Uw voordelen als voorkeursklant - Nederlands

MEER DAN 200 PRODUCTEN AANBEVOLEN DOOR KLANTEN ZOALS U.

NOOIT ZONDER UW FAVORIETEN. Als u door de drukte vergeet om uw aankopen te doen – geen probleem! Melaleuca beschermt uw lidmaatschap – inclusief uw kortingen en voordelen – door een maandelijks pakket te versturen. U kunt op elk moment een Aangepaste Backup-bestelling maken, gepersonaliseerd met exact de producten die u graag zou willen ontvangen in de maanden dat u niet zelf winkelt. Een andere optie is het proberen van een reeks producten en nieuwe favorieten ontdek met een Member’s Choice Backup-bestelling. Beide pakketten gelden als maandelijks winkelen en u behoudt er al uw voordelen mee. Deze bestellingen zijn heel eenvoudig en worden rechtstreeks op uw account gefactureerd.

Zo kunt u uw Aangepaste Backup-bestelling instellen. U kunt uw Aangepaste Backup-bestelling instellen op eu.melaleuca.com door de volgende drie stappen uit te voeren. Als u uw Aangepaste Backup-bestelling wilt instellen met de hulp van een medewerker van de klantenservice, belt u 00800 6004 0030*.

Waarom maandelijkse aankopen een verschil maken. U vraagt zich misschien af waarom Melaleuca elke maand zo'n grote korting geeft bij het winkelen. Als Melaleuca op uw maandelijkse loyaliteit kan rekenen, dan kunnen wij het volgende: • Precies op tijd produceren • De magazijnopslagkosten met 70% verlagen • Goedkoper natuurlijke ingrediënten inkopen • Een efficiëntere productieplanning maken En als u dat combineert met het feit dat wij geen geld uitgeven aan kostbare reclame, dan kunnen we die besparingen aan onze klanten teruggeven. Het is het perfecte partnerschap.

STAP 1 Klik in het venster Mijn account op "Backup- bestelling bewerken"

STAP 2 Klik op "Aangepaste Backup- bestelling."

STAP 3 Gebruik de zoekfunctie om de gewenste producten te zoeken en toe te voegen. Klik op "Verder gaan" wanneer u klaar bent. Dat is alles. Uw aangepaste Backup-bestelling is ingesteld.

Het Melaleuca lidmaatschap biedt u toegang tot een nieuwe wereld met unieke wellnessproducten. Gezien het brede aanbod met producten die veilig voor uw huis zijn en wellnessproducten, hebt u een ruime keuze als u onze webshop bekijkt. En Melaleuca biedt u een heel leuke, snelle en eenvoudige thuiswinkelervaring.

*Gratis voor vaste lijnen Bij gebruik van mobiele telefoons kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

16 WELKOM BIJ MELALEUCA

VOORDELEN VOOR VOORKEURSKLANTEN 17

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online