The Book of in-lite 2022

SMART HUB PROTECTOR SMART HUB PROTECTOR har utvecklats för att skydda den sofistikerade tekniken i transformatorn SMART HUB-150 ännu bättre. Detta tillbehör förlänger produktens livslängd om det inte är möjligt att installera SMART HUB-150 på en övertäckt plats. Garantin gäller inte om transformatorn installeras utomhus utan PROTECTOR. ‚Äč

SMART MOVE I likhet med SMART HUB-150 kan trådlösa SMART MOVE styras med in-lite-appen via en Bluetooth-anslutning. Tiden som belysningen är på efter att rörelse detekteras kan ställas in steglöst från 1 till 60 minuter med hjälp av in-lite-appen.

SMART EXTENDER Den här nykomlingen i in-lite smart-sortimentet har utvecklats för att förstärka Bluetooth-signalen i och runt huset. I vissa hus kan yttre faktorer, som tjocka isolerade väggar och stålkonstruktioner försämra Bluetooth- signalens styrka och kvalitet. Det är också en avsevärd kvalitetsskillnad mellan olika Bluetooth-mottagare i dagens smartphones. SMART EXTENDER förstärker anslutningen i ovannämnda situationer.

SYST EM 125

Made with FlippingBook Ebook Creator