International Residence Katalog_Shqip

KOPSHTI I FËMIJËVE Për trafikun e rënduar rrugor dhe kolonat e gjata në Prishtinë tashmë e dinë të gjithë, sidomos në orët e hershme të mëngjesit dhe gjatë orëve të pasdites e mbrëmjes, pra kur fillon dhe mbaron orari i zakonshëm i punës dhe i çerdheve e kopshteve për fëmijë. Jemi të vetëdijshëm edhe për stresin dhe shqetësimet që përjetojnë prindërit në rutinën e tyre të përditshme kur duhet t’i dërgojnë fëmijët deri në çerdhe për të vazhduar më pas edhe te lokacioni i punës së tyre. Kjo merr shumë energji dhe ndikon negativisht në mbarëvajtjen e vazhdimit të ditës. Banimi në International Residence do t’ju kursejë nga ky stres, sepse fëmijën do ta lini nën përkujdesje të edukatoreve profesioniste brenda kompleksit.

50 CC APARTMENTS ©2022

Made with FlippingBook Digital Publishing Software