International Residence Katalog_Shqip

MUND TA RRISË VLERËN E BANESËS TUAJ

KURSIM ENERGJIE DHE TË PARAVE Kjo është e ditur, por ia vlen të thuhet këtu gjithsesi. Ndriçimi natyror strategjik mund të zvogëlojë kostot e energjisë elektrike sepse ndihmon në ngrohjen ose ndriçimin e një hapësire pa përdorur rrymë. Një hapësirë me ndriçim natyror do t’ju ndihmojë të jeni më produktiv sesa një mjedis pune me ndriçim artificial.

Është e vërtetë se dritaret rrisin vlerën e një shtëpie. Një studim i kryer nga Building Technology Innovations zbuloi se rritja e dritës natyrore e bën një hapësirë me qira të duket më e madhe dhe më e hapur e për rrjedhojë rrit gatishmërinë e njerëzve për të paguar më shumë. Plus, nëse keni një pamje të mrekullueshme, ato dritare të mëdha do ta shfaqin këtë në mënyrën më të mirë!

17 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software