hansgrohe Ideer til badet 2023

I dette katalog får du som forbruger overblik over de forskellige hansgrohe-serier til brus og håndvask.

Ideer til badet

hansgrohe.dk

Indledning

De dejligste øjeblikke med vand hansgrohe er et mærke for livet. Uanset om du er på udkig efter roli­ ge, forfriskende eller klare øjeblikke: Alle vores produkter er designet til at gøre livet lettere og mere behageligt. Produkterne fra Schwarz­ wald i Tyskland bygger ikke på flygtige idéer, men er altid helhedsløs­ ninger. De bliver en del af det daglige liv. Det er dét, som definerer vores mærke: At mennesket er i centrum. Innovationer til velvære Vi har udviklet en lang række spændende og inspirerende produkter til badet og køkkenet, der lever op til vores ledende principper: innovation, design, kvalitet og ansvar. Vi tager hensyn til alle brugeres behov og fremstiller udelukkende avancerede produkter i højeste kvalitet. For eksempel Pulsify S, bruseren med den innovative stråletype PowderRain, som skaber helt nye bruseoplevelser i bade af alle størrelser. Eller Rebris, armaturlinjen, som forener moderne de­ sign og bæredygtighed. Vores EcoSmart+ armaturer sparer op til 20 % mere vand end vores EcoSmart-standardprodukter. Med et for­ brug på kun 4 l/min. ved 3 bar spares der ikke kun vand, men også energi.

3

Mærket hansgrohe

Vores værdier – dine fordele

Innovation er vores motivation

Hos os har kundernes behov højeste prioritet. Som førende virksom- hed i sanitetsbranchen fremstiller vi tekniske nyudviklinger til badevæ- relset og køkkenet for at opfylde dine krav til de særlige øjeblikke med vand. Produkternes udseende, funktion og materialer er altid ”premium”. Det samme gælder for lydenes kvalitet: I vores strålelabo- ratorium giver lydeksperterne vandet den perfekte klang. Vores opfin- delser har udmøntet sig i utallige patenter og mere end 15.000 akti- ve rettigheder. Så du får mere komfort, sikkerhed og glæde i dit badeværelse.

Design – udviklingen af prisbelønnede produkter Flot funktionalitet imponerer med hjerte og forstand. Du kan stole på hansgrohe til dit badprojekt: Vores produkter, som regelmæssigt tilde- les designpriser, overlever alle modeluner og giver dig maksimal in- vesteringssikkerhed. Det beviser eksklusive projekter fra hele verden. Godt design gør hele forskellen og sørger kontinuerligt for bedre brugeroplevelser. Det mere end 30 år lange samarbejde med PHOENIX Design har gjort hansgrohe førende inden for design i sa- nitetsbranchen med over 700 priser for fremragende designkvalitet.

4

Badeværelsesprodukter skal give dig glæde i lang tid. Du kan stole på os: En elementær bestanddel af hansgrohe virksomhedsfilosofien er, at vi altid tilbyder vores kunder den højeste kvalitet. I mere end 120 år har vi produceret sanitetsprodukter af høj kvalitet. Den høje standard sikres ved hjælp af en omfangsrig kvalitetsstyring i alle fa- brikker, både i Tyskland og internationalt. Vi yder frivilligt 5 års garanti* på kvaliteten og en efterkøbsgaranti på 15 år. Kvalitet – høje krav sikrer en lang levetid

*Læs mere på hansgrohe.dk/service/produktgaranti

Vi tager ansvar og handler bæredygtigt Vand er liv, og vand er vores passion. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at beskytte den dyrebare ressource med vand- og energibespa- rende brusere, armaturer og teknologier. Men fremstillingen og bort- skaffelsen af vores produkter har også en indvirkning på klimaet og ressourcekredsløbet. Det tager vi ansvar for.

5

Mærket hansgrohe

IN TOUCH WITH OUR PLANET

Vores initiativer til grøn omstilling

Milepæle for virksomheden

Produkter, der flytter milepæle

2030

2030

Forfølgelse af Parisaftalens 1,5 graders mål

Alle vandbærende produkter fås udelukkende med vandbesparende teknologi

2025

2022

Plastfri produktemballage

Alle afdelinger i hele verden er klimaneutrale*

2023

hansgrohe Planet Edition-produktlinje

2020

Grøn. Grønnere. ECO 2030

Fast team til realisering af bæredygtighedsmålene

2023

Hansgrohes “Green Vision Beyond Water”

2019

Vandbesparende PowderRain-stråletype

2005

Offentliggørelse af en bæredygtighedsrapport som den første producent i den tyske sanitetsindustri

2012

Energibesparende CoolStart-teknologi

2007

Vandbesparende EcoSmart-teknologi

1992

Opførelse af det største integrerede solenergianlæg på taget i Europa på daværende tidspunkt

1987

Håndbruser Mistral Eco med 50 % vandbesparelse

*Klimaneutralitet henviser til drivhusgasemissionerne fra Scope 1 og 2 (direkte emissioner og energiforbrug på egne anlæg) i henhold til Greenhouse Gas Protocol. Hvor det er muligt, reducerer Hansgrohe Group aktivt disse emissioner. De resterende emissioner kompenseres gennem anerkendte, certificerede klimabeskyttelsesprojekter. Du finder mere information på www.hansgrohe-group.com/en/about-us/responsibility.

En håndbrusers brugsfase er langt den mest CO 2 -intensive. Der udledes ca. 1.000 gan- ge mere CO 2 under brugen end ved fremstil- lingen. Derfor har vi sat os som mål at om- lægge hele vores sortiment af brusere og vandhaner til “ECO” inden 2030. Konkret betyder det, at vi reducerer vand- og/eller energiforbruget for vandførende produkter med mindst 22 procent under brugen i for- hold til basisåret 2020. Livscyklusanalyse for en håndbruser

ca. 99 % Brugsfase

Produktion

af den udledte CO 2 e

Bortskaffelse

6

Vores bidrag til beskyttelsen af vores planet

Hansgrohe er en del af den cirkulære økonomi

Hansgrohe beskytter klimaet

Hansgrohe skåner vandets kredsløb

Enhver ressource, der ikke skal anskaffes, fordi den kan genbruges, beskytter vores økosystemer og sparer energi og vand under produktionsprocesserne. Vi udvikler langtids- holdbare, reparerbare og genanvendelige produkter og bæredygtig emballage og ar- bejder på at bruge materialer, der beskytter vores økosystemer så godt som muligt.

Vores produkter bliver hvert år mere og mere miljøvenlige og støtter dermed målene i kli- maaftalerne fra Paris og Glasgow. Forbruget af varmt vand koster en masse energi. Vores produkter er vandbesparende – det reduce- rer energiforbruget i sanitære faciliteter og hjælper til med at beskytte klimaet.

Sikkert ferskvand er en værdifuld ressource, som er ulige fordelt. I områder med vand- knaphed er det særlig vigtigt at bruge vandet sparsomt. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke også er et konstant behov for at investere i vandbehandling i vandrige områder. Vi skåner vandets kredsløb, fordi vores produkter sparer vand uden at ind- skrænke bruseoplevelsen.

Spar på ressourcerne? Med fornøjelse!

Vores Green Company- initiativer.

Det kan betale sig at udskifte en standardhåndbruser med en vandbesparende variant. Takket være EcoSmart-teknologien bruges der op til 40 % mindre vand end med vores traditionelle brusere. Med EcoSmart+ er det endda op til 60 procent. Vandbesparelserne betyder, at der er brug for mindre varmeenergi, så gas- og elregningen også bliver mindre.

Ti initiativer med konkrete mål og projekter, der bidrager til de tre indsatsområder for beskyttel- se af vores planet:

Vil du gerne selv prøve vandspareberegne- ren? På vores websted hansgrohe.dk/ service/vandspareberegner kan du indtaste dine data, vælge det ønskede pro- dukt og se din potentielle besparelse.

Vores vandspareberegner viser dig, hvor mange ressourcer du kan spare med vores EcoSmart-brusere – uden at gå på kompro- mis med bruseglæden. Følgende eksem- pel gælder for en familie på fire personer og baserer på den antagelse, at hvert familie- medlem bruser i 5 minutter om dagen (2022, gennemsnitsværdier for en tysk familie).

Klimabeskyttelsesstrategi

Grønt mind set

Grønne produkter

Grøn emballage

Grøn leverandørkæde

Så meget sparer du Brusebade med hansgrohe Raindance Select S håndbruser 120 3jet EcoSmart 9 l/min.

Grøn produktion

Grøn energi

Grøn transparens

532 € Vand- og energibesparel- se i løbet af et år

Grøn controlling

Socialt engagement

3 træer kan vandes i et år med din besparelse på 47.449 l.

Scan koden, og få mere at vide.

7

FinishPlus

FinishPlus – individuelt design med farvede overflader

Individualitet er en af de største trends inden for baddesign. Med FinishPlus-overfladerne fra hansgrohe har du alle farvemuligheder. Me- talliske-nuancer i høj kvalitet og trendy matte farver opfylder ethvert øn- ske om selvrealisering. Badeværelset kan indrettes helt personligt med dit eget farveskema. • Overfladedesignene i høj kvalitet giver en lang række designmulig- heder. • FinishPlus giver dig mulighed for at personliggøre dit bad. Badevæ- relset får nyt liv på en unik måde med metalliske overflader og matte trendfarver. • De relevante komplementære produkter fås også med FinishPlus i samme nuance.

PVD-coating

Lakcoating

PVD-laget opstår i en vakuum-coatingproces, som skaber en robust overflade med strålende farve

En speciel lakering påføres i flere omgange, så der opstår en kraftig og intensiv overflade

Tests viser, at overfladen er holdbar i mange år

Tests viser, at overfladen er holdbar i mange år

Messing

Messing

Nikkel

Nikkel

Krom

Krom

Poleret guld-optik

Børstet bronze

Børstet sort krom

Mat sort

Mat hvid

8

Mat sort Kontrastrig, reduktion til det væsentlige.

Mat hvid Den lyse tone skaber en ukonventionel friskhed.

Børstet sort krom PVD Sofistikeret æstetik takket være det mørke look.

Børstet bronze PVD Perfekt til kombinationer med bløde naturtoner.

Krom En tidløs klassiker, kombineret med sart elegance.

Poleret guld-optik PVD Glamourøst look til æstetisk ekstravagance.

9

Indhold

Brusere 12 Rainfinity 18 Rainmaker 20 Raindance 24 Pulsify S 32 Croma 38 Crometta 42 Vernis 44 Jocolino 46 DogShower

Termostater 48 RainSelect 50 ShowerSelect 52

ShowerTablet Select

54

Ecostat

Afløbssystemer 56 RainDrain

10

Armaturer 62 Metropol 64 Metris 68 Finoris 72 Vivenis 76 Talis 80 Focus 82 Rebris 86 Vernis 90 Logis 92 sBox Kar

Tilbehør 94 XtraStoris 98 AddStoris 102 Logis 106 WallStoris

11

Rainfinity

Maksimale brusebadsoplevelser

Prisbelønnet flere gange

13

Brusere

Vidunderlig blid og forkælende oplevelse

Dit badeværelse er det perfekte sted at tage en pause fra hverdagen. I den afslappede atmosfære nyder du nuet i fulde drag og glemmer hverdagens stress og jag. Den skønneste plads er brusebadet. Med Rainfinity rammer vandstrålen ikke kun dit hoved og skuldrene, den indhyller hele din krop som en kåbe bestående af tusindvis af mikro- fine dråber. Strålefladens let buede form fordeler vandet på din hud på en særlig behagelig måde, så du kommer til at opleve uforglem- melige bruseøjeblikke. Du kan nemt skifte mellem håndbruserens tre forskellige stråletyper PowderRain, Intense PowderRain og MonoRain ved at trykke på Sele- ct-knappen. Hovedbruserens stråletyper PowderRain, Intense PowderRain og RainStream forkæler dig på hver deres særlige måde. I kombination med en flad indbygget hansgrohe-termostat, for eksem- pel ShowerSelect eller RainSelect, vælges stråletypen intuitivt med tryk på en knap. Rainfinity-brusesystemet sørger for æstetisk nydelse og grænseløs afslapning.

PowderRain: Seks ultrafine åbninger former den enkelte vandstråle og deler den op i fløjlsbløde mikrodråber.

Afslapning i skulderhøjde

Ny skulderbruser med integreret hylde til revolutionerende bruseoplevelser. Den virker opkvikkende, for eksempel ef- ter en tur i saunaen, eller afslappende, for eksempel før du går i seng. Den gør ikke håret vådt, og du kan stille dit brusetilbehør på den.

