IN-LITE - NL - brochure 2018_low res

tip! Uiteraard kan een wandlamp ook naast de voordeur gebruikt worden. ACE UP- DOWN 100-230V is speciaal

ASSORTIMENT WAND- LAMPEN

geschikt voor montage op een standaard 230V stroompunt.

EVO DOWN DARK

60

61

ARCHITECTONISCHE UITSTRALING

EVO DOWN is de wandlamp binnen de nieuwe EVO familie. Dit strakke armatuur heeft net als de staande versie een hoogwaardige geanodiseerde behuizing. Dit geeft het de architectonische uitstraling die zo mooi staat op een gestucte wand of hardhouten schutting. De montage van het armatuur is eenvoudig; eerst schroef je de muurplaat op de gewenste hoogte waarna je het armatuur in de plaat schuift.

Ons assortiment biedt een ruime keus aan wandlampen. Deze zijn op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld naast openslaande tuindeuren of repeterend op een schutting. Speciaal voor naast bijvoorbeeld de voordeur is een aantal van onze wandlampen ook op netspanning (230V) te monteren.

BIG & SLIM

Nieuw in de productgroep wandlampen zijn BIG CUBID DARK en WEDGE SLIM DARK. BIG CUBID DARK is de grote broer van de CUBID DARK. Dit vierkante armatuur heeft een lichtbereik van zo’n 3m en geeft een mooi direct licht. Perfect voor op de schutting of wand. WEDGE SLIM DARK is een subtiel langwerpig wandarmatuur met een brede lichtuittrede. Hierdoor is het armatuur geschikt voor montage laag op een schutting of muur.

BLINK

WEDGE WHITE

MUREN EN SCHUTTINGEN

Wandlampen kun je op verschillende plekken in de tuin plaatsen. Op een schutting of muur plaats je bijvoorbeeld WEDGE, BLINK, ACE DOWN of ACE UP- DOWN. Deze armaturen komen het best tot hun recht op een hoogte van zo’n 1,60m tot 1,80m. Wil je een wandarmatuur lager op de wand plaatsen, gebruik dan CUBID.

BIG CUBID DARK

WEDGE SLIM DARK

Made with FlippingBook Annual report