AEG ERT Inbouwapparatuur Nederland 2020-2021

26 - AEG - KOELEN

KOELEN

Voor een heerlijke smaak dienen ingrediënten vers te zijn en optimaal te zijn bewaard – de juiste luchtvochtigheid en temperatuur zijn daarbij essentieel. Maar welk model past het best in jouw keuken? Bij de keuze van een inbouwkoel- of diepvrieskast dien je te letten op nismaten en montage van de meubeldeur.

N I S M AT E N Dit zijn de hoogte, breedte en diepte van de uitsparing in het keukenmeubel waarin het apparaat moet worden geïnstalleerd.

M E U B E L D E U R M O N TAG E In de keukenmeubelindustrie wordt gewerkt met de volgende deurmontage systemen:

• Sleepscharnier. De deur van het koelapparaat wordt m.b.v. geleiders gekoppeld aan de

meubeldeur. De meubeldeur scharniert op de scharnieren van het keukenmeubel. Het nieuwe sleepscharnier van AEG dient als meetgereedschap en kan ook worden gebruikt om de locatie van de montage schroeven aan te duiden. Bovendien is het stabieler en glijdt het makkelijker. • Deur-op-deur. De meubeldeur wordt direct op de deur van het koelapparaat gemonteerd (vaste verbinding). De meubeldeur scharniert op de scharnieren van het koelapparaat. De deuropeningshoek is 115°. Bij deur-op-deurmontage is het meegeleverde meetgereedschap een handig hulpmiddel waarmee je in een handomdraai de schroeflocaties kunt aanduiden. Op deze manier kun je snel en precies meten.

Installatie koelkast

Made with FlippingBook - Online catalogs