The book of in-lite

‘IN-LITE BIEDT LED BUITENVERLICHTING VOOR IEDERE TOEPASSING’

21

Duurzaam en energiezuinig Waarom is LED ook al weer zo duurzaam? Als eerste zijn LED lichtbronnen zeer energiezuinig. Als je LED vergelijkt met een traditionele gloeilamp verbruikt deze tot 80% minder energie. Daarnaast hebben LED lichtbronnen een extreem lange levensduur. Onder normale omstandigheden gaat LED wel 10x langer mee dan bijvoorbeeld een halogeen lichtbron. LED voor diverse toepassingen De duurzame eigenschappen van LED gaan zeker niet ten koste van de lichtopbrengst: met de huidige techniek is LED meer dan een volwaardige vervanger voor halogeen- en gloeilampen. Al sinds de begindagen van LED ontwikkelt in-lite buitenlampen met deze lichtbron. Inmiddels kunnen we je een assortiment bieden voor iedere toepassing. Of je nu een pad wilt markeren met zacht gespreid licht of die mooie hoge boom wilt accentueren met een krachtig gebundeld licht, met onze lampen kun je een complete buitenruimte verlichten. Zelfs tot de vijver aan toe. Natuurlijke lichtkleur
 Onze armaturen zijn verkrijgbaar van warm sfeervol licht (2700 Kelvin) tot een warm functionele lichtkleur (3000 Kelvin ); allemaal afgestemd op de toepassing van het licht. De kleurweergave is zo gekozen dat de kleuren in de tuin natuurgetrouw worden weergegeven en goed herkenbaar zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat de lichtkleur constant blijft gedurende de levensduur van het armatuur.

Robuuste constructies
 Omdat wij onze lampen ontwerpen vanuit de lichtbron, kunnen we optimaal profiteren van de mogelijkheden die LED biedt. Daarnaast stemmen we de vormgeving en het materiaalgebruik af op de specifieke eisen die dit type lichtbron stelt, zeker omdat de omstandigheden buiten extreem kunnen zijn. Zo bouwen we robuuste constructies om de LED’s en elektronica te beschermen tegen o.a. vocht. We gebruiken hiervoor materiaal als roestvast staal (RVS), gecoat en geanodiseerd aluminium en hoogwaardig kunststof. En denk bijvoorbeeld aan de koeling van de LED’s. Want ondanks dat LED lampen veel efficiënter zijn dan traditionele lichtbronnen (ze verbruiken minder stroom en geven veel minder warmte af) is een goede koeling van de LED’s erg belangrijk voor de levensduur en de lichtkleur. Vooral bij onze spots waar een hogere lichtopbrengst gegenereerd wordt, is hier in het ontwerp goed rekening mee gehouden.

Gegarandeerd genieten Je ziet, er komt dus nogal wat kijken bij de

ontwikkeling van onze LED lampen. Daarnaast testen we onze producten ook nog eens uitgebreid zelf. Hierdoor weten we wat we in de markt zetten en geven we je met een gerust hart 5 jaar garantie. Zo geniet je gegarandeerd lange tijd van je in-lite buitenverlichting!

Made with FlippingBook flipbook maker