energi og kreativitet i at skræddersy hver eneste rejse. Målet er, at være de allerbedste, og det gør vi os umage for.

Derfor holder vi os altid opdateret. Vi rejser ud og finder gemte guldgruber rundt omkring i verden, så vi kan tilbyde jer de bedste rejser. Vores mål er, at give jer den største glæde muligt.

Velkommen til vores verden af unikke oplevelser.

Estelle Torp CEO & Ejer af Exclusive Travel Collection

2

Tillid, tryghed og diskretion

Jeres næste rejseeventyr er kun et opkald væk…

Hos Discovery Travel og Peacock Travel er vi nysger- rige. Vi elsker derfor at rejse ud til unikke steder over hele verden, hvor eventyret venter – og helst til steder, hvor fysisk udfoldelse og enestående komfort går hånd i hånd. Vores største passion er at designe eksklusive rejser til jer, så I også kan berige jeres liv med uforglemme- lige rejseoplevelser. Allerede fra første kontakt til os vil I tydeligt kunne mærke, at vi har en lang og bred erfaring i at matche destinationer og oplevelser. I skal derfor blot læne jer tilbage, tælle ned til takeoff og

lade os om alt det praktiske. Hos os kan I altid regne med fuld diskretion, så jeres ferie forbliver uforstyr- ret. Har I specifikke ønsker til destination og indhold, er I altid velkomne til at udfordre os, så finder vi de helt rette løsninger til jer. Husk, at vi ligeledes tilbyder ”24/7 con- cierge service”, som betyder, at vi altid er tilgængelige for jer, både før, under og efter jeres rejse og kan hjælpe med at svare på eventuelle spørgsmål, så snart de opstår.

Kom forbi vores kontor i Hellerup til en rejsesnak og husk, at vi naturligvis også gerne kommer ud til jer og fortæller om vores rejser.

Velkommen til vores verden af unikke oplevelser

3

Vores verden af rejseoplevelser

Canada

Tyskland

Frankrig

USA

Italien

Spanien

Portugal

Tunesien

Marokko

Cuba

Mexico

Caribien

Uga

Galapagos

Ecuador

Hawaii

Peru

Brasilien

Bolivia

Namibia

Fransk Polynesien

Uruguay

Argentina

Chile

Cypern

Jordan

Dubai

Abu Dhabi

Indien

Laos

Aman

Myanmar

Cambodia

Thailand

Vietnam

Sri Lanka

Borneo

Maldiverne

anda

Singapore Malaysia

Kenya

Zanzibar

Tanzania

Indonesien

Zambia

Zimbabwe

Seychellerne

Mauritius

Botswana

Madagaskar

Reunion

Sydafrika

Australien

New Zealand

REJSEFORMER

Rejseformer

Familie- & generationsrejser Den gode generationsrejse er ferien, hvor farmor på 90 år smiler fra morgen til aften, hvor de kræsne teenage-børne- børn kan blive aktiveret, og hvor oldebørnene kan blive for- kælede. Men for at alle ønsker skal opfyldes, er det som regel noget af et puslespil, der skal gå op. Vi har lang erfaring med at designe den perfekte løsning for hele familien, og vi ved lige, hvor mange ønsker der kan være; f.eks. at der helst skal være adgang til golf, strand, shopping, en Michelin-restaurant eller at I bor i de rigtigt placerede værelser, bungalows, suiter etc. Vi lytter til hele familiens ferieønsker, og vores mål er, at alle generationer får mest muligt ud af ferien og samtidig kan nyde den gode kvalitetstid sammen. Aktiv ferie Har du fået nok af daselivet på et resort eller den endeløse vandring igennem en storbys tunge gader? Er du typen, der vægter oplevelser i særklasse kombineret med en aktiv livs- stil? Hvis I kan nikke ja til det, kunne én af vores aktive ferier være lige dét, I søger. Et anderledes rejseeventyr kunne f.eks. være kør-selv-ferie i Abu Dhabi i et fascinerende ørken- landskab, hæsblæsende katamaran-action på havet ud for Alicantes kyst, kulinariske mad- og gourmetture til Spanien eller Italien med besøg på hyggelige vingårde, verdensklasse Formel 1-ture til Singapore eller Monaco, cykelture på legen- dariske ruter i Alperne, skiture i James Bonds fodspor eller en herretur til Kilimanjaro.

Kulturrejser En kulturferie handler i realiteten ikke om destinationen, men mere om muligheden for fordybelse. Vi gør en dyd ud af netop at finde det, du drømmer om – måske ferien skal gå til Mexico med det fascinerende Maya-folks historiske ruiner, buddhismens hovedsæde i Indien eller det pulserende byliv i Tokyo? Selvom der er fuld fokus på kulturen, glemmer vi ikke det komfortable niveau. Ud fra dine krav og ønsker skræd- dersyr vi din kulturoplevelse med et højt niveau af komfort og service. Med andre ord; vi sørger derfor altid for, at der er en rød tråd igennem rejsen – for i detaljen ligger den gode rejse. Safari Vi kommer med en advarsel! Er I én gang faldet i søvn til løvers brølen i den mørke nat, set solen stå op over savannen, oplevet de mange dyr i deres søgen efter mad eller blevet betaget af det brusende Victoria Falls, så er I sikkert også blevet smittet med sygdommen, der ikke kan kureres; safari. I tre årtier har vi oplevet verdensklasse safarilande som bl.a. Kenya, Tanzania, Botswana, Uganda, Sydafrika, Zambia og senest også mægtige, farverige og vildtrige Indien. Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring, så I også kan nyde denne helt unikke rejseform. Formel 1 Formel 1 er en af de mest glamourøse sportsgrene i verden, og vi er inkarnerede Formel 1-fans – vi elsker hurtige biler. Efter at have arrangeret Formel 1-rejser i over 10 år kender vi de bedste

6

indkvarteringer ved banerne. Vi kender rejseforløbet ud og ind og går ikke på kompromis med kvaliteten af vores rejser. Hvis du er ude efter en fest af en rejse – mens propperne springer, og dækkene hviner – så er du i gode hænder hos os. Hos os har du mulighed for at opleve Formel 1-løb på første række, på de mest berømte lokationer, hvor vejene forceres af hvinende For- mel 1-dæk der blæser afsted med hæsblæsende hastigheder. Storbyferie En storbyferie er lig med et væld af spændende oplevelser; topseværdigheder, gastronomiske perler, sublim shopping, unikke aktiviteter og meget mere. Kravene til en storbyferie kan være meget forskellige, og det kan være svært at finde ud af den optimale hotelplacering, hvor de bedste restau- ranter ligger, og hvordan man kan undgå lange køer til de forskellige seværdigheder. Heldigvis er det alt sammen noget, vi kan hjælpe med. Og bedst af det hele – under rejsen kan I bruge os som jeres personlige concierge; ønskes der et bord et bestemt sted, en privat chauffør eller andet godt, er vi altid blot et opkald væk. For mange er den ultimative oplevelse at kombinere storby-eventyret med tiltrængt afslapning efter- følgende, måske i en villa på en privat strand eller på et spa- resort – uanset valget sørger vi også her for, at I er garanteret oplevelser og uforglemmelige stunder i særklasse.

kårne. Det er oftest fred, ro og velvære, der står højest på dagsordenen. Vi sørger for alle detaljerne – uanset destinatio- nen. Vi har et pænt udvalg af adults-only-hoteller (og resorts) med udsøgte beliggenheder, og vi sørger altid for at skaffe jer de bedste værelser. Og vigtigst af alt er, at det forbliver jeres ønsker, der står øverst på vores dagsorden. Bryllupsrejser Et bryllup er indbegrebet af en ”once in a lifetime”-oplevelse. Alle detaljer skal være perfekte. Drømmer I om et bryllup i udlandet, f.eks. på en kridhvid privat strand på Mauritius eller Seychellerne, sørger vi for alt papirarbejdet, så I kan nøjes med at sige ”Ja” i de ultimative romantiske omgivelser. En bryllupsrejse kan ligeledes kombineres med kultur, natur og kulinariske oplevelser på et af vores mange eksklusive resorts. I kan på alle vores bryllupsrejser være sikre på vores fortrolighed, så I kan få det fulde privatliv på jeres romantiske getaway. Getaways Hvis kalenderen kun under jer et par få dage fri, og I trænger til en lille kærlighedsferie eller et kulturelt og aktivt boost, så er en lille getaway på 3-5 dage væk fra hverdagens ræs en oplagt idé. Vi er eksperter i at tilrettelægge denne slags små energigivende og eksklusive ture til jer – både til storbyer og til steder med strand og sol. Vi har på forhånd klaret alt det praktiske, så I blot kan nyde hvert minut sammen.

Parferie Der er intet bedre end at dele rejseforkælelse med sin ud-

7

ANNONCE

Gastro »Deutz Brut Classic har aldrig skuffet mig. Det er en champagne, der leverer varen hver eneste gang«

Hvad drømme er lavet af Det Indiske Ocean er stedet, hvor alle drømme om elfenbenshvide sandstrande, svajende palmer og turkisblåt hav bliver virkelighed. Her er I garanteret de bedste muligheder for barfodsluksus og forkælelse i smukke, naturskønne og eksklusive omgivelser. Oplevelser og seværdigheder er mangfoldige, blandt andet betagende safariture og fantastiske dyk til farvestrålende koralrev. De kulinariske oplevelser er også i højsædet, og beliggenheden ved oceanet giver enestående muligheder for at nyde ”alt godt fra havet”. Ingen jetlag Det Indiske Ocean dækker cirka 20 procent af jordens vandoverflade og tæller bl.a. Maldiverne og Sri Lanka, som ligger syd for Indien, Seychellerne, som ligger ud for Kenya, samt Mauritius, som er ud for Madagaskar og Mozambique. Øerne og landene er vidt forskellige fra hinanden, men fælles for dem er, at her er den optimale ro og fred til en uforglemmelig ferie. En af de gode ting ved Det Indiske Ocean er, at tidsforskellen er +2-4 timer i forhold til Danmark, så man bliver ikke ramt af jetlag. Det Indiske Ocean

9

DET INDISKE OCEAN – MALDIVERNE

Conrad Maldives Rangali Island

10

Paradis for spa-aficionados Flankeret af luksuriøst design, fristende turkisblåt hav og smukke palmestrande står Conrad Maldives Rangali Island klar til at give dig en ferieoplevelse ud over det sædvanlige. Det er ikke et tilfælde, at resortet, som er spredt over to smukke øer, har figureret på Conde Nast Travelers ”Gold List of the best 100 hotels in the world”. Det stilfulde resort tilbyder 50 vandvillaer, 79 strandvil- laer og 21 spavillaer med private behandlingsrum. I hver villa er der en udendørs badepavillon med et nedsænket bad, som kan omdannes til et luksuriøst og velduftende ”bade-ritual”, og med kun få skridt ned ad villaernes private badetrapper er der mulighed for at glide ned i det bløde, klare hav. Conrad Maldives Ran

gali Island tilbyder en verdenspremiere; bo i jeres private kæmpevilla, som ligger både over og under havet; MURAKA. Conrad tilbyder ikke mindre end 12 restauranter, bl.a. den verdensberømte ITHAA-under- vandsrestaurant 5 meter under havet. Gå ikke glip af den vidunderlige barbecue, hummer og champagne- dinner på stranden.

Faciliteter og aktiviteter • Dykning i topklasse • Romantiske bådture • Manta ray-fodring • Actionfyldte vandaktiviteter • Udsøgte spaoplevelser

11

DET INDISKE OCEAN – MALDIVERNE

Heritance Aarah Maldives Ideel til både familier og ”dig & mig”-tid Det 5-stjernede Heritance Aarah Resort er et premium all inclusive resort beliggende i den uspolerede Raa-Atoll på Maldiverne. Efter en smuk tur på 40 minutter med vandflyver ankommer man til Heritance Aarah. Dette eksklusive resort tilbyder den ideelle kombination af natur og komfort med en luksusindkvartering med et strejf af maldiviske traditioner. Resortet er omgivet af betagende hvide strande og et krystal- klart hav. Resortet tilbyder 68 strandvillaer i elegant design og med direkte adgang til stranden samt 82 luksuriøse Water Suites og Water Villas med deres helt egen solterrasse og direkte adgang til lagunen. Heritance Aarah Resort Maldiverne er ideel til en familieferie eller en romantisk “dig & mig-ferie“. Resortet tilbyder en lang række vandaktiviteter som snorkling, windsurfing, kitesurfing, vandski, dykning og katamaran-ture.

