Greenity3

Tulpenmeisje 2018 gezocht Tulpen Promotie Nederland is op zoek naar het Tulpenmeisje van 2018. Zij wordt het gezicht van de Nationale Tulpendag 2018 dat op 20 januari wordt gehouden met een pluktuin op de Dam in Am- sterdam. Voordat de tulpenpluk- tuin open gaat voor het publiek maken fotografen uit binnen- én buitenland tussen 12.00 en 13.00 uur foto’s die de wereld over gaan. Met name daarvoor zoekt TPN een Tulpenmeisje. Zij moet ouder zijn dan zestien jaar en krijgt een tulpenjurk en reiskostenvergoe- ding. Belangstellenden kunnen een foto, persoonsgegevens en een korte motivatie sturen naar info@tulpenpromotie.nl. De win- naar wordt medio december 2017 bekend gemaakt.

Agenda

12 december GO Café: Studiebollen in beweging Jaarvergadering Fedecom 13 december Productbijeenkomst FPC Tulp Flower Science-congres: veredelen en vermeerderen Meet & Greet Energie en Innovatie 19 december Eindejaarsbijeenkomst Anthos 21 december LTO Boomkwekersdag 15 december t/m 17 januari Materialenveiling Q.J. Disseldorp ► Kijk voor de volledige agenda op www.greenity.nl

Taartwinnaars Lezers van Greenity konden afgelopen weken hun favoriete leesplek delen op Twitter en Facebook. De vraag was simpel ‘Waar leest u Greenity het liefst?’ Onder de leukste foto-inzendingen met de hashtag #greenity zouden drie taarten verloot worden. Win- naar Josina Rustenburg deelde haar foto met de titel ‘Betrapt! Denk je dat je zoon aan zijn huiswerk zit...’ Siem Munster leest Greenity bij voorkeur languit op de bank en Paul van Rijn heeft zijn leesmomentje op de hefttruck. Van harte gefeliciteerd, jullie welver- diende taart is onderweg!

Stelling : ‘Het waterschap is mijn bondgenoot’ De waterschappen en ondernemers in de land- en tuinbouw hebben een belangrijk gemeen- schappelijk doel: over voldoende en schoon water kunnen beschikken. Beide partijen werken dan ook steeds vaker nauw samen. Daarom afgelopen weken de stelling op de Greenity-website: ‘Het waterschap is mijn bondgenoot’. De uitslag moge duidelijk zijn.

40 %

60 %

Nieuwe stelling

Op www.greenity.nl kunt u inmiddels reageren op de nieuwe stelling: ‘Verbeteringen in de logistiek zijn alleen zinvol als ze financieel voordeel opleveren’.

7 december 2017

7

7 december 2017

Made with FlippingBook - Online Brochure Maker