Greenity3

In debat met Greenity over logistiek Greenity is meer dan een magazine voor ‘ondernemers met ambitie’. Meerdere componenten moeten Greenity tot een platform maken en daar horen ook events bij. Op 11 januari, tijdens de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen, vindt het eerste Greenity- debat plaats. Onderwerp van gesprek: logistiek.

L ogistiek is een belangrijk thema voor ondernemers in de bloembollen- en vas- teplantensector. Logisch ook: als je dat niet goed hebt georganiseerd, ben je als onderneming minder efficiënt en effectief, met alle gevolgen van dien voor het rendement. “Het vak kent voorbeelden van bedrijven die op dit gebied wat achter de feiten aanliepen, en mede om die reden nu niet meer bestaan. Dat wil je als ondernemer voor zijn”, stelt hoofdre- dacteur Jeannet Pennings. “Daarbij is logistiek een onderwerp dat alles met innovatie en duur- zaamheid te maken heeft, ook dat maakt het interessant om er verder in te duiken.” MEEPRATEN Tijdens het debat, dat wordt geleid door vakre- dacteur Monique Ooms, zitten ondernemers uit verschillende ketenschakels binnen de sector met elkaar aan tafel. Vanuit de broeierij is dat Bas Karsten van Rainbow Colors, vanuit de export Leo Kapiteyn van Kapiteyn en vanuit de kwekerij Ruud van der Meer van Meelebo. “Hoe hebben zij hun logistiek georganiseerd? Wat

Tekst: Monique Ooms Archieffoto: René Faas

levert hen dat op? Waar zien ze nog mogelijk- heden voor verbetering? Dat zijn vragen die langs kunnen komen.” “Verder hebben we twee specialisten op het terrein van logistiek aan tafel zitten: Lotte van Rijn van Certhon en Gert-Jan van Staalduinen van Logiqs. Vanuit hun expertise kunnen zij hun eigen licht op het onderwerp laten schijnen. Wij verwachten dat dit lerend en in- spirerend kan werken.” Ook voor de zaal is er een rol weggelegd. “Aanwezigen kunnen actief deelnemen aan het gesprek, interactie maakt de bijeenkomst wel zo levendig.” ABONNEES Het debat is alleen toegankelijk voor abon- nees van Greenity. Aanmelden kan via de website: www.greenity.nl. Klik onder agenda op ‘Greenity evenement’. “Hier is informatie over het debat te vinden en de link naar het aanmeldformulier.” Aanmelden kan tot vrijdag 5 januari 2018.

Datum: 11 januari 2018

Locatie: Mechanisatietentoonstelling Vijfhuizen

Tijd: 11.30-13.30 uur

Onderwerp: Interne logistiek

24

7 december 2017

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker