AEG ERT Inbouwapparatuur Nederland 2020-2021

AEG - DE PERFECTE KEUKEN - 5

Probleemloos vervangen en installeren

Defecte of verouderde inbouwapparaten vervangen is voor de meesten van ons geen alledaags werk. Bij aanschaf en installatie van nieuwe inbouwapparaten zijn afmetingen, installatie- en aansluitingsvoorschriften van wezenlijk belang voor de uitstaling van je keuken en voor een veilig gebruik. In deze brochure vind je per productgroep praktische aanwijzingen voor het eenvoudig kiezen van AEG apparaten ter vervanging van je huidige inbouwapparatuur.

Eenvoudige en snelle montage Voor de eenvoudige montage van AEG inbouwapparatuur hoef je maar één ding te gebruiken: de Torx 20-schroevendraaier. Dit bespaart tijd want wisselen van gereedschap is niet meer nodig. Bovendien gaat de Torx 20-schroevendraaier 13x langer mee dan andere schroevendraaiers en beschadigt hij de schroeven niet bij het vastdraaien. Niet alleen kan een keuken op deze manier 2x zo snel worden geïnstalleerd. Onze apparatuur is bovendien ontworpen om naadloos in elke keuken te passen - zonder kieren en zonder plinten in te hoeven zagen. Om de installatie nog soepeler te laten verlopen, kan gebruik worden gemaakt van de meer dan 50 installatie video’s en de handige installatie app. De app is te vinden in de Apple App Store en Google Play Store onder de naam: ‘Electrolux installer app’.

VOORDELEN:

Betere positionering – de schroef bevindt zich op één lijn met de schroevendraaier Geen beschadiging – de schroefkop gaat niet stuk. Betere grip – de schroevendraaier kan niet meer ‘doordraaien’. Gaat veel langer mee – de Torx T20-bit gaat 13x langer mee dan een kruisbit. Snelste montage – het wisselen van gereedschap is verleden tijd.

Made with FlippingBook - Online catalogs