The book of in-lite

SMAKEN VERSCHILLEN

Overdag hebben staande lampen een decoratieve functie in de tuin. Vormgeving en kleur spelen daarom een belangrijke rol in de keuze voor een staand armatuur. Het in-lite assortiment biedt je buitenverlichting in een scala aan kleuren en afwerkingen. Onze lampen in warm zilver en donkergrijs passen in nagenoeg ieder tuinontwerp. Een meer uitgesproken smaak? Ga dan voor strakke witte armaturen of lampen met een luxe cortenstalen afwerking.

61

PAD OF OPRIT

Wil je een pad of oprit met staande lampen verlichten? Kies dan voor armaturen die een direct licht geven zoals SENTINA of ACE, deze creƫren duidelijke lijnen en schaduwen op het oppervlak. Hiermee krijg je niet alleen een mooi effect, maar je pad of oprit is ook meteen functioneel verlicht. ACE lampen hebben daarbij ook nog eens een verstelbare lichtbron waarmee je dit armatuur in veel situaties kunt toepassen.

ACE CORTEN

Het verkrijgen van de cortenstalen afwerking is een uitgebreid proces. De eerste stap is de aluminium behuizing voorzien van een metaalhoudende coating. Na het uitharden van de coating wordt het oppervlakte bewerkt zodat de metaaldeeltjes aan het oppervlak komen te liggen. De armaturen worden vervolgens in een zuurbad gedaan waardoor het metaal gaat corroderen. Tot slot wordt het armatuur langdurig nabehandeld zodat de behuizing niet meer afgeeft en direct geschikt is voor verwerking in de tuin.

SENTINA

Made with FlippingBook flipbook maker