Semmelrock Őszi ajánlat 2023

Ecogreen, szürke

Punto, szürke

30% a burkolt terület biológiailag aktív része

29% a burkolt terület biológiailag aktív része

ECOGREEN

PUNTO

A Punto gyepkő a zöldterület nagyságában is látványosan kiemelkedik társai közül. A kör alakú hézagok vidám, játékos megjelenést kölcsönöznek a térkőnek.

A gyepfugás térköveknél a nagyméretű távtartók által biztosított fugahézagot lehet füvesíteni vagy díszkaviccsal feltölteni.

7.989 Ft/m 2

15.999 Ft/m 2

7.544 Ft/m 2

Méret: 60x40 cm Vastagság: 10 cm

antracit: 639 Ft/db

Méretek: 20 x 20, 40 x 20 cm Vastagság: 8 cm

Színek:

Szín:

20x20 cm

szürke

antracit

szürke

Steinfix szegély, szürke

Semmelrock tisztítószerek – térkövekhez és lapokhoz

ÚJ

STEINFIX SZEGÉLY A „láthatatlan” műanyag szegély lehetővé teszi a kertben és más kültereknél a területek hatékony és elegáns elválasztását. Tartós megoldást nyújt és azonnali használatra kész. Alkalmas a térkövek és lapok széleinek, valamint egyéb felületek, mint például pázsit, kavics, homok, kéreg határolására. Előnye, hogy a pázsit szélei zöldek maradnak. Méret: 200 cm (egyenes szegély, sima és hálós) Szín: szürke Steinfix rögzítő szög (24,5 cm) 8.917 Ft/60 db

BASIC csomag

SMART csomag

Fontos tájékoztatás: • Kérjük, mindig tartsa be a csomagoláson szereplő instrukciókat! • Az ajánlatban szereplő tisztítószerek karton csomagolása illusztráció. Tisztító- és ápolószereink teljes kínálatát keresse honlapunkon.

Finalit Nr. 1 – Intenzív tisztítószer Finalit Nr. 22 – Védő impregnálószer

Finalit Nr. 1 Finalit Nr. 4

– Intenzív tisztítószer

– Szerves folteltávolító Finalit No. 22 – Védő impregnálószer

Ha pénzt és energiát fektet egy esztétikus kültéri burkolat kialakításába, érdemes tennie annak érdekében, hogy ez a felület sokáig szép maradjon.

A kiadványban szereplő termékek a kereskedő partnereinknél vásárolhatóak meg. Nyomdatechnikai okok miatt a termékek kiadványban szereplő színe a termékek valódi színétől eltérhet. A nyomdai színeltérésekért, hibákért felelősséget nem vállalunk. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt tekintse meg az adott terméket a kereskedő partnereinknél található mintafelületeken! A kiadványban szereplő árak ajánlott bruttó (ÁFA-val növelt összegű) fogyasztói árak, amelyek nem tartalmazzák a raklapdíjakat, csomagolási díjakat, útdíjakat, daruzási díjakat, valamint a nem egész autós kiszállítások költségeit. A kereskedő partnerek a tényleges fogyasztói árakat saját belátásuk szerint határozzák meg. A kiadványban szereplő, ajánlott fogyasztói árakat az alábbi időszakra javasoljuk: 2023.09.04–2023.10.31. A tényleges fogyasztói árakról, készletekről és szállítási határidőkről tájékozódjon kereskedő partnereinknél! További információ: www.wienerberger.hu 26

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online