The Book of in-lite 2022

S P EC I A L- T I L L BEHÖR

Ibland skjuter växter och buskar i höjden så mycket att belysningen skyms av växterna. Just därför har vi tagit fram RISER för SCOPE-armaturerna. Med det här tillbehöret ger du extra höjd till spotlighten och ljuskällan hamnar återigen ovanför växterna. RISER 1 har en fast höjd på 35 cm. RISER 2 kan justeras på höjder från 35 till 53 cm.

Med SHUTTER kan väggarmaturens ljusvinkel ställas in till önskad bredd. Tillbehöret har två klaffar som kan ställas in separat. SHUTTER 1 är avsedd för ACE (UP)DOWN och HALO (UP)DOWN. SHUTTER 2 är avsedd för ACE (UP)DOWN 100-230V och HALO (UP)DOWN 100-230V. Obs! UP-DOWN- armaturerna har två ljuskällor, därför behövs två SHUTTERS för att ställa in båda ljuskäglorna.

Med SPIKE stannar markspotlighten säkert på plats och tillbehöret ger dig möjlighet att använda markspotlights på ett kreativt sätt i trädgården. Markspotlighten placeras enkelt i SPIKE som sedan sticks ner på önskad plats med hjälp av markpinnen. Detta tillbehör är lämpat för alla in-lites markspotlights med en diameter på 60 mm. Om du har en in-lite markspotlight med en 22 mm diameter så använder du SPIKE 22.

RISER 1 RISER 2

SPIKE 22 SPIKE

SHUTTER 1 SHUTTER 2

PRODUKTGRUPPER

128

Made with FlippingBook Ebook Creator