brochure in-lite - SE - 2019

T H E B O O K O F I N - L I T E

2 0 1 9

skapar unika utemiljöer

IN-LITE LAB. Self Portrait of a Dreamer 22

HALO-SERIEN Högvärdiga & lyxiga vägglampor 64

WEDGE SLIM DARK Ett brett ljusflöde med stil 71

EVO-SERIEN Utanpåliggande lampor för kreativa tillämpningar 94

6

THE BOOK OF IN-LITE

INNEHÅLL

INLEDNING / IN-LITE 20 ÅR

8

FORMGIVNING & PRODUKTION / NEDERLÄNDSK DESIGN

12

IN-LITE 12-VOLTSSYSTEM / ENKELT & FLEXIBELT

14

INNOVATION / TRANSFORMATORER 16 SERVICE & GARANTI / FRÅN ÅTERFÖRSÄLJARE TILL KONSUMENT 18 IN-LITE / & PARTNERS 20 IN-LITE LAB. / UNIKA LJUSTILLÄMPNINGAR 22 IN-LITE 12-VOLTSSYSTEMET / ENKELT ATT UTÖKA 24 LJUS / FÖR EN STÄMNINGSFULL TRÄDGÅRD 28

MARKSPOTLIGHTS / INTEGRATED

31

STÅENDE LAMPOR / SOLITARY

51

VÄGGLAMPOR/ WALL

61

UTOMHUSSPOTLIGHTS / SPOTS

83

UTANPÅLIGGANDE LAMPOR / SURFACE

95

SYSTEM / SYSTEMDELAR

101

TILLBEHÖR / TILLBEHÖR ARMATURER

107

INDEX / PRODUKTER

114

7

INLEDNING / IN-LITE 20 ÅR

i 20 år mer än bara ett märke

in-lite är mer än ett märke för utomhusbelysning. Vi är ett företag med en vision. Det har vi varit i 20 år. Varje dag sedan starten 1999 arbetar ett entusiastiskt team av medarbetare med att skapa unika utomhusmiljöer. Det gör vi genom att utveckla vackra och högkvalitativa utomhuslampor, men framför allt genom att inspirera så många sommöjligt och visa dem att belysning hör hemma i alla sorters utomhusmiljöer. De senaste åren har denna utveckling verkligen tagit fart, både i Nederländerna och utomlands. Allt fler människor upptäcker mervärdet av en vacker, grön trädgård och vill investera i det. De ser trädgården som en förlängning av hemmet och vill tillbringa så mycket tid sommöjligt här med familj och vänner. Det räcker inte bara med att ha ett fint vardagsrum, man vill också ha ett vackert uterum. Belysning är givetvis en viktig del är av sådana uterum. För med hjälp av belysning har man inte en, utan två trädgårdar att njuta av: en dagträdgård och en natträdgård.

IN-LITE HQ

8

THE BOOK OF IN-LITE

Man kan till exempel bestämma sig för att låta vissa lampor kring huset vara på hela tiden (för att höja säkerheten), låta en linje släckas när man går och lägger sig eller tända en linje när man tar sig ett glas i trädgården på kvällen. Det kommer att minska energiförbrukningen i trädgården ännu mer. Dessutom bidrar det till att minska ljusföroreningarna och ökar armaturernas livslängd. Introduktionen av SMART HUB-150 leder också till att vi kan utveckla nyheter inom andra områden. Vi introducerar nämligen ett sätt att styra armaturer med mobiltelefonen. Utvecklingen tar inte slut här, med att tända och släcka lampor. I framtiden kommer många fler funktioner bli möjliga. Det är givetvis viktigt att produkterna är användarvänliga, och med hjälp av in- lite:s app till SMART HUB-150 har vi tagit ett första steg i rätt riktning. Vi på in-lite har en tydlig framtidsvision och vet vilka steg vi vill ta. De senaste 20 åren har vi lärt oss mycket och denna erfarenhet använder vi oss av när vi utvecklar nya produkter. Vi kommer att förnya oss, fortsätta att inspirera våra kunder och hjälpa dem vid köpet av utomhusbelysning.

Omman jämför 2019 med 1999 har konsumenterna också blivit mer kritiska. Med rätta. Vi börjar alla inse att vi måste engagera oss för att leva hållbart och skydda miljön. Vi som företag tar detta ansvar på stort allvar. De senaste åren har vi sagt farväl till armaturer med halogenlampor. Vi har minskat mängden plast i våra förpackningar. Alla lysdioder i våra armaturer har blivit hållbarare och vi är redo för nya, effektivare transformatorer, som den nya modellen SMART HUB-150. Med SMART HUB-150 introducerar vi inte bara ett stort tekniskt framsteg, utan också en transformator som på flera sätt skapar en hållbarare utomhusmiljö. Denna transformator är försedd med tre separat manövrerbara linjer (som styrs med hjälp av en iOS- eller Android-app). Det gör att konsumenterna enkelt kan styra belysningen. Med den här transformatorn behöver inte alla lampor vara tända hela tiden.

SMART HUB-150 Styra armaturerna med din smartphone

9

INLEDNING / IN-LITE

PRINSENGRACHT AMSTERDAM

10

THE BOOK OF IN-LITE

11

FORMGIVNING & PRODUKTION / NEDERLÄNDSK DESIGN

bästa möjliga färgupplevelse

in-lite har arbetat med att formge armaturer i drygt 20 år. På produktutvecklingsavdelningen arbetar ett teammed att fundera ut, konstruera och testa nya armaturer och systemdelar. Man använder material av bästa möjliga kvalitet som tål väder och vind, till exempel anodiserad aluminium och syntetmaterial med utmärkta egenskaper. Det gör att in-lite:s produkter är speciellt beständiga mot alla sorters väderförhållanden; hög värme, kyla, regn och snö.

Vi använder bara lysdioder av bästa möjliga kvalitet. Dessa lysdioder lämpar sig för användning utomhus. De har bland annat hög effekt och lång livslängd. Men det viktigaste är att de lysdioder som vi använder i våra armaturer har utmärkt färgåtergivning. Det betyder att man ser färger, kontraster och strukturer så bra som möjligt när det är mörkt. I drygt 20 år har vi samarbetat intensivt med en och samma partner. Det leder till högkvalitativa, pålitliga och användarvänliga produkter som är tillverkade i en hållbar omgivning under justa arbetsförhållanden. Tillsammans med detta team, externa formgivare från Nederländerna och andra länder, samt specialister inom elektronik och app-utveckling, jobbar vi hårt för att utveckla framtida utomhusbelysning. De närmaste åren kommer det att leda till nya innovationer, extra funktioner inom systemet samt diverse nya ljuslösningar. Så att små, mellanstora och stora utomhusmiljöer kan belysas på ett ännu bättre och stämningsfullare sätt.

12

THE BOOK OF IN-LITE

CRI >90 LED FRÅN IN-LITE

CRI <70

CRI 80

Corten look Normalt sett får armaturerna från in-lite en högvärdig FCBV-beläggning i färgerna Rosé Silver, Dark och White. Men förutom dessa färger har vi också vår unika ”Corten look”, som ger en speciell effekt i trädgården. Denna Corten look (även kallat kortenstål) framställs i Nederländerna. Först förses de obehandlade aluminiumkåporna med en järnhaltig beläggning. I beläggningen finns små järndelar som hamnar överst på ytan när det yttre skiktet av kåporna har slipats. Kåporna placeras sedan i ett syrabad så att oxideringsprocessen snabbt kommer igång och metallen korroderar. När kåpan väl har fått sin unika Corten look, sköljs den ordentligt, så att den inte längre färgar av sig och är redo för installation i trädgården. Varje Corten look-produkt är unik och har en egen utstrålning. På armaturer med Corten look ger vi 5 års garanti.

Färgåtergivning En ljuskällas färgåtergivning (CRI) är mycket viktig för ljusets kvalitet. CRI står för Color Rendering Index och anger i vilken utsträckning en ljuskälla kan återge alla färger i färgspektrumet. Ju högre CRI-värde en lampa har (max 100), ju bättre kan den återge färger och kontraster. Maximal CRI motsvarar perfekt solljus. På dagtid ser vi alla färger som bäst. På in-lite tycker vi att alla lysdioder ska ha ett CRI-värde på minst 90, så att alla färger i trädgården återges på rätt sätt. Det har varit så sedan 2018. En livfull, vackert upplyst utomhusmiljö är vårt mål, så att trädgården ser lika vacker ut på kvällen som på dagen.

13

IN-LITE 12-VOLTSSYSTEM / ENKELT & FLEXIBELT

Transformatorn styr belysningen med hjälp av en ljuskänslig sensor och eventuellt en timer. Kontakten till transformatorn ansluts till elnätet. Från transformatorn rullas 12-voltskabeln ut och leds längs armaturerna. in-lite säljer två sorters kablar: den tunna 14/2-kabeln och den tjocka 10/2-kabeln. Om man använder 14/2-kabeln får avståndet mellan transformatorn och en lampa inte vara längre än 40 meter. Använder du 10/2-kabeln är maxavståndet 80 meter. Vill du dela kabeln så att du får en delning i trädgården? Med hjälp av en kabelkoppling (CC-2) är det lätt som en plätt att dela kabelplanen. Observera: vid delningar måste du också ta hänsyn till den maximala kabellängden mellan transformator och lampa. Kabeln kan sluta var som helst och behöver inte utgöra ett slutet system. På änden av kabeln fäster man täckpluggar.

Tillbehör rörelsedetektor MOVE, se sida 104.

Transformator, ljussensor och eluttag

2

4

8

0 m

Beroende på typen av transformator, finns det en till tre kabelingångar. Se sida 102.

Kabelkoppling CC-2

Kabelkopplingen är valfri. Ett praktiskt tillbehör för att dela upp huvudkabeln.

14

THE BOOK OF IN-LITE

Armatur

Splitter

Förlängningskabel

Easy-Lock

max. 40 m / 80 m

På varje armatur sitter en kabel med en mini-connector som du kan koppla ihop med Easy-Lock (ingår alltid). Easy-Lock kopplar ihop armaturen med 12-voltskabeln. När kopplingen är klar tänds armaturen. Om du vill ansluta lampan längre ifrån 12-voltskabeln, använd då en förlängningskabel och anslut den till Easy-lock. Förlängningskablar (CBLEXT CORD) finns i 3 längder: 1 m, 2 m och 3 m. Vill du begränsa användningen av förlängningskablar, använd då en SPLITTER och anslut två armaturer till den.

Easy-Lock

Easy-Lock

Easy-Lock

max. 40 m / 80 m

Armatur

All utomhusbelysning från in-lite baseras på lågspänning, 12 volt, och kan därför installeras enkelt och säkert. I motsats till 230-voltsarmaturer kan, och får, trädgårdsmästare och händiga konsumeter själva installera belysning från in-lite. Vill du kanske flytta lamporna efter en tid? Inget problem. Du kan enkelt lossa Easy-lock från kabeln och montera den någon annanstans. Tack vare kabelns speciella sammanställning uppstår inga problemmed kortslutning eller korrosion. På så sätt kan du fortsätta njuta av en stämningsfullt belyst trädgård.

