VAB Magazine juli-augustus 2019

TEKST EN FOTO’S SOFIE ROTH

In de Monkey Bar op de 10de verdieping kijk je dankzij het gigantische raam en de cosy tribune uit over de volledige Tiergarten.

bereiden met een exotische zwier. Zoek je eerder een kalme sfeer, vraag dan een plekje beneden. Mag het wat feller en hipper? Naar boven dan. Afsluiten kan in de naastgelegen Tiger Bar met een perfect samengestelde cocktail.

> oh-panama.com

DAG 2

9u Het is vredig wakker worden in Hotel The Yard . Op wandelafstand van heel wat toeristische highlights, maar toch rustig gelegen. Dit boetiekhotel bevindt zich in Kreuzberg. De kamers kijken uit op de gemeenschappelijke tuin en doen je dankzij de moderne en natuurlijke tinten en materialen al snel thuis voelen. De perfecte terugtrekplek dus in een levendige stad als Berlijn.

niet afschrikken door de rij beneden (je wordt met de lift omhoog gebracht), die gaat namelijk goed vooruit. >  hours-hotels.com/en/restaurants-bars/berlin/ monkey-bar 19u O p het binnenplein van een oude fabriek maakt vandaag Panama [  ,  ] het mooie weer. Netjes verborgen achter een grote poort aan de overigens upcoming Potsdamer Straße opent een wereld van verrassende smaken en combinaties. Chef Sophia Rudolph neemt je mee op reis door lokale ingrediënten en gerechten te

> hotel-theyard.berlin

10u Neukölln ziet er op het eerste gezicht niet de meest gezellige wijk uit, maar verrast toch met enkele

27

JULI-AUGUSTUS 2019 REIZEN

Made with FlippingBook - Online catalogs