AEG ERT Inbouwapparatuur Nederland 2020-2021

DE PERFECTE KEUKEN INBOUWAPPARATUUR 2020 ELECTRO RETAIL

AEG - DE PERFECTE KEUKEN

INHOUDSOPGAVE

Snel aan de slag ........................................................................................................................................................ 3 Algemeen ................................................................................................................................................................................. 4 Uitleg pictogrammen .................................................................................................................................. 8 Ovens .............................................................................................................................................................................................. 10 Kookplaten .......................................................................................................................................................................... 18 Afzuigkappen ............................................................................................................................................................. 22 Koelkasten ......................................................................................................................................................................... 26 Vaatwassers ................................................................................................................................................................... 30 Overzicht ovenfuncties ...................................................................................................................... 34 Technische informatie ........................................................................................................................... 35 Installatiediagrammen ......................................................................................................................... 48 Service .......................................................................................................................................................................................... 53

AEG - SNEL AAN DE SLAG

SNEL AAN DE SLAG Bedankt dat je hebt gekozen voor de digitale brochure. Een slimme én ecologische keuze. Om je snel op weg te helpen, vind je hieronder een overzicht van de belangrijkste features*.

Zoeken Met de handige zoekfunctie vind je meteen informatie over specifieke apparaten. Notitie toevoegen Heb je een interessant apparaat gezien, voeg dan eenvoudig een notitie toe. Een cookie bewaart de notities in je browser. Inhoudsopgave Snel naar een bepaald hoofdstuk? Ga naar de inhoudsopgave en klik.

Notities tonen/verbergen Zo zie je in één oogopslag de apparaten die je interessant vond.

Delen Deel de hele brochure of een pagina ervan eenvoudig via e-mail of social media.

Downloaden Wil je de brochure ook offline kunnen bekijken? Download en bewaar hem. Inzoomen Erg praktisch op een tablet of smartphone, dankzij de traploze slider.

Miniaturen weergeven Wil je snel naar een specifieke pagina gaan, gebruik dan de miniatuurweergave.

* Met een laptop of desktopcomputer heb je direct toegang tot alle features. Bekijk je de brochure via een tablet of smartphone, dan krijg je standaard de mobiele weergave, met alleen de zoek-, blader-, inhouds- en downloadfunctie. Kies voor desktopweergave in je browser (Chrome geeft het beste resultaat) als je alle features wilt gebruiken.

4 - AEG - DE PERFECTE KEUKEN

EEN KEUKEN RESTYLEN

Wanneer een nieuwe keuken wordt overwogen, is het vaak de stijl van de bestaande keuken die niet meer in de smaak valt. Of apparatuur die verouderd of defect is. Dit hoeft echter geenszins het einde van een keuken te betekenen. Want met een paar aanpassingen en nieuwe AEG inbouwapparatuur krijgt een bestaande keuken een volledig nieuwe uitstraling met de allernieuwste functionaliteiten en een summum aan comfort. De inbouwapparaten van AEG bieden nieuwe toepassingen en gebruiksmogelijkheden die passen bij elke levensstijl. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de kookapparatuur. Ervaar de zorgzaamheid van de vaatwasser voor je servies. En ontdek hoe verfrissend de koel- en vriesapparatuur omgaat met levensmiddelen. Want koken is méér dan het bereiden van een maaltijd, koelen méér dan het bewaren van levensmiddelen en afwassen gaat verder dan het reinigen van servies.

Wij zijn AEG.

En samen met jou, zijn we altijd onze tijd vooruit.

Een belangrijk deel van het energieverbruik in Europa komt voor rekening van huishoudelijke apparaten. Het minimaliseren van het energieverbruik in alle productcategorieën is bij AEG dan ook een belangrijk punt.

AEG - DE PERFECTE KEUKEN - 5

Probleemloos vervangen en installeren

Defecte of verouderde inbouwapparaten vervangen is voor de meesten van ons geen alledaags werk. Bij aanschaf en installatie van nieuwe inbouwapparaten zijn afmetingen, installatie- en aansluitingsvoorschriften van wezenlijk belang voor de uitstaling van je keuken en voor een veilig gebruik. In deze brochure vind je per productgroep praktische aanwijzingen voor het eenvoudig kiezen van AEG apparaten ter vervanging van je huidige inbouwapparatuur.

Eenvoudige en snelle montage Voor de eenvoudige montage van AEG inbouwapparatuur hoef je maar één ding te gebruiken: de Torx 20-schroevendraaier. Dit bespaart tijd want wisselen van gereedschap is niet meer nodig. Bovendien gaat de Torx 20-schroevendraaier 13x langer mee dan andere schroevendraaiers en beschadigt hij de schroeven niet bij het vastdraaien. Niet alleen kan een keuken op deze manier 2x zo snel worden geïnstalleerd. Onze apparatuur is bovendien ontworpen om naadloos in elke keuken te passen - zonder kieren en zonder plinten in te hoeven zagen. Om de installatie nog soepeler te laten verlopen, kan gebruik worden gemaakt van de meer dan 50 installatie video’s en de handige installatie app. De app is te vinden in de Apple App Store en Google Play Store onder de naam: ‘Electrolux installer app’.

VOORDELEN:

Betere positionering – de schroef bevindt zich op één lijn met de schroevendraaier Geen beschadiging – de schroefkop gaat niet stuk. Betere grip – de schroevendraaier kan niet meer ‘doordraaien’. Gaat veel langer mee – de Torx T20-bit gaat 13x langer mee dan een kruisbit. Snelste montage – het wisselen van gereedschap is verleden tijd.

6 - AEG - DE PERFECTE KEUKEN

Met alle beschikbare gadgets voor in de keuken zijn keukenkastjes in no time overvol. Maar welke spullen zijn dan wel onmisbaar voor een goede basis? EEN GOEDE BASIS IS HET HALVE WERK

AEG - DE PERFECTE KEUKEN - 7

PANNEN De Mastery Collection pannen van AEG is ontworpen in samenwerking met verschillende professionele chefs. Het unieke meerlaagse materiaal is speciaal ontwikkeld voor het koken met inductie maar de pannen kunnen uiteraard ook op andere soorten kookplaten worden gebruikt. Het assortiment omvat steelpannen, kookpannen en koekenpannen en is o.a. verkrijgbaar in de webshop van AEG: shop.aeg.nl

ZOUTSTEEN De Himalaya zoutsteen is een natuurlijke manier voor het bereiden en serveren van gerechten. Kan in de oven en op de kookplaat worden verwarmd en gekoeld in de koelkast of diepvriezer. Ook ideaal om koude gerechten, zoals sushi, te presenteren. De zoutsteen, incl. frame, is o.a. verkrijgbaar via shop.aeg.nl

AIRFRY BAKPLAAT Met behulp van de speciale AirFry bakplaat tover je ook uit de oven krokante groenten en frieten. Dankzij de nauwkeurig geplaatste perforatie is de luchtcirculatie optimaal zodat je kunt rekenen op een gelijkmatige garing. Deze bakplaat is o.a. verkrijgbaar via shop.aeg.nl

Van de nieuwe apparaten in uw keuken wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Regelmatig reinigen bevordert niet alleen een goede werking van huishoudelijke apparaten, het laat ze er ook langer als nieuw uitzien. Voor elk apparaat heeft AEG een aangepast reinigingsproduct in het assortiment. Deze producten zijn o.a. verkrijgbaar in de AEG-webshop: shop.aeg.nl

8 - AEG - DE PERFECTE KEUKEN

ICONEN

Energie-efficiëntieklasse A Aanduiding van het energieverbruik in schaalwaarden (A efficiënt t/m G inefficiënt).

A

Nishoogte Nishoogte van het inbouwapparaat in cm.

45 CM

Breedte Breedte van het inbouwapparaat in cm.

90 CM

OVENS

KOOKPLATEN

ÖKO timer Al voor afloop van de ingestelde kooktijd, schakelt de kookzone zichzelf uit. Op deze manier wordt de rest-warmte optimaal benut. Dit is niet alleen praktisch maar bespaart ook energie. CountUp timer De CountUp timer geeft aan hoeveel tijd er sinds de activering van de kookzone is verlopen – een praktische hulp bij de voortgang van het kookproces. Pause Door de Pause toets aan te raken wordt het niveau van alle zones teruggebracht tot ‘warmhouden’. Wanneer de toets nogmaals wordt aangeraakt, keren de zones terug naar het oorspronkelijke niveau. DirekTouch Hierbij kunt u direct het juiste warmteniveau instellen door eenvoudig naar rechts te slepen of direct op het juiste niveau te drukken. TouchControl Eenvoudig instellen van de gewenste vermogenstand met slechts één aanraking dankzij de handige TouchControlbediening.

MaxiKlasse™ MaxiKlasse™ ovens bieden aanzienlijk meer ruimte dan standaard ovens met dezelfde afmetingen.

MAXI KLASSE ™

SoftMotion™ Zacht sluitende ovendeur.

SenseCook Vertel uw oven hoe u het gerecht wilt: rood, medium of doorbakken. Of plaats de sensor in het gerecht en selecteer de juiste kerntemperatuur. Wanneer deze temperatuur wordt bereikt, schakelt de oven zichzelf uit.

ECO

SurroundCook ® Het heteluchtsysteem SurroundCook ® zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de oven.

0 5 8 14

Sous-vide-functie Een constante lage temperatuur voor het bereiden van vacuüm verpakte producten.

SOUSVIDE

PlusSteam-functie Toevoeging van stoom tijdens de eerste 10 minuten van het bakproces. Stoom-functie Voegt stoom toe aan de hetelucht-functie: gerechten blijven lekker mals en vitaminen en mineralen blijven beter behouden.

SenseBoil® Met overkooksensor.

Combi-Quick Combinatie van hetelucht, magnetron en grill.

Hob 2 Hood Door middel van sensoren in het bedieningspaneel van de kookplaat wordt de afzuigkap automatisch bediend.

Magnetron-functie Verwarmen en koken door middel van magnetrongolven.

Grill Grillen en gratineren van gerechten.

Vlekvrij roestvrij staal Het roestvrij staal is behandeld met een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt en zorgt voor extra glans.

AEG - DE PERFECTE KEUKEN - 9

AFZUIGKAPPEN

VAATWASSERS

Afvoermodus De kookdamp wordt opgezogen en naar buiten afgevoerd. Voor een aangename keukenatmosfeer zonder kookgeurtjes.

QuickSelect Stel eenvoudig de cyclustijd in, kies eventuele extra‘s en de vaatwasser doet de rest.

ComfortLift® De onderste korf komt automatisch omhoog voor makkelijk in- en uitladen.

Recirculatiemodus De afzuigkap zuigt de kookdamp op, filtert deze via het koolstoffilter en blaast schone lucht de keuken in.

Glas Het speciale glasprogramma op 45°C zorgt voor een bijzonder verzorgende en voorzichtige reiniging van glazen.

KOELEN & VRIEZEN

Automatisch programma voor een optimaal water- en energieverbruik. Een sensor bepaalt het optimale programma aan de hand van de hoeveelheid en vuilgraad van de vaat.

AUTO SENSE 45-70°C

Led-verlichting Energiezuinige en duurzame interieurverlichting.

LED

Standaardcouverts Capaciteit in standaardcouverts.

15

Display met TouchControlbediening Eenvoudige en snelle bediening.

SoftGrips Rubberen klemmen houden glazen met lange stelen perfect op hun plaats.

4-sterren diepvriesruimte Koelkast met vriesruimte met een temperatuur van -18°C of lager, tevens geschikt voor het invriezen van verse levensmiddelen.

SoftSpikes® Dankzij de zachte rubberen spikes staan glazen extra stabiel in de korf.

No Frost Automatische ontdooiing van de vriesruimte.

NO FROST

XtraDry Activeer deze optie als u het droogresultaat een boost wilt geven.

LowFrost voor de gemakkelijkste manuele ontdooiing van de vriesruimte

LOW FROST

Geruisloze perfectie Onze vaatwassers werken zo geruisloos dat men zou vergeten dat ze er zijn.

dB 37

Besteklade

Geluidsniveau Het gebruik van hoogwaardig isolatiemateriaal houdt het geluidsniveau zo laag mogelijk.

dB 37

10 - AEG - OVENS

OVENS

Hoe je ook wil koken en wat je favoriete gerechten ook zijn, er is altijd een AEG oven die daarbij past. AEG ovens zijn voorzien van intelligente technologieën die het makkelijk én leuk maken om de lekkerste gerechten te bereiden. Bij de keuze van een oven dien je te letten op nismaten en het type oven.

N I S M AT E N Dit zijn de hoogte, breedte en diepte van de uitsparing in het keukenmeubel waarin de oven moet worden geïnstalleerd. Bij AEG kun je kiezen uit een nishoogte van 60 of 45 cm.

I N B O U WOV E N O F I N B O U W F O R N U I S Een inbouwoven kan onafhankelijk van een kookplaat in een keukenmeubel worden geïnstalleerd. Het bedieningspaneel is uitsluitend voor de oven zelf en daarom kan een inbouwoven niet alleen onder het werkblad maar ook in een hoge kast worden geplaatst. Een inbouwoven kan in principe met elke kookplaat worden gecombineerd. Een inbouwfornuis wordt altijd onder het werkblad geïnstalleerd waarbij de bijbehorende fornuiskookplaat op het werkblad komt te liggen. Het is mogelijk een inbouwfornuis te vervangen door een inbouwoven en solo kookplaat.

D E M E E S T E F F I C I Ë N T E OV E N V E N T I L AT I E AEG ovens zijn niet alleen snel gemonteerd en snel klaar voor gebruik, ze hebben ook de minste inbouwvoorschriften

wat betreft ventilatie. Daardoor is het niet meer nodig om een ventilatierooster te monteren.

AEG - OVENS - 11

STOOM . DE N I EUWE NORM VOOR SMAAK Aan traditionele hetelucht wordt stoom toegevoegd. Dit levert niet alleen een krokante en goudkleurige buitenkant op. Want dankzij de stoom worden smaken beter bewaard en blijft een gerecht heerlijk sappig van binnen. En omdat een AEG combi-stoomoven geen aansluiting op de waterleiding nodig heeft, kan hij eenvoudig op de plek van de ‘oude’ oven worden geïnstalleerd.

COMB I QU I CK . OVEN , GR I LL EN MAGNETRON I NÉÉN Combineer de klassieke ovenfuncties met de magnetronfunctie voor een lekker én snel resultaat.

Installatie compact oven

Installatie oven

12 - AEG - OVENS

S T E A M P R O BSE892230M FRAMELINE

S T E A M B O O S T BSE782220M FRAMELINE

P Y R O LY S E BPE748380M FRAMELINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

NEW

SOUSVIDE

SPECIAL – Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe ® Plus reinigingssysteem, 3 cycli, met herinneringsfunctie

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – 24 verwarmingsfuncties – Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces, met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 70 liter

– SteamBoost, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – 21 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 70 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of combinaties met hetelucht – 75 geïntegreerde recepten en 180 automatische VarioGuide gewichtsprogramma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Stoominjectie – Inclusief stoomset

– 16 verwarmingsfuncties – EXCite LCD touch display

– Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Inclusief telescopische geleiders TR1LV

– Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling

– Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset GN 2/3

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

AEG - OVENS - 13

P Y R O LY S E BPE435060B PROBLACKLINE

P Y R O LY S E BPE435020M FRAMELINE

S T E A M B A K E BPB351020M CLEARLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

SPECIAL – Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe® Plus zelfreiniging, 2 cycli, met herinneringsfunctie – 8 verwarmingsfuncties – Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen – Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Automatische uitschakeling – Verzinkbare verlichte draaiknoppen

SPECIAL – Multifunctionele heteluchtoven – Pyroluxe® Plus zelfreiniging, 2 cycli, met herinneringsfunctie – 8 verwarmingsfuncties – Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen

– SteamBake, multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam – Pyroluxe® Plus zelfreiniging, 2 cycli, met herinneringsfunctie – 8 verwarmingsfuncties – Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen

– Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Automatische uitschakeling – Verzinkbare bedieningsknoppen

– Ovenruimte: 71 liter – Kinderbeveiliging – Automatische uitschakeling – Verzinkbare bedieningsknoppen

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

14 - AEG - OVENS

S T E A M B A K E BCS455020M FRAMELINE

S T E A M B A K E BES351110M CLEARLINE

M U LT I H E T E L U C H T BES331010M CLEARLINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

MAXI KLASSE ™

NEW

SPECIAL – SteamBake, multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam – 8 verwarmingsfuncties – Display met timer voor in- en uitschakeling – Ovenruimte: 71 liter – Katalytische reiniging met katalytische ventilatorkap – Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging – Verzinkbare bedieningsknoppen

– SteamBake, multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam – 8 verwarmingsfuncties – Ovenruimte: 71 liter – Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging – Verzinkbare bedieningsknoppen

– Multifunctionele heteluchtoven – 7 verwarmingsfuncties – Ovenruimte: 71 liter – Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging – Verzinkbare bedieningsknoppen

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 590x560x550 Aansluitwaarde (W): 3500

AEG - OVENS - 15

S T E A M P R O KSE892220M FRAMELINE

S T E A M P R O KSE792220M FRAMELINE

C O M B I Q U I C K KME861000M FRAMELINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

45 CM

45 CM

45 CM

SOUSVIDE

SOUSVIDE

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – 24 verwarmingsfuncties – Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces, met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 43 liter

– SteamPro, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties – 24 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter

– Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 16 verwarmingsfuncties

– Display met responsieve Shuttle-draaiknop voor complete controle over het kookproces, met kookhulpfunctie – Ovenruimte: 43 liter

– Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling

– Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Stoomreinigingsfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling

– Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening

– Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

– Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset

– Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of hetelucht in combinatie met hoge, medium of lage vochtigheid – 75 geïntegreerde recepten, 10 sous-vide recepten en 220 automatische VarioGuide programma's op gewicht – Handig uitneembaar waterreservoir, inhoud 0,95 liter – Stoominjectie met vochtsensor – Inclusief stoomset

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

16 - AEG - OVENS

C O M B I Q U I C K KMF768080M FRAMELINE

C O M B I Q U I C K KMS761000M FRAMELINE

C O M B I Q U I C K CME565000M FRAMELINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

45 CM

45 CM

45 CM

SPECIAL – Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 17 verwarmingsfuncties

SPECIAL – Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 8 verwarmingsfuncties – Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – Magnetronvermogen: 1000 W – Verzinkbare bedieningsknoppen

– Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 16 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

– EXCite LCD touch – Ovenruimte: 43 liter

– Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening

– Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – 90 recepten/automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

AEG - OVENS - 17

C O M B I Q U I C K KMS361000M CLEARLINE

M U LT I H E T E L U C H T KPE742220M FRAMELINE

M AG N E T R O N M E T G R I L L KME721000M FRAMELINE

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

45 CM

45 CM

45 CM

– Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie – 8 verwarmingsfuncties – Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Automatische ovenverlichting bij deuropening

– Multifunctionele heteluchtoven – 16 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 43 liter – Kinderbeveiliging – Snelopwarmfunctie – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Automatische uitschakeling – 90 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging

– Magnetron met grill – 2 verwarmingsfuncties – Groot LCD met uitgebreide functies en voorgeprogrammeerde recepten – Ovenruimte: 46 liter – Kinderbeveiliging – Automatische ovenverlichting bij deuropening – Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – 28 recepten / automatische programma's – Geheugenfunctie voor favoriete programma's – Magnetronvermogen: 1000 W

– Quick start magnetronfunctie – Automatische uitschakeling – Magnetronvermogen: 1000 W – Verzinkbare bedieningsknoppen

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 3000

Kleur: vlekvrij roestvrij staal Inbouwmaten hxbxd (mm): 450x560x550 Aansluitwaarde (W): 2000

18 - AEG - KOOKPLATEN

KOOKPLATEN

I N B O U WM AT E N Dit zijn de hoogte, breedte en diepte van de uitsparing in het werkblad waarin de kookplaat moet worden geïnstalleerd.

S O L O KO O K P L A AT O F F O R N U I S KO O K P L A AT Bij een solo kookplaat zitten de

bedieningselementen op de kookplaat zelf. Dit type kookplaat kan dan ook onafhankelijk van een oven worden gebruikt. Bij een fornuiskookplaat vindt de bediening plaats via de bedieningsknoppen op de bijbehorende fornuisoven. Een fornuiskookplaat dient dan ook samen met een fornuisoven te worden geïnstalleerd. Een inbouwfornuis kan eventueel worden vervangen door een solo kookplaat en een solo oven.

Bij AEG vinden we dat een kookplaat moet overtuigen qua werking én design. Daarom zijn al onze kookplaten niet alleen ontworpen voor optimale kookresultaten, maar ook voor de nodige flexibiliteit bij het koken. Bij de keuze

G A S V E R VA N G E N D O O R I N D U C T I E

De voordelen van het koken met inductie zijn legio: het is sneller, gebruiksvriendelijker én energiezuiniger. En met de nieuwe 1-fase inductiekookplaat HK604200CB van AEG is het helemaal makkelijk om naar het koken met inductie over te stappen. Want dankzij de lage aansluitwaarde (3650 W) hoeft de groepenkast niet te worden aangepast en kan de kookplaat eenvoudig in gebruik worden genomen door de stekker in het stopcontact te steken. PLUG & PLAY. D E S N E L S T E M O N TAG E Voorgemonteerde onderdelen en een zelf- ondersteunend veermontagesysteem garanderen een uiterst snelle én makkelijk montage. De uitsparing in het werkblad wordt hierbij optimaal afgedekt door het frame of de facetrand.

van een kookplaat dien je te letten op de inbouwmaten en het type kookplaat.

Installatie inductiekookplaat

AEG - KOOKPLATEN - 19

SENSEBOIL®

De SenseBoil® inductiekookplaten beschikken over een speciale sensor onder het glas die detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt bereikt. Vervolgens wordt de temperatuur automatisch verlaagd en de inhoud tegen de kook aangehouden. Niets kookt meer over - dus geen verspilling van voedsel én energie.

I N D U C T I E IAE84411XB RVS KADER

I N D U C T I E IAR64413FB RVS KADER

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

78 CM

59 CM

NEW

ECO

ECO

0 5 8 14

0 5 8 14

SPECIAL – SenseBoil® inductiekookplaat met overkooksensor – MaxiSense®, de flexibele kookplaat – OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. – Inductiezones met powerbooster-functie – Automatische panherkenning

SPECIAL – SenseBoil® inductiekookplaat met overkooksensor – MaxiSense®, de flexibele kookplaat – OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. – Inductiezones met powerbooster-functie – Automatische panherkenning

Het gemak van SenseBoil®

– Aankookautomaat – Kinderbeveiliging

– Aankookautomaat – Kinderbeveiliging

– Automatische veiligheidsuitschakeling – OptiFix™: eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk – Linksvoor: 2300-3200 W/210 mm – Linksachter: 2300-3200 W/210 mm – Rechtsvoor: 2300-3200 W/210 mm – Rechtsachter: 2300-3200 W/210 mm

– Automatische veiligheidsuitschakeling – OptiFix™: eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk – Linksvoor: 2300-3700 W/210 mm – Linksachter: 1800-2800 W/180 mm – Rechtsvoor: 1400-2500 W/145 mm – Rechtsachter: 1800-2800 W/180 mm

– Werkt zowel op 1-fase als 2-fasen aansluiting

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 44x750x490 Aansluitwaarde (W): 7350 (2-fasen aansluiting, 230 V)

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 46x560x490 Aansluitwaarde (W): 7350 (2-fasen aansluiting, 230 V)

20 - AEG - KOOKPLATEN

I N D U C T I E IKE74451XB RVS KADER

I N D U C T I E IKB64441FB FACET GESLEPEN ZIJKANTEN

I N D U C T I E IKB64401FB FACET GESLEPEN ZIJKANTEN

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

71 CM

59 CM

59 CM

ECO

ECO

ECO

0 5 8 14

0 5 8 14

0 5 8 14

SPECIAL – MaxiSense®, de flexibele kookplaat – OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. – Inductiezones met powerbooster-functie – Automatische panherkenning

SPECIAL – MaxiSense®, de flexibele kookplaat – OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. – Inductiezones met powerbooster-functie – Automatische panherkenning

– MaxiSense®, de flexibele kookplaat – OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. – Inductiezones met powerbooster-functie – Automatische panherkenning

– Aankookautomaat – Kinderbeveiliging

– Automatische veiligheidsuitschakeling – OptiFix™: eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk – Linksvoor: 2300-3700 W/210 mm – Linksachter: 1800-2800 W/180 mm – Rechtsvoor: 1400-2500 W/145 mm – Rechtsachter: 1800-2800 W/180 mm

– Aankookautomaat – Kinderbeveiliging

– Aankookautomaat – Kinderbeveiliging

– Automatische veiligheidsuitschakeling – 2 brugfuncties: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone – OptiFix™: eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk – Linksvoor: 2300-3200 W/210 mm – Linksachter: 2300-3200 W/210 mm – Rechtsvoor: 2300-3200 W/210 mm – Rechtsachter: 2300-3200 W/210 mm

– Automatische veiligheidsuitschakeling – Brugfunctie: voeg twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone – OptiFix™: eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk – Linksvoor: 2300-3200 W/210 mm – Linksachter: 2300-3200 W/210 mm – Rechtsvoor: 1400-2500 W/145 mm – Rechtsachter: 1800-2800 W/180 mm

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 46x680x490 Aansluitwaarde (W): 7350 (2-fasen aansluiting, 230 V)

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 44x560x490 Aansluitwaarde (W): 7350 (2-fasen aansluiting, 230 V)

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 44x560x490 Aansluitwaarde (W): 7350 (2-fasen aansluiting, 230 V)

AEG - KOOKPLATEN - 21

I N D U C T I E IKB64401XB RVS KADER

I N D U C T I E HK604200CB AFGERONDE RANDEN

I N D U C T I E HK604200IB AFGERONDE RANDEN

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

58 CM

59 CM

59 CM

ECO

0 5 8 14

SPECIAL – MaxiSense®, de flexibele kookplaat – OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. – Inductiezones met powerbooster-functie – Automatische panherkenning

SPECIAL – Restwarmte-indicatie – Inductiezones met powerbooster-functie – Automatische panherkenning – Kinderbeveiliging – Automatische veiligheidsuitschakeling – Linksvoor: 2300-2800 W/210 mm – Linksachter: 1200W/145 mm – Rechtsvoor: 1200-1800 W/145 mm – Rechtsachter: 1800 W/180 mm

– Restwarmte-indicatie – Inductiezones met powerbooster-functie – Automatische panherkenning – Kinderbeveiliging – Automatische veiligheidsuitschakeling – OptiFix™: eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk – Linksvoor: 2300-2800 W/210 mm – Linksachter: 1200 W/145 mm – Rechtsvoor: 1200-1800 W/145 mm – Rechtsachter: 1800 W/180 mm – Geleverd met stekker - PLUG & PLAY – Werkt op 1-fase. Ideaal om een bestaande gaskookplaat te vervangen zonder extra aanpassingen.

– Aankookautomaat – Kinderbeveiliging

– Automatische veiligheidsuitschakeling – OptiFix™: eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk – Linksvoor: 2300-3700 W/210 mm – Linksachter: 1800-2800 W/180 mm – Rechtsvoor: 1400-2500 W/145 mm – Rechtsachter: 1800-2800 W/180 mm

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 46x560x490 Aansluitwaarde (W): 7350 (2-fasen aansluiting, 230 V)

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 56x560x490 Aansluitwaarde (W): 3650 (1-fase aansluiting, 230 V)

Kleur: zwart Inbouwmaten hxbxd (mm): 60x560x490 Aansluitwaarde (W): 6600 (2-fasen aansluiting, 230 V)

22 - AEG - AFZUIGKAPPEN

AFZUIGKAPPEN

Bij de keuze voor de juiste afzuigkap voor je keuken dien je te letten op de afmetingen en de soort afvoer: luchtafvoer naar buiten of recirculatie.

AEG biedt schouwafzuigkappen in verschillen breedtes. Bij schouwkappen is het tevens van belang te letten op de lengte van de schacht. De lengte van de schacht is variabel instelbaar omdat de afzuigkap op minimale afstand van de kookplaat moet worden geplaatst. Daarnaast moet een afzuigkap ook weer niet op een te grote afstand worden geplaatst want dat gaat ten koste van het afzuigvermogen.

In geval van luchtafvoer wordt de kookdamp direct naar buiten afgevoerd via een muur of plafonddoorvoer. Bij het ontbreken van een afvoermogelijkheid naar buiten is recirculatie een optie. De kookdamp gaat door een koolstoffilter in de kap, wordt hier geneutraliseerd en weer de keuken ingeblazen.

AEG - AFZUIGKAPPEN - 23

S C H O UWA F Z U I G K A P DBB3951M

S C H O UWA F Z U I G K A P DBB3651M

S C H O UWA F Z U I G K A P DKB4950M

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

C

C

B

90 CM

60 CM

90 CM

– Afzuigkracht (hoog/laag): 600/295 m³/h – Afzuigkracht bij recirculatie (hoog/laag): 415/250 m³/h – Geluidsniveau (max./min.): 68/51 dB(A)

– Afzuigkracht (hoog/laag): 600/295 m³/h – Afzuigkracht bij recirculatie (hoog/laag): 415/250 m³/h – Geluidsniveau (max./min.): 68/51 dB(A)

– Afzuigkracht (hoog/laag): 603/240 m³/h – Afzuigkracht bij recirculatie (hoog/laag): 400/224 m³/h – Geluidsniveau (max./min.): 69/46 dB(A) – Druktoetsen, standen: 3 – Vetfilter: 2 stuks - professioneel meerlagig aluminium – Verlichting: 2 led spots – Aansluiting luchtafvoer 150 mm

– Druktoetsen, standen: 3 – Vetfilter: 3 stuks - metaal – Verlichting: 2 led spots – Aansluiting luchtafvoer 150 mm

– Druktoetsen, standen: 3 – Vetfilter: 2 stuks - metaal – Verlichting: 2 led spots – Aansluiting luchtafvoer 150 mm

Kleur: roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 1180x898x450 Type Koolstoffilter: Optioneel: ECFB01, MCFB46 (LongLife), ECFBLL02 (H.E.)

Kleur: roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 1180x600x450 Type Koolstoffilter: Optioneel: ECFB01, MCFB46 (LongLife), ECFBLL02 (H.E.)

Kleur: roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 1090x898x500 Type Koolstoffilter: Optioneel: MCFE01, MCFE11 (LongLife), SUPCHARCE2 (H.E.)

24 - AEG - AFZUIGKAPPEN

S C H O UWA F Z U I G K A P DKB4650M

S C H O UWA F Z U I G K A P DKB2930M

S C H O UWA F Z U I G K A P DKB2630M

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

B

D

D

60 CM

90 CM

60 CM

– Afzuigkracht (hoog/laag): 420/235 m³/h – Afzuigkracht bij recirculatie (hoog/laag): 245/175 m³/h – Geluidsniveau (max./min.): 66/53 dB(A)

– Afzuigkracht (hoog/laag): 420/235 m³/h – Afzuigkracht bij recirculatie (hoog/laag): 245/175 m³/h – Geluidsniveau (max./min.): 66/53 dB(A)

– Afzuigkracht (hoog/laag): 603/240 m³/h – Afzuigkracht bij recirculatie (hoog/laag): 400/224 m³/h – Geluidsniveau (max./min.): 69/46 dB(A) – Druktoetsen, standen: 3 – Vetfilter: 1 stuks - professioneel meerlagig aluminium – Verlichting: 2 led spots – Aansluiting luchtafvoer 150 mm

– Druktoetsen, standen: 3 – Vetfilter: 3 stuks - metaal – Verlichting: 2 led lampen – Aansluiting luchtafvoer 150 mm

– Druktoetsen, standen: 3 – Vetfilter: 2 stuks - metaal – Verlichting: 2 led lampen – Aansluiting luchtafvoer 150 mm

Kleur: roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 1090x598x500 Type Koolstoffilter: Optioneel: MCFE01, MCFE11 (LongLife), SUPCHARCE2 (H.E.)

Kleur: roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 1020x898x450 Type Koolstoffilter: Optioneel: ECFB02, ECFBLL01 (LongLife)

Kleur: roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 1020x598x450 Type Koolstoffilter: Optioneel: ECFB02, ECFBLL01 (LongLife)

AEG - AFZUIGKAPPEN - 25

V L A K S C H E R M DPB5650M

O N D E R B O U W DUB1611M

O N D E R B O U W DUB2610W

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

D

D

60 CM

60 CM

60 CM

– Afzuigkracht (hoog/laag): 272/115 m³/h – Afzuigkracht bij recirculatie (hoog/laag): 71/54 m³/h – Geluidsniveau (max./min.): 71/52 dB(A)

– Afzuigkracht (hoog/laag): 272/115 m³/h – Afzuigkracht bij recirculatie (hoog/laag): 71/54 m³/h – Geluidsniveau (max./min.): 71/52 dB(A)

– Afzuigkracht (intensief/hoog/laag): 647/537/256 m³/h – Afzuigkracht bij recirculatie (hoog/laag): 448/205 m³/h – Geluidsniveau (max./min.): 63/46 dB(A) – Elektronische druktoetsen, standen: 3 + intensief – Vetfilter: 2 stuks - professioneel meerlagig aluminium – Verlichting: 2 leds – Aansluiting luchtafvoer 150 mm – Geleverd zonder frontpaneel, dit is als accessoire leverbaar (model BF6070-M)

– Schuifregelaar, standen: 3 – Vetfilter: 2 stuks - metaal – Verlichting: 2 led verlichting – Aansluiting luchtafvoer 125 mm

– Schuifregelaar, standen: 3 – Vetfilter: 2 stuks - metaal – Verlichting: 2 led verlichting

– Aansluiting luchtafvoer 125 mm – Afvoerpijp K1001-M als accessoire

Kleur: grijs Buitenmaten hxbxd (mm): 395x598x280 Type Koolstoffilter: Optioneel: MCFE18, SUPCHARCE1 (H.E.)

Kleur: roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 132,3x599x513

Kleur: wit Buitenmaten hxbxd (mm): 132,3x599x513

Type Koolstoffilter: Optioneel: MCFE06

Type Koolstoffilter: Optioneel: MCFE06

26 - AEG - KOELEN

KOELEN

Voor een heerlijke smaak dienen ingrediënten vers te zijn en optimaal te zijn bewaard – de juiste luchtvochtigheid en temperatuur zijn daarbij essentieel. Maar welk model past het best in jouw keuken? Bij de keuze van een inbouwkoel- of diepvrieskast dien je te letten op nismaten en montage van de meubeldeur.

N I S M AT E N Dit zijn de hoogte, breedte en diepte van de uitsparing in het keukenmeubel waarin het apparaat moet worden geïnstalleerd.

M E U B E L D E U R M O N TAG E In de keukenmeubelindustrie wordt gewerkt met de volgende deurmontage systemen:

• Sleepscharnier. De deur van het koelapparaat wordt m.b.v. geleiders gekoppeld aan de

meubeldeur. De meubeldeur scharniert op de scharnieren van het keukenmeubel. Het nieuwe sleepscharnier van AEG dient als meetgereedschap en kan ook worden gebruikt om de locatie van de montage schroeven aan te duiden. Bovendien is het stabieler en glijdt het makkelijker. • Deur-op-deur. De meubeldeur wordt direct op de deur van het koelapparaat gemonteerd (vaste verbinding). De meubeldeur scharniert op de scharnieren van het koelapparaat. De deuropeningshoek is 115°. Bij deur-op-deurmontage is het meegeleverde meetgereedschap een handig hulpmiddel waarmee je in een handomdraai de schroeflocaties kunt aanduiden. Op deze manier kun je snel en precies meten.

Installatie koelkast

AEG - KOELEN - 27

28 - AEG - KOELEN

KO E L- V R I E S K A S T 1 7 8 C M SCB61821LF

KOELKAST NI S 12 2 CM SFB61221AF

KOELER NI S 12 2 CM SKB612F1AF

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

178 CM

122 CM

122 CM

LOW FROST

LED

LED

LED

dB 36

dB 35

dB 36

– TouchControl temperatuurregeling met led-indicaties – Netto inhoud koelruimte: 188 liter – Netto inhoud vriesruimte: 72 liter – Automatische ontdooiing koelruimte – Stevige legplateaus van veiligheidsglas in koel- en vriesruimte – Deursysteem: deur-op-deur montage – Deurscharnieren: rechts & omkeerbaar – LowFrost: voor de gemakkelijkste manuele ontdooiing – Frostmatic-functie voor snel invriezen

– Elektronische TouchControl met led- indicaties – Netto inhoud koelruimte: 166 liter – Netto inhoud vriesruimte: 14 liter – Automatische ontdooiing koelruimte – Stevige legplateaus van veiligheidsglas – Deursysteem: deur-op-deur montage – Deurscharnier: rechts & omkeerbaar

– Elektronische TouchControl met led- indicaties – Netto inhoud koelruimte: 202 liter – Automatische ontdooiing koelruimte – Stevige legplateaus van veiligheidsglas – Deursysteem: deur-op-deur montage – Deurscharnier: rechts & omkeerbaar

– Coolmatic-functie voor het snel koelen van verse levensmiddelen

– Frostmatic-functie voor snel invriezen

Opvolger SCE618F3LF - vanaf midden augustus 2020

Inbouwmaten hxbxd (mm): 1780x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 4 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): 24

Inbouwmaten hxbxd (mm): 1225x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 2 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): 13

Inbouwmaten hxbxd (mm): 1225x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): n.v.t. Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): n.v.t.

AEG - KOELEN - 29

KOELKAST NI S 88 CM SFB68821AF

KOELER NI S 88 CM SKB68821AF

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

88 CM

88 CM

LED

LED

dB 36

dB 33

– Elektronische controle met led-indicatie – Netto inhoud koelruimte: 103 liter – Netto inhoud vriesruimte: 14 liter – Automatische ontdooiing koelruimte – Stevige legplateaus van veiligheidsglas – Deursysteem: deur-op-deur montage – Deurscharnier: rechts & omkeerbaar

– Elektronische controle met led-indicatie – Netto inhoud koelruimte: 137 liter – Automatische ontdooiing koelruimte – Stevige legplateaus van veiligheidsglas – Deursysteem: deur-op-deur montage – Deurscharnier: rechts & omkeerbaar

– Coolmatic-functie voor het snel koelen van verse levensmiddelen

– Frostmatic-functie voor snel invriezen

Inbouwmaten hxbxd (mm): 880x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 2 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): 12

Inbouwmaten hxbxd (mm): 880x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): n.v.t. Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): n.v.t.

30 - AEG - VAATWASSERS

VAATWASSERS

Bij de keuze van een inbouwvaatwasser dien je te letten op nismaten en het type deur.

Installatie vaatwasser

N I S M AT E N Dit zijn de hoogte, breedte en diepte van de uitsparing in het keukenmeubel waarin de vaatwasser wordt geïnstalleerd. Inbouwvaatwassers worden in de meeste gevallen geplaatst onder een doorlopend werkblad tussen twee kasten. P E R F E C T F I T S C H U I F S C H A R N I E R Onze modellen passen dankzij de slimme schuifscharniertechniek in alle nissen. Dankzij deze techniek glijdt het meubelpaneel langs de deur van het apparaat, waardoor onze vaatwassers bij uitstek geschikt zijn om op hoogte in te bouwen. Q U I C K S E L E C T Afwassen op maat met QuickSelect. Kies de cyclustijd via de digitale schuifregelaar en selecteer extra opties. De ECO-meter toont meteen de invloed van de gekozen instelling op het energieverbruik.

T Y P E D E U R Er bestaan drie soorten inbouwvaatwassers die van elkaar verschillen in deurafwerking en bedieningspaneel. • Volledig geïntegreerd. De bediening bevindt zich aan de bovenzijde van de deur en aan de voorzijde wordt een meubelplaat gemonteerd die de gehele voorzijde van de deur bedekt. • Geïntegreerd. De bediening bevindt zich bovenaan de voorzijde van de deur en hieronder wordt een meubelplaat gemonteerd. • Onderbouw. De bediening bevindt zich bovenaan de voorzijde van de deur en de deur wordt afgewerkt met een decorplaat.

Inverter motor met 10 jaar garantie De inverter motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Bovendien geeft AEG 10 jaar garantie op deze motor.

Het gemak van QuickSelect

AEG - VAATWASSERS - 31

Het gemak van ComfortLift®

VOLLED I G GE Ï NTEGREERD FSS62807P COMFORTLIFT® QUICKSELECT

VOLLED I G GE Ï NTEGREERD FSE63707P QUICKSELECT

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

Natuurlijk is een vaatwasser al een geweldige hulp in het huishouden. Alleen het in- en uitladen en dan vooral het bukken daarbij, wordt door veel mensen als vervelend ervaren. Voor dat laatste heeft AEG dé oplossing: ComfortLift®. ComfortLift® is een ingenieus systeem waarbij de onderste korf – met belading – bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Bukken bij het in- en uitruimen is hiermee verleden tijd.

A

A

AUTO SENSE 45-70°C

AUTO SENSE 45-70°C

13

15

dB 42

dB 44

SPECIAL – ProClean™: superieure reiniging met minimaal energieverbruik – XXL capaciteit – meer ruimte dan elke andere vaatwasser – 7 Programma's, 4 temperaturen – Water- en energieverbruik: 11 liter, 0.846 kWh bij Eco 50°C – Startuitstel tot 24 uur – BeamOnFloor indicator, twee kleuren – Sensorlogic watersensor – In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading – Op hoogte installeerbaar – AutoOff functie – Schuifscharnieren voor flexibele installatie – Warmwateraansluiting tot 60°C – AquaControl – Inverter motor met 10 jaar garantie – Optie XtraPower – AirDry technologie met AutoDoor systeem – Uitneembare besteklade – In hoogte verstelbaar met verlengingsvoet FITS-ALL II

– ComfortLift®: de onderste korf komt vlot omhoog voor makkelijk in- en uitladen – QuickSelect: digitale schuifregelaar voor eenvoudig instellen – ProClean™: superieure reiniging met minimaal energieverbruik – XXL capaciteit – meer ruimte dan elke andere vaatwasser – Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik – 7 Programma's, 4 temperaturen – Water- en energieverbruik: 11 liter, 0.921 kWh bij Eco 50°C – Startuitstel tot 24 uur – BeamOnFloor indicator, twee kleuren – Sensorlogic watersensor – In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading – Op hoogte installeerbaar – AutoOff functie – Schuifscharnieren voor flexibele installatie – Warmwateraansluiting tot 60°C – AquaControl – Inverter motor met 10 jaar garantie – ExtraSilent: extreem stil programma 42 dB – Optie XtraPower – AirDry technologie met AutoDoor systeem

Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): 820-900x600x570 Aansluitwaarde (W): 1950

Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): 820-900x600x570 Aansluitwaarde (W): 1550-2200

32 - AEG - VAATWASSERS

VOLLED I G GE Ï NTEGREERD FSE63637P QUICKSELECT

VOLLED I G GE Ï NTEGREERD FSB5360CZ QUICKSELECT

VOLLED I G GE Ï NTEGREERD FSB52637P QUICKSELECT

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

SPECIFICATIES

A

A

A

AUTO SENSE 45-70°C

AUTO SENSE 45-70°C

AUTO SENSE 45-70°C

13

13

13

dB 42

dB 44

dB 44

SPECIAL – QuickSelect: digitale schuifregelaar voor eenvoudig instellen – ProClean™: superieure reiniging met minimaal energieverbruik – XXL capaciteit – meer ruimte dan elke andere vaatwasser – Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik – 7 Programma's, 4 temperaturen – Water- en energieverbruik: 10.5 liter, 0.821kWh bij Eco 50°C – Startuitstel tot 24 uur – BeamOnFloor indicator, twee kleuren – Sensorlogic watersensor – In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading – Op hoogte installeerbaar – AutoOff functie – Schuifscharnieren voor flexibele installatie – Warmwateraansluiting tot 60°C – AquaControl – Inverter motor met 10 jaar garantie – ExtraSilent: extreem stil programma 42 dB – Optie XtraPower – AirDry technologie met AutoDoor systeem – In hoogte verstelbaar met verlengingsvoet FITS-ALL II

SPECIAL – QuickSelect: digitale schuifregelaar voor eenvoudig instellen – 7 Programma's, 3 temperaturen – Water- en energieverbruik: 9.9 liter, 0.821 kWh bij Eco 50°C – Startuitstel tot 24 uur – BeamOnFloor indicator, twee kleuren – Sensorlogic watersensor – In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading – Op hoogte installeerbaar – AutoOff functie – Schuifscharnieren voor flexibele installatie – Warmwateraansluiting tot 60°C – AquaControl – Inverter motor met 10 jaar garantie – Optie XtraPower – AirDry technologie met AutoDoor systeem – In hoogte verstelbaar met verlengingsvoet FITS-ALL II

SPECIAL – QuickSelect: digitale schuifregelaar voor eenvoudig instellen – ProClean™: superieure reiniging met minimaal energieverbruik – XXL capaciteit – meer ruimte dan elke andere vaatwasser – 7 Programma's, 4 temperaturen – Water- en energieverbruik: 10.5 liter, 0.921 kWh bij Eco 50°C – Startuitstel tot 24 uur – BeamOnFloor indicator, twee kleuren – Sensorlogic watersensor – In hoogte verstelbare bovenkorf, ook bij volle lading – AutoOff functie – Schuifscharnieren voor flexibele installatie – Warmwateraansluiting tot 60°C – AquaControl – Inverter motor met 10 jaar garantie – Optie XtraPower – AirDry technologie met AutoDoor systeem – In hoogte verstelbaar met verlengingsvoet FITS-ALL II

Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): 820-900x600x570 Aansluitwaarde (W): 1950

Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): 820-880x600x550 Aansluitwaarde (W): 1950

Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): 820-900x600x570 Aansluitwaarde (W): 1950

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54

www.aeg.nl

Made with FlippingBook - Online catalogs