IN-LITE - NL - brochure 2018_low res

ASSORTIMENT BUITEN- SPOTS

SHIELD

KILLFLASH

SCOPE BASE PLATE

RISER 350

62

63

ACCESSOIRES SCOPE

Alle SCOPE spots zijn makkelijk te richten en eenvoudig in de grond te prikken met bijgeleverde grondpen. Wil je SCOPE of BIG SCOPE plaatsen op een harde ondergrond, gebruik dan de SCOPE BASE PLATE. En met tussenstuk RISER 350 komt je spot hoger te staan, waardoor het schijnsel niet geblokkeerd wordt door eventuele hoge beplanting voor het aan te lichten object.

Gebruik je MINI SCOPE of MINI SCOPE DUO in bijvoorbeeld een border langs het terras en wil je niet in de lichtbron kijken? Dan is accessoire SHIELD een uitkomst, met deze losse kap kun je het licht aan één zijde afschermen. Ga je MINI SCOPE monteren in bijvoorbeeld een overkapping? Met de nieuwe accessoire KILLFLASH voorkom je inkijk en je armatuur krijgt ook nog eens een extra chique uitstraling.

De LED buitenspots uit ons assortiment zijn ideaal voor het aanlichten van bijzondere tuinelementen zoals beelden, bomen en struiken. Je kunt onze spots eenvoudig in de grond steken met de grondpen of met behulp van een grondplaat op een harde ondergrond monteren. Voor het verlichten vanwaterelementen hebbenwe een speciale onderwater spot aan het assortiment toegevoegd.

MINI SCOPE DUO

MINI SCOPE

SCOPE

BIG SCOPE

BIG SCOPE NARROW

MEER EN MOOIER LICHT

ONDERWATER

12m

Vanaf dit seizoen zijn alle producten uit de SCOPE serie vernieuwd. De spots hebben de nieuwste LED’s waardoor ze met minder vermogen, meer licht geven. Ook zijn de lichthoeken nog beter afgestemd op de elementen in de tuin. Onze buitenspots hebben met deze update tevens de best mogelijke kleurweergave. Dit betekent onze spots de kleuren in de tuin zo natuurlijk en realistisch als mogelijk weergeven. Dus geen grauw groene of blauwe bladeren maar mooie, volle groene kleuren en perfecte contrasten. Optimale kleurbeleving dus.

Voor het verlichten van vijvers, fonteinen en andere waterelementen gebruik je onze speciale onderwaterspot. SUB geeft een gespreid sfeerlicht voor een sprankelend effect. Verder heeft de spot een verzwaarde voet en is hij ook geschikt voor boven water!

6m

6m

3m

36º

28º

38º

15º

SUB

CHIQUE UITSTRALING De producten uit de SCOPE serie zijn voortaan volledig uitgevoerd in het zwart. Hierdoor krijgen de armaturen een nog chiquere uitstraling en vallen ze minder op tussen de beplanting.

Made with FlippingBook Annual report