IN-LITE - NL - brochure 2018_low res

LICHT & KERAMIEK

ASSORTIMENT GROND- SPOTS

Verlichting versterkt de designlook van je mooie keramische bestrating en maakt deze ‘s avonds ook zichtbaar. De populaire GeoCeramica ® tegels zijn ‘in- lite ready’ verkrijgbaar. Ze zijn namelijk leverbaar met een kant en klare sparing voor in-lite grondspots met een diameter van 22 mm en 60mm zoals HYVE 22 en FUSION. Er zijn diverse posities mogelijk waardoor nagenoeg ieder lichtpatroon gerealiseerd kan worden.

56

57

Grondspots verwerk je in of tussen bijvoorbeeld bestrating, hout of grind. Overdag gaan ze volledig op in hun omgeving, terwijl ze je ’s avonds verrassen met hun bijzondere lichteffect. We bieden je een compleet assortiment armaturen waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Een kleine impressie.

Meer informatie vind je op in-lite.nl/geoceramica

FUSION 22

HYVE + BOX 100

FLUX

EVO GROUND 300 DARK

LICHT DAT NIET VERBLINDT

LIJNENSPEL

uitvoeringen: de reguliere 60 mm uitvoering met RVS ring of de kleinere 22 mm versie met of zonder RVS ring. Wil je een strakkere uitstraling, dan is er voor de 60 mm versie een rechthoekige RVS afdekplaat en een speciale vierkante box verkrijgbaar (BOX 100). BOX 100 is ook handig te plaatsen tussen bestrating of in een losse ondergrond.

Nieuw in ons assortiment is de premium quality productlijn EVO. Met EVO GROUND 300 DARK creëer je in een handomdraai een strak lijnenspel in een pad of oprit. Dit armatuur is 30 cm lang en daarom eenvoudig in of tussen diverse tegelmaten te verwerken. Ook kun je deze grondspot verwerken in lossere ondergronden zoals grind of gras.

Onze LED grondspots FUSION en HYVE hebben speciale lenzen, waardoor ze een diffuus licht geven dat niet verblindt. De zachte gloed van FUSION is uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld een terras. Wil je een iets hogere lichtopbrengst voor bijvoorbeeld je oprit, gebruik dan HYVE. Beide armaturen zijn beschikbaar in verschillende

Meer over EVO vind je op in-lite.nl/EVO

Made with FlippingBook Annual report