The Book of in-lite 2022

FEM TIPS DU MÅSTE KÄNNA T I LL SOM IN-LITE-PROFFS

In-lite-systemet har utvecklats för professionella trädgårdsmästare. Det är lätt att koppla samman och varje armatur har ett specifikt ändamål i utomhusmiljön. För mer information, tala gärna med en produktrådgivare för in-lite.

1

in-lite designar produkter i konceptgrupper. Varje koncept består av flera produkter som lätt kombineras ihop för vilken utomhusmiljö som helst. Exempel på koncept är ACE, EVO, DISC och från och med i år även SWAY.

2

Lågspänningsbelysning kan användas för att lysa upp både små till stora objekt i trädgården. Då våra armaturer är utrustade med lysdioder är det inga problem att belysa träd så höga som 15 till 20 meter.

3

in-lite-belysning använder en HUB, en box som omvandlar 230V-ström från vägguttaget till lågspänning. Vi erbjuder en serie olika HUB:ar, inklusive möjligheten att styra SMART HUB-150 med hjälp av in-lite-appen.

4

in-lite LAB är ansvariga för “special projects”. Ett designerteam kan hjälpa dig skapa den perfekta belysningsplanen för din alldeles egna utomhusmiljö. Mer info: in-lite.com/lab.

5

MER ÄN E TT VARUMÄRKE

8

Made with FlippingBook Ebook Creator