Semmelrock Őszi ajánlat 2023

Panama, nacar

Monaro, gris

25.699 Ft/db

25.699 Ft/db

nacar

gris

A Panama jól illeszkedik minden stílushoz, legyen az modern, nosztalgikus, vintage vagy landhaus. Tiszta vonalak, szolid színek és nagyméretű formák jellemzik. Méret: 90x60 cm Vastagság: 2 cm PANAMA ® Színek:

Decensen csillogó felület jellemzi, melyekkel fényes, attraktív és hangsúlyos tereket lehet létrehozni. A nagyméretű felületek rabul ejtően szép látványt nyújtanak. Méret: 90x60 cm Vastagság: 2 cm MONARO ® Színek:

25.699 Ft/db

25.699 Ft/db

beige

nocturno

A kiadványban szereplő termékek a kereskedő partnereinknél vásárolhatóak meg. Nyomdatechnikai okok miatt a termékek kiadványban szereplő színe a termékek valódi színétől eltérhet. A nyomdai színeltérésekért, hibákért felelősséget nem vállalunk. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt tekintse meg az adott terméket a kereskedő partnereinknél található mintafelületeken! A kiadványban szereplő árak ajánlott bruttó (ÁFA-val növelt összegű) fogyasztói árak, amelyek nem tartalmazzák a raklapdíjakat, csomagolási díjakat, útdíjakat, daruzási díjakat, valamint a nem egész autós kiszállítások költségeit. A kereskedő partnerek a tényleges fogyasztói árakat saját belátásuk szerint határozzák meg. A kiadványban szereplő, ajánlott fogyasztói árakat az alábbi időszakra javasoljuk: 2023.09.04–2023.10.31. A tényleges fogyasztói árakról, készletekről és szállítási határidőkről tájékozódjon kereskedő partnereinknél! További információ: www.wienerberger.hu 22

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online