NL Novelty cyclamen

Nieuwe variëteiten Cyclamen persicum

Syngenta Flowers introduceert voor het komende seizoen vier nieuwe en/of ver- beterde Cyclamenvariëteiten. Deze variëteiten vormen een aanvulling op ons bestaande Cyclamen-assortiment dat te vinden is in de Potplantencatalogus 22-24.

Scan de QR-code om de Potplantencatalogus te bekijken!

SeeWhy® Shine Purple

Een nieuwe toevoeging aan de mini SeeWhy® serie. Mooie en helder paarse bloemen met witte randen. Deze variëteit maakt de SeeWhy® serie nog com- pleter. SeeWhy® laat u efficiënter plannen en produceren en bespaart tijd, geld en moeite. Een uiterst betrou- wbare miniserie met een zeer hoge uniformiteit bij al z’n vroegbloeiende en compacte variëteiten. Ver- draagt hogere temperaturen. Ook verkrijgbaar in een Synchro mix.

Facila White Imp.

Een verbeterde witte variëteit van de geweldige Facila serie. Sterkere planten met dikkere stelen en helderdere witte bloemen. De uniformiteit, het vol- ume en de vroegheid komen beter overeen met die van de Facila serie. Groeikrachtig genoeg om sterke planten te ontwik- kelen in 11 - 12 cm potten, ook in omstandigheden met weinig licht. In de Synchro mix zijn de meest uniforme variëteiten gecombineerd.

Winfall Purple Imp.

Een verbeterde Purple variëteit van de geweldige Winfall serie. Nu met een intensere kleur en een uni- formiteit die beter past bij de Winfall serie. Winfall is een ideale serie voor de late herfst en winterproductie. De open structuur maakt de planten minder gevoelig voor Botrytis. Heldere bloemkleuren en donkere bladeren zorgen voor een mooi contrast.

Winfall White Imp.

Een verbeterde White variëteit van de geweldige Winfall serie. Nu met een sterkere groeiwijze en een helderdere witte kleur. Daarnaast passen ook de uniformiteit en vroegheid beter bij de Winfall serie. Winfall is een ideale serie voor de late herfst en win- terproductie. De open structuur maakt de planten minder gevoelig voor Botrytis. Heldere bloemkleuren en donkere bladeren zorgen voor een mooi contrast.

Page 1 Page 2

Made with FlippingBook Learn more on our blog