14

Takket være den innovative vægtilslutning kan Rainfinity indstilles til en hældning mellem 10° og 30°. Det giver en bekvem bruseposition, hvor håret og ansigtet kan holdes tørt, hvis du ønsker det. Takket være den vinklede positio- nering uden en almindelig brusearm bliver Rainfinity- hovedbruseren til et bevidst statement i det moderne bade- værelse. Det handler om den rette indstilling

Oversigt:

• Innovativ, let konkav stråleskive i aluminium til intensive bruseglæder • De farvede FinishPlus-overfladedesign giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på badet • Enestående bruseoplevelser takket være PowderRain med blidt indhyllende mikrodråber • Med den innovative Select-styring er et klik nok til at skifte stråletype eller til at styre en anden bruser • Flere stråletyper til en individuel bruseoplevelse • Takket være QuickClean-teknologien er det nemt at gnubbe kalkaflejringer på de fleksible silikonenopper af med fingrene • Med EcoSmart-varianterne forbruger du op til 60 % mindre vand • Omfangsrigt sortiment med varianter til ind- og frembygget installation

For designfans

Rainfinity-designet er en optisk nydelse. Med moderne overfladefarver og den diskret strukturerede stråleskive bliver de store ho- ved- og håndbrusere til highlights på bade- værelset. Brusernes matte hvide farve danner en flot kontrast til de grafitfarvede stråleski- ver.

15

Rainfinity Hovedbruser 360 3jet med vægtilslutning # 26234, -000, -140, -340, -670, -700, -990 28,1 l/min Indbygningsdel (ikke vist) # 01800180

Rainfinity Hovedbruser 360 1jet med vægtilslutning # 26230, -000, -140, -340, -670, -700, -990 21 l/min

Rainfinity Hovedbruser 360 1jet # 26231, -000, -140, -340, -670, -700, -990 20,3 l/min Loftbefæstigelse S 10 cm 1/2" (ikke vist) # 27393, -000, -140, -340, -670, -700, -990 Loftbefæstigelse S 30 cm 1/2" (ikke vist) # 27389, -000, -140, -340, -670, -700, -990 Bruserbøjning Square 38,9 cm 1/2" (ikke vist) # 27694, -000, -140, -340, -670, -700, -990

Rainfinity Hovedbruser 250 3jet med vægtilslutning # 26232, -000, -700 20 l/min # 26233, -000, -700 EcoSmart 9 l/min Indbygningsdel (ikke vist) # 01800180

Rainfinity Hovedbruser 250 1jet med vægtilslutning # 26226, -000, -700 19 l/min # 26227, -000, -700 EcoSmart 9,4 l/min

Rainfinity Hovedbruser 250 1jet # 26228, -000, -140, -340, -670, -700, -990 16 l/min Hovedbruser 250 1jet EcoSmart # 26229, -000, -140, -340, -670, -700, -990 EcoSmart 9 l/min Loftbefæstigelse S 10 cm 1/2" (ikke vist) # 27393, -000, -140, -340, -670, -700, -990 Loftbefæstigelse S 30 cm 1/2" (ikke vist) # 27389, -000, -140, -340, -670, -700, -990 Bruserbøjning Square 38,9 cm 1/2" (ikke vist) # 27694, -000, -140, -340, -670, -700, -990

Rainfinity Hylde 500 # 26844, -000, -700

Rainfinity Skulderbruser 500 1jet med hylde # 26243, -000, -700

Rainfinity Slangeudtag Porter 500 med bruserholder og hylde V # 26843, -000, -700 Slangeudtag Porter 500 med bruserholder og hylde H (ikke vist) # 26858, -000, -700

16

Brusere

Rainfinity Håndbruser 130 3jet # 26864, -00 0, -140, -340, -670, -700, -990 14 l/min # 26865, -000, -140, -340, -670,

Rainfinity Stavhåndbruser 100 1jet # 26866, -000, -140, -340, -670, -700, -990 13,8 l/min # 26867, -000, -140, -340, -670,

-700, -990 EcoSmart 8,5 l/min

-700, -990 EcoSmart 9 l/min

Rainfinity Brusersæt 130 3jet med bruserstang 90 cm og sæbeskål # 27671, -000 14 l/min # 27672, -000 EcoSmart 8 l/min Brusersæt 130 3jet med bruserstang 150 cm

og sæbeskåle (ikke vist) # 27673, -000 14 l/min # 27674, -000 EcoSmart 8 l/min

Rainfinity Showerpipe 360 1jet til indbygning ▪ Rainfinity hovedbruser 360 1jet ▪ Rainfinity håndbruser 130 3jet # 26842, -000, -700 19,6 l/min Indbygningsdel til Showerpipe 360 1jet (ikke vist) # 26840180

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

17

Rainmaker Select

Skøn regnbruser i stort format

Oversigt:

• Store hovedbrusere passer harmonisk ind i badeværelsesmiljøet og virker lette og elegante • Med den innovative Select-styring er et klik nok til at skifte stråletype eller til at styre en anden bruser • Mere opbevaringsplads ved hjælp af smart integreret hylde • Takket være QuickClean-teknologien er det nemt at gnubbe kalkaflejringer på de fleksible silikonenopper af med fingrene • Med EcoSmart-varianterne forbruger du op til 60 % mindre vand

18

Brusere

Rainmaker Select Hovedbruser 460 3jet med bruserbøjning 46 cm # 24007, -400, -600 18 l/min # 24017, -400 EcoSmart 9 l/min Indbygningsdel (ikke vist) # 01800180 Hovedbruser 460 3jet med lofttilslutning 10 cm (ikke vist) # 24006, -400, -600 23 l/min # 24016, -400 EcoSmart Indbygningsdel til hovedbruser med lofttilslutning (ikke vist) # 24010180

Rainmaker Select Hovedbruser 460 2jet med bruserbøjning 46 cm # 24005, -400, -600 18 l/min # 24015, -400 EcoSmart 9 l/min Indbygningsdel (ikke vist) # 01800180 Hovedbruser 460 2jet med lofttilslutning 10 cm (ikke vist) # 24004, -400, -600 21 l/min # 24014, -400 EcoSmart 9 l/min Indbygningsdel til hovedbruser med lofttilslutning (ikke vist) # 24010180

Rainmaker Select Hovedbruser 460 1jet med bruserbøjning 46 cm # 24003, -400, -600 19 l/min # 24013, -400 EcoSmart 9 l/min Hovedbruser 460 1jet med lofttilslutning 10 cm (ikke vist) # 24002, -400, -600 21 l/min # 24012, -400 EcoSmart 9 l/min Indbygningsdel til hovedbruser med lofttilslutning (ikke vist) # 24010180

Rainmaker Select Hovedbruser 580 3jet # 24001, -400, -600 20 l/min # 24011, -400 EcoSmart 9,5 l/min Indbygningsdel (ikke vist) # 01800180

