The Book of in-lite 2021

De brochure "The Book of in-lite 2021" van in-lite Outdoor Lighting.

O U T D O O R L I G H T I N G

T H E BOOK O F I N - L I T E

maak buiten bijzonder.

UNH I D E YOU R GARD E N

DE MAGIE VAN LICHT Heb je er ooit over nagedacht wat een zonsondergang zo bijzonder maakt? Waarom we tot diep in de nacht om een vuurkorf zitten en de tijd compleet kunnen vergeten terwijl, als we binnen hadden gezeten, het feest allang voorbij was geweest? Waarom reizen mensen honderden of zelfs duizenden kilometers om het Noorderlicht te bewonderen? Of om de lichtgevende billboards op Times Square in NY te zien? Is het toeval? Of heeft het te maken met het donker. De avond. De nacht. Het magische en mystieke moment van een etmaal waarin alle zintuigen anders op elkaar afgestemd zijn. Het is het deel van de dag waarin licht als veel specialer wordt ervaren dan overdag. Want juist het donker, maakt het licht speciaal. Bij in-lite vinden we dat iedereen dit magische gevoel moet kunnen beleven. Hiervoor hoef je niet de wereld over te reizen of naar de kust te gaan. Dit gevoel krijg je op de plek waar je je het veiligst voelt, bij jouw thuis. In jouw tuin, jouw buiten. De plek waarin overdag al zoveel geleefd wordt en waarin je de mooiste bloemen en planten ziet bloeien. Waarin de kleinste dieren een plek proberen te veroveren en waarin de kleinste mensen het grootste plezier beleven. Juist van deze plek wil je ook ‘s avonds kunnen genieten. Of je nu de hele avond buiten blijft of juist van binnen uitkijkt op een betoverend mooie tuin. Met de verlichting van in-lite ontdek je dat jouw tuin in de avond pas echt tot leven komt. De magie van verlichting met de juiste intensiteit, in de juiste balans en met de mooiste contrasten biedt een beleving die je je van tevoren niet had kunnen inbeelden. Dat noemen we het in-lite moment. En als je het ervaren hebt, blijft het je iedere avond verbazen. Om dit in-lite moment te creëren, is een ‘magic touch’ nodig. Die hebben wij, en ook de dealers en hoveniers met wie wij samenwerken, door jarenlange ervaring. Met de juiste kennis, producten en service laten we zien wat verlichting voor jouw buitenruimte kan doen. En dat is niet ingewikkeld. Doordat het systeem flexibel en eenvoudig te installeren is, verander je jouw donkere tuin binnen een handomdraai in een magische plek waarin de gezelligheid tot in de late uren doorgaat.

DROOMTUIN ACE CONCEPT 8

ONE WITH NATURE SWAY 50

INFORMAT I E Meer dan een merk

6

Pick your color

28 46 92

MBI

Innovatie

LAB

102 126 128

Customer service

Store locator

CONCEPTEN ACE

8

EVO DISC

16

22

PRODUCTGROEPEN Grondspots

30 48 62 78 94

Staande lampen Wandlampen Buitenspots Opbouwlampen

Systeem

104

AAN DE SLAG Lichtplan

120 123

DROOMTUIN DISC CONCEPT 22

Kabelplan

ME E R DAN E E N ME R K We zijn een bedrijf met een missie. Iedere dag zet een team van enthousiaste mensen zich in om

buiten bijzonder te maken. Dit doen we door mooie en kwalitatieve buitenverlichting te ontwikkelen en en mensen zoveel mogelijk te inspireren.

I NFORMAT I E

6

EENVOUDIG & FLEX I BEL Onze verlichting werkt op een veilige en lage spanning van 12V. Het systeem is eenvoudig te installeren, aan te passen en uit te breiden. VI JF JAAR GARANT I E Met de uitgebreide garantieregeling van in-lite geniet je lang en onbezorgd van jouw buitenverlichting. Neem voor meer informatie contact op met het verkooppunt waar de aankoop is gedaan of de Customer Service afdeling van in-lite. ENERGI EZUINIG & DUURZAAM Onze armaturen zijn voorzien van hoogwaardige led lichtbronnen met een laag energieverbruik en een zeer lange levensduur. KWAL I TAT I EF EUROPEES DES IGN We ontwerpen al onze producten in eigen huis. in-lite ontwikkelt uitsluitend zeer kwalitatieve armaturen met het allermooiste licht. Voor iedere plek in de tuin hebben we de juiste verlichting.

ME E R DAN E EN ME RK 7

AC E CO N C E P T In deze tuin in Arnhem zijn ACE armaturen toegepast. Door de staande lampen en wandlampen te combineren wordt de hele tuin verlicht zonder eenheid in kleur en stijl te verliezen. Om extra sfeer te geven en de mooie bomen uit te lichten zijn SCOPE armaturen toegevoegd. Hiermee maak je de tuin helemaal af!

4x ACE a €166

€664

6x ACE HIGH a €197 3x ACE DOWN a €129 6x MINI SCOPE a €79

€1 182

€387

€474

3x SCOPE a €103

€309

Totaal :

€3016

DROOMTU I NEN

8

P E R F E C T S PAC E I N - L I T E D R O O M T U I N

H E T H E L E CO N C E P T B E K I J K E N ?

ACE CONCE P T

9

ACE

White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten

ACE geeft een strijklicht dat geschikt is voor het verlichten van een pad of oprit. De lichtbron in het armatuur is kantelbaar waardoor het licht makkelijk is te richten.

ACE HIGH

White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten

ACE HIGH geeft aan twee zijden een gespreid licht naar beneden. Geschikt voor verwerking tussen planten en siergrassen.

DROOMTU I NEN

10

ACE DOWN

ACE DOWN 100-230v

White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten White

Rosé Silver

Dark Grey

Corten

ACE DOWN geeft een gerichte bundel licht en is geschikt voor montage aan een muur of schutting.

ACE DOWN 100-230V geeft een gerichte lichtbundel naar beneden en is geschikt voor montage op een gevel.

BEK I JK ALLE WANDLAMPEN

ACE CONCE P T

11

AC E

MINIMALISTISCH DESIGN MET KENMERKEND STRAK LICHTBEELD

ACE is één van de meest complete concepten binnen het in-lite assortiment. Het biedt staande lampen en wandlampen in wel vijf verschillende kleuren. Met dit concept kan nagenoeg iedereen uit de voeten. Het ontwerp is minimalistisch en het licht heeft een kenmerkend strak lichtbeeld. Met de verschillende kleuren van de ACE armaturen creëer je ook overdag het gewenste effect. Door de keuze tussen

Rosé Silver, White, Dark Grey, Corten en Flat Grey bepaal jij of het armatuur overdag een echte eyecatcher of één met de natuur wordt.