Faciliteter og aktiviteter • Prisvindende restauranter • Spa- og wellness faciliteter • Børneklub • Stort udflugtsprogram • Masser af vandaktiviteter

12

Park Hyatt Maldives Hadahaa

Der er kun ét job; slap af! Park Hyatt Maldives er beliggende på en af de største natur- lige atoller i verden og er omkranset af naturlig hvid strand og en knib-i-armen-smuk azurblå lagune. Med et ophold på Park Hyatt Maldives befinder I jer direkte på en paradisisk strand og kan ikke andet end bare at slappe af. Alle villaer og værelser har en privat og charmerende gårdhave, der er omkranset af Mauritius’ duftende blomsterhav. Nyd selvforkælelse i resortets spa, der tilbyder massage, krops- og ansigtsbehandlinger, eller hyg jer i fællesområdet med to pools og hyggeligt barområde.

Faciliteter og aktiviteter • Mulighed for all-inclusive • Bæredygtige initiativer • Spektakulære dykker- og snorklemuligheder • Pools med ferskvand • Have med private pavillioner

13

DET INDISKE OCEAN – MAURITIUS & MADAGASKAR

Constance Prince Maurice

En kongelige ferie Dette luksuriøse 5-stjernede hotel ligger midt på en frodig og isoleret halvø, fredeligt omgivet af strande og rolige laguner. Alle, der bor her, får en unik oplevelse, hvor krydrede aromaer fra de tusindvis af blomster blandes med duften fra det varme hav. Indretningen af hotellet er typisk for øen med en kombination af kolonistil, søjle- gange og spinkle gangbroer. Kun kort afstand fra hotellet findes to Constance Championship 18-hullers golfbaner, som er af international standard.

Faciliteter og aktiviteter • Hyggelige suiter og villaer i kolonistil • 18-hullers golfbane

• Vandsportsaktiviteter • Exceptionel gastronomi • Børneklub

Hængekøje deluxe En afslappet atmosfære og en uspoleret Robinson Crusoe- stemning kombineret med en elegant luksus-livsstil – det er den uforglemmelige rejseoplevelse, som I kan forvente på Hotel Constance Tsarabanjina Madagascar. Hotellet tilbyder 25 strandvillaer indhegnet af tropiske planter og med direk­ te adgang til privat strand med azurblåt hav og kridhvid strand. Glæd jer til den smukkeste udsigt her – måske ople- vet fra en hængekøje? Hotellet tilbyder en eksklusiv pakke med alt inklusive med alt fra drinks til autentisk køkken. Constance Tsarabanjina Madagascar

Faciliteter og aktiviteter • Private strandvillaer • Fokus på miljøet • Koralrev • Mulighed for all-inclusive pakke • Tæt på golfbane

14

Hele familiens getaway The Westin Turtle Bay Resort ligger på den nordvestlige kyst af Mauritius i det historiske og smukke område Balaclava og vender ud mod marineparken Turtle Bay Resort med et naturligt rev fuld af farverige fisk og koraller. Resortet er perfekt til en romantisk ferie og for familier. På dette stilfulde resort kan I nyde en lang række vandaktiviteter som vandski, sejlads og vandcykling. I kan også sejle i Det Indiske Ocean i en båd med glasbund, så I kan betragte det fascinerende liv under havoverfladen uden at blive våde. Forkæl jer selv med forskønnende behandlinger i resortets spa, eller slap af på resortets flotte strand, mens strandbutleren serverer forfriskende drinks. The Westin Turtle Bay Resort & Spa

Faciliteter og aktiviteter • Familevenligt • Beliggende ved marineparken Turtle Bay • Tennisbaner • En lang række vandaktiviteter • Suveræne snorklespots

15

DET INDISKE OCEAN – MAURITIUS

Paradise Cove Boutique Hotel Kun for voksne Når I tjekker ind på Paradise Cove Boutique Hotel, kommer I til paradis for voksne livsnydere. På dette charmerende hotel beliggende ved en privat lagune mærker man tydeligt den mauritiske ånd med varme smil og nærvær. Hotellet har 75 værelser og er skjult fra omverdenen, hvilket indbyder til dy- rebare private øjeblikke. Forkæl dig og din udkårne i hotellets sublime spa, f.eks. med en speciel udendørs parmassage med udsigt over havet. Her fra Paradise Cove Boutique Hotel kan I opleve det autentiske Mauritius ved at leje en bil eller et par cykler og f.eks. besøge Grand Baie, der er kendt for shopping og hyggeligt restaurantliv.

Faciliteter og aktiviteter • Romantisk strand i en lagune • 4 restauranter • Tennisbaner • Kajak • Tæt på hyggeligt byliv

16

DET INDISKE OCEAN – SEYCHELLERNE

Luksusresort for store og små Med udsigt over en marine-nationalpark og to af Constance Ephelia Mahé Seychelles Seychellernes smukkeste strande har skønne Constance Ephelia Resort en perfekt beliggenhed. Her kan I glæde jer til at nyde et sanseligt og afslappet ferieliv med private pools, en førsteklasses spa og adskillige restauranter på topniveau. Alle suiter og villaer er stilfuldt indrettede med betagende udsigt enten til resortets frodige have eller Det Indiske Ocean. Nyd at snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller, eller lad batterierne op med en energigivende massage i resortets lækre spa. Resortet er børnevenligt.

Faciliteter og aktiviteter • Betagende udsigt fra alle værelser og villaer

• Restauranter på topniveau • Børne- og teenagefaciliteter • Romantisk solnedgangscruise • Førsteklasses spa

17

DET INDISKE OCEAN – SEYCHELLERNE

Raffles Seychelles

18

Det perfekte sted til selvforkælelse Raffles Seychellerne ligger på den smukke nordøstlige spids af Praslin, den næststørste granitø på Seychellerne. Her oplever I den sande seychelliske ånd kombineret med en uovertruffen service. I denne luksus-oase kan I se frem til at have det perfekte udgangspunkt for et utal af enestående oplevelser – til lands og til vands, bl.a. øhop og krydstogter til nogle af de nærliggende smukke paradisøer. Raffles Seychellerne tilbyder ud- søgte villaer med private pools – nogle med stuer på 70 m 2 , en enestående spa og en overflod af gastrono- miske muligheder.