Rainmaker Select Showerpipe 460 3jet med termostat Bruserarm 450 mm

Rainmaker Select Showerpipe 460 2jet med termostat Bruserarm 450 mm

▪ Rainmaker Select hovedbruser 460 3jet ▪ Raindance Select S håndbruser 120 3jet ▪ ShowerTablet Select termostatarmatur 700 Universal # 27106, -400 27 l/min

▪ Rainmaker Select hovedbruser 460 2jet ▪ Raindance Select S håndbruser 120 3jet ▪ ShowerTablet Select termostatarmatur 700 Universal # 27109, -400 27 l/min

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

19

Raindance

Skønne vandoplevelser

Oversigt:

• Enestående bruseoplevelser takket være PowderRain med blidt indhyllende mikrodråber • De farvede FinishPlus-overfladedesign giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på badet • Med den innovative Select-styring er et klik nok til at skifte stråletype eller til at styre en anden bruser • Takket være QuickClean-teknologien er det nemt at gnubbe kalkaflejringer på de fleksible silikonenopper af med fingrene • Med EcoSmart-varianterne forbruger du op til 60 % mindre vand

Prisbelønnet flere gange

20

Brusere

Den blide, enestående bruseoplevelse

Et brusebad virker opkvikkende for både krop og sjæl, vækker stemninger og følelser. Med vores prisbelønnede håndbruser og brusesystemet Raindance Select med PowderRain forvandles øjeblikkene under vandet til en san- selig oplevelse. Den innovative PowderRain-stråletype ind- hyller din krop i tusindvis af mikrofine dråber, der føles som en blid sommerregn.

Bruseglæde via et tryk på en knap

Ved hjælp af Select-knappen skifter du mel- lem de tre stråletyper på Raindance-hånd- bruseren. Til afslappende, vitaliserende eller stimulerende brusekomfort.

21

Raindance Select S Håndbruser 150 3jet # 28587, -000, -400 16,4 l/min # 28588, -000, -400 EcoSmart 8,8 l/min

Raindance Select S Håndbruser 120 3jet PowderRain # 26014, -000, -140, -340, -670, -700, -990 11 l/min

Raindance Select S Håndbruser 120 3jet # 26530, -000, -140, -340, -400, -670, -700, -990 15 l/min # 26531, -000, -140, -340, -400, -670, -700, -990 EcoSmart 8,5 l/min

Raindance Select S Brusersæt 150 3jet med bruserstang 65 cm og sæbeskål # 27802, -000 16,4 l/min Brusersæt 150 3jet med bruserstang 90 cm og sæbeskål (ikke vist) # 27803, -000, -400 16 l/min

Raindance Select S Brusersæt 120 3jet PowderRain

med bruserstang 65 cm # 27654, -000 11 l/min

Brusersæt 120 3jet PowderRain med bruserstang 90 cm (ikke vist) # 27667, -000 11 l/min

Raindance Select S Showerpipe 240 1jet PowderRain med termostat

Bruserarm 460 mm Svingbar bruserarm ▪ Raindance S hovedbruser 240 1jet PowderRain ▪ Raindance Select S håndbruser 120 3jet PowderRain ▪ Ecostat termostatarmatur Comfort # 27633, -000, -140, -340, -670, -700, -990 16 l/min

Raindance Select S Hovedbruser 300 2jet med bruserbøjning 39 cm # 27378, -000, -400 17 l/min Hovedbruser 300 2jet med lofttilslutning 10 cm (ikke vist) # 27337, -000, -400 17 l/min

Raindance S Hovedbruser 240 1jet PowderRain

med bruserbøjning 39 cm # 27607, -000 18,1 l/min

Hovedbruser 240 1jet PowderRain med lofttilslutning 10 cm (ikke vist) # 27620, -000 18 l/min

22

Brusere

Raindance Select E Håndbruser 150 3jet # 26550, -000, -400 16,4 l/min # 26551, -000, -400 EcoSmart 8,5 l/min

Raindance Select E Håndbruser 120 3jet # 26520, -000, -140, -340, -400,

Raindance E Hovedbruser 300 1jet med bruserbøjning 39 cm # 26238, -000, -140, -340, -670, -700, -990 17 l/min # 26239, -000 EcoSmart 9 l/min Hovedbruser 300 1jet med lofttilslutning 10 cm (ikke vist) # 26250, -000, -140, -340, -670, -700, -990 17 l/min # 26251, -000 EcoSmart 9 l/min

-670, -700, -990 14,4 l/min # 26521, -000, -400 EcoSmart 8,5 l/min

Raindance Select E Brusersæt 150 3jet med bruserstang 65 cm og sæbeskål # 27856, -000 16,4 l/min Brusersæt 150 3jet med bruserstang 90 cm og sæbeskål (ikke vist) # 27857, -000 16,4 l/min

Raindance Select E Showerpipe 300 3jet med ShowerTablet Select 300 Bruserarm 380 mm ▪ Raindance Select E hovedbruser 300 3jet ▪ Raindance Select E håndbruser 120 3jet ▪ ShowerTablet Select termostatarmatur 300 # 27127, -000, -400 19 l/min

Raindance E Showerpipe 300 1jet med ShowerTablet 350 Bruserarm 405 mm ▪ Raindance E hovedbruser 300 1jet ▪ Raindance Select S håndbruser 120 3jet ▪ ShowerTablet termostatarmatur 350 # 27361, -000 16 l/min

Raindance Select E Brusersæt 120 3jet med bruserstang 65 cm og sæbeskål # 26620, -000, -400 14,4 l/min # 26622, -000, -400 EcoSmart 9 l/min Brusersæt 120 3jet med bruserstang 90 cm og sæbeskål (ikke vist) # 26621, -000, -400 14,4 l/min # 26623, -000, -400 EcoSmart 9 l/min

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

23

Pulsify S

Ganske enkelt fuld af liv

Prisbelønnet flere gange

25

Brusere

Uforlignelige bruseoplevelser til alle badstørrelser

Kobl helt af. Nyd øjeblikket. Stil dig ind under bruseren, dyk ind i en anden verden. Få en frisk start på dagen, og slut den af med et af- slappende bad. Du føler dig som født på ny. Pulsify S skænker dig værdifulde øjeblikke i dit bad – uanset badets størrelse. Med Pulsi- fy S oplever du hidtil ukendt afslapning for krop og sjæl. Nyd den store frihed i et opryddet og stilfuldt badeværelsesmiljø. Med Pulsify S får du frie udfoldelsesmuligheder; det kompakte system kan integreres i ethvert bad. Vælg mellem mange forskellige elemen- ter og overflader, som passer til din personlighed og stil. Det tidløse design, kvaliteten og de integrerede hylder gør Pulsify S til en fornøj- else med lang levetid. Pulsify S sætter også nye standarder med hen- syn til sikkerhed og bæredygtighed. Hvis du vælger en variant med EcoSmart-teknologi, reducerer du dit vandforbrug med op til 60 % i forhold til gængse produkter.

