Wedstrijdreglement FB

Wedstrijdreglement FB-post 25/04/2018 Wedstrijdreglement Artikel 1 - Organisatie De wedstrijd wordt georganiseerd door Solidariteit voor het Gezin, met maatschappelijke zetel te 9052 Gent Tramstraat 61.

Artikel 2 - Periode De wedstrijd vindt plaats van 25 april 2018 tot 27 april 2018.

Artikel 3 - Spelregels De wedstrijd vindt deels plaats op Facebook en deels op jobwebsite solidariteit.be/jobs Stap 1: Los de vragen op. Stap 2: Zet alle antwoorden achter elkaar. Stap 3: Surf naar www.solidariteit.be/wedstrijdhr en geef jouw oplossing in samen met e- mailadres en antwoord op schiftingsvraag Artikel 4 - Winnaar & prijs Ten laatste maandag 30 april 2018 wordt 1 winnaar gekozen door middel van verbetering antwoorden door HR van Solidariteit voor het Gezin. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail. De gewonnen drinkfles en brooddoos worden opgestuurd met de post naar het adres dat opgegeven werd door de winnaar. Artikel 5 - Uitsluiting Solidariteit voor het Gezin kan op ieder moment een persoon uitsluiten van deelname aan de wedstrijd, als deze niet voldoet aan de deelnamevoorwaarden zoals voorzien in artikel 3, of in geval van vermoeden van bedrog of misbruik. In dit geval wordt de eerstvolgende persoon verkozen, die voldoet aan het criterium van Solidariteit voor het Gezin.

Artikel 6 - Informatie over de prijs De prijs is een bedrukte drinkfles en brooddoos. Er wordt geen financiële of andere compensatie als tegenwaarde voorzien.

Artikel 7 – Overmacht

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online