Faciliteter og aktiviteter • Villaer med private pools • Gastronomi i særklasse • Kun 15 minutter fra Mahé Island • Enestående spa • Mulighed for øhop og krydstogter

19

ANNONCE

BADEHOTEL MED ATMOSFÆRE - TÆT PÅ KØBENHAVN

Her står et engageret team altid klar til at byde dig velkommen og give dig en god oplevelse – om det er et afslappet hotelophold, gastronomisk aften i restauranten eller blot en kop kaffe i loungen.

På Skovshoved Hotel får du fornemmelsen af at komme langt væk – og samtidig være tæt på det hele:

Skov, strand, havn og hygge – og kun 7 km. til København med alt lige fra museer, arkitektur, teater, musik, restauranter, shopping, parker og de mange turistattraktioner. Med 22 hyggeligt indrettede værelser, udsigt over Øresund og Skovshoved Havn opleves den særlige stemning og atmosfære fra det øjeblik, du træder ind af døren.

Se aktuelle tilbud på www.skovshovedhotel.com Eller ring +45 39 64 00 28

””BIG ENOUGH TO SERVE YOU- SMALL ENOUGH TO KNOW YOU”

STRANDVEJEN 267 | DK-2920 CHARLOTTENLUND | TLF. +45 39 64 00 28 | SKOVSHOVEDHOTEL.COM

Mellemøsten

Et ægte arabisk eventyr Med kun få timers flyvning lander du i Mellemøsten og kan stige ud midt i et udfordrende sansebombardement fyldt med ørkener, grønne oaser, duftende krydderier og en ufattelig rigdom. Når du igen sidder i flyet på vej hjem, er du en fortæller om Mellemøstens 5.000-årige historie, om kameler og om en helt særlig nydelsesferie, der får meget andet til at blegne. Både for Indiana Jones og strandløven De Forenede Arabiske Emirater er mest kendt for storbyen Dubai, som er en skøn blanding af fortid og nutid. Her finder I den uforlignelige skyline et eksklusivt storbyliv, men også uspolerede strande, hvor driverlivet kan nydes. Men glæd jer også til storslåede naturoplevelser, for eksempel i Ras Al Khaimah, et fredeligt emirat kun en times kørsel fra Dubai, som er kendt for et frodigt landbrug, rigt dyreliv og smukke røde bjerge. Her er luksuriøse hoteller direkte ved smukke strande og flotte golfbaner. Mellemøsten er også for jer, der elsker eventyr og action – tag for eksempel med på kamelryg i ørkenen eller deltag i et ægte kamel-race.

21

MELLEMØSTEN – DUBAI

Mandarin Oriental Jumeira, Dubai Michelin-oplevelse med skylineudsigt Mandarin Oriental Jumeira i hjertet af Dubai tilbyder 178 værelser og 78 suiter, som alle er rummelige og overdådigt indrettet. Alle har udsigt mod enten Den Arabiske Golf eller Dubais skyline. Der er imponerende detaljer overalt i glas og krystal, og den livlige atmosfære ved strandpromenaden lige ved hotellet er tiltrækkende. Hotellet tilbyder 6 førsteklasses spisesteder på Michelin-niveau. Spaen på Mandarin Oriental Jumeira byder på et omfattende udvalg af lækre skønheds- og wellness-behandlinger.

Faciliteter og aktiviteter • Overdådig gastronomi • Livlig strandpromenade • Førsteklasses spa • Storslået skyline • Tæt på (3 km) indkøbscenter

22

One&Only Royal Mirage Tre ekstravangante hotelkoncepter One&Only Royal Mirage lever op til navnet ved at være ”det eneste ene” af slagsen. Dette resort er unikt, fordi det en gave til den kræsne med hele tre forskellige koncepter og hoteller: The Palace, Arabian Court og Residence & Spa. Uanset hvilket ét I vælger, er behandlingen royal, og alle steder er der fuld fokus på dit personlige velvære. Der er et væld af aktiviteter i, under og på vandet, forkælende spa-oplevelser samt tennis-, golfbane og udsøgte restauranter med alverdens madtemaer. Vejret er helt sikkert solrigt, så sval dig i palmernes skygge i de mange haver med springvand ved de forskellige pools eller på hotellernes private strande.

Faciliteter og aktiviteter • Ekstravagant stil og service • Golfbane • 10 minutters kørsel fra Aquaventure Waterpark • Arabisk-inspireret spa

23

Afrika

Uendeligt, utroligt og uberørt Det er svært at opsummere oplevelserne i det store kontinent Afrika, som består af 54 lande. Men når man først har fået kontinentet under huden, vender mange gang på gang tilbage hertil. Afrika er blandt andet store vidder med fritlevende dyr som løver, giraffer og elefanter, det er den eksotiske Medina i Tunesien, det romantiske vinland i Sydafrika og den barske skønhed i Kalahari-ørkenen. Storslåede naturfænomener I Afrika kan du på tæt hold opleve nogle af verdens ypperste naturfænomener som det spektakulære Victoria-vandfald med et fald på 128 meter og Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro på 5.895 meter. Der er ligeledes de magiske nationalparker som Serengeti National Park med et uendeligt smukt og varieret vildt­ område og Kruger National Park, som er Sydafrikas største safari-område med områder større end Jylland.

24

AFRIKA

Sublime safari-oplevelser kombineret med badeferie

Løve, leopard, hyæne, sjakal, elefant og næsehorn – at se de fascinerende dyr i deres egne elementer og kombineret med ophold på eksklusive hoteller og lodges samt gourmet af sjælden høj klasse. At opleve alt dette med dem, I holder af, er intet mindre end en fantastisk livsoplevelse. Vi er selv passionerede safari­ rejsende og ønsker at rådgive og give jer den mest unikke safari-oplevelse.

Hos Discovery Travel har vi et utal af gode og relevante rejseerfaringer og kan derfor skræddersy den perfekte rejse inkl. safari i f.eks. Kenya, Tanzania, Botswana, Uganda, Sydafrika, Zambia eller Indien til jer – som par, familie eller firma. Safari-rejsen kan kombineres med badeferie ved Det Indiske Ocean; f.eks. på Kenya- kysten, Zanzibar, Seychellerne, Mauritius eller Mozambique.