Integrerede hylder

perfektionerer din oplevelse

Kombinér Pulsify S med de innovative hylder fra vores fleksible opbevaringssystem WallStoris med samme look.

26

PowderRain – enestående afslapning med fine mikrodråber

Få mere velvære ind i hverdagen. Med Pulsify S og PowderRain op- lever du en helt ny livskvalitet på badeværelset. PowderRain forvand- ler vand til en blid kåbe bestående af utallige mikrodråber, der dan- ser på din hud som små stjerner. Efter hvert brusebad føler du dig mere fri og let – ja, næsten som født på ny.

Takket være vores innovative Select-teknologi væl- ger du nemt og komfortabelt den ønskede strålety- pe i brusebadet. Med et tryk på en knap skifter du mellem de forskellige stråletyper, så du får en helt igennem fornøjelig bruseoplevelse.

27

Brusere

Med Pulsify S bliver badet til det mest personlige rum, hvor du kan udfolde dig frit. Det brede sortiment og de tre overflader krom, mat sort og mat hvid giver dig mulighed for at skabe et individuelt look lige efter din smag. Ud over produkterne til frembygget installation, for eksempel showerpipes, kan du også vælge løsninger til indbygget installation. Mulighederne for individualisering er lige så alsidige som dig selv

28

Vælg vores EcoSmart-teknologi, og spar vand og energi – uden at give afkald på din sædvanlige brusefornøjelse. EcoSmart reducerer vandgennemstrømningen med op til 60 % og bidrager dermed til en varig besparelse. Med EcoSmart bliver Pulsify S til en sikker investe- ring. I kombination med den integrerede temperatur- og volumenkon- trol nyder du den værdifulde ressource vand på en dejlig ansvarsbe- vidst måde. Brusebad med god samvittighed med vores EcoSmart-teknologi

Oversigt:

• Moderne, fladt design, som passer til alle badstørrelser • Enestående bruseoplevelser takket være PowderRain med blidt indhyllende mikrodråber • De farvede FinishPlus-overfladedesign giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på badet • Med den innovative Select-styring er et klik nok til at skifte stråletype eller til at styre en anden bruser • Mere opbevaringsplads ved hjælp af smart integreret hylde • Takket være QuickClean-teknologien er det nemt at gnubbe kalkaflejringer på de fleksible silikonenopper af med fingrene • Med EcoSmart-varianterne forbruger du op til 60 % mindre vand • Omfangsrigt sortiment med varianter til ind- og frembygget installation

29

Pulsify S Hovedbruser 260 2jet med vægtilslutning # 24150, -000, -670, -700 11,3 l/min # 24151, -000, -670, -700 EcoSmart 7,4 l/min Indbygningsdel (ikke vist) # 01800180

Pulsify S Hovedbruser 260 1jet # 24140, -000, -670, -700 12,3 l/min

Pulsify S Hovedbruser 105 1jet # 24130, -000, -670, -700 11,7 l/min # 24132, -000, -670, -700 Green 6 l/min Vægtilslutning til hovedbruser 105 (ikke vist) # 24139, -000, -670, -700

# 24141, -000, -670, -700 EcoSmart 7,5 l/min Vægtilslutning til hovedbruser 260 (ikke vist) # 24149, -000, -670, -700

Pulsify Select S Håndbruser 105 3jet Activation # 24100, -000, -670, -700 11,5 l/min # 24101, -000, -670, -700 EcoSmart 8,5 l/min

Pulsify Select S Håndbruser 105 3jet Relaxation # 24110, -000, -670, -700 11,4 l/min # 24111, -000, -670, -700 EcoSmart 8,2 l/min

Pulsify S Håndbruser 105 1jet # 24120, -000, -670, -700 13,5 l/min # 24121, -000, -670, -700 Green 5,7 l/min

Pulsify Select S Brusersæt 105 3jet Relaxation med bruserstang 65 cm # 24160, -000, -670, -700 11,4 l/min # 24161, -000, -670, -700 EcoSmart 8,2 l/min Brusersæt 105 3jet Relaxation med bruserstang 90 cm (ikke vist) # 24170, -000, -670, -700 11,4 l/min # 24171, -000, -670, -700 EcoSmart 8,2 l/min

30

Brusere

Pulsify S Showerpipe 260 2jet med ShowerTablet Select 400 Stigerør kan afkortes ▪ Pulsify S hovedbruser 260 2jet ▪ Pulsify S håndbruser 105 3jet Relaxation ▪ ShowerTablet Select 400 termostatarmatur

Pulsify S Showerpipe 260 1jet med ShowerTablet Select 400

Stigerør kan afkortes Bruserarm 398 mm Svingbar bruserarm ▪ Pulsify S hovedbruser 260 1jet

# 24240, -000, -670, -700 12,9 l/min # 24241, -000, -670, -700 EcoSmart

▪ Pulsify S håndbruser 105 3jet Relaxation ▪ ShowerTablet Select 400 termostatarmatur # 24220, -000 10,9 l/min # 24221, -000 EcoSmart Showerpipe 260 1jet med kartermostat ShowerTablet Select 400 # 24230, -000

ShowerTablet Select Kar-/brusetermostat 400 # 24340, -000, -670, -700

ShowerTablet Select Brusetermostat 400 # 24360, -000, -670, -700

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

31

Croma

Allround-talentet til det moderne familiebadeværelse

Oversigt:

• Moderne design med sikkerhedsteknologier – ideelt for unge familier • Flere stråletyper til en individuel bruseoplevelse • Med den innovative Select-styring er et klik nok til at skifte stråletype eller til at styre en anden bruser • Takket være QuickClean-teknologien er det nemt at gnubbe kalkaflejringer på de fleksible silikonenopper af med fingrene • Med EcoSmart-varianterne forbruger du op til 60 % mindre vand • CoolContact forhindrer, at termostaten opvarmes – det gør brusebadet endnu mere sikkert • Omfangsrigt sortiment med varianter til ind- og frembygget installation

Prisbelønnet flere gange

32

Brusere

Bruseglæde i alle størrelser

Er du på jagt efter et flot brusehoved med stråleindstilling via tryk på en knap? En stor, svingbar hovedbruser? Eller et brusesystem, der gi- ver dig mulighed for at tilføje andre produkter på et senere tidspunkt? Så er Croma-bruserfamilien det helt rigtige for dig. Vælg fra et alsi- digt sortiment til brusebad og kar, og glæd dig til den helt store vand- oplevelse. Croma ser flot ud og er behagelig at røre ved. Disse bru- sere har et moderne design og giver dig lækker kvalitet for pengene – ideelt til unge familier.

CoolContact beskyt- ter børnehænder

Takket være denne sikkerhedsteknologi styres det kolde vand, der strømmer fra rørledningen ind i termostaten, målrettet hen mod overfladen. På den måde er termostaten altid behagelig kø- lig. Ekstra sikkerhed: SafetyStop-funktionen på termostatgrebet forhindrer, at der kommer vand ud af bruseren, der er varmere, end du lige reg- ner med.

33

Croma Select E Håndbruser Multi # 26810, -400 16 l/min # 26811, -400 EcoSmart 9 l/min

Croma Select E Håndbruser Vario # 26812, -400 14,7 l/min # 26813, -400 EcoSmart 9 l/min

Croma E Håndbruser 1jet

# 26814, -140, -340, -400, -670, -700, -990 16 l/min # 26815, -140, -340, -400, -670, -700, -990 EcoSmart 9 l/min # 26816, -400 EcoSmart 7 l/min

Croma Select E Brusersæt Multi med bruserstang 65 cm # 26580, -400 16 l/min # 26581, -400 EcoSmart 9 l/min Brusersæt Multi med bruserstang 90 cm (ikke vist) # 26590, -400 16 l/min # 26591, -400 EcoSmart 9 l/min

Croma Select E Brusersæt Vario med bruserstang 65 cm # 26582, -400 14,7 l/min # 26583, -400 EcoSmart 9 l/min Brusersæt Vario med bruserstang 65 cm og sæbeskål (ikke vist) # 26586, -400 14,7 l/min Brusersæt Vario med bruserstang 90 cm (ikke vist) # 26592, -400 14,7 l/min # 26593, -400 EcoSmart 9 l/min

Croma Select E SemiPipe Multi med termostat ▪ Croma Select E håndbruser Multi ▪ Ecostat termostatarmatur Comfort # 27248, -400 16 l/min

Croma Select E Hovedbruser 180 2jet # 26524, -000, -400 17 l/min # 26528, -000, -400 EcoSmart 9 l/min

34

Brusere

Croma Select S Håndbruser Multi # 26800, -400 16 l/min # 26801, -400 EcoSmart 9 l/min

Croma Select S Håndbruser Vario # 26802, -400 14,7 l/min # 26803, -400 EcoSmart 9 l/min

Croma S Håndbruser 1jet # 26804, -400 16 l/min

# 26805, -400 EcoSmart 9 l/min # 26806, -400 EcoSmart 7 l/min

Croma Select S Brusersæt Multi med bruserstang 65 cm # 26560, -400 16 l/min # 26561, -400 EcoSmart 9 l/min Brusersæt Multi med bruserstang 90 cm (ikke vist) # 26570, -400 16 l/min # 26571, -400 EcoSmart 9 l/min

Croma Select S Showerpipe 280 1jet med termostat Bruserarm 400 mm Svingbar bruserarm Stigerør kan afkortes ▪ Croma hovedbruser 280 1jet

Croma Select S Showerpipe 280 1jet med termostat og håndbruser Raindance Select S 120 3jet

Bruserarm 400 mm Svingbar bruserarm Stigerør kan afkortes ▪ Croma hovedbruser 280 1jet ▪ Raindance Select S håndbruser 120 3jet ▪ Ecostat termostatarmatur Comfort # 26890, -140, -340, -670, -700, -990 15 l/min # 26891, -140, -340, -670, -700, -990 EcoSmart 9 l/min

▪ Croma Select S håndbruser Multi ▪ Ecostat termostatarmatur Comfort # 26790, -000 16 l/min # 26794, -000 EcoSmart 9 l/min Showerpipe 280 1jet med kartermostat (ikke vist) # 26792, -000

Croma Select S Hovedbruser 180 2jet

# 26522, -000, -400 17 l/min # 26523, -000 EcoSmart 9 l/min

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

35

Croma E Hovedbruser 280 1jet # 26257, -000 18,3 l/min # 26258, -000 EcoSmart 8 l/min

Croma Hovedbruser 280 1jet # 26220, -000, -140, -340, -670, -700, -990 15,6 l/min # 26221, -000, -140, -340, -670, -700, -990 EcoSmart 8,5 l/min Bruserbøjning 38,9 cm 1/2" (ikke vist) # 27413, -000, -140, -340, -670, -700, -990 Loftbefæstigelse 10 cm 1/2" (ikke vist) # 27479, -000, -140, -340, -670, -700, -820, -990

Croma Hovedbruser 220 1jet # 26464, -000 19 l/min # 26465, -000 EcoSmart 9 l/min Loftbefæstigelse 10 cm 1/2" (ikke vist) # 27479, -000, -140, -340, -670, -700, -820, -990 Bruserbøjning 38,9 cm 1/2" (ikke vist) # 27413, -000, -140, -340, -670, -700, -990

Croma E Showerpipe 280 1jet med termostat

Croma Showerpipe 220 1jet Reno

Croma Showerpipe 220 1jet med termostat

Bruserarm 340 mm Svingbar bruserarm Stigerør kan afkortes

Bruserarm 400 mm Svingbar bruserarm Stigerør kan afkortes

Bruserarm 400 mm Svingbar bruserarm Stigerør kan afkortes

▪ Croma E hovedbruser 280 1jet ▪ Croma Select E håndbruser Multi ▪ Ecostat E termostatarmatur # 27630, -000 15 l/min # 27660, -000 EcoSmart 8,5 l/min Showerpipe 280 1jet med kartermostat # 27687, -000 20,3 l/min

▪ Croma hovedbruser 220 1jet ▪ Croma 100 håndbruser Vario # 27224, -000

▪ Croma hovedbruser 220 1jet ▪ Croma 100 håndbruser Vario ▪ Ecostat termostatarmatur Comfort # 27185, -000 15 l/min # 27188, -000 EcoSmart Showerpipe 220 1jet med kartermostat # 27223, -000

36

Brusere

Croma 100 Håndbruser Multi # 28536, -000 19 l/min

Croma 100 Håndbruser Vario # 28535, -000 18 l/min # 28537, -000 EcoSmart 9 l/min

Croma 100 Brusersæt Multi med bruserstang 90 cm og sæbeskål # 27774, -000 19 l/min

Croma 100 Brusersæt Vario med bruserstang 65 cm og sæbeskål # 27772, -000 18 l/min # 27776, -000 EcoSmart 9 l/min Brusersæt Vario med bruserstang 90 cm og sæbeskål (ikke vist) # 27771, -000 18 l/min

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

37

Crometta

Ægte design til en god pris

Oversigt:

• Høj kvalitet og stilfuld æstetik til en attraktiv pris • Den enkle installation på eksisterende tilslutninger gør brusesystemet ekstra brugervenligt • Flere stråletyper til en individuel bruseoplevelse • Takket være QuickClean-teknologien er det nemt at gnubbe kalkaflejringer på de fleksible silikonenopper af med fingrene • Med EcoSmart-varianterne forbruger du op til 60 % mindre vand

38

Brusere

Høj kvalitet til en attraktiv pris

Oplev brusefornøjelser hver dag med Crometta. Takket være den ukomplicerede upgrade er adgangen til hansgrohes verden let som en leg. Den moderne EcoSmart-teknologi er ekstra vandbesparende, og i kombi- nation med den rengøringsvenlige kromoverflade er der også garanti for en lang levetid. Lad dine følelser få frit løb, og nyd øjeblikke af ren glæde.

Hurtig upgrade vha. nem udskiftning

Ved at udskifte din gamle håndbruser med en Crometta Vario får du hurtigt og nemt en upgrade til det daglige bruseritual. Vælg mellem stråletyperne Rain og IntenseRain; afhængig af din stemning kan du forkæle kroppen med en blid eller intensiv regnstråle. Brusesystemet kan nemt monteres på eksisterende tilslutninger.

39

Crometta Håndbruser Vario # 26330, -400 13,8 l/min

Crometta Håndbruser 1jet # 26331, -400 14 l/min

# 26332, -400 EcoSmart 9 l/min # 26336, -400 Green 5,7 l/min

# 26333, -400 EcoSmart 9 l/min # 26334, -400 Green 5,7 l/min

Crometta Brusersæt Vario med bruserstang 65 cm # 26532, -400 13,8 l/min # 26534, -400 EcoSmart 9 l/min # 26555, -400 Green 6 l/min Brusersæt Vario med bruserstang 65 cm og sæbeskål (ikke vist) # 26553, -400 13,8 l/min Brusersæt Vario med bruserstang 90 cm (ikke vist) # 26536, -400 13,8 l/min # 26538, -400 EcoSmart 9 l/min

Crometta Brusersæt 1jet med bruserstang 65 cm # 26533, -400 14 l/min # 26535, -400 EcoSmart 9 l/min # 26554, -400 Green 6 l/min Brusersæt 1jet med bruserstang 90 cm (ikke vist) # 26537, -400 14 l/min # 26539, -400 EcoSmart 9 l/min

Crometta S Showerpipe 240 1jet med termostat Bruserarm 350 mm Stigerør kan afkortes ▪ Crometta S hovedbruser 240 1jet ▪ Crometta håndbruser Vario ▪ Ecostat termostatarmatur 1001 CL # 27267, -000 16 l/min # 27268, -000 EcoSmart 9 l/min Showerpipe 240 1jet med kartermostat # 27320, -000

Crometta S Hovedbruser 240 1jet # 26723, -000, -670 18 l/min # 26724, -000, -670 EcoSmart 9 l/min Hovedbruser 240 1jet LowPressure # 26725, -000 21 l/min Bruserbøjning 38,9 cm 1/2" (ikke vist) # 27413, -000, -140, -340, -670, -700, -990 Loftbefæstigelse S 10 cm 1/2" (ikke vist) # 27393, -000, -140, -340, -670, -700, -990 Loftbefæstigelse S 30 cm 1/2" (ikke vist) # 27389, -000, -140, -340, -670, -700, -990

Crometta E Hovedbruser 240 1jet # 26726, -000, -670 18 l/min # 26727, -000, -670 EcoSmart 9 l/min Hovedbruser 240 1jet LowPressure 21 l/min # 26722, -000 Bruserbøjning E 38,9 cm 1/2" (ikke vist) # 27446, -000 Loftbefæstigelse E 10 cm 1/2" (ikke vist) # 27467, -000 Loftbefæstigelse E 30 cm 1/2" (ikke vist) # 27388, -000

40

Brusere

Crometta S Showerpipe 240 1jet EcoSmart 9 l/min Reno

Crometta E Showerpipe 240 1jet med termostat Bruserarm 350 mm Stigerør kan afkortes ▪ Crometta E hovedbruser 240 1jet ▪ Crometta håndbruser Vario ▪ Ecostat termostatarmatur 1001 CL # 27271, -000 # 27281, -000 EcoSmart 7,6 l/min Showerpipe 240 1jet med kartermostat # 27298, -000

Crometta E Showerpipe 240 1jet EcoSmart 9 l/min Reno

Bruserarm 350 mm Stigerør kan afkortes ▪ Crometta S hovedbruser 240 1jet ▪ Crometta håndbruser Vario # 27270, -000 EcoSmart 9 l/min

Bruserarm 350 mm Stigerør kan afkortes ▪ Crometta E hovedbruser 240 1jet ▪ Crometta håndbruser Vario # 27289, -000 EcoSmart 9 l/min

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

41

Vernis

Komfort over hele linjen

Oversigt:

• Rundt eller kantet design, passende til omgivelserne • Fremragende forhold mellem kvalitet og pris • Flere stråletyper til en individuel bruseoplevelse • Takket være QuickClean-teknologien er det nemt at gnubbe kalkaflejringer på de fleksible silikonenopper af med fingrene • Med EcoSmart-varianterne forbruger du op til 60 % mindre vand • Omfangsrigt sortiment med varianter til ind- og frembygget installation

42

Brusere

Vernis Blend Håndbruser 100 Vario # 26270, -000, -670 15,2 l/min # 26340, -000, -670 EcoSmart 9,7 l/min # 26090, -000 Green 5,2 l/min

Vernis Blend Hovedbruser 200 1jet # 26271, -000, -670 12,4 l/min # 26277, -000, -670 EcoSmart 8,7 l/min # 26093, -000 Green 5,4 l/min Hovedbruser 200 1jet LowPressure # 26095, -000 14,7 l/min

Vernis Shape Hovedbruser 230 1jet # 26281, -000, -670 12,4 l/min # 26283, -000, -670 EcoSmart 8,7 l/min # 26094, -000 Green 5,4 l/min Hovedbruser 230 1jet LowPressure # 26096, -000 14,7 l/min

