PAS5_True Kare gsm

Mobiel personenalarmsysteem (PAS) - gsm-toestel

VOOR GEBRUIK IN HUIS EN BUITENSHUIS - TRUE KARE GSM

Wat? Vast toestel + gsm + sleutelhanger of horloge Dit mobiel PAS-toestel bestaat uit een gsm en laadstation. De gsm kan zowel thuis als buitenshuis gebruikt worden. Het toestel werkt via simkaarttechnologie. Het toestel is gecombineerd met een extra horloge of sleutelhanger die ook voorzien zijn van een alarmknop. De gsm kan 2 simkaarten bevatten. 1 kaart wordt standaard meegeleverd en gereserveerd voor alarmering. De 2e kan een persoonlijke simkaart zijn. Locatiebepaler Dankzij de GPS-tracker kan de locatie bij een alarm meteen worden vastgesteld. Bovendien kan men een veilige zone instellen, bijvoorbeeld bij dwaaldetectie. Van zodra deze veilige zone wordt verlaten, krijgt de zorgcentrale automatisch een signaal.

Hoe werkt het? Een alarmoproep gebeurt door de SOS-knop enkele seconden in te drukken. Een medewerker van de zorgcentrale Z-plus vangt het signaal meteen op. Deze medewerker maakt contact met de gebruiker via een luidspreker die ingebouwd is in het toestel. Via de GPS-tracker weten ze bij de zorgcentrale te allen tijde waar de gebruiker zich bevindt. Afhankelijk van de situatie wordt een mantelzorger of professionele interventie ingeschakeld.

Inbegrepen in de maandelijkse huurprijs

• Huur en onderhoud toestel + sleutelhanger of horloge • Aansluiting zorgcentrale • GPS-traceerbaarheid • Instellen veilige zone • Dienstverlening Z+ Alarm

Prijs

- 23,50 euro (indien een mantelzorger verwittigd moet worden) - 24,50 euro (inclusief garantie op professionele hulpverlening)

Maandelijkse huurprijs

Eenmalige installatiekost (binnen de 5 werkdagen)

- 65 euro

Spoedinstallatie (binnen de 24u)

- 105 euro

Professionele interventie ambulancedienst

- 75 euro

Professionele interventie met verpleegkundige

- 45 euro (dagtarief) - 55 euro (nachttarief)

Extra horloge of sleutelhanger

- 4,50 euro per maand

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online