25

AFRIKA – ROVOS RAIL

togeventyr i Sydafrika Rovos Rail - et

Rovos Rail er en gennemført helhedsoplevelse for jer, der holder af at rejse med tog. Togturen foregår i Syd- afrika og betegnes som en af verdens mest luksuriøse togrejser. Undervejs vil I opleve alt lige fra de grønne græssletter, til golde landskaber ved Great Karoo og Sydafrikas spektakulære bjergkæder samt de sceniske landskaber i Vinlandet i Western Cape-provinsen. Toget er indrettet med private suiter i en luksuriøs vintage-stil med mørke træpaneler, smukke møbler og dybe farver. Til den kræsne vinkender I Sydafrikas højland, tæt på det varme Indiske Ocean og det kølige Atlanterhav, er de perfekte rammer for vindyrkning. Her findes nogle af verdens bedste vingårde, der producerer vin i verdensklasse, og som

er et must for den kræsne vinkender. Hos Discovery Travel elsker vi også et godt glas vin, og vi er blevet eksperter i at arrangere rejser inkl. vinsmagninger, hvor man kombinerer vin med madoplevelser i særklasse. Cape Town – en urban oase Går rejsen til Sydafrika, er metropolen Cape Town på den sydvestlige spids af Sydafrika et besøg værd. Byen regnes blandt en af de smukkest beliggende storbyer, fordi den ligger beskyttet af hav og bjerge til alle sider. Det er en moderne storby med et stærkt europæisk præg, og byen har alt, hvad man kan vente sig af en storby – shopping, kultur, seværdigheder og natteliv, men den har også en særlig ro, som man ikke finder i den noget mere livlige by Johannesburg.

26

ANNONCE

Er du klar til at gå fra drøm til virkelighed? Lad os tage næste skridt sammen. Eksperter i drengedrømme.

NELLEMANN LEASING A/S, LYSKÆR 7, 2730 HERLEV, TLF.: 39 25 20 00, WWW. NELLEMANNLEASING.DK

Sydøstasien

Oplevelser med smil på Smil. Det vil være et minde, som vil stå stærkt efter en rejse til Sydøstasien. Når I rejser hertil, bliver I overalt mødt af en smilende lokalbefolkning, som har et beundringsværdigt positivt livssyn, som de lader skinne igennem i deres hverdag. Sydøstasien omfatter landene Brunei, Burma, Thailand, Laos, Cambodia, Vietnam, Malaysia, Singapore, Filippinerne, Indonesien og Østtimor, og kodeordene for dem alle er en fascinerende kultur, pulserende storbyer, idylliske landskaber og mad, der smager fantastisk og har store variationer. En historisk skattekiste I Burma, som ofte omtales som det glemte paradis, findes buddhistiske munke, smukke templer og pragtfulde, uberørte strande. Thailand er repræsenteret ved de frodige naturlandskaber i nord, lange hvide sandstrande i syd samt pulserende Bangkok i midten. I Malaysia finder du unikke Borneo, regnskov, storby og paradisiske badestrande samt en dyrkning af jorden uden mage. Endelig er der Indonesien, som er et spektakulært ørige med et utal af små øer med hver deres interessante historie.

28

Lotus Cruises Uovertruffen oplevelsestur på Mekong-floden På et krydstogt med Lotus Cruises vil I opleve kombinationen af traditionel elegance, moderne bekvemmeligheder og kulturelle højdepunkter ved Mekong-floden. Ombord på skibet vil I blive mødt af en autentisk luksuriøs stemning, og der tilbydes rummelige suiter med private balkoner i en romantisk fransk kolonialstil. I Grande og Prestige Suites følger en personlig butlerservice. Den kulinariske oplevelse ombord på Lotus Cruises er særegen, fordi den afspejler de regionale krydrede smage og eksotiske produkter. På hvert krydstogt kan I tage med på et udvalg af berigende udflugter til smukke landskaber og småøer samt fascinerende templer – alle ledsaget af en engelsktalende guide.

Bæredygtighed betyder meget for Lotus Cruises, og der er mange miljøvenlige tiltag ombord, som er med til at skåne miljøet.

29

SYDØSTASIEN - MALAYSIA

The Danna Langkawi

30

Faciliteter og aktiviteter • Prisbelønnet hotel i kolonial arkitektur • Stort poolområde • Tæt på Crocodile Adventureland (6 km) • Børneklub • Eksklusiv spa

The Danna Langkawi er et familievenligt hotel i Lang- kawi, som ligger på den betagende Langkawi-ø med udsigt over det panoramiske Andamanhav ud for den vestlige kystlinje på Malaysias fastland. Langkawi er velegnet til en fantastisk familieferie, for her er selv de yngste gæster vigtige, og der bliver passet på dem, mens forældre har deres tid til at slappe af – måske i hotellets flotte spa. Hotellet er prisbelønnet for en fremragende komfort, en indbydende atmosfære og en uovertruffen udsigt over sandstrande, marina, hav og grønne bakker.

31

SYDØSTASIEN – SRI LANKA

Tea, Safari & Sea Resplendent Ceylon

Wild Coast Tented Lodge

Resplendent Cape Weligama Resort

Resort i luksus-telte Wild Coast Tented Lodge støder op til Yala National Park, der er kendt for sin leopardbestand. Denne spektakulære luksus-teltlejr ligger på en smuk strand med udsigt over Det Indiske Ocean. Wild Coast Tented Lodge består af 28 telte designet med hvælvede stofstrukturer, så de tager form og farve efter de nærliggende klipper og bjerge. Alle telte byder på moderne bekvemmeligheder, og enkelte har egen pool. Hovedbygningerne er fremstillet af bambus og blender ind med Yalas karakteristiske klippeformationer. Køkkenet byder på krydrede srilankanske retter, og der arrangeres ligeledes picnicer i klitterne, mens skum­ ringen sænker sig over Det Indiske Ocean. I resortets spa benyttes lokale srilankanske ingredienser som Ceylon-te og Ceylon-kanel i behandlingerne.

Værelser med spa-faciliteter Resplendent Cape Weligama Resort ligger på syd- kysten af Sri Lanka på naturlige skråninger ved Cape Weligamas markante højland. Resortet er omgivet af tropiske haver og med direkte adgang til en betagende strand, hvor I kan nyde Weligamas ikoniske solnedgange, og hvor I kan lære at surfe på Det Indiske Oceans legendariske bølger. På Resplendent Cape Weligama kan I glæde jer til at opleve 39 fantastiske suiter og villaer indrettet i en moderne stil krydret med møbler inspireret af koloni­ stilen. Alle værelser og suiter er designet af en af Asiens mest berømte arkitekter, Lek Bunnag, og har en stor terrasse med spisestue og spa-faciliteter. Resortets restaurant ligger med udsigt over havet og specialise- rer sig i internationale retter.

32

Ceylon Tea Trails Rundrejse i te-paradis

Tag med på en særlig rundrejse i Sri Lankas panoramiske Ceylon-te-region og kom helt tæt på landets fascinerende te-produktion. Rundrejsen foregår på en del af landets ”Tea Trail”, og undervejs vil i være indkvarteret på helt enestående resorts. Her kan I se frem til at nyde luksus i særklasse i suiter indrettet i atmosfærefyldt kolonistil, få excellent butlerservice og smage på et variereret og krydret gourmetkøk- ken. Områderne er ligeledes ideelle til at være aktiv med vandre- og cykleture, men I kan også vælge blot at slappe af og observere det spændende liv på de frodige te-plantager eller besøge en århund- rede gammel te-fabrik. Der er også masser af muligheder for at nyde en spa-behandling, spille kroket eller solbade langs poolen.

33

SYDØSTASIEN – SRI LANKA

Verdensklasse surfing På Sri Lankas sydlige kyst ligger Anantara Peace Haven Tangalle Resort, som er et luksuriøst feriested indrettet i fortryllende srilankansk stil og med ene­ stående muligheder for surfing i det brusende Indiske Ocean. Alle værelser og villaer har deluxe-faciliteter og udsigt over den gyldne strand eller resortets hyggelige have med pool. Seks restaurant-, bar- og loungeom­ råder serverer alt fra lokalinspireret mad til mellemøst- lige og asiatiske specialiteter – ofte med friskfangede fisk og skaldyr på menuen. Ønsker I privatliv, kan I lade jer forkæle med ”Dining by Design”, hvor maden serve- res i idylliske omgivelser af en personlig kok. I resortets spa tilbydes Ayurveda-behandlinger, som forbedrer

forbindelsen mellem sind, krop og ånd. Tæt på resortet findes spændende seværdigheder som Wewurukannala Vihara-templet, fantastiske klippe- templer i Mulkirigala og Madunagalas varme kilder. Faciliteter og aktiviteter • Værelser og villaer i srilankansk design • Excellente surf-muligheder • Historiske og kulturelle seværdigheder • Seks restaurant-, bar- og loungeområder • Ayurveda-behandlinger

34

Anantara Peace Haven Tangalle Resort

35

ANNONCE

SUVeræn i ethvert terræn.

Den ny Mercedes-Benz GLE. Der er biler, der er født til gaden, og der er biler, der skabt til off-road. Og så er der biler, der mestrer begge discipliner. Mercedes-Benz GLE forener ekstravagant luksus med rå muskelpower og avanceret firehjulstræk i én og samme bil.

Hør mere om GLE hos Mercedes-Benz CPH.

Mercedes-Benz GLE SUV. Kontantpris fra 979.998 kr. Forbrug ved blandet kørsel 13,9-11,5 km/l. CO2 emission 190-211 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. C D

Tlf. 70 159 159. www.mercedesbenzcph.dk

Europa

Kontinentet med kort afstand til eventyret Europa består af 44 lande og er et historiefyldt kontinent, hvor hvert land har sin egen unikke historie og kultur. Der er multikulturelle storbyer, kulturelle skatte, pittoreske middelalderbyer og kontrastfulde landskaber. Hos Discovery Travel er vi vilde med en lille ”quickie” – forstået som en lille rejse på få dage – og I skal ikke rejse langt i Europa, før der venter nye, spændende indtryk. En oplevelsesrig ferie kan sagtens gøres på blot en forlænget weekend. Vi sørger ligeledes gerne for reservationer på populære restaurationer, som kan være svære at få tilgang til. Naboer med enestående oplevelser I Grækenland kan du opleve den græske charme med mytiske Middelhavsøer, smukke strande med krystal- klart vand, en oldgammel kulturhistorie og et køkken med alt, hvad man kunne ønske sig. I Spanien finder du alt fra ski og bjergvandring til sol og strand. Besøg arabiske ornamenter, se storbykunst og indtag frisk tapas eller paella – enten klassisk eller molekylært! Nyd turen gennem det kontrastfulde Spanien. Om Italien udtalte Giuseppe Verdi: “Du må få universet, hvis bare jeg får Italien“. Oplev det azurblå hav, smukke klipper, hygge- lige butiksgader, romantiske restauranter og fredfyldte landskaber med den perfekte middelhavsstemning.

38

EUROPA

Michelin-restaurant og Rooftop Pool Mandarin Oriental i Barcelona tilbyder avantgarde-luksus på metropolens mest eksklusive adresse. Fra hotellet kan I slentre blandt byens berømte promenader, se arkitektur og blive inspireret på den livlige gågade Las Ramblas i det charmerende gotiske kvarter. Hotellet tilbyder 98 udsøgte værelser med unik, moderne indretning – de fleste med balkon eller terrasse. Mandarin Orientals signatur-restaurant Moments, med kok Carme Ruscalleda i front, er blevet til- delt sin første Michelin-stjerne. På taget findes en skøn pool med udsigt over Barcelona. Mandarin Oriental Barcelona

Italiensk glamour i hjertet af Milano Milano er som rejsedestination et fantastisk valg for dem, der er interesserede i lækker mad, kultur, kunst og luksus­ brand-shopping. I hjertet af byen kan I bo på det 5-stjer- nede Mandarin Oriental Milan, hvor I finder skøn fusion af milanesisk design og tidløs, orientalsk luksus. Her er kun få skridt til byens fantastiske shopping-muligheder og det kendte operahus La Scala. Alle værelserne og suiterne er designet af Antonio Citterio i en perfekt kombination af komfort og elegance, og nogle af værelserne har udsigt til Milanos domkirke. Mandarin Oriental Milan

