IN-LITE - NL - brochure 2018_low res

De transformator De transformator stuurt de verlichting aan met behulp van een lichtgevoelige sensor en eventueel een timer. De stekker van de transformator wordt aangesloten op het lichtnet.

DE EASY-LOCK & KABELVERBINDER CC-2 De Easy-Lock en kabelverbinder CC-2 sluit je letterlijk aan in een handomdraai. Met behulp van een kabelklemmetje plaats je de kabel in de connector. Door het aandraaien van de dop worden de contacten in het isolatiemateriaal van de kabel gedrukt. Hierdoor ontstaat er een stevige verbinding. De speciale gel in de connector beschermt de verbinding tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. De samenstelling van de kabelmantel zorgt ervoor dat de kabel niet beschadigt. Hierdoor is het geen probleem om de Easy- Lock en CC-2 te verplaatsen en is je lichtplan eenvoudig op ieder gewenst moment aan te passen.

16

17

2

Armatuur Aan elk armatuur zit een kabel met mini-connector die je kunt verbinden met de Easy-Lock.

4

8

Verlengkabel Wil je de lamp verder van de 12 volt kabel

in-lite buitenverlichting is gebaseerd op laag­ spanning (12 volt). Onze verlichting is daarmee veilig en gemakkelijk zelf te installeren. HET IN-LITE 12 VOLT SYSTEEM

De kabel Vanuit de transformator wordt de 12 volt kabel uitgerold en langs de armaturen geleid. De kabel kan willekeurig ergens eindigen en hoeft geen gesloten systeem te vormen. Het uiteinde van de kabel werk je netjes af met afdekdopjes.

plaatsen, gebruik dan een verlengkabel en sluit deze vervolgens aan op de Easy-Lock.

VOORAANZICHT EASY-LOCK

VOORAANZICHT KABELVERBINDER CC-2

De Easy-Lock De Easy-Lock verbindt het

Kabelverbinder CC-2 Met behulp van kabelverbinders kunnen eenvoudig één of meerdere kabelaftakkingen gemaakt worden om de kabel langs de verschillende armaturen te leiden.

armatuur met de 12 volt kabel. Door de verbinding gaat het armatuur branden.

Wil je meer weten over de aanleg van onze verlichting? Ga dan naar pagina 44 of bekijk de video’s op in-lite.nl/installatietips

BOVENAANZICHT EASY-LOCK

BOVENAANZICHT KABELVERBINDER CC-2

Made with FlippingBook Annual report