Menedzser Hírek Online Magazin - 2017 junius sikeresnok

AHOL A SIKERES NŐK TALÁLKOZNAK - BESZÁMOLÓ

AHOL A SIKERES NŐK TALÁLKOZNAK - BESZÁMOLÓ

A Menedzserek Országos Szövetsége nyárindító „ahol a SIKERES NŐK találkoznak” eseménye egy igazán különleges és impozáns helyszínen került megrendezésre június 13-án kora este. A Városligeti fasor a századforduló elején vált elegáns, polgári negyeddé, ennek egyik legkorábban épült nyaralója Kőrössy Albert Kálmán saját villája, amit 1899-ben tervezett az építész és 1900-ra már el is készült az épület. Az egyemeletes szecessziós épület homlokzata növényi ornamensekben gazdag, a belga-francia területeken népszerű art nouveau, valamint a korai német Jugendstil díszítőmódjából merített kivételes szépségű vakolatarchitektúra jellemzi. Az épület rendkívül igényes helyreállításának köszönhető, hogy mind a külső díszítmények, mind pedig a belső berendezés nagyobb részben eredeti pompájukban láthatóak. Az egykori villa kivitelezéséért a helyreállítási munkákért felelős építészeket és a helyreállítást finanszírozó, jelenlegi tulajdonost 1999-ben Budapesti Építészeti Nívódíjjal, majd 2002-ben Podmaniczky-díjjal jutalmazták. Életszemléletük fő irányelve: Értéket őrzünk! Állandó programjaink, a panelbeszélgetés és az állófogadás mellett, ami ezúttal a Kőrössy- villa árnyas, hangulatos kertjében került megrendezésre, két különleges programmal szerettük volna feledhetetlenné tenni eseményünket kedves vendégeink számára. A sok értékes visszajelzés tükrében úgy érzem ez sikerült is. A panelbeszélgetést követően a Virtuózok produkció egyik nagy tehetsége mutatkozott be a Kőrössy Villa impozáns szalonjában. Köszönjük Szüts Apor virtuóz zongorajátékát!

2016 júniusától, azaz pont egy éve vállaltam el a Menedzserszövetség ügyvezetését. Már akkor is kiemelten fontosnak tartottam, hogy minél nagyobb szerepe legyen a felsővezető hölgyeknek a Szövetség életében. A Szövetség célja egy erős, szakmai kiválóságra ösztönző, bizalmi illetve értékteremtő kapcsolat létrehozása egyfajta találkozási pontként a hazai vállalati és intézményi felsővezetők között. Reményeim szerint ezzel is hozzájárulhatunk sikerességükhöz, személyes fejlődésükhöz, életcéljaik eléréséhez és a társadalmi szerepeik kiteljesítéséhez. A Szövetség céljait és értékeit szeretném minél több felsővezető hölggyel is megismertetni, ennek okán indítottuk tavaly decemberben útjára - az elnökség támogatásával - az "ahol a Sikeres Nők találkoznak" eseménysorozatot 5 fővédnökünkkel: Dr. Békefi Veronikával (N-U-R Neckermann Kft. ügyvezető igazgató), Bodó Teodórával (Provident Pénzügyi

Zrt., Head Of Corporate Affairs), Fábián Ágnessel (Henkel Magyarország, ügyvezető igazgató), Óhidi Zsuzsannával (Marquard Media ügyvezető igazgató) és Szécsi Gabriellával (Bi-Ka Logisztika Kft. ügyvezető igazgató). A Menedzserszövetség által szervezett események célja minden esetben egy olyan értékes találkozási pont létrehozása, amely egyedülálló kapcsolatépítési lehetőséget kínál a Szövetség tagjai és a meghívott vendégek számára. Ez a cél ezzel a programmal is. Évente 3 eseményt tervez a Szövetség, idén november végén kerül megrendezésre a következő program. Minden esetben egy aktuális, és a felsővezető hölgyek számára fontos témát boncolgatunk témavezető vendégeinkkel, mindezt egy különleges helyszínen, a beszélgetést pedig kötetlen hangulatban folytathatják vendégeink egy kellemes fogadás keretében, finom falatkák és italok mellett.

Az este során bemutattuk azt a XIX. századi Zsolnay porcelán ritkaságokból álló magángyűjteményt, amely a Kőrössy Szalon exkluzív kiállításaként tekinthető meg. A lélegzetelállító kiállítás mellé, a Perényi Luxury Beauty Center biztosította a modelleket, akik stílszerűen pár Zsolnay by Sugarbird ruhát mutattak be.

MENEDZSER HÍREK / 2017. NYÁRI SZÁM

MENEDZSER HÍREK / 2017. NYÁRI SZÁM

23

22

Made with <A HREF="https://flippingbook.com/online-digital-brochure" TITLE="Learn about FlippingBook for Online Brochures">FlippingBook</A> - Online Brochure Maker