AEG ERT Inbouwapparatuur Nederland 2020-2021

10 - AEG - OVENS

OVENS

Hoe je ook wil koken en wat je favoriete gerechten ook zijn, er is altijd een AEG oven die daarbij past. AEG ovens zijn voorzien van intelligente technologieën die het makkelijk én leuk maken om de lekkerste gerechten te bereiden. Bij de keuze van een oven dien je te letten op nismaten en het type oven.

N I S M AT E N Dit zijn de hoogte, breedte en diepte van de uitsparing in het keukenmeubel waarin de oven moet worden geïnstalleerd. Bij AEG kun je kiezen uit een nishoogte van 60 of 45 cm.

I N B O U WOV E N O F I N B O U W F O R N U I S Een inbouwoven kan onafhankelijk van een kookplaat in een keukenmeubel worden geïnstalleerd. Het bedieningspaneel is uitsluitend voor de oven zelf en daarom kan een inbouwoven niet alleen onder het werkblad maar ook in een hoge kast worden geplaatst. Een inbouwoven kan in principe met elke kookplaat worden gecombineerd. Een inbouwfornuis wordt altijd onder het werkblad geïnstalleerd waarbij de bijbehorende fornuiskookplaat op het werkblad komt te liggen. Het is mogelijk een inbouwfornuis te vervangen door een inbouwoven en solo kookplaat.

D E M E E S T E F F I C I Ë N T E OV E N V E N T I L AT I E AEG ovens zijn niet alleen snel gemonteerd en snel klaar voor gebruik, ze hebben ook de minste inbouwvoorschriften

wat betreft ventilatie. Daardoor is het niet meer nodig om een ventilatierooster te monteren.

Made with FlippingBook - Online catalogs