The Book of in-lite 2022

HUMAN DIMMING

Absolut bästa användarvänlighet var målsättningen för designprocessen av alla nya armaturer. I det nya DISC-konceptet har vi inkluderat en ny dimmingsmetod för hängande 230V-lampor. Man behöver inte installera någon dimmer. Ljuset dimmas istället med en enkel handrörelse. Vi kallar det Human Dimming. Denna teknik blir allt vanligare inom exklusiv inomhusbelysning och är nu även tillgänglig för DISC PENDANT 100-230V. På så sätt kan du lätt styra din belysning från soffan eller matbordet.

human dimming

INNOVAT ION & DES IGN

in-lite designar själva sina produkter. Det har vi gjort i över 20 år och vi vet, tack vare vår omfattande erfarenhet, precis vilken kvalitet som krävs för utomhusmiljöer. Utomhusbelysning måste kunna stå emot vind, regn och extrem värme. Därför kan vi tryggt erbjuda fem års garanti på in-lite-produkterna. Detta är möjligt eftersom vi endast använder de bästa materialen, såsom högkvalitativt aluminium, och endast väljer den bästa finishen. Energimärkningarna för EU har nyligen uppdaterats. Lysdioderna i våra armaturer är dock redan av A+ kvalitet, vilket garanterar optimal värmekontroll i lamporna. Detta håller ohyra och fukt borta samtidigt som det förlänger produkternas livslängd.

Till syvende och sist är vi dock inte nöjda om in-lite-produkten inte är vacker att titta på. Vi har stort fokus på design och känner starkt för att våra produkter ska vara både vackra och överkomliga.

MER ÄN E TT VARUMÄRKE

12

Made with FlippingBook Ebook Creator