Vernis Blend Brusersæt Vario med bruserstang Crometta 65 cm # 26275, -000 15,2 l/min # 26279, -000 EcoSmart 9,7 l/min

Vernis Blend Showerpipe 200 1jet med termostat Bruserarm 400 mm ▪ Vernis Blend hovedbruser 200 1jet ▪ Vernis Blend håndbruser Vario ▪ Vernis termostatarmatur # 26276, -000, -670 15,9 l/min # 26089, -000, -670 EcoSmart 8,7 l/min # 26318, -000 Green 5,7 l/min Showerpipe 200 1jet med kartermostat # 26274, -000 20 l/min # 26079, -000 EcoSmart 20 l/min

Vernis Shape Showerpipe 230 1jet Reno Bruserarm 400 mm ▪ Vernis Shape hovedbruser 230 1jet ▪ Vernis Blend håndbruser Vario # 26282, -000, -670 14,6 l/min # 26289, -000, -670 EcoSmart 8,7 l/min

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

43

Jocolino

Gør badet til verdens reneste legeplads

Oversigt:

• Tre forskellige dyredesign: løve, zebra og krokodille • Dyrenes bevægelige øjne bringer smilet frem i badet • Ergonomisk greb, egner sig til små hænder • Flere stråletyper til en individuel bruseoplevelse • Takket være QuickClean-teknologien er det nemt at gnubbe kalkaflejringer på de fleksible silikonenopper af med fingrene • Med hurtigkoblingen som valgmulighed kan du hurtigt skifte mellem to håndbrusere

Prisbelønnet

44

Brusere

Mange børn er slet ikke glade for at skulle i bad – og derfor bliver badetiden hurtigt til lidt af en tålmodighedsprøve for forældrene. Ofte flyder der tårer i stedet for vand. Det er synd, for dette familieøjeblik bør egentlig skabe uforglemmelige minder. Vi forvandler den frygtede badetid til øjeblikke, der er fulde af glæde. Den nye Jocolino-håndbruser med dyreform vækker begejstring hos de små og får dem til at tænke på noget positivt. Vælg mellem tre forskellige dyredesign – eller lad simpelthen barnet bestemme, om det helst vil bade sammen med en sød løve, krokodille eller zebra. Så oplever du latter i stedet for børnegråd. 3 sjove dyredesign 2 enestående stråletyper 1 lykkelig familie

Jocolino Børnehåndbruser krokodille 2jet # 28788570 11 l/min

Jocolino Børnehåndbruser zebra 2jet # 28787640 11 l/min

Jocolino Børnehåndbruser løve 2jet # 28760210 11 l/min

Koblingssæt # 28346000

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

45

DogShower

Udviklet af hansgrohe – elsket af hunde

Oversigt:

• Udviklet specielt til at forbedre badoplevelsen for både hunden og dens ejer • hansgrohe DogShower kan hjælpe til med at reducere hundens angst i badet og forebygge hudirritationer • Ergonomisk design • Flere stråletyper til en individuel oplevelse • Øg vandmængden efter behov. • Med hurtigkoblingen som valgmulighed kan du hurtigt skifte mellem to håndbrusere

Prisbelønnet flere gange

46

Brusere

Mindre stress og mindre kaos

Fra madskålen til sovepladsen – vores firbenede ven skal altid have det godt. Derfor køber vi produkter, der er tilpasset specielt til hun- dens behov. Hvorfor skal det ikke også gælde for badprodukterne? DogShower fra hansgrohe er en innovativ, hundevenlig løsning, som også giver dig selv masser af glæde. Bruseren gør det muligt at bade hunden uden stress og kaos. De ene- stående, børstelignende dyser med massageeffekt gør rengøringen af tyk pels grundigere og frem for alt mere behagelig. De tre specielt udviklede, støjsvage stråletyper er perfekt for pelsen, benene og po- terne samt svært tilgængelige og følsomme kropsdele. Din hund vil fremover elske at blive badet. Glæden begynder med en våd snude og ender på fire lykkelige poter.

Leg Spray: Til benene og følsomme krops­ dele.

Paw Spray: En blid stråle, der er ideel til næn- som vask af poterne.

Fur Spray: Fuld brusestråle til at skylle snavs og shampoo ud af pelsen.

DogShower Hundebruser 150 3jet med massagedyser # 26640, -540, -560, -670, -700 7,6 l/min

Koblingssæt # 28346000

Alle de anførte gennemløbsmængder gælder for et tryk på 0,3 MPa (3 bar) foran bruseren. Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

47

RainSelect

Skift til det næste komfortniveau

Oversigt:

• Slankt design, der er perfekt integreret i væggen • De farvede FinishPlus-overfladedesign giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på badet • Slidstærke knapper med en lang levetid • Med den innovative Select-styring regulerer du nemt vandmæng- den og skifter stråletype • Styr den ønskede vandmængde helt enkelt og bekvemt via en drejeregulator • Nem rengøring takket være den separate spærrefunktion

Prisbelønnet flere gange

48

Termostater

RainSelect Termostatarmatur til indbygning til 3 udtag # 15381, -000, -700 Indbygningsdel til 3 udtag (ikke vist) # 15311180

RainSelect Termostatarmatur til indbygning til 4 udtag # 15382, -000, -140, -340, -670, -700, -990 Indbygningsdel til 4 udtag (ikke vist) # 15312180

RainSelect Termostatarmatur til indbygning til 2 udtag # 15380, -000, -140, -340, -670, -700, -990 Indbygningsdel til 2 udtag (ikke vist) # 15310180

RainSelect Termostatarmatur til indbygning til 5 udtag # 15384, -000, -700 Indbygningsdel til 5 udtag (ikke vist) # 15313180

RainSelect Termostatarmatur til indbygning til 2 udtag # 15355, -000, -400, -600 Indbygningsdel til 2 udtag (ikke vist) # 15310180

RainSelect Termostatarmatur til indbygning til 3 udtag # 15356, -000, -400, -600 Indbygningsdel til 3 udtag (ikke vist) # 15311180

RainSelect Termostatarmatur til indbygning til 5 udtag # 15358, -000, -400, -600 Indbygningsdel til 5 udtag (ikke vist) # 15313180

RainSelect Termostatarmatur til indbygning til 4 udtag # 15357, -000, -400, -600 Indbygningsdel til 4 udtag (ikke vist) # 15312180

Forklaringer til overflader, teknologier og stråletyper finder du bagerst i brochuren. Du kan finde flere produkter på hansgrohe.dk

49

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116

www.hansgrohe.dk

Made with FlippingBook interactive PDF creator