Greenity 81

Mechanisatietentoonstelling gaat digitaal in 2021

De Mechanisatietentoonstelling 2021 is een digitaal evenement. In plaats van de driedaagse beurs in Vijuizen worden donderdag 14 en vrijdag 15 januari twee avonden met in totaal zes livestreams gehouden, verzorgd door de Stichting Mechanisatietentoonstelling Bollenstreek (SMTB), Greenport Duin- en Bollenstreek en Greenity.

Programma 14 januari 2021 19.00 uur

Noviteitenlivestream van de SMBT, waarin de ver- nieuwende bijdragen (filmpjes) van de bedrijven die anders op de beurs zouden staan aan bod komen. Aan deze noviteiten is ook weer de jaarlijkse beoor- deling door de jury verbonden en we willen het publiek betrekken door te stemmen op de beste vernieuwing. 20.00 uur Kennisplein: Greenport Duin- en Bollenstreek Live Samen met ketenpartners brengt Greenport een uitzending met als rode draad ruimtelijke ordening. 21.00 uur GreenityTalks: themagesprek over trends in de branche/sector, met aan tafel vertegenwoordigers van de mechanisatiesector, waarin ook publieks- participatie wordt gezocht.

Programma 15 januari 2021 19.00 uur

Noviteitenstream van SMTB, waarin de winnaar van de vakjury en van de publieksprijs bekend wordt gemaakt. Uiteraard zitten die aan tafel, liefst ook met potentiƫle gebruikers van de machine/techniek. 20.00 uur Kennisplein: Greenport Duin- en Bollenstreek Live Samen met ketenpartners brengt Greenport een uitzending met als rode draad kennis en innovatie. 21.00 uur GreenityTalks: onderwijs & personeel. Met onder andere studenten en docenten bespreken we hoe we aan toekomstige techneuten komen.

Duin- en Bollenstreek

Greenity TALKS INFORMATIE INZICHT INSPIRATIE 14 & 15 januari start 19.00 Live op www.smtb.nl

Made with FlippingBook - Online catalogs