Vill du veta mer om hur man installerar in-lite-systemet, ta en titt på in-lite.se/installationstips

15

INNOVATION / TRANSFORMATORER

ny standard för styrning

Innovation sitter i in-lite:s DNA. Vi tror på innovation och förnyelse. Så att vi kan fortsätta att erbjuda våra kunder mervärde. 2019 tar vi ett nytt, viktigt steg: vi introducerar våra nya transformatorer HUB-50, HUB-100 och SMART HUB-150.

HUB-50 OCH HUB-100 HUB-50 och HUB-100 är två nya transformatorer med förbättrade funktioner. Transformatorerna har försetts med en knapp med ljussignal. Tack vare den kan man till exempel spåra och förhindra överbelastning eller en felaktig installation. På så sätt kan du vara helt säker på att ditt system är korrekt installerat och då kan du njuta av det helt utan bekymmer. HUB-50 och HUB-100 har utrustats med en pekskärm som hela systemet kan styras ifrån. Man kan välja om belysningen ska vara på permanent eller om den ska tändas/släckas vid soluppgång och solnedgång. Det finns också transformatorer med en timerfunktion. Därtill introducerar vi in-lite:s nya rörelsedetektor MOVE. MOVE aktiverar belysningen så snart en rörelse detekteras. Det leder till större trygghet runt huset och lägre energiförbrukning. Till HUB-50 och HUB-100 kan standard två linjer anslutas.

HUB-50 & HUB-100 Tillgänglig från Maj / juni 2019

16

Hölje och baksida av high impact syntetmaterial.

Ny och modern design.

Försedd med en ljussignal, som gör att t.ex. en överbelastning eller felaktig installation kan spåras och förebyggas.

Styrning via pekskärm med timerinställning, dag-/natt-funktion och rörelsedetektering.

2 kabelingångar för in-lite:s markkablar med enkel Easy-Connect ”klickkoppling”. Lock med magnetisk stängning.

Anslutning för rörelsedetektor och ljussensor.

MOVE rörelsedetektor.

Förnyad ljussensor.

17

SMART HUB-150 Med SMART HUB-150 introducerar vi en ny standard för att styra utomhusbelysning. Denna nya smarta transformator styrs med hjälp av in-lite-appen (som kan användas med Android- och iOs-telefoner eller surfplattor från exempelvis Samsung och Apple). BLUETOOTH LOW ENERGY Transformatorn ansluts till telefonen eller surfplattan med hjälp av Bluetooth Low Energy. BLE är en energisnål form av Bluetooth, användarvänligare och säkrare än till exempel wifi. TRE LINJER Till SMART HUB-150 kan armaturer på totalt 150VA anslutas. Med hjälp av den praktiska Easy-Connect- kopplingen kan man enkelt ansluta tre linjer till transformatorn. Med en och samma transformator kan man alltså skapa tre olika belysningszoner i trädgården. Användaren kan välja att manuellt tända eller släcka en eller flera zoner, tända lamporna när solen går ner och släcka dem igen när solen går upp eller att låta lamporna lysa i några timmar med hjälp av timerfunktionen.

INSTALLATION SMART HUB-150 är enkel att installera. När du har hängt upp transformatorn och laddat ned appen är systemet redo att anslutas. Appen känner automatiskt igen vilka linjer som används. Du kan nu ställa in belysningsprogrammen, t.ex. ”permanent belysning på/av”, ”dusk to dawn” eller ”timerfunktion”. Vill du dela inställningarna med din partner eller dina barn? Med hjälp av ”dela”-funktionen kan du enkelt koppla uppgifterna till en extra telefon. DESIGN SMART HUB har utvecklats mycket omsorgsfullt. Den nya transformatorns design är modern och funktionell. Det är en apparat som tål att titta på. Men design handlar inte bara om utsidan. Smart materialanvändning är också viktigt. Dessutom är transformatorn mycket användarvänlig och säker.

SMART HUB-150 Tillgänglig från hösten 2019

THE BOOK OF IN-LITE

Hölje av high impact syntetmaterial och aluminium på baksidan.

Ny och modern design.

Försedd med elektronik av hög kvalitet, bl.a. en astronomisk klocka som gör att en ljussensor inte behövs.

En knapp med ljussignal, som gör att t.ex. en överbelastning eller felaktig installation kan spåras och förebyggas.

Lock som täcker kabelingångarna.

230 volts stickkontakt

3 kabelingångar för in-lite:s markkablar med enkel Easy-Connect ”klickkoppling”.

SERVICE & GARANTI / FRÅN ÅTERFÖRSÄLJARE TILL KONSUMENT

vi ger 5 års garanti

Vi på in-lite ägnar mycket tid åt att förbättra vår service. Vi gör det genom att ha mycket och transparent kontakt med våra återförsäljare, trädgårdsmästare och konsumenter. Vi svarar på frågor, sammanställer belysningsplaner och undervisar yrkesmän om hur in-lite:s produkter ska användas.

Har du frågor, behöver du råd eller vill du reklamera en defekt vara? Vi tar hand om alla frågor som kommer in via e-post eller telefon och försöker lösa alla problem till belåtenhet. Vi är inte nöjda förrän du kan njuta av din belysning helt utan bekymmer! Om du vill göra anspråk på garantin, ta kontakt med din återförsäljare eller trädgårdsmästare. Du måste kunna visa upp ett kvitto eller en faktura. Spara dem alltså väl!

18

THE BOOK OF IN-LITE

Obs! Vi rekommenderar att inte kombinera in-lite med kablar eller transformatorer av andra märken. Vi kan då inte garantera att våra produkter fungerar korrekt och garantin förfaller.

Ännu bättre är det att registrera ditt inköp på vår hemsida. Då kan du få hjälp ännu snabbare.

Om en produkt visar sig vara defekt inom garantiperioden, reparerar vi den åt dig. Om produkten inte går att reparera, får du ett nytt exemplar av oss. Om modellen inte längre finns tillgänglig erbjuder vi ett passande alternativ. Vi ser hur som helst till att du så snabbt sommöjligt kan njuta av din belysning igen.

För detaljerad information om vårt garantisystem, gå till in-lite.se/garanti

19

IN-LITE / & PARTNERS

in-lite & Partners Våra produkter säljs i ett tjugotal

Med våra in-lite återförsäljare har vi under årens lopp byggt upp en god relation. Personalen i butikerna är både kunniga och passionerade och berättar gärna om belysningen, systemet och in-lite:s omfattande garanti. Vissa återförsäljare har en speciellt anlagd natträdgård, där man kan i praktiken kan uppleva hur ljus påverkar utemiljön. Vill du veta var den närmaste återförsäljaren finns? Gå till in-lite.se/ forsaljningsstallen

europeiska länder samt i Nordamerika. Exempelvis Nederländerna, Kanada, USA, Tyskland och Sverige, men också i Öst- och Sydeuropa. I alla dessa länder säljs in-lite via ett kvalitativt och selektivt nätverk av återförsäljare. Det är företag där konsumenter och yrkesfolk köper till exempel stenläggning, staket och bevattningsutrustning för anläggning av trädgårdar.

20

THE BOOK OF IN-LITE

Professional Belysning från in-lite lämpar sig i allra högsta grad för yrkesfolk, såsom trädgårdsmästare och trädgårdsdesigners. In-lite:s sortiment består av armaturer som erbjuder praktiska belysningslösningar, vilket gör det enkelt för proffsen att belysa en trädgård på ett stämningsfullt sätt. Dessutom är det enkelt att installera in-lite-systemet när en ny trädgård anläggs eller en befintlig trädgård renoveras. Under årens lopp har en stor mängd trädgårdsmästare och -designers lärt känna och uppskatta våra produkter. De använder sig förstås av in-lite i sina trädgårdar.

21

IN-LITE LAB. / UNIKA LJUSTILLÄMPNINGAR

RIJKSMUSEUM AMSTERDAM

2018 fick in-lite lab. i samarbete med IGuzzini i uppdrag att belysa konstverket “Self Portrait of a Dreamer” av Joseph Klibansky. Under sommaren stod detta 15 meter höga konstverk framför Rijksmuseum i Amsterdam och lockade tusentals besökare.

22

THE BOOK OF IN-LITE

in-lite lab. består av Thijs och Vincent.

Är du trädgårdsarkitekt eller ägare till en unik utomhusmiljö (t.ex en (tak)trädgård eller (terrass som hör till ett hotell eller restaurang) tveka inte, utan ta kontakt med oss på in-lite lab. för en kreativ ljuslösning.

in-lite lab. söker kontinuerligt efter unika utomhusmiljöer och projekt där belysning kan tillämpas på kreativt sätt. Speciella (tak)trädgårdar, terrasser och hotellträdgårdar hör till kategorin utomhusmiljöer som in-lite lab. gärna sätter tänderna i. Vi skapar unika, tredimensionella belysningsplaner så att vi kan visa upp kompletta belysningslösningar för respektive miljö. Om det inte finns någon standard belysningslösning, kan det till och med hända att vi formger en specifik armatur. Vi på in-lite lab. vågar vara annorlunda. Vi söker efter lösningar på alla sorters problem.

För fler projekt och information, ta en titt på in-lite.se/in-lite-lab

23

IN-LITE 12-VOLTSSYSTEMET / ENKELT ATT UTÖKA

ALTERNATIV 1 2 X SCOPE | 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V CB-056/M | CBL-40 14/2

ALTERNATIV 2 2 X SCOPE | 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V 2 X ACE DOWN DARK | 4 X MINI SCOPE | 2 X NERO | 2 X MINI SCOPE CB-056/M | CBL-40 14/2

Eftersom belysningen från in-lite är så enkel att installera, är den också väldigt mångsidig och flexibel.

24

THE BOOK OF IN-LITE

ALTERNATIV 3 2 X SCOPE | 1 X ACE UP-DOWN DARK 100-230V | 2 X ACE DOWN DARK | 4 X MINI SCOPE 2 X NERO | 2 X MINI SCOPE | 6 X LIV LOW DARK | CB-056/M | CBL-40 14/2

Vill du förnya eller utöka din trädgårdsbelysning? Det går bra! Det är lätt att ansluta in-lite-armaturer till ditt befintliga system, såvida lamporna inte överskrider transformatorns kapacitet.

För mer information och räkneexempel, ta en titt på in-lite.se

25

skapar unika utemiljöer

LJUS / FÖR EN STÄMNINGSFULL TRÄDGÅRD

passande belysning till alla delar av trädgården

in-lite:s sortiment består av fem kategorier: markspotlights, stående lampor, vägglampor, utomhusspotlights och utanpåliggande lampor. Med en kombination av armaturer från dessa kategorier, kan alla sorters utomhusmiljöer belysas på ett praktiskt och stämningsfullt sätt. Vilken sorts armatur passar bäst till vilket trädgårdsobjekt? Vi hjälper dig gärna att svara på den frågan.

På de följande sidorna hittar du vårt fullständiga sortiment. Alla produkter visas med ett stämningsfoto, ett produktfoto, tillhörande text och nödvändig teknisk information. På så sätt får du en bra uppfattning om armaturen. Produktöversikten har vi delat in i kategorier så att du enkelt kan välja produkter till din trädgård. Vill du se vilken lampa som passar bäst till vilket trädgårdsobjekt (t.ex. plank, träd eller buske)? Följande översikt ger praktisk information. Här förklarar vi vilka lampor som passar bäst till vilka trädgårdsobjekt. Behöver du mer hjälp att välja ut lampor till din trädgård? Mejla eller ring med en av våra medarbetare. Vi hjälper dig gärna!