”La dolce vita” ved Italiens smukkeste sø Comosøen er Italiens smukkeste sø og er omgivet af drama- tiske skråninger, herskabsvillaer og en ubeskrivelig idyl. Med udsigt hertil ligger det 5-stjernede Mandarin Oriental Lago di Como, og i denne stilfulde oase kan I nyde det ægte ”dolce vita” i elegante værelser, suiter eller i hotellets 2 smukke vil- laer med tilhørende majestætiske botaniske haver. Forkæl jer selv med en Riva-turbåd langs kysten og nyd de storslåede villaer og charmerende byer. Hotellets restaurant serverer hjemmelavede specialiteter fra Lombardiet. Hotellet ligger kun 50 minutters kørsel fra pulserende Milano. Mandarin Oriental Lago Di Como

39

EUROPA

Getaways & Short Breaks Hvis I kun har et par dage til rådighed og ønsker en særlig getaway, så er en tur til fyrstendømmet Monaco en oplagt idé. Monaco ligger mellem Italien og Frankrig på Côte d’Azur og har mere end 300 solskinsdage om året. Her kommer celebrities fra nær og fjern, der er superbiler på gaden og ekslusive fester på store yachter i havnen. Lagerfeld og omfatter en storslået swimmingpool og sirligt anlagte haver. På Fairmont Monte Carlo-hotellet vil I kunne opleve et unikt resort med hele 596 værelser, boliger og suiter, shopping-arkade, in-house kasino og unikke wellness-faciliteter. Fra tagterrassen kan I nyde udsigten over Rivieraen.

VIP-helikoptertur Når I bestiller minimum 3 hotelovernatninger i Fyrsten- dømmet hos os, giver vi en VIP-helikopter-transfer fra Nice Airport til Helipaden i Monaco. Vi kan godt lide, at vores gæster ankommer med stil.

I byens distrikt Monte Carlo findes to bemærkelses- værdige hoteller. Hotel Metropole Monte Carlo har en charmerende sjæl og en arkitektur i en klassisk og tidløs stil – bl.a. er udendørsområdet blevet redesignet af Karl

40

ANNONCE

EN KLASSE BEDRE

Jægersborg Allé 6 2920 Charlottenlund Tlf. +45 39 30 49 06 www.stenbergstrom.dk

Nordamerika

Mange oplevelser på kort tid Hvis I vil prøve så meget som muligt på så kort tid som muligt, så er Nordamerika et optimalt rejsemål. Bjerge, ørkener og imponerende kyststrækninger samt nogle af verdens mest fantastiske storbyer er blot nogle af de oplevelser, som det gigantiske kontinent tilbyder. The Big Apple – spis løs New York! Behøver denne by en introduktion? Alene indflyvningen over metropolens skyline er fortryllende. I denne livlige by er mulighederne uendelige – gå på shopping på Fifth Avenue, find vintagefund i sidegaderne, spis på en klassisk diner, hør jazz på en stemningsfuld bar eller slap af i Central Park eller i charmerende Greenwich Village. New York sover aldrig… Vegas, Baby, Vegas Beliggende midt i et ørkenområde i den sydligste del af staten Nevada ligger Las Vegas – stedet hvor man sætter det virkelige liv på pause og træder ind i en spilleby med vilde forlystelser, spektakulære shows, imponerende hoteller og et enormt udbud af restauranter. Denne by skal opleves! Solbeskinnede Miami Sydligt i Florida ligger Miami med sol og varme året rundt. Byen er en moderne storby med veltrimmede strande med høje palmer, sydamerikansk stemning og excellente shoppingmuligheder. Denne by emmer af atmosfære, fest og farver. Langs strandpromenaden jogges, cykles og trænes der – man kan tydeligt se, at sport er en stor del af amerikanernes liv.

42

NORDAMERIKA

Southern Comfort Det bedste af Sydstaterne

På denne eventyrlige rundrejse gennem South Carolina og Georgia vil I for evigt være mærket af Sydstaternes hjerte- lige varme. I bor på tre anerkendte luksushoteller: Belmond Charleston Place, Montage Palmetto Inn og Perry Lane Hotel. Belmond Charleston Place er beliggende i et charmerende kvarter i byen Charleston, og I er i gåafstand til attraktioner, bylivet, shopping og de mange smukke kirker, som byen er kendt for. Montage Palmetto Inn ligger i det naturskønne South Carolina Lowcountry med direkte adgang til May River, der med sit rolige vand og delfiner i legehumør inviterer på en romantisk sejltur. Hotellet er smukt opført i klassisk sydstats- stil og har en 18-hullers Jack Nicklaus Signature-golfbane som nabo. Perry Lane Hotel ligger centralt i byen Savannah, tæt på små parker og kreative gademiljøer, hvor I vil blive mødt af både soul, jazz og blues. Hotellet har desuden en rooftop Pool med en fabelagtig udsigt over byen.

43

Stillehavet

Et ocean af store oplevelser På den anden side af kloden ligger Australien, New Zealand, Fiji og Fransk Polynesien, som tilsammen danner Oceanien – en samlet betegnelse for 12 små ø-stater spredt ud over Stillehavet. Hos Discovery Travel er vi dybt fascinerede af dette kontinent, fordi her er tale om en unik kombination af moderne civilisation, oprindelig kultur og spektakulær natur. Vi har specialiseret os i at designe unikke rejser til disse steder, så I kun skal tænke på at få fyldt ”oplevelseskontoen” op. Postkort-agtig smuk natur I Australien er landskaberne meget forskellige, og der er store afstande. Her er ørken, regnskov, national­ parker, kløfter og smukke strande. Koralrevet Great Barrier Reef, Ayers Rock, Alice Springs og storbyen Sydney er bare nogle af de ting, som man kan opleve. I New Zealand kan en postkort-agtig smuk natur opleves både til lands og til vands. Her findes alt fra vulkaner i Tongariro National Park, gejsere i Rotorua på Nordøen, strande i Abel Tasman, hvalsafari ved Kaikoura, vinsmagning i Marlborough og byoplevelser i Christchurch, Auckland og Queenstown.

