IN-LITE - NL - brochure 2018_low res

ASSORTIMENT STAANDE LAMPEN

LIV LOW

58

59

ACE WHITE

De staande lampenuit ons assortiment zijn te gebruikenals sfeermaker op het terras, langs een pad en oprit of bijvoorbeeld in een border. Een staande lamp is eenvoudig in de grond te steken of op een harde ondergrond te monteren.

VORMEN & KLEUREN

Overdag hebben staande lampen een decoratieve functie in de tuin. Vormgeving en kleur spelen daarom een belangrijke rol in de keuze voor een staand armatuur. Het in-lite assortiment biedt je buitenverlichting in een scala

aan kleuren en afwerkingen. Onze lampen in warm zilver en donkergrijs passen in nagenoeg ieder tuinontwerp. Een meer uitgesproken smaak? Ga dan voor strakke witte armaturen of lampen met een luxe cortenstalen afwerking.

SFEERVOLLE BORDER

Borders zijn mooi te verlichten met armaturen die rondom een sfeervol diffuus licht geven. De staande lampen uit onze LIV serie zijn hiervoor ideaal: kies voor een border met lage beplanting LIV LOW en met hogere beplanting LIV. Een mix van hoge en lage armaturen kan natuurlijk ook!

UITGELICHT: EVO & EVO LOW

PAD OF OPRIT

SENTINA

Wil je een pad of oprit met staande lampen verlichten? Kies dan voor armaturen die een strijklicht licht geven zoals ACE, EVO DARK of SENTINA. Deze creƫren duidelijke lichtbeelden en schaduwen op het oppervlak. Hiermee krijg je niet alleen een mooi effect, maar je pad of oprit is ook meteen functioneel verlicht. ACE lampen hebben daarbij ook nog eens een verstelbare lichtbron waarmee je dit armatuur in veel situaties kunt toepassen.

EVO DARK en EVO LOW DARK hebben een karakteristiek strak rechthoekig design en een langwerpige lichtbron. Door de diamond cut lens wordt het licht van de EVO DARK en EVO LOW DARK verstrooid over het oppervlak. De lampen zijn gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium waardoor ze zeer corrosiebestendig zijn en een architectonische uitstraling krijgen. Echte eye-catchers voor langs een pad of oprit!

LIV CORTEN

Made with FlippingBook Annual report