Gruppetto 47-2023

47

PROLOG

Noe nytt til sykkelen?

Molten speed wax Smart voks til kjede

Uansett sykkelgren og uansett nivå ønsker vi alle å ta godt vare på utstyret vårt. Et rent drivverk er ikke bare wattbesparende, men det kan også være kostnadsbesparende. Med Molten speed wax vokser man kjedet for å for- hindre at det tar til seg møkk og smuss. På denne måten minsker man slitasjen på øvrig drivverk og øker samtidig levetiden. Voks er markedets raskeste smøremiddel og varer i hele 550km før det trenger en ny runde med voksing

Pris: 279,-

Wahoo kickr V6 Rulle med alle muligheter

For innendørssykling er oppsett og spesielt rulla essensiell for hele opplev- elsen. Wahoo kickr V6 leverer alt man kan tenke seg enten det er snakk om oppkobling til Swift eller sykling etter eget ønske. Det er mulig å montere det meste av hjulstørrelser fra 24 tommer og opp til 29 tommer og samtidig kompatibel med de fleste typer akslinger. Når det kommer til kassett blir rulla levert med en 11-28T 11-delt kassett, men den tar også 8-10-delte kassetter om man skulle ønske det. Rulla kan simulere stigning helt opp til 20% og watt helt opp til 2200 watt, det burde holde for de fleste av oss. Av kommunikasjonsmuligheter har rulla innebygd ANT+, bluetooth og WiFi noe som gir trådløs firmware oppdatering og kompabilitet med 3. parts wattmålere. Med 1% +/- nøyaktighet, has- tighet, watt, kadens og avstand ligger alt til rette for mange gode trenings- økter.

Pris: 13.999,-

MiniFumpa elektrisk sykkelpumpe

Det kan være frustrerende å bli stående langs veien eller inne i skogen etter en punktering. Enten man velger å bytte slangen eller plugge det slangeløse dekket er man nødt til å få det pumpet opp igjen. Med den elektriske miniFumpa går det lekende lett og pumpa leverer opp til 120 psi eller 8,3 bar. Med sin sparsommelige vekt på bare 190 gram bruker den ikke mer enn 40-50 sekunder på å levere 100 psi eller 6,9 bar. Ladetiden er på 60 minutter ved hjelp av USB-C og fulladet kan den levere ca 2 x 100 psi. Pumpa passer til både presta og schrader og får stort sett alltid plass enten man har den i en sekk på stitur, i rygglomma lang landeveien eller i en sadeltaske.

Pris: 1.799,-

12 SM GRUPPETTO # 47

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease