Gruppetto 47-2023

JENTESAMLING HOXMARK BIKEPARK

H eldigvis finnes det noe som kan gjøres, og ikke minst noen som er utstyrt med mye ekstra energi som setter ting i gang. Det er mange ildsjeler i sykkelmiljøet, men familien Siggerud i Ås er det ikke mange av - noe sted. På gården i Ås har de laget en variert terrengløype med kuler, stier og drops. Her har mange klubber vært og trent, og ikke minst benytter sykkelforbundet seg av tilbudet. Låven som verken er trekkfull, kald eller fylt

med traktorer, er i stedet innredet med over- nattingsrom, kjøkken og stue, og ikke minst styrketreningsmuligheter og en spinning/rullesal med stor skjerm hvor man ser wattverdier, puls, kadens etc. I tillegg er det mekke og vaskehall. På en ellers lite sykkelvennlig januarhelg med sludd og regn var tjue jenter samlet til en sosial helg med forskjellige typer trening og moro. Rullesykling, løpetur, rebus, frisbeegolf og padel tennis.

En blanding av terreng, landevei opp utfor- syklister som utveksler erfaringer og tipser hverandre - både smart og hyggelig. Her treffer jeg pappa Per-Ove og Thea Siggerud som er over alt og ordner alt fra kaffe til å sørge for at rullene blir koblet til skjermen. Thea leder halvparten av landslagsjentene gjennom rulleøkten mens resten er ute og spiller frisbeegolf på banen mellom jorder og skog her i Ås, 35 kilometer syd for oslo.

Fire fornøyde jenter på samling - litt som på leir- skole…

Kine Haugom Lisa Kristine Jordet

Hedda Bjørklund

Celine Solheim

54 SM GRUPPETTO # 47

Made with FlippingBook. PDF to flipbook with ease