AEG ERT Inbouwapparatuur Nederland 2020-2021

18 - AEG - KOOKPLATEN

KOOKPLATEN

I N B O U WM AT E N Dit zijn de hoogte, breedte en diepte van de uitsparing in het werkblad waarin de kookplaat moet worden geïnstalleerd.

S O L O KO O K P L A AT O F F O R N U I S KO O K P L A AT Bij een solo kookplaat zitten de

bedieningselementen op de kookplaat zelf. Dit type kookplaat kan dan ook onafhankelijk van een oven worden gebruikt. Bij een fornuiskookplaat vindt de bediening plaats via de bedieningsknoppen op de bijbehorende fornuisoven. Een fornuiskookplaat dient dan ook samen met een fornuisoven te worden geïnstalleerd. Een inbouwfornuis kan eventueel worden vervangen door een solo kookplaat en een solo oven.

Bij AEG vinden we dat een kookplaat moet overtuigen qua werking én design. Daarom zijn al onze kookplaten niet alleen ontworpen voor optimale kookresultaten, maar ook voor de nodige flexibiliteit bij het koken. Bij de keuze

G A S V E R VA N G E N D O O R I N D U C T I E

De voordelen van het koken met inductie zijn legio: het is sneller, gebruiksvriendelijker én energiezuiniger. En met de nieuwe 1-fase inductiekookplaat HK604200CB van AEG is het helemaal makkelijk om naar het koken met inductie over te stappen. Want dankzij de lage aansluitwaarde (3650 W) hoeft de groepenkast niet te worden aangepast en kan de kookplaat eenvoudig in gebruik worden genomen door de stekker in het stopcontact te steken. PLUG & PLAY. D E S N E L S T E M O N TAG E Voorgemonteerde onderdelen en een zelf- ondersteunend veermontagesysteem garanderen een uiterst snelle én makkelijk montage. De uitsparing in het werkblad wordt hierbij optimaal afgedekt door het frame of de facetrand.

van een kookplaat dien je te letten op de inbouwmaten en het type kookplaat.

Installatie inductiekookplaat

Made with FlippingBook - Online catalogs