IN-LITE - NL - brochure 2018_low res

LED BUITEN VERLICHTING GA VOOR OPTIMALE KLEURBELEVING

CRI (Color Rendering Index) is de waarde die aangeeft hoeveel kleur het menselijk oog ervaart. In het daglicht ervaren we alle kleuren in de tuin het best. Daglicht heeft dan ook de hoogst haalbare CRI van 100. LEDs kunnen een CRI hebben tussen de 70 en 95 waarbij 95 een zeer natuurlijke kleurweer- gave aanduidt.

CRI >90 LED VAN IN-LITE

CRI <70

CRI 80

22

23

Gegarandeerd genieten Naast de lichtbron heeft ook de constructie van een armatuur invloed op de kwaliteit en levensduur van je buitenlamp. Bij in-lite ontwerpen we onze armaturen zelf waardoor we al deze zaken optimaal op elkaar af kunnen stemmen. Hierdoor kunnen we je met een gerust hart 5 jaar garantie geven. Zo geniet je gegaran- deerd een lange tijd van je in-lite buitenverlichting!

Levendige kleuren Wij vinden het belangrijk dat je ook ’s avonds met de buitenverlichting aan, de kleuren in je tuin optimaal beleeft. LED lichtbronnen van een hoge kwaliteit hebben een CRI van minimaal 90 en zorgen ervoor dat je ook na zonsondergang alle kleuren en contrasten zo goed mogelijk blijft zien. Alle armaturen uit ons assortiment hebben een CRI tussen de 90 en 95 en zijn dus perfect geschikt om je tuin sfeervol te verlichten. Je groene boom of struik blijft dus mooi groen en is niet grauw of flets. Sfeervol licht Naast de CRI van een buitenlamp bepaalt ook de licht- kleur hoe je jouw tuin ’s avonds ervaart. De lichtkleur ofwel lichttemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin. Hoe hoger de kleurtemperatuur hoe killer het licht. De armaturen in ons assortiment geven een sfeervol warm wit licht tussen 2700 Kelvin en de 3000 Kelvin. We zorgen er altijd voor dat de lichtkleur is afgestemd op de toepassing van het armatuur en dat deze con- stant blijft gedurende de levensduur van het armatuur.

in-lite ontwerpt al ruim 10 jaar buitenverlichting met LED lichtbronnen. LED lampen zijn inmiddels de standaard voor vrijwel alle soorten verlichting: ze zijn energiezuinig en gaan het langst mee. Daarnaast geven ze direct vol en helder licht. Wanneer je kiest voor in-lite ben je verzekerd van de beste LEDs met het mooiste licht en een minimaal energieverbruik. Een kijkje in de keuken. Beter voor het milieu in-lite buitenlampen worden uitgevoerd met LEDs van de meest vooraanstaande fabrikanten in de branche. Bedrijven die continu bezig zijn met het verbeteren van hun product. Eén van de belangrijkste punten waarop grote vooruitgang wordt geboekt, is het rendement van de LED: er is steeds minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid licht uit een LED te krijgen. In onze arma- turen zijn LEDs verwerkt met een zeer hoog rendement waardoor het energieverbruik minimaal is. Beter voor het milieu en de energierekening.

Wist je dat LED zo’n 80% minder energie verbruikt dan een halogeen lichtbron? Benieuwd hoeveel energie een in-lite lamp verbruikt? Bekijk dan het energielabel op de verpakking of de productdetails op de website.

Made with FlippingBook Annual report