TIPS: Letar du efter en specifik produkt? Titta i registret

Titta på in-lite.se/product-advisor för fler tillämpningar.

längst bak i broschyren.

28

THE BOOK OF IN-LITE

TRÄD FLUX, sid. 43 / NERO, sid. 44 / BIG NERO, sid. 45 / MINI SCOPE, sid. 85 / SCOPE, sid. 86 / BIG SCOPE, sid. 87 / BIG SCOPE NARROW, sid. 89 ALTAN PUCK, sid. 32 / PUCK 22, sid. 33 / FUSION 22, sid. 34 / FUSION 22 RVS, sid. 35 /

(ALTAN)TAK ACE DOWN, sid. 63 / ACE UP-DOWN, sid. 64 / HALO DOWN DARK, sid. 66 / HALO UP-DOWN DARK, sid. 67 / WEDGE, sid. 72 / BIG CUBID, sid. 77 / BLINK, sid. 78 / EVO DOWN DARK, sid. 80 / MINI SCOPE, sid. 85 / MINI SCOPE CEILING, sid. 99

DAMM SUB, sid. 93

FUSION, sid. 36 / HYVE 22, sid. 40 / HYVE 22 RVS, sid. 41 / HYVE, sid. 42 / DB LED, sid. 46 / EVO GROUND 300 DARK, sid. 49

HUS FLUX, sid. 43 / NERO, sid. 44 / BIG NERO, sid. 45 / ACE UP-DOWN 100-230V, sid. 65 / HALO DOWN DARK 100-230V, sid. 68 / HALO UP-DOWN 100-230V, sid. 69 / LIV WALL, sid. 79 / EVO DOWN DARK 100-230V, sid. 81 HÄCK HYVE, sid. 40 / FLUX, sid. 43 / SENTINA 150x150, sid. 47 / EVO GROUND 300 DARK, sid. 49 PERGOLA ACE DOWN, sid. 63 / ACE UP-DOWN, sid. 64 / HALO DOWN DARK, sid. 66 / HALO UP-DOWN DARK, sid. 67 / BIG CUBID, sid. 77 / MINI SCOPE, sid. 85 / MINI SCOPE CEILING, sid. 99 TRAPPA PUCK, sid. 32 / PUCK 22, sid. 33 / FUSION 22, sid. 34 / FUSION 22 RVS, sid. 35 /

PLANK/ VÄGG ACE DOWN, sid. 63 / ACE UP-DOWN, sid. 64 / HALO DOWN DARK, sid. 66 / HALO UP-DOWN DARK, sid. 67 / WEDGE, sid. 72 / BIG CUBID, sid. 77 / BLINK, sid. 78 / EVO DOWN DARK, sid. 80 / MINI SCOPE, sid. 85 RABATT LIV, sid. 54 / LIV LOW, sid. 55 / ACE HIGH, sid. 58 / MINI SCOPE, sid. 85 / MINI SCOPE DUO, sid. 92 GÅNGSTIG PUCK, sid. 32 / PUCK 22, sid. 33 / FUSION 22, sid. 34 / FUSION 22 RVS, sid. 35 / FUSION, sid. 36 / DB LED, sid. 46 / EVO GROUND 300 DARK, sid. 49 / EVO DARK, sid. 52 / EVO LOW DARK, sid. 53 / ACE HIGH, sid. 58 / ACE, sid. 59 UPPFART PUCK, sid. 32 / PUCK 22, sid. 33 / FUSION 22, sid. 34 / FUSION 22 RVS, sid. 35 / FUSION, sid. 36 / HYVE 22, sid. 40 / HYVE 22 RVS, sid. 41 / HYVE, sid. 42 / DB LED, sid. 46 / EVO GROUND 300 DARK, sid. 49 / EVO DARK, sid. 52 / EVO LOW DARK, sid. 53 / ACE, sid. 59

FUSION, sid. 36 / HYVE 22, sid. 40 / HYVE 22 RVS, sid. 41 / HYVE, sid. 42 / WEDGE SLIM DARK, sid. 73 / MINI WEDGE, sid. 74 / CUBID, sid. 76 /

EVO HYDE 550 DARK , sid. 96 / EVO HYDE 180 DARK , sid. 97

29

30

THE BOOK OF IN-LITE

MARKSPOTLIGHTS / INTEGRATED

PUCK & PUCK 22

32 - 33

FUSION 22 & FUSION 22 RVS

34 - 35

FUSION

36 - 37

HYVE 22 & HYVE 22 RVS

40 - 41

HYVE & FLUX

42 - 43

NERO & BIG NERO

44 - 45

DB-LED (WW) & SENTINA 150X150

46 - 47

EVO GROUND 300 DARK

49

31

PUCK

PUCK är ett nytt integrerat koncept från in-lite som har specialutvecklats för att användas sommarkering. Armaturen har en slående ljusbild. PUCK har en kåpa av anodiserad aluminium i Warm silver (PUCK) och mörkgrått (PUCK DARK). Det subtila ljuset lyser runtomkring armaturen med en vinkel på 180 grader och passar perfekt sommarkering längs en bred uppfart, spång eller brygga. Eftersom ljuset lyser åt sidan syns lamporna från långt håll utan att blända.

NYHET

B

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 1,50 W / Installationsvärde: 2,50 VA / Färgtemperatur: 2900 K / CRI: 96 / Net luminous flux: 11 lm / Luminous efficacy: 7 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

Ø 86 mm

180°

0,25 m

Ø 60 mm

Rosé Silver Dark

32

THE BOOK OF IN-LITE

PUCK 22

PUCK 22 är PUCK:s lillebror, och den har en diameter på 22 mm (monterad). Den ger ett subtilt diffust ljus. PUCK 22 har en diameter på 22 mm och ett hölje av anodiserad aluminium i rosé-silver. Det subtila ljuset lyser runtomkring armaturen med en vinkel på 180 grader och passar perfekt sommarkering längs en uppfart, gångstig, spång eller brygga. Eftersom ljuset lyser åt sidan syns lamporna från långt håll utan att blända.

NYHET

B

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 0,50 W / Installationsvärde: 0,50 VA / Färgtemperatur: 2900 K / CRI: 96 / Net luminous flux: 3 lm / Luminous efficacy: 5 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

Ø 35 mm

180°

0,25 m

Ø 22 mm

Rosé Silver Dark

33

FUSION 22

Ge din gångstig eller altan milt stämningsfullt ljus med mini-markspotlighten FUSION 22. Passar perfekt till att placeras ut i ett slumpmässigt mönster. Man kan till exempel skapa en stjärnstig eller stjärnhimmel. Om du tycker mer om strama linjer, kan du använda dig av FUSION 22 längs med kanterna på en stig eller altan. Vid användning i trä rekommenderar vi modellen med en ring av rostfritt stål: FUSION 22 RVS.

0,25 m

A

Energimärkning:

96°

Spänning: 12 V / Effekt: 0,20 W / Installationsvärde: 0,20 VA / Färgtemperatur: 2750 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 1 lm / Luminous efficacy: 5 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

ø 22 mm

34

THE BOOK OF IN-LITE

FUSION 22 RVS

FUSION 22 RVS kan användas i olika typer av hårda material. Ringen av rostfritt stål ger armaturen en elegant look och den passar speciellt bra till exempelvis trätrallar. Det milda ljuset bländar inte, så du kan använda armaturen var som helst.

0,25 m

A

Energimärkning:

97°

Spänning: 12 V / Effekt: 0,20 W / Installationsvärde: 0,20 VA / Färgtemperatur: 2750 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 1 lm / Luminous efficacy: 5 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

ø 28 mm

ø 22 mm

35

FUSION

Med FUSION berikar du din utomhusmiljö med ett mjukt, stämningsfullt ljus. Sprid ut FUSION på ett lekfullt sätt över hela gångstigen eller altanen eller accentuera bara konturerna. Ljuset bländar inte, så låt fantasin flöda. För en extra kreativ utstrålning kan du kombinera FUSION med den mindre modellen FUSION 22 RVS.

1 m

A

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 0,90 W / Installationsvärde: 1,00 VA / Färgtemperatur: 2650 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 16 lm / Luminous efficacy: 18 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

105°

ø 68 mm

ø 60 mm

36

THE BOOK OF IN-LITE

FUSION / DET MILDASTE LJUSET

FUSION, det allra mildaste ljuset från in-lite

Med produkter från FUSION-serien kan du vara säker på att din altan, gångstig eller trappa blir en riktig eye-catcher. Markspotlightsen i den här serier har ett varmt, milt ljus som kan användas i princip överallt i trädgården. Om du tycker om strama linjer, är det fint att installera FUSION längs med kanten på en altan eller gångstig. Vill du ha en lekfull effekt, kan du välja att göra en stjärnstig med FUSION 22 eller FUSION 22 RVS. Om du vill skapa en unik utomhusmiljö kan du kombinera olika storlekar efter eget tycke och smak. FUSION, FUSION 22 och FUSION 22 RVS har allesammans en diffus lins som gör att ljuset inte bländar. Dessa produkter kan utmärkt kombineras med armaturer från andra kategorier såsom LIV, BLINK och MINI SCOPE.

På så sätt kan man skapa en stämningsfull helhet där olika ljusriktning och -intensitet ger en vacker effekt.

Alla in-lite markspotlights med en diameter på 60 mm och 22 mm, d.v.s. även armaturer från FUSION-serien, kan monteras i GeoCeramica®-plattor. Dessa plattor, med förborrade hål på valfri plats, kan beställas från alla GeoCeramica®-återförsäljare. Det gör det mycket enklare att montera markspotlights i keramikplattor. Är du nyfiken på alla möjligheter som produkterna i FUSION-serien erbjuder, gå till vår Product Advisor på in-lite.se/sv/product-advisor . Vem vet passar just denna typ av markspotlight perfekt i din trädgård?

37

I BILD / LÅT OSS INSPIRERA DIG

ROERMOND

38

THE BOOK OF IN-LITE

RESTAURANT ONE är ”the place to be” om du vill äta gott i Roermond, Nederländerna. Restaurangen har en Michelin-stjärna och det märks verkligen. Maten är utsökt och interiören stämningsfull. Altanen har sedan 2017 belysning från in-lite; FUSION, FUSION 22 RVS och ACE UP-DOWN DARK 100- 230V. En fin kombination av vägglampor och integrerad belysning.

39

HYVE 22

HYVE 22 har en iögonenfallande och samtidigt stämningsfull ljusbild och passar alltså perfekt till gångstigar, altaner och uppfarter. Den subtila armaturen har en diameter på 22 mm. Dagtid är den nästan osynlig, eftersom den är nedsänkt i ytan. Vid användning i trä rekommenderar vi modellen med en ring av rostfritt stål: HYVE 22 RVS.

0,50 m

A +

Energimärkning:

60°

Spänning: 12 V / Effekt: 0,20 W / Installationsvärde: 0,20 VA / Färgtemperatur: 3100 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 2 lm / Luminous efficacy: 10 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

ø 22 mm

40

THE BOOK OF IN-LITE

HYVE 22 RVS

Vill du att dina HYVE 22 också syns på dagen? Välj då HYVE 22 RVS. Ringen av rostfritt stål gör att den subtila armaturen väcker uppmärksamhet även på dagtid. På kvällen markerar HYVE 22 RVS din gångstig, altan eller uppfart med ett tydligt, men inte bländande, ljus.

0,5 m

A +

Energimärkning:

58°

Spänning: 12 V / Effekt: 0,20 W / Installationsvärde: 0,20 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 2 lm / Luminous efficacy: 10 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

ø 28 mm

ø 22 mm

41

HYVE

Vill du ha starkt ljus som inte bländar? Då är HYVE rätt val. Alla HYVE-armaturer är försedda med en lins med honungskaksstruktur. Ljuset är milt och bländar inte. Armaturen är speciellt lämplig för att användas på uppfarter och för att markera breda gångstigar och stora altaner. HYVE passar också bra under en låg häck. Kombinera HYVE och HYVE 22 RVS för en extra speciell effekt.

1 m

A

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 0,80 W / Installationsvärde: 0,80 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 17 lm / Luminous efficacy: 21 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

74°

ø 68 mm

ø 60 mm

42

THE BOOK OF IN-LITE

FLUX

FLUX har konstruerats för att kunna belysa objekt på upp till 3 meter från marken. Armaturen har ett samlat ljus med smal ljusvinkel och hög intensitet. OBS! FLUX har ett skarpt ljussken, så använd inte armaturen på platser där man tittar rakt på den. Markspotlighten passar perfekt till att belysa träd, höga buskar och husgavlar med. FLUX kan arbetas in i stenläggning, trä, grus, med mera.

3 m

A ++

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 1,50 W / Installationsvärde: 2,50 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 99 lm / Luminous efficacy: 66 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

24°

ø 68 mm

ø 60 mm

43

NERO

NERO är en robust markspotlight somman enkelt kan belysa träd och gavlar på upp till 6 meter med. Armaturen kan enkelt grävas ned, eller eventuellt arbetas in i olika sorters betongprodukter, natursten och trä. För finast effekt, placera NERO rakt under trädkronan eller ca 15 cm från husgaveln.

6,00 m

A +

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 3,50 W / Installationsvärde: 4,70 VA / Färgtemperatur: 3100 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 201 lm / Luminous efficacy: 57 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: nej / IP-klass: IP67

26°

ø 128 mm

115 mm

44

THE BOOK OF IN-LITE

BIG NERO

Höga träd och gavlar utgör inte något problem för BIG NERO. Denna robusta markspotlight har nämligen ett spritt ljus med stor räckvidd. Ljuskällan i denna spotlight kan vinklas, vilket gör det lätt att rikta ljuset mot önskat föremål. BIG NERO passar bra vid utkanten av en bred trädkrona eller lite längre bort från en husgavel. Det är enkelt att ställa in ljuskällan efter dina egna önskemål. Den här armaturen innehåller en utbytbar ”retrofit” LED-lampa.

9,00 m

A

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 11,00 W / Installationsvärde: 11,80 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 521 lm / Luminous efficacy: 47 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: nej / IP-klass: IP67

39°

ø 170 mm

121 mm

45

DB-LED (WW)

Denna mini-markspotlight ger ett subtilt, glittrande ljus. Använd DB-LED (WW) längs med uppfarter, gångstigar och altaren eller i kanten av trappsteg. Letar du efter en liten markspotlight med mindre starkt ljus, använd då produkter från FUSION- eller HYVE-SERIEN.

1 m

A ++

Energimärkning:

124°

Spänning: 12 V / Effekt: 0,50 W / Installationsvärde: 0,50 VA / Färgtemperatur: 2850 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 25 lm / Luminous efficacy: 50 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

ø 22 mm

46

THE BOOK OF IN-LITE

SENTINA 150X150

Denna fyrkantiga markspotlight har en vinklad ljuskälla och passar därför speciellt bra till att belysa häckar och gavlar på upp till 3 meter med. Ljuskällan kan också justeras något, så att man själv kan anpassa ljusbilden. SENTINA 150x150 kan man enkelt arbeta in i grus, stenläggning eller jord.

A

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installationsvärde: 5,80 VA / Färgtemperatur: 3050 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 217 lm / Luminous efficacy: 72 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

47

EVO-SERIEN / ARKITEKTONISK FORMGIVNING

strama former, utmärkt kvalitet

Omman tittar på produkterna i EVO- serien slås man direkt av den strama och arkitektoniska designen. Armaturerna passar perfekt i trädgårdar med strama linjer och högvärdiga material. Med produkter från EVO-serien kan du accentuera långa gångstigar, ge liv åt stramt putsade väggar och belysa entréer till exklusiva byggnader.

Alla produkter i EVO-kollektionen är försedda med lysdioder av bästa möjliga kvalitet och vackrast möjliga färgupplevelse. Dessutom är armaturerna utrustade med en så kallad ”diamond cut”-lins som ger ett vackert, jämnt spritt ljus och har de en anodiserad metallkåpa. Denna finishing touch ger produkterna en utsökt look och gör att de tål väder och vind. EVO-kollektionen innehåller belysning med olika sorters armaturer: integrerade, stående, vägg- och utanpåliggande.

48

THE BOOK OF IN-LITE

EVO GROUND 300 DARK

Är du på jakt efter ett stramt linjespel i din trädgård? Använd då EVO GROUND 300 DARK i stenläggningen, gruset eller gräset. I en handomvändning kan du skapa ett arkitektoniskt linjespel av ljus i din utomhusmiljö. EVO GROUND 300 DARK har ett högkvalitativt anodiserat hölje och en stilfull utstrålning. För ett ännu stramare resultat kan du kombinera den med andra armaturer från EVO-serien.

A +

Energimärkning:

2,00 m

Spänning: 12 V / Effekt: 1,00 W / Installationsvärde: 1,00 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 39 lm / Luminous efficacy: 39 lm/W / Dimbar: nej / Kan köras över: ja / IP-klass: IP67

89°

Dark

30 mm

49

50

THE BOOK OF IN-LITE

STÅENDE LAMPOR / SOLITARY

EVO DARK & EVO LOW DARK

52 - 53

LIV & LIV LOW

54 - 55

ACE HIGH & ACE

58 - 59

51

EVO DARK

Är du på jakt efter ett riktigt blickfång för din trädgård? Då är EVO DARK rätt val. Den stående lampan har en mycket stram design och är tillverkad av mörkgrå anodiserad aluminium. Den högvärdiga finishen ger armaturen en extra lyxig utstrålning. EVO DARK kommer bäst till sin rätt vid en bred uppfart eller långstig. Armaturen har ett brett spritt ljus som är riktat åt ett håll och den bländar inte.

A

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 2,00 W / Installationsvärde: 2,10 VA / Färgtemperatur: 2950 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 76 lm / Luminous efficacy: 38 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

2,50 m

120 mm

Dark

50 mm

52

THE BOOK OF IN-LITE

EVO LOW DARK

Tycker du om strama armaturer, men är EVO DARK lite för stor? Välj då EVO LOW DARK. Den här armaturen har samma högvärdiga finish som alla andra EVO-produkter; ett hölje av mörkgrå anodiserad aluminium och en ”diamond cut”-lins som skapar en fin bred ljusbild. EVO LOW DARK bländar inte och passar perfekt längs en gångstig eller uppfart.

A

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 2,00 W / Installationsvärde: 2,10 VA / Färgtemperatur: 2950 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 79 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

2,50 m

Dark

50 mm

53

LIV

Den stående utelampan LIV har ett varmt vitt stämningsljus som lyser åt alla håll. Armaturen är speciellt lämplig bland växter i en rabatt, längs en gångstig eller vid en altan. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att placera LIV bland något högre växtlighet (50 - 60 cm). På så sätt skiner ljuset direkt på växten, vilket ger en stämningsfull effekt.

A +

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 1,50 W / Installationsvärde: 2,50 VA / Färgtemperatur: 2750 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 60 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

Rosé Silver Dark White Corten

Ø67 mm

54

THE BOOK OF IN-LITE

LIV LOW

LIV LOW är en lägre variant av den stående lampan LIV. LIV LOW lyser åt alla håll med ett milt stämningsljus och passar perfekt i rabatter, längs en gångstig eller altan. Använd LIV LOW för att belysa låg växtlighet såsom låga prydnadsgräs eller perenner som är ca 30 cm höga. Om du har växter med olika höjd, kombinera LIV och LIV LOW för vackrast möjliga resultat.

A +

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 1,50 W / Installationsvärde: 2,50 VA / Färgtemperatur: 2750 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 60 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

Rosé Silver Dark White Corten

Ø67 mm

55

I BILD / LÅT OSS INSPIRERA DIG

56

THE BOOK OF IN-LITE

En omsorgsfullt belyst trädgård är idealisk när man vill koppla av eller bjuda släkt och vänner på ett glas. Inifrån huset får man en stämningsfull utsikt och man förlänger vardagsrummet. På så sätt kan man njuta av allt det vackra i trädgården, fast man sitter inomhus.

57

ACE HIGH

ACE HIGH passar bra bland växter på ca 45 - 50 cm. Eftersom ljuskällan sitter upptill i armaturen belyses växterna både underifrån och från sidan. Vid högre växtlighet kan man placera armaturen vid kanten av rabatten så att den belyser både växterna samt den intilliggande gångstigen eller altanen på ett stämningsfullt sätt. Eftersom ljuskällan kan vinklas ca 10 grader kan du anpassa ljuset efter eget tycke och smak.

NYHET

90°

3,50 m

A

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installationsvärde: 5,30 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 85 lm / Luminous efficacy: 28 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

Rosé Silver Dark White Corten

58

THE BOOK OF IN-LITE

ACE

Den kompakta ACE passar bra till att belysa allt från smala till mycket breda uppfarter och gångstigar med. Det kan göras på olika sätt. Man kan placera ACE längs med ena sidan av uppfarten/gångstigen eller på båda sidor, jämnt fördelade eller förskjutna. Eftersom ljuskällan på ACE kan vinklas, kan du enkelt ändra ljusbilden efter egen smak. ACE kan kombineras väl med andra produkter från ACE-serien och den finns i fyra färger: Rosé Silver, Dark, White och Corten.

A +

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installationsvärde: 5,30 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 91 / Net luminous flux: 173 lm / Luminous efficacy: 58 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

63°

3,50 m

Rosé Silver Dark White Corten

86 mm

59

60

THE BOOK OF IN-LITE

VÄGGLAMPOR / WALL

ACE DOWN 63 ACE UP-DOWN & ACE UP-DOWN 100-230V 64 - 65 HALO DOWN DARK & HALO UP-DOWN DARK 66 - 67

HALO DOWN DARK 100-230V & HALO UP-DOWN DARK 100-230V

68 - 69

WEDGE & WEDGE SLIM DARK

72 - 73

MINI WEDGE DARK

74

CUBID & BIG CUBID

76 - 77

BLINK & LIV WALL

78 - 79

EVO DOWN DARK & EVO DOWN DARK 100-230V

80 - 81

61

ACE-SERIEN / MULTIFUNKTIONELL

utvecklad för din personliga smak

Vill du kunna anpassa belysningen i din trädgård helt efter din egen smak? Då är ACE-serien perfekt för dig. Produkterna i den här serien är nämligen mycket mångsidiga. Vill du ha en armatur i vitt, mörkgrått, Warm silver eller Corten? Alla ACE-armaturer finns i dessa fyra färger.

Du kan också anpassa ljuset från lamporna efter din egen smak. Med tillbehören SHUTTER 1 och SHUTTER 2 kan du till exempel ändra vägglampornas ljusