Greenity nr 2

Agenda

28 t/m 30 november Tuinbouw relatiedagen Venray 30 november Flower Science Cafe ‘Europa’ 2 december NAJK Inspiratiedag 6 december Westland Event 7 december Algemene Ledenvergadering Royal FloraHolland 13 december Productbijeenkomst FPC Tulp

Tulpen geplant bij Hermitage

Flower Science-congres ‘veredelen en vermeerderen’

Bij de Hermitage in Amsterdam zijn tulpenbollen van de cultivar ‘Dutch Master’ geplant. Het museum heeft onlangs de 50.000e be- zoeker mogen ontvangen in de openingsmaand van de tentoon- stelling ‘Hollandse Meesters uit de Hermitage’. Mevrouw Polk uit Purmerend was de gelukkige en ontving uit handen van Paul Mos- terd, adjunct-directeur van de Hermitage, de tentoonstellingsca- talogus en de speciaal geteelde Hollandse Meesters-tulpenbollen. Ook mocht zij een aantal exemplaren in de tuin van de Hermitage planten. ‘Dutch Master’ is een gele tulp met paarse franjerrand, geteeld door Wim Balder van Cotulip.

Meet & Greet Energie en Innovatie 18 december LTO Boomkwekersdag 19 december Eindejaarsbijeenkomst Anthos

► Kijk voor de volledige agenda op www.greenity.nl

Stelling : ‘Zonder glyfosaat lukt het prima’ Afgelopen twee weken konden bezoekers op de website reageren op de stelling ‘Zonder glyfosaat lukt het prima’. Een ruime meerderheid is het daar niet mee eens. Toch hangt een verbod op het onkruid- bestrijdingsmiddel boven de markt. Meer hierover in de volgende editie van Greenity.

77 %

23 %

Nieuwe stelling

Op www.greenity.nl kunt u inmiddels reageren op de nieuwe stelling: ‘Het waterschap is mijn bondgenoot’. Bent u het daarmee eens of oneens? Meer over dit onderwerp op pagina 22-23.

9 november 2017

7

9 november 2017

Made with FlippingBook Annual report