IN-LITE - NL - brochure 2018_low res

ASSORTIMENT OPBOUW- SPOTS

UITGELICHT: KILLFLASH

EVO HYDE 180 DARK

VERBORGEN LICHT

Standaard wordt de MINI SCOPE CEILING geleverd met een KILLFLASH, een verhoogde ring met honingraatstructuur die voor minder verblinding zorgt en het armatuur een chique uitstraling geeft.

64

65

Wil je in je tuin indirecte lichtbeelden creëren, dan zijn EVO HYDE 180 DARK en EVO HYDE 550 DARK de perfecte armaturen om te gebruiken. Deze LED-strips van 18cm en 55cm lang zijn te monteren onder nagenoeg ieder oppervlak. Van vijverranden tot traptredes en afdekplaten, met deze LED strips openen we de weg naar nieuwe lichteffecten met in-lite verlichting. Montage is eenvoudig: schroef twee schroefjes in het oppervlak en klik de strips aan de meegeleverde montagedopjes.

Nieuw inhet in-lite assortiment zijnde opbouwspots. Producten indeze categorie zijngeschikt voormontage op eenhorizontaal oppervlak zoals plafonds, balken, traptreden en vijverranden. Dit biedt veel nieuwe mogelijkheden in het creëren van directe en indirecte lichteffecten.

AAN HET PLAFOND

MINI SCOPE CEILING is een opbouwspot welke geschikt is voor montage in bijvoorbeeld een overkapping en een pergola. De montage van MINI SCOPE CEILING is erg eenvoudig. Je schroeft het bevestigingsplaatje met twee schroeven op het oppervlak en met een simpele draaibeweging bevestig je de lichtbron aan het plaatje.

Made with FlippingBook Annual report