44

STILLEHAVET

Vildere bliver det ikke. Faktisk kan du nå at opleve ikke så lidt på 3-4 uger i Australien. Sydney er et suverænt udgangspunkt med shopping, badeferie, natur, kultur og gourmetoplevelser i ét væk. I det sydøstlige hjørne af Australien finder du også hovedstaden Canberra og stor­ byen Melbourne og mod vest Adelaide. Fundamentet er skabt – smukke kyststrækninger, Blue Mountains, barbecue, hiking, surfing, kænguruer, wallabies og søløver. Midt i landet ørkengiganten finder du Ayers Rock. Cairns i nordøst er dir­ ekte gateway til regnskov og koralrevet Great Barrier Reef. Australien

Der er noget helt særligt ved at tage turen om på den anden side af jordkloden. At vende det hele på hovedet – så at sige – og lande blødt på fødderne lige midt i es- sensen af en fascinerende laid back-kultur. New Zealand har det hele og kan tryllebinde enhver – gyldne strande, storslåede fjorde, brusende vandfald, frodige regnskove, gletsjere, majestætiske bjerge og åbne landskaber. Når I vender hjem fra en rejse hertil, er I med garanti både afslappede og helt fyldt op af eventyr. New Zealand

Blomsterkranse, sorte perler, kunsthåndværk og Paul Gauguin er et godt billede på Fransk Polynesien. Tahiti og flere øer venter. En farveeksplosion med så meget sødme og billed- skøn, kraftfuld naturrigdom sætter sig spor – i malerkunsten og i et menneske. Når du vender hjem fra din rejse, ser du livet i farver. Beruset af livsglæden og tiki-kulturen har du dvælet ved en skatteø med bjerge, dale, laguner og sten­ statuer eller cruiset omkring. Du modtages med smil og dans af kvinder med kranse og mænd med smukke tatoveringer. En tiarablomst bag øret, og din kærlighed er beseglet. Fransk Polynesien

45

Sydamerika

Multikultur og et rigt dyreliv I Syd- og Mellemamerika finder du en sprudlende multikultur med en fascinerende blanding af afrikansk, indiansk og europæisk afstamning. Her ligger lande som Brasilien, Venezuela, Bolivia, Ecuador, Colombia, Peru – i dem alle venter en mangfoldighed af store oplevelser, f.eks. regnskove, vulkaner og vandfald. På Galapagos-øerne findes ligeledes et ekstraordinært dyreliv med bl.a. skildpadder, søløver og hav-leguaner. Går rejsen hertil, kan I trygt regne med, at vi hos Discovery Travel står for alle detaljer, og at alle jeres rejsedrømme vil blive opfyldt. Musikken som rejseledsager I kan vælge at udforske et enkelt land eller rejse på tværs af grænserne og opleve, hvordan kulturen og landskabet ændrer sig. Måske skal turen gå fra landområder til storby og tilbage igen. Fordyb jer i Syd- og Mellemamerikas fascinerende historie og oplev urgamle indianske traditioner side om side med europæisk kultur og kolonitidens vidunderlige arkitektur. Glæd jer også til musikken. Den høres overalt – samba, brasi- lianske rytmer og argentinsk folkemusik.

46

SYDAMERIKA

Pingviner og tango Muligheder for oplevelser i Argentina er overvældende; tango, skiløb, dans, gletsjer, hval og pingvin-sightseeing. Sadl op, snør danseskoene, spænd støvlerne, tag mål af en søelefant, besøg gletsjeren Upsala eller verdens største vandfald, Iguazu. Når du vender hjem fra din rejse til Ar- gentina, er du formet af vingesuset fra Buenos Aires og et stort land, der byder på et vandfald af kultur, historie, gode bøffer og den helt særlige argentinske gnist. Argentina

Brasilien

Her leves livet fuldt ud Brasilien er lige så fantastisk, som landet er stort. Her er enestående strande, verdens største regnskov, et imponeren- de dyreliv, smukke byer, samba, fodbold og meget mere. Det er oplagt at starte sin rejse i landets mest berømte by, Rio de Janeiro. Fortsæt rejsen på den endeløse Atlanterhavs- kyst, hvor man kan opleve befolkningen leve livet fuldt ud. Den billedskønne regnskov og dens dyr bør også opleves. Du kan være heldig at se alligatorer, aber, papegøjer, flodsvin, fugleedderkopper og – med lidt større held – en puma eller en jaguar.

Fyldt med historie I Peru bliver historierne ved med at dukke op i fortællingen om et forunderligt land – nærmest som et eventyr uden afslutning. Her er fugtig regnskov, sneklædte bjerge og en mystisk fortid, der bl.a. tæller inkariget Machu Picchu. En rejse i Peru vil ofte begynde i hovedstaden Lima. Brug et par dage her og få indblik i det bedste af Sydamerikas og Perus mangfoldighed, kaos og passion. En anden mulighed er også at tage på opdagelser ind i den vilde og mystiske Amazon- jungle og se på farverige papegøjer og eksotiske dyr som aber, flodsvin, floddelfiner, fugleedderkopper og slanger. Peru

47

Action på første klasse Hos Discovery Travel er vi inkarnerede Formel 1-fans – vi elsker denne glamourøse sportsgren. Vi har arrangeret Formel 1-rejser i over 10 år og kender de bedste indkvarteringer – både ved eller på banen. Rejser I med os, har I mulighed for at opleve Formel 1-løb på første række på de mest berømte lokationer, hvor vejene forceres af hvinende Formel 1-dæk. Vi garanterer ligeledes et niveau af VIP-komfort og service, der matcher den oprindelige sportsånd og stjerneskær. Vi ser løbene fra de helt rigtige steder. Vi kan også tilbyde, at I bor på samme hotel som F1-kørerne – alt sammen iscenesat med et overdådigt velkomst-party. I Abu Dhabi og Singapore fester vi med champagne og delikatesser med jetsettet. Vi ved desuden, hvor I kan feste med kørerne efter løbene. 2020 bliver et fantastisk år, så glæd jer til Hanoi, Baku, Monaco, Monza, Singapore og Abu Dhabi. Som en ekstra mulighed til dig har vi i mange år sponseret vores juniorkører Mikkel Sjødahl Dam, som tilbyder sponsor-pakker til F1-turene. Formel 1-rejser

48

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100

Made with FlippingBook - PDF hosting