The book of in-lite

5 JAAR IN-LITE GARANTIE We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en willen graag dat je onbezorgd kunt genieten van je verlichting. Daarom geven we 5 jaar garantie op onze armaturen en transformators.

66

AANSPRAAK MAKEN OP DE GARANTIE

REGISTREER JE AANKOOP

REPARATIE OF VERVANGEND PRODUCT

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan kun je bij de hovenier of dealer waar je het product hebt gekocht, aanspraak maken op de garantie. Hiervoor is het belangrijk dat je de aankoopbon of factuur kunt laten zien. Bewaar deze dus goed!

Nog beter is het om je aankoop op onze website te registreren. Hiervoor hoef je alleen je gegevens in te vullen en je aankoopbon of factuur te uploaden. Je ontvangt dan van ons een officieel (digitaal) garantiebewijs. Je gegevens zijn dan bij ons bekend, waardoor we je nog sneller kunnen helpen wanneer dat nodig is.

Heb je binnen de garantietermijn een defect product, dan repareren we deze voor je. Blijkt reparatie niet mogelijk te zijn, dan krijg je van ons een nieuw exemplaar. Mocht het model niet meer verkrijgbaar zijn, dan bieden wij je uiteraard een passend alternatief. We zorgen er in ieder geval voor dat je zo snel mogelijk weer van je verlichting kunt genieten.

Let op! Omdat onze producten gevoelige elektronica bevatten, adviseren we je in-lite verlichting niet te combineren met kabels of transformators van een ander merk. In dat geval kunnen we een juiste werking van onze producten niet meer garanderen en vervalt de garantieregeling.

MET DE IN-LITE GARANTIEREGELING GENIET JE ONBEZORGD VAN JE BUITENVERLICHTING

Made with FlippingBook flipbook maker