The book of in-lite

In de overkapping is twee keer ACE DOWNWHITE gemonteerd. De witte wandarmaturen contrasteren mooi met het hout en geven een directe bundel licht dat de gepotdekselde wand mooi accentueert. De borders worden verlicht door LIV WHITE. De lichtuittrede van dit armatuur bevindt zich op zo’n 60cm boven de grond, waardoor de bollen van de hortensia’s ook in de avond goed zichtbaar zijn. “Één van de mooiste dingen uit onze tuin vind ik de oude muur nabij de loungehoek. Deze wand wilden we altijd al verlicht hebben en dit is nu gerealiseerd”, vertelt Anya.

Voor het verlichten van de wand is gekozen voor het armatuur ACE UP-DOWNWHITE 100-230V. Deze lamp was direct aan te sluiten op de stroompunten die reeds aanwezig waren. De twee armaturen zorgen voor voldoende licht bij de loungebank en creëren daarnaast een mooie tekening op de oude gevel, waardoor de karakteristieke stenen en voegen goed zichtbaar zijn.

05

33

Wil je meer weten over deze tuin en de armaturen die zijn toegepast? Bezoek dan onze website: in-lite.nl/ indetuinvananya

06

Made with FlippingBook flipbook maker