IN-LITE - NL - brochure 2018_low res

STAPSGEWIJS BUITENVERLICHTING IN DE TUIN

50

51

02

Daarna was het tijd voor haar favoriete tuinelement, de eethoek. Hiervoor heeft ze ACE-wandlampen op de schutting geïnstalleerd. “De lamp geeft een hele mooie lichtbundel welke niet in je ogen schijnt en ook vind ik het stoere donkere ontwerp erg mooi”, aldus Anne. Om de krentenboom en de hortensia’s te accentueren heeft ze grondspot NERO en buitenspot MINI SCOPE gebruikt. Anne: “Door de verlichting komen de planten nog mooier tot hun recht”. En last but not least, om het plaatje compleet te maken, heeft Anne nog een aantal staande lampen geplaatst tussen de siergrassen. Anne: ”Door de sfeervolle tuinverlichting kunnen we extra lang van het aanzicht van onze tuin genieten en elkaar bovendien ook nog eens goed zien, wat ik per- soonlijk erg prettig vind.”

Ons systeem biedt ultieme flexibiliteit. Wil je met een paar lampen beginnen en later uitbreiden? Geen pro- bleem! Heb je de nieuwe collectie gezien en wil je graag de verlichting in je tuin vernieuwen? Met ons systeem kun je op eenvoudige wijze de verlichting in je tuin zowel aanpassen als uitbreiden. Blogger Anne van ‘Remade with love’ had van tevoren al goed bedacht welke tuinelementen ze wilde uitlich- ten. Vervolgens heeft ze stapsgewijs verlichting aan- gesloten in haar achtertuin. Zo begon ze met enkele buitenspots en een wandlamp om de sierappelbomen en het tuinhuis uit te lichten.

Blogger Anne van ‘Remade with love’ had van tevoren al goed bedacht welke tuinelementen ze wilde uitlichten. Wil je lezen hoe Anne het installatieproces heeft ervaren? Kijk dan op in-lite.nl/remadewithlove

STAP 1 TRANSFORMATOR CB-056/M | KABEL CBL-40 14/2 | 01 - 2 X SCOPE | 02 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V

01

€ 559,00 incl. BTW

Made with FlippingBook Annual report