D E G E H E L E AC E S E R I E B E K I J K E N ?

D E G E H E L E AC E S E R I E B E K I J K E N ?

DROOMTU I NEN

12

Personaliseer de ACE armaturen met in-lite accessoires speciaal ontwikkeld om te kunnen spelen met licht. Met deze accessoires creëer je ieder gewenst lichtbeeld. • WINK voor staande lamp ACE • SHUTTER 1 en SHUTTER 2 voor de wandlampen • LENS CLEAR en LENS DIFFUSE voor de alle ACE armaturen

WINK

SHUTTER

LENS

ACE CONCE P T

13

AC E F L AT GR E Y

AC E OOK V E R K R I J GBA A R A L S S P EC I A L E D I T I ON Met trots introduceerde in-lite een eerste Special Edition in het assortiment: ACE Flat Grey. Alle ACE armaturen zijn verkrijgbaar in de stijlvolle, high-end hoogglans grijze kleur Flat Grey en zijn volledig uitgerust om maximaal te kunnen spelen met licht. Flat Grey is een kleur die verre van standaard is. Geen ander verlichtingsmerk biedt armaturen in deze kleur die met recht ‘special’ genoemd m ag worden. Flat Grey voldoet aan de behoefte van onderscheidende, warme kleuren die helemaal van nu zijn en symboliseert een gevoel van luxe, exclusiviteit en design.

Meer informatie over ACE FLAT GREY

DROOMTU I NEN

14

I N - L I T E I NNOVAT I E

• Deze s erie omvat alle bekende ACE-varianten en de volledig nieuwe ACE DOWN 100-230V.

APPROVED BY IN-LITE LAB

• De w andarmaturen zijn compleet uitgerust met accessoires om maximaal te kunnen spelen met licht. De 100-230V versies zijn daarnaast ook dimbaar.

De lichtspecialisten van in-lite LAB zijn zeer betrokken bij de ontwikkeling van onze nieuwe armaturen. Met de input van LAB ontstaan gewaagde en exclusieve

• Voorzien van een ijzersterke FCBV coating voor een optimale levensduur.

armaturen en lichtoplossingen die aansluiten bij de wensen van nu.

• Een bijzonder natuurgetrouwe lichtbeleving dankzij een CRI (Color Rendering Index) van 91 tot 94.

ACE F LAT GR EY 15

E VO CO N C E P T Voor deze oprit is gekozen voor het EVO concept omdat het perfect aansluit bij de uitstraling van het huis. Een strak modern huis vraagt om gelijkwaardige armaturen. Aan het huis zijn wandarmaturen bevestigd en naast de paden zijn staande lampen geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het huis op de juiste plekken is uitgelicht.

7x EVO a €259

€1813 €828 €654 €258 €3553

4x EVO LOW a €207

3x EVO DOWN 100-230V a €218

2x BIG SCOPE a € 129

Totaal :

DROOMTU I NEN

16

P E R F E C T E VO L U T I ON I N - L I T E D R O O M T U I N

H E T H E L E E VO CO N C E P T B E K I J K E N ?

EVO CONCE P T

17

EVO Black

EVO LOW Black

EVO komt het beste tot zijn recht wanneer je deze plaatst tussen hogere beplanting langs een pad. De EVO is een echte eyecatcher.

EVO LOW is een stijlobject voor je tuin dat aan één zijde een architectonisch strak lichtbeeld geeft. EVO LOW komt het beste tot zijn recht wanneer je deze plaatst tussen lagere beplanting langs een pad.

BEK I JK ALLE STAANDE LAMPEN

DROOMTU I NEN

18

EVO DOWN 100-230v Black EVO DOWN 100-230V is uitsluitend geschikt voor aansluiting op netstroom. De stijlvolle wandlamp is perfect voor het sfeervol verlichten van wanden of muren en past uitstekend bij moderne huizen en strakke gevels.

EVO CONCE P T

19

E VO ARCHITECTONISCHE VORMGEVING EN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Het EVO concept staat voor design en premium kwaliteit. De armaturen hebben een architectonische vormgeving, die zich perfect laat verwerken in tuinen met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. EVO geeft lange paden, strak gestucte gevels en entrees een exclusieve twist. Daarnaast hebben de armaturen een ‘diamond cut’ lens w at het licht mooi en egaal spreidt. De geanodiseerde behuizing geeft EVO niet alleen een premium look, maar maakt het armatuur ook extreem weerbestendig. EVO is verkrijgbaar in geîntegreerde-, staande-, wand- en opbouwarmaturen en biedt oneindig veel mogelijkheden.

EVO HYDE 180

EVO HYDE 550

DROOMTU I NEN

20

EVO DOWN

EVO GROUND 300

H E T H E L E E VO CO N C E P T B E K I J K E N ?

EVO CONCE P T

21

D I S C CO N C E P T Om de verschillende pluspunten uit deze tuin uit te lichten is er gekozen voor de nieuwe DISC armaturen. Bij het gezellige zithoekje kun je tot in de late uurtjes borrelen dankzij de hanglampen. Doorde prachtige bebloemde border uit te lichten met de staande lampen blijft de tuin ook ‘s avonds kleurrijk. En de witte strakke muur is meer aangekleed door de ronde wandlampen. 5x DISC a €178 €890 5x DISC LOW a €158 €790 2x DISC WALL 100-230V a €188 €376 2x DISC PENDANT 100-230V a €228 €456 7x BIG FLUX a €133 €931 2x SCOPE a €103 €206 Totaal : €3649

DROOMTU I NEN

22

D I S COV E R YOU R S T Y L E I N - L I T E D R O O M T U I N

H E T H E L E D I S C CO N C E P T B E K I J K E N ?

D I SC CONCE P T

23

DI SC WALL 100-230V Black Wandlamp DISC WALL 100-230V kan gebruikt worden als een échte eyecatcher op een strakke wand maar ook naast de voordeur of aan een schutting. Dit armatuur is dimbaar.

BEK I JK ALLE WANDLAMPEN

DROOMTU I NEN

24

DI SC PENDANT 100-230V

Black

DISC PENDANT maakt van iedere overkapping, loungehoek of eethoek een sfeervolle setting waar tot laat geborreld kan worden. Dit armatuur is dimbaar middels human dimming.

human dimming

DI SC & DI SC LOW Black DISC en DISC LOW zijn met de rondom schijnende lichtuittrede dé perfecte armaturen om kleurrijke border s sfeervol te verlichten.

D I SC CONCE P T

25

D I S C ELEGANT EN EIGENTIJDS DESIGN

Tijdens het ontwerpproces van DISC stonden vorm en lichtuittrede centraal. Voor de vorm van dit nieuwe concept willen we terug naar natuurlijke vormen. Het is een concept met rondingen en zachte vormen waarin duidelijke elementen uit de natuur zijn verwerkt. Zo is bij de staande lamp een duidelijke link naar een paddenstoel te leggen, maar zie je ook in de lichtbron van de armaturen een glooiing die vaak terug komt in de natuur. Het concept is elegant, heeft een zachte uitstraling maar is tegelijkertijd design en eigentijds.

DROOMTU I NEN

26

WANDLAMPEN DISC WALL kan gebruikt worden als een échte eyecatcher op een strakke wand maar ook naast de voordeur en in een overkapping of aan een schutting. DISC WALL is verkrijgbaar in 12V en 100-230V. Deze laatste is dimbaar.

DISC WALL

DISC WALL 100-230V

HANGLAMPEN DISC PENDANT is de eerste hanglamp v an

in-lite. Hiermee maak je van iedere overkapping, loungehoek of eethoek een sfeervolle setting waar tot de late uurtjes gegeten en geborreld kan worden. DISC PENDANT is verkrijgbaar in 12V en 100-230V. Deze laatste heeft als extra toepassing dat deze met de hand te dimmen is.

H E T H E L E D I S C CO N C E P T B E K I J K E N ?

D I SC CONCE P T

27

P I CK YOUR COLOR K I ES JE FAVOR I ETE ARMATUUR IN JE FAVOR I ETE KLEUR

Maak jouw lichtplan nog persoonlijker! De armaturen van in-lite zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Alle gecoate armaturen zijn standaard beschikbaar in de kleur Dark Grey. Daarnaast kan in veel gevallen gekozen worden voor de kleuren Rosé Silver, Pearl Grey, White, Corten, Stainless Steel en black. Mix en match! Hierdoor zijn de armaturen perfect aan te sluiten op de styling in jouw tuin. De verschillende kleuren bepalen ook hoe opvallend het armatuur overdag is. Kies je bijvoorbeeld voor Corten, dan heb je ook overdag een echte eyecatcher in de tuin. Wil je liever dat het armatuur overdag minder opvalt, dan kun je beter voor Rosé Silver kiezen.

I NFORMAT I E

28

CORTEN Corten is een bijzondere kleur van in-lite. Een rood oranje roest kleur die meteen je blik vangt in je tuin. Door de werking van de coating is elk product binnen de in-lite Corten kleur uniek. Verkrijgbaar voor: ACE & LIV

DARK GREY Dark Grey is de meest verkochte kleur van in-lite. Het is een makkelijk te combineren kleur die in zowel strakke als kleurrijke tuinen goed tot zijn recht komt. Verkrijgbaar voor: ACE, CUBID, LIV &WEDGE

ROSÉ SILVER Rosé Silver is een klassieke kleur van in-lite. Deze kleur is zowel opvallend als onopvallend te gebruiken. Combineer met donkere tegels of met hout voor het juiste effect. Verkrijgbaar voor: LIV, ACE, WEDGE,CUBID & BLINK

WHITE Fan van een Ibiza tuin? Dan is White helemaal de kleur voor jou! Combineer met lichte houtkleuren, lichtblauw en lichtgroen voor het optimale strandgevoel in je eigen tuin! Verkrijgbaar voor: LIV, ACE, WEDGE, CUBID & BLINK

BLACK Black wordt gebruikt voor onze hoogwaardige armaturen. Denk aan HALO en EVO. Black is geanodiseerd, wat ervoor zorgt dat het armatuur slijtvast is. Verkrijgbaar voor: DISC, PUCK, BIG FLUX, LUNA, HALO, EVO & SWAY

PEARL GREY Pearl Grey is geanodiseerd aluminium , wat ervoor zorgt dat het armatuur slijtvast is. Daarnaast zal de kleur niet veranderen door invloeden van buitenaf. Verkrijgbaar voor: PUCK, BIG FLUX, LUNA & SWAY

STAINLESS STEEL Stainless Steel is letterlijk vertaald; RVS . Dit materiaal is roestvast en corrosie bestendig. Een stijlvolle afwerking en ideaal voor verwerking in opritten en paden. Verkrijgbaar voor: FUSION, HYVE, FLUX & LUNA P I CK YOUR COLOR 29

GROND S POT S P R O D U C T G R O E P

PRODUCTGROEPEN

30

PUCK

Lichtsterkte: laag

FUSION

Lichtsterkte: laag

HYVE

Lichtsterkte: midden

DB-LED (WW)

Lichtsterkte: midden

FLUX

Lichtsterkte: hoog

NERO

Lichtsterkte: hoog

EVO GROUND 300 Lichtsterkte: midden LUNA Lichtsterkte: hoog

GRONDS POT S 31

PUCK PUCK armaturen schijnen rondom en geven een subtiel diffuus licht. Het armatuur is er in twee maten en is ideaal als indicatieverlichting langs paden, terrassen en opritten. Door de bolling is het licht al van grote afstand te zien zonder dat dit verblindt.

PRODUCTGROEPEN

32

PUCK 22

Pearl Grey Black

Prijs €61,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,60 W

Instalatiewaarde: 0,60 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 96

PUCK

Pearl Grey Black

Prijs: €103,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1,50 W Instalatiewaarde: 2,50 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 96

GRONDS POT S 33

FUSION FUSION is het zachtste licht van in-lite. Wil je echt iets unieks? Ga dan aan de slag met verschillende afmetingen en maak jouw eigen sterrenpad. FUSION is uitgevoerd met een diffuse lens, zodat het licht niet verblindt. Ze zijn ook goed te combineren met armaturen uit andere categorieën zoals LIV, BLINK en MINI SCOPE. Je zult zien dat de verschillende lichtrichtingen en intensiteiten voor een sfeervol effect zorgen.

PRODUCTGROEPEN

34

FUS ION 22

Prijs €46,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,20 W Instalatiewaarde: 0,20 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 93

FUS ION 22 RVS

Stainless steel

Prijs €53,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,20 W Instalatiewaarde: 0,20 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 94

FUS ION

Stainless steel

Prijs €86,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,90 W Instalatiewaarde: 1,00 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 93

GRONDS POT S 35

HYVE 22

Prijs €46,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,20 W Instalatiewaarde: 0,20 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 93

HYVE 22 RVS

Stainless steel

Prijs €53,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,20 W Instalatiewaarde: 0,20 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

HYVE

Stainless steel

Prijs €86,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,80 W Instalatiewaarde: 0,80 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

PRODUCTGROEPEN

36

HYVE HYVE armaturen geven een opvallend maar sfeervol lichtbeeld. Door de honingraatlens is het licht helder en sprankelend. De spots, leverbaar in drie varianten, zijn ideaal voor paden, terrassen en opritten.

GRONDS POT S 37

DB-LED (WW)

Prijs €41,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,50 W

Instalatiewaarde: 0,50 VA Kleurtemperatuur: 2850 K CRI: 94

FLUX FLUX armaturen geven een krachtig licht. FLUX is ontworpen om grote, hoge bomen, gevels en andere objecten te kunnen verlichten vanuit bestrating of hout. FLUX is verkrijgbaar in vier varianten.

PRODUCTGROEPEN

38

VERWERKEN IN GRAS OF GRIND? Gebruik accessoire SPIKE.

FLUX

Stainless steel

Prijs €86,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1,50 W Instalatiewaarde: 2,50 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

GRONDS POT S 39

BIG FLUX BIG FLUX armaturen zijn de beste keus voor het uitlichten van hoge meerstammige bomen die bijvoorbeeld in vlonders zijn verwerkt of om brede gevels vanuit de bestrating aan te lichten.

B IG FLUX

B IG FLUX NARROW

Stainless Steel

Pearl Grey Black

Stainless Steel

Pearl Grey Black

Prijs €133,00 incl. BTW (prijs incl. ring) Energielabel: Vermogen: 3,00 W

Prijs €133,00 incl. BTW (prijs incl. ring) Energielabel: Vermogen: 3,00 W

Instalatiewaarde: 4,20 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 93

Instalatiewaarde: 4,20 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 93

*RING standaard apart geleverd.

*RING standaard apart geleverd.

PRODUCTGROEPEN

40

B IG FLUX ASYMMETRIC

Stainless Steel

Pearl Grey Black

Prijs €133,00 incl. BTW (prijs incl. ring) Energielabel: Vermogen: 3,00 W

BIG FLUX armaturen worden standaard zonder ring geleverd. Kies uit de verschillende kleuren ringen Pearl Grey, Black en Stainless Steel en bestel de ring erbij.

Instalatiewaarde: 4,20 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 93

*RING standaard apart geleverd.

GRONDS POT S 41

NERO

Prijs €129,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 3,00 W Instalatiewaarde: 4,70 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

B IG NERO

Prijs €197,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 7,50 W Instalatiewaarde: 11,90 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 90

*Uitgevoerd met in-lite motion

B IG NERO NARROW

Prijs €197,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 7,50 W Instalatiewaarde: 11,90 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

*Uitgevoerd met in-lite motion

PRODUCTGROEPEN

42

BIG NERO - MOTION BIG NERO is de krachtigste grondspot van in-lite, die de grootste en hoogste bomen en gevels moeiteloos verlicht. Het armatuur, leverbaar in twee varianten, is uitgevoerd met in-lite motion. Een revolutionaire techniek waarbij de lichtbron kantelt met behulp van een magneet.

MEER LEZEN OVER MOT ION?

GRONDS POT S 43

EVO GROUND 300

Black

Prijs €165,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1,00 W Instalatiewaarde: 1,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

KIES UIT DE VERSCHILLENDE KLEUREN RINGEN.

LUNA

Stainless Steel

Pearl Grey Black

Prijs €123,00 incl. BTW (prijs incl. ring) Energielabel: Vermogen: 3,00 W

Instalatiewaarde: 5,00 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 94

*RING standaard apart geleverd.

PRODUCTGROEPEN

44

EVO Hou je van strakke belijning langs je pad en oprit? Kies dan voor de EVO GROUND. Het armatuur heeft een hoogwaardige uitstraling en geeft een breed, sprankelend lichtbeeld.

LUNA LUNA is geschikt voor het uitlichten van hagen, gevels en leibomen. De lichtbron van LUNA is onder een hoek in het armatuur gemonteerd, zodat je er niet direct in kijkt. Stijlvol detail: de ring is in drie kleuren verkrijgbaar waardoor je de grondspot naar eigen smaak kan aanpassen.

GRONDS POT S 45

I N - L I T E R E ADY

MBI Wat is er nu mooier dan grondspots, naadloos geïntegreerd in de bestrating. Overdag zie je de armaturen amper en in de avond ontstaat er een compleet andere wereld. Met de unieke samenwerking tussen leidend steenfabrikant MBI & in-lite wordt het verwerken van grondspots in beton en keramiek nog makkelijker.

I NFORMAT I E

46

in-lite heeft al jaren een goede samenwerking met MBI. Met GeoCeramica® van MBI kies je voor kwalitatieve, onderhoudsvrije en eenvoudig aan te leggen keramische bestrating. Voeg daar geïntegreerde verlichting van in-lite aan toe en je kunt dag en nacht van de tuin genieten. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met gaten in de diameter 22 of 60 mm. Deze formaten zijn afgestemd op de geïntegreerde armaturen van in-lite. Denk aan LUNA, FUSION en HYVE. Vraag je in-lite dealer naar de mogelijkheden.

FUSION

HYVE

De steenmeesters MBI

LUNA

MB I

47

S TAAND E L AMP E N P R O D U C T G R O E P

PRODUCTGROEPEN

48

SWAY

Lichtsterkte: midden

ACE

Lichtsterkte: hoog

LIV

Lichtsterkte: laag

EVO

Lichtsterkte: midden

DISC

Lichtsterkte: midden

STAANDE LAMP EN 49

SWAY De SWAY serie is ontwikkeld vanuit de gedachte dat een staand armatuur één met de tuin kan zijn en het dus niet altijd op hoeft te vallen. Tijdens het ontwerpproces van SWAY stonden natuurlijke vormen en een rondom schijnende lichtuittrede centraal. De zachte rondingen zorgen ervoor dat deze armaturen als het ware één worden met de natuurlijke schoonheid in de tuin. Het minimalistische ontwerp resulteert in een elegante, vriendelijke uitstraling die eveneens heel eigentijds is.

PRODUCTGROEPEN

50

SWAY LOW

Pearl Grey Black

85 mm

Prijs €99,99 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1 W Instalatiewaarde: 1 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 95

SWAY

85 mm

Pearl Grey Black

Prijs €114,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1 W Instalatiewaarde: 1 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 95

MEER LEZEN OVER SWAY?

STAANDE LAMP EN 51

PERSONALISEER HET LICHTBEELD met accessoire WINK

ACE

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €166,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €207,00 incl. BTW

Energielabel: Vermogen: 3,00 W

Instalatiewaarde: 5,30 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 91

PRODUCTGROEPEN

52

ACE ACE heeft een strak, open design waardoor het armatuur goed te plaatsen is in beplanting of als eyecatcher langs paden en terrassen. Doordat de lichtbron van ACE kantelbaar is, kun je heel eenvoudig jouw ideale lichtbeeld creëren.

STAANDE LAMP EN 53

PRODUCTGROEPEN

54

ACE HIGH

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €197,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €239,00 incl. BTW

Energielabel: Vermogen: 3,00 W

Instalatiewaarde: 5,30 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 94

STAANDE LAMP EN 55

LIV De staande LIV armaturen geven warm

sfeerlicht dat rondom schijnt. LIV is geschikt voor verwerking tussen de beplanting, langs een pad of terras. Heb je verschillende planthoogtes in je tuin? Combineer dan LIV en LIV LOW voor het mooiste resultaat.

PRODUCTGROEPEN

56

L IV LOW

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €112,00 incl. BTW

Corten

Prijs €166,00 incl. BTW

Energielabel: Vermogen: 1,50 W

Instalatiewaarde: 2,50 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 95

L IV

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €117,00 incl. BTW

Corten

Prijs €176,00 incl. BTW

Energielabel: Vermogen: 1,50 W

Instalatiewaarde: 2,50 VA Kleurtemperatuur: 2750 K CRI: 95

STAANDE LAMP EN 57

EVO Met EVO, leverbaar in twee hoogtes, kies je voor echte eyecatchers in je tuin. De diamond cut lens, geeft een mooi fonkelend effect bij het uitlichten van brede paden en opritten.

PRODUCTGROEPEN

58

EVO LOW

Black

Prijs €207,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 2,00 W Instalatiewaarde: 2,10 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

EVO

Black

Prijs €259,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 2,00 W Instalatiewaarde: 2,10 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

STAANDE LAMP EN 59

DISC DISC en DISC LOW zijn, met de rondom schijnende lichtuittrede, dé perfecte armaturen om kleurrijke borders sfeervol te verlichten. Ook verkrijgbaar als wand- en hanglamp. Dit zeer complete concept, is de design oplossing die ervoor zorgt dat de tuin écht af is.

DI SC LOW Black Prijs €158,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 3 W Instalatiewaarde: 4,90 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

200 mm

106

PRODUCTGROEPEN

60

200 mm

DI SC Black

106

Prijs €178,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 3 W Instalatiewaarde: 4,90 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

STAANDE LAMP EN 61

WAND L AMP E N P R O D U C T G R O E P

PRODUCTGROEPEN

62

WEDGE

Lichtsterkte: midden

CUBID

Lichtsterkte: laag

EVO DOWN

Lichtsterkte: hoog

HALO

Lichtsterkte: hoog

ACE

Lichtsterkte: hoog

DISCWALL

Lichtsterkte: midden

BLINK

Lichtsterkte: midden

WANDLAMP EN 63

WEDGE SL IM Dark grey Prijs €82,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1,00 W Instalatiewaarde: 1,00 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 96

WEDGE Wil jij een strak en stoer wandarmatuur aan je schutting, muur of onder je overkapping? Dan zijn onze WEDGE armaturen dé oplossing. De drie WEDGE armaturen hebben een variabel lichtbereik en kunnen geplaatst worden op een hoogte tussen de 50 en 180 centimeter.

PRODUCTGROEPEN

64

MINI WEDGE

Dark grey

Prijs €56,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,60 W Instalatiewaarde: 0,60 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 95

WEDGE

White Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €79,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1,00 W Instalatiewaarde: 1,60 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 94

WANDLAMP EN 65

CUB ID

White Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €51,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,60 W

Instalatiewaarde: 0,60 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 93

B IG CUB ID

White Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €93,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1,00 W Instalatiewaarde: 2,00 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 93

PRODUCTGROEPEN

66

CUBID CUBID armaturen zijn door hun compacte formaat geschikt voor schuttingen, tuinhekken of boven een buitenkeuken. De armaturen geven een subtiel en egaal lichtbeeld op de ondergrond. In deze tuin is de CUBID gebruikt bij de trap en de BIG CUBID aan de muur en schutting.

WANDLAMP EN 67

EVO EVO wandlampen zijn echte eyecatchers met een strak design. De armaturen zijn voorzien van een diamond cut lens waardoor er een mooi verspreid lichtbeeld ontstaat op een muur, schutting of gevel. Combineer EVO met geïntegreerde-, staande- en opbouwlampen voor een premium uitstraling.

EVO DOWN 100-230v Black

Prijs €218,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 4,50 W Instalatiewaarde: 11,50 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

PRODUCTGROEPEN

68

EVO DOWN Black Prijs €187,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 2,00 W Instalatiewaarde: 2,10 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

WANDLAMP EN 69

HALO DOWN

Black

Prijs €145,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 3,00 W Instalatiewaarde: 5,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

HALO UP-DOWN

Black

Prijs €176,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 6,50 W Instalatiewaarde: 10,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

HALO DOWN 100-230V

Black

Prijs €186,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 4,50 W Instalatiewaarde: 11,50 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

*Dit armatuur is dimbaar

HALO UP-DOWN 100-230V

Black

Prijs €197,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 8,50 W

Instalatiewaarde: 20,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 93

*Dit armatuur is dimbaar

PRODUCTGROEPEN

70

HALO Kenmerkend voor de HALO armaturen is de zwarte ronde behuizing van geanodiseerd aluminium. Dit geeft de armaturen een hoogwaardige, luxe uitstraling en beschermt ze maximaal tegen weersinvloeden. HALO wandlampen zijn er in vier varianten.

WANDLAMP EN 71

ACE DOWN

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €129,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €155,00 incl. BTW

Energielabel: Vermogen: 3,00 W

Instalatiewaarde: 5,30 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 91

ACE DOWN 100-230V

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €159,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €186,00 incl. BTW

Energielabel: Vermogen: 4,50 W

Instalatiewaarde: 11,5 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

*Flat Grey is dimbaar

PRODUCTGROEPEN

72

ACE UP-DOWN

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €165,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €197,00 incl. BTW

Energielabel: Vermogen: 6,50 W

Instalatiewaarde: 10,30 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

ACE UP-DOWN 100-230V

White

Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €176,00 incl. BTW

Flat Grey

Corten

Prijs €217,00 incl. BTW

Energielabel: Vermogen: 8,50 W

Instalatiewaarde: 20,00 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 92

*Flat Grey is dimbaar

WANDLAMP EN 73

34 mm

DI SC WALL

Black

200 mm

Prijs €158,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 3 W Instalatiewaarde: 4,90 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

34 mm

DI SC WALL 100-230V

Black

Prijs €188,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 4,50 W Instalatiewaarde: 4,70 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

200 mm

*Dit armatuur is dimbaar

PRODUCTGROEPEN

74

DI SC Wandlamp DISC WALL kan gebruikt worden als een échte eyecatcher op een strakke wand, maar ook naast de voordeur of aan een schutting. Ook verkrijgbaar als staande- en hanglamp. Een zeer compleet concept die de tuin écht af maakt.

WANDLAMP EN 75

BL INK

White Rosé Silver

Dark Grey

Prijs €72,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1,00 W Instalatiewaarde: 1,70 VA Kleurtemperatuur: 2800 K CRI: 95

PRODUCTGROEPEN

76

BL INK BLINK heeft een prachtig rond design en past goed in een tuin met organische vormen. Het armatuur heeft een mooie, brede lichtbundel op de wand en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

WANDLAMP EN 77

B U I T E N S POT S P R O D U C T G R O E P

PRODUCTGROEPEN

78

MINI SCOPE

Lichtsterkte: midden

MINI SCOPE DUO

Lichtsterkte: midden

SCOPE

Lichtsterkte: hoog

BIG SCOPE

Lichtsterkte: hoog

BIG SCOPE NARROW Lichtsterkte: zeer hoog SUB Lichtsterkte: hoog

BU I T ENS POT S 79

GROOT L I CH T

14m

13m

12m

3m

11m

10m

9m

8m

3,5m

7m

2,5m

6m

2m

5m

4m

3m

B

IG FLUX NARROW B

FLUXB

IG FLUXB

BIG FLUX ASYMMETRIC

STEEN, HOUT, GRIND

PRODUCTGROEPEN

80

S P O T S V A N I N - L I T E

Ben je op zoek naar een armatuur om iets uit te lichten? Kies dan één van de spots uit de categorie grondspots of buitenspots. Het juiste type spot bepaal je aan de hand van

twee punten: de ondergrond waarin je de spot gaat verwerken en de afmeting van het te verlichten element. We hebben onze spots voor je op een rij gezet.

4,5m

4,5m

14m

13m

12m

11m

10m

9m

3,5m

3,5m

8m

7m

6,5m

6,5m

6m

4,5m

5m

4m

5,5m

2m

3m

SUB

B

LUNA

NERO

BIG NERO

BIG NERO NARROW

MINI SCOPE

SCOPEB

IG SCOPE

BIG SCOPE NARROW

GRAS, STEEN, HOUT, GRIND

BEPLANTING

WATER

BU I T ENS POT S 81

HE T JU I ST E L I CHT VOOR E L K TU I NE L EMENT

MINI SCOPE DUO MINI SCOPE DUO is een armatuur met twee spots die volledig draaibaar en kantelbaar zijn. Verwerk dit armatuur tussen hogere siergrassen en struiken zodat deze zowel van onderuit als bovenaf mooi verlicht worden.

MINI SCOPE

PRODUCTADVISOR Het uitzoeken van tuinverlichting lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet! Met de handige in-lite keuzehulp ontdek je binnen een handomdraai welke tuinverlichting voor jouw tuin het meest geschikt is. Scan de QR-code en zie welke armaturen jouw tuin bijzonder maken.

Prijs €79,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1,00 W Instalatiewaarde: 2,00 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 93

PRODUCTGROEPEN

82

MINI SCOPE DUO

Prijs €184,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 2,00 W Instalatiewaarde: 4,00 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 93

BU I T ENS POT S 83

SCOPE SCOPE plaats je tussen de beplanting en kan worden gebruikt voor het verlichten van hoge bomen met een smalle kruin. Combineer de verschillende SCOPE armaturen voor het verlichten van verschillende hoogten.

PRODUCTGROEPEN

84

BEPERK INKIJK met accessoire SHIELD

SCOPE

Prijs €103,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 3,00 W Instalatiewaarde: 5,20 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

BU I T ENS POT S 85

B IG SCOPE

Prijs €129,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 5,00 W Instalatiewaarde: 8,00 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

PRODUCTGROEPEN

86

B IG SCOPE BIG SCOPE gebruik je voor het verlichten van bomen tot zo’n zes meter hoog met een brede kruin. BIG SCOPE onderscheidt zich door een brede lichtbundel. Ben je op zoek naar een spot met een smalle bundel en een nog hoger lichtbereik, gebruik dan BIG SCOPE NARROW.

BU I T ENS POT S 87

B IG SCOPE NARROW BIG SCOPE NARROW is een spot met een zeer groot lichtbereik van zo’n veertien meter en heeft een smalle lichtbundel. De ideale spot voor het uitlichten van zeer hoge slanke bomen.

PRODUCTGROEPEN

88

CR I

Alle armaturen uit ons assortiment worden in-house ontworpen. Dit doen we met duurzame materialen en de beste leds. Hierdoor bereiken we een hoge kleurconsistentie binnen ons assortiment. Met een CRI van 90+ hebben alle armaturen een natuurgetrouw lichtbeeld zodat je alle kleuren in de tuin maximaal beleeft. Daarnaast is het energieverbruik zeer laag, alle producten hebben energielabel A of hoger.

B IG SCOPE NARROW

Prijs €129,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 5,00 W Instalatiewaarde: 8,00 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 92

BU I T ENS POT S 89

SUB

Prijs €159,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 3,00 W Instalatiewaarde: 5,60 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

PRODUCTGROEPEN

90

SUB SUB is de onderwaterspot uit het in-lite assortiment. Het armatuur is volledig waterdicht en door zijn voetjes van lood kan hij op de bodem van iedere vijver staan.

BU I T ENS POT S 91

Binnen in-lite ontwerpen we onze producten zelf. Dit doen we vanuit onze eigen visie op de wereld en op de klantenwens. Wij vinden dat onze producten zo duurzaam mogelijk moeten zijn, voldoen aan een hoge kwaliteitseis en dat ze voldoen aan de wensen van zowel de particulier als de professional. Dit betekent dat onze armaturen zo eenvoudig mogelijk te installeren en te gebruiken moeten zijn. Buitenverlichting is onderhevig aan extreme omstandigheden. De Nederlandse seizoenen staan bekend om zijn wisselende weersomstandigheden; zon, regen, sneeuw en wind. In onze ontwerpen houden we rekening met al deze factoren. Zo gebruiken we hoogwaardig aluminium en werken dit af met de best mogelijke coating of anodisatie. Dit zorgt voor een goede kleurconsistentie en voorkomt corrosie. Niet alleen de behuizing van onze armaturen zijn van een perfecte kwaliteit, ook de leds komen van de beste leveranciers. Hierdoor verbruiken ze zeer weinig energie en hebben alle leds een CRI van 90+ waardoor de kleuren in de tuin zo natuurlijk mogelijk zijn en de beleving maximaal is. IN-L I TE INNOVAT ION

IN-LITE SMART Sinds enkele jaren is het aansturen van apparaten door middel van een app niet meer weg te denken uit de samenleving. Met in-lite smart hebben we als eerste de stap gemaakt naar app aansturing van een volledig buitenverlichtings assortiment. Bekijk het in-lite smart hoofdstuk voor meer informatie over alle smart producten en mogelijkheden.

IN-LITE MOTION in-lite motion is een van de meest innovatieve features in een in-lite armatuur. Door deze techniek is de lichtbron van de BIG NERO en BIG NERO NARROW eenvoudig te kantelen zonder dat het armatuur uit elkaar gehaald hoeft te worden. Door een magneet op het in-lite logo van het armatuur te zetten is de lichtbron in de gewenste positie te plaatsen en is eenvoudig het ideale lichtbeeld te creëren. Het armatuur blijft gegarandeerd waterdicht.

PRODUCTGROEPEN

92

BENIEUWD NAAR DE NIEUWSTE PRODUCTEN EN INNOVATIES? BEZOEK DAN ONZE WEBSITE.

HUMAN DIMMING Maximaal gebruiksgemak is het uitgangspunt in alle armaturen die we ontwerpen. In het nieuwste DISC concept hebben we dit terug laten komen in de manier waarop de 230V hanglampen te dimmen zijn. Hiervoor hoef je geen dimmer te installeren maar dim je de lampen simpelweg met een handbeweging. human dimming noemen we dit. Het is een techniek die in exclusieve binnenverlichting vaker wordt toegepast en nu dus ook voor DISC PENDANT 100-230V. Zo bestuur je de verlichting eenvoudig vanuit je loungeset of aan de eettafel.

ONE WITH NATURE Innovatie en design gaan hand in hand. Met SWAY wilde we een armatuur ontwikkelen wat écht één is met de tuin. Het ontwerp is zeer minimalistisch waardoor het wegvalt tussen planten en struiken. Om net dat extra natuurlijke in het armatuur te krijgen is ervoor gekozen om de staander van SWAY flexibel te maken. Op deze manier beweegt het armatuur mee met de wind en ontstaan er constant nieuwe schaduwen in de tuin. Om dit te bereiken diende het lijf precies genoeg flexibiliteit te hebben om te kunnen bewegen zonder door te zakken. Doormiddel van meerdere testtrajecten is het perfecte materiaal naar voren gekomen waardoor SWAY 100% One with Nature is.

I NNOVAT I E 93

OP BOUW L AMP E N P R O D U C T G R O E P

PRODUCTGROEPEN

94

MINI SCOPE CEILING Lichtsterkte: midden SCOPE CEILING Lichtsterkte: hoog DISC PENDANT Lichtsterkte: midden EVO HYDE 1 80

Lichtsterkte: laag

EVO HYDE 550

Lichtsterkte: midden

OPBOUWLAMP EN 95

SCOPE CE I L ING De plafondarmaturen zijn perfect voor het verlichten van pergola’s, veranda’s en overkappingen. De armaturen zijn voorzien van een KILLFLASH-ring waardoor het armatuur niet verblindt. SCOPE CEILING is verkrijgbaar in twee maten met elk een verschillend lichtbereik.

PRODUCTGROEPEN

96

MINI SCOPE CE I L ING

Prijs €82,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 1,00 W Instalatiewaarde: 2,00 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 93

SCOPE CE I L ING

Prijs €108,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 3,00 W Instalatiewaarde: 4,80 VA Kleurtemperatuur: 3100 K CRI: 91

OPBOUW LAMP EN 97

DI SC PENDANT

Black

200 mm

Prijs €139,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 3 W Instalatiewaarde: 4,90 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

111

3 m

DI SC PENDANT 100-230V

Black

Prijs €228,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 4,50 W Instalatiewaarde: 4,70 VA Kleurtemperatuur: 2900 K CRI: 98

200 mm

112

*Armatuur is dimbaar middels human dimming.

3 m

human dimming

PRODUCTGROEPEN

98

DI SC DISC PENDANT maakt van iedere overkapping, loungehoek of eethoek een sfeervolle setting waar tot laat geborreld kan worden. Voor de 100-230V variant is accessoire BASE TRIPLE beschikbaar om makkelijk twee of drie armaturen bij elkaar op te hangen.

OPBOUWLAMP EN 99

EVO HYDE 1 80

Black

Prijs €72,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 0,50 W Instalatiewaarde: 0,60 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 95

EVO HYDE 550

Black

Prijs €103,00 incl. BTW Energielabel: Vermogen: 2,00 W Instalatiewaarde: 2,10 VA Kleurtemperatuur: 3000 K CRI: 96

PRODUCTGROEPEN

100

OPBOUW LAMP EN 101

LAB . LAB .

in-lite LAB is in 2016 opgericht met als doel de wereld te inspireren in het gebruik van in-lite verlichting. Het gebruik van verlichting in de buitenruimte wordt nog wel eens onderschat en het is onze missie om te laten zien wat licht kan doen.

I NFORMAT I E

102

in-lite LAB maakt lichtplannen voor iedere unieke buitenruimte. Dit kan een particuliere tuin zijn maar ook buitenruimtes van restaurants of resorts. Eén ding is zeker; een LAB lichtplan is nooit saai of onvolledig. In een lichtplan wordt gewerkt met in-lite verlichting maar kunnen ook custom made armaturen worden verwerkt. Alles met als doel om een zo gebalanseerd, creatief en uniek lichtplan te ontwikkelen. Light And Beyond. L I GHT AND BEYOND

Ben je eigenaar van een unieke buitenruimte, zoals bijvoorbeeld een hotel (dak)tuin of een (dak)terras van een restaurant? Neem dan contact met ons op via deze QR-code.

LAB 103

SYS T E EM P R O D U C T G R O E P

PRODUCTGROEPEN

104

SYST E EM 105

E ENVOUD & I NNOVAT I E

Het systeem van in-lite is gebasseerd op 12V laagspanning. In tegenstelling tot 230V systemen is in-lite verlichting veilig en eenvoudig te installeren, zonder dat er een elektricien aan te pas hoeft te komen. Iedere hovenier of particulier kan zelfstandig met in-lite verlichting aan de slag. Doordat we ons systeem zelf ontwerpen en produceren hebben we ruim 20 jaar ervaring in het gebruik. Dit heeft geleid tot een betrouwbaar systeem met maximaal gebruiksgemak waarop we 5 jaar garantie geven.

SMART HUB-150 is de meest innovatieve transformator van in-lite. Het heeft drie individueel bedienbare kabel- uitgangen. Aansturing van de transformator gebeurt met de in-lite app.

PRODUCTGROEPEN

106

HUB-50 & HUB-100 zijn de reguliere transformatoren binnen ons assortiment. Je bedient hem eenvoudig met een touchscreen en je hebt de beschikking over twee kabeluitgangen. Deze zijn niet individueel bedienbaar.

K I E S JOUW HU B

Het kiezen van de juiste transformator is erg belangrijk. Uiteraard wil je dat het voldoende vermogen heeft voor je lichtplan, maar ook persoonlijke voorkeuren zoals bijvoorbeeld de aansturing spelen mee. We hebben de specificaties nog eens op een rijtje gezet.

Maximaal aan te sluiten vermogen

Aansturing door middel van

touchscreen

touchscreen

in-lite app

Aantal aan te sluiten grondkabels (lijnen)

Individuele aansturing van lijnen mogelijk

(d.m.v. in-lite app)

Dag/nacht schakeling

(i.c.m. lichtsensor)

(i.c.m. lichtsensor)

(i.c.m. atomische klok)

urenschakeling

urenschakeling

volledige vrijheid

Bewegingsmelder

MOVE (bedraad)

MOVE (bedraad)

SMART MOVE (wireless)

Signalering overbelasting & kortsluiting

Montage buiten mogelijk met PROTECTOR

114,-

135,-

319,-

Prijs

SYST E EM 107

De HUB stuurt de verlichting in de tuin aan. Door middel van een touchscreen stel je eenvoudig je gewenste programma in. De kabels van HUB-50 en HUB-100 zijn niet afzonderlijk van elkaar aan te sturen. HUB-50 & HUB-100

KABEL

Vanuit de transformator wordt de 12V kabel uitgerold en langs de armaturen geleid. Je kunt kiezen uit twee soorten: de 14/2 en de 10/2 kabel. Bij de 14/2 kabel mag de kabellengte tussen de transformator en het uiteinde van de kabel maximaal 40 meter zijn. Bij de 10/2 kabel is dit maximaal 80 meter.

KABEL SPLITSEN

Wil je de kabel splitsen of aftakken? Gebruik dan een kabelverbinder (CC-2) en binnen een handomdraai heb je het kabelplan gesplitst. Let er wel op dat een aftakking meetelt in de maximale kabellengte tussen de HUB en het armatuur.

EASY LOCK

Ieder armatuur wordt geleverd met een EASY-LOCK. Hiermee verbind je het armatuur op een willekeurige plek met de hoofdkabel.

EINDE KABEL

De kabel kan op een willekeurige plek eindigen en hoeft geen gesloten systeem te vormen. Het uiteinde van de kabel werk je af met afdekdopjes, zodat er geen vocht bij kan. Deze hebben we in twee varianten voor de verschillende kabels.

Maximale kabellengte: 14/2 kabel = 40m 10/2 kabel = 80m

PRODUCTGROEPEN

108

SMART HUB-150

De SMART HUB is de meest innovatieve transformator binnen ons assortiment en stuurt de verlichting aan door middel van de in-lite app. Monteer de transformator, installeer de verlichting, download de app en binnen een handomdraai heb je jouw verlichtingsplan gepersonaliseerd. Met SMART HUB-150 heb je de optie om iedere kabel individueel te programmeren. Zo kun je lichtzones in je tuin creëren waarin verlichting op verschillende momenten aan en uit gaat. Een zeer verantwoorde manier van je tuin verlichten.

ACCESSOIRES

Is de kabel aan een in-lite armatuur te kort? Gebruik dan verlengkabels. Ook handig is de splitter waarmee je twee armaturen aansluit op één verlengkabel.

Kijk hier voor meer installatietips!

109 SYST E EM 109

INSTALLATIE VOORSCHRIFTEN HUB-50, HUB-100 en SMART HUB-150

1.

Monteer de transformator op minimaal 50 cm van de grond onder een overkapping of veranda.

2.

Monteer de transformator binnen in huis of in een schuur.

3.

Monteer de transformator buiten, zonder afscherming van weersomstandigheden, minimaal 50 cm van de grond en met PROTECTOR . Wanneer de transformator toch buiten hangt, zonder PROTECTOR, vervalt de garantie.

1

PRODUCTGROEPEN

110

2

3

SYST E EM 111

I N- L I T E SMART Haal jij het maximale uit de in-lite smart producten? Naast de SMART HUB-150 zijn er accessoires die het gebruik van de transformator optimaliseren. Kijk op deze pagina of jij de SMART HUB PROTECTOR, SMART MOVE en/of SMART EXTENDER nodig hebt.

MEER INFORMATIE OVER IN-L I TE SMART?

IN-LITE APP Met de introductie van de SMART HUB-150 en de in-lite app breekt een nieuw tijdperk aan waarin buitenverlichting nog meer onderdeel uitmaakt van ons dagelijks leven. De app voor de SMART HUB-150 is ontwikkeld voor iOS en Android telefoons en maakt het mogelijk om alle functionaliteiten van de SMART HUB-150 in te stellen, op te slaan en te delen met andere in-lite app gebruikers. Download de app en ontdek de wereld van smart.

PRODUCTGROEPEN

112

SMART HUB PROTECTOR De SMART HUB PROTECTOR is ontwikkeld om de verfijnde techniek van de SMART HUB-150 transformator nog beter te beschermen. Dit accessoire verlengt de levensduur van het product indien het niet mogelijk is om de SMART HUB-150 te installeren op een overdekte locatie. Wanneer de transformator toch buiten hangt, zonder PROTECTOR, vervalt de garantie.

SMART MOVE De draadloze SMART MOVE kan net als de SMART HUB-150 via een Bluetooth verbinding bediend worden met de in-lite app. De tijd dat de verlichting aangaat nadat er beweging is geconstateerd is traploos per minuut instelbaar van 1 tot 60 minuten middels de in-lite app.

SMART EXTENDER Deze nieuwkomer in het smart assortiment van in-lite is ontwikkeld om het Bluetoothsignaal in en rondom het huis te verbeteren. In sommige huizen zorgen externe factoren, zoals dikke geïsoleerde wanden en staalconstructies voor een niet optimale Bluetoothverbinding. Ook zit er veel verschil in de kwaliteit van de diverse Bluetoothontvangers in de smartphones die nu in omloop zijn. SMART EXTENDER zorgt in deze omschreven gevallen voor een optimale verbinding.

SYST E EM 113

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84-85 Page 86-87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122 Page 123 Page 124 Page 125 Page 126 Page 127 Page 128 Page 129 Page 130 Page 131 Page 132 Page 133 Page 134 Page 135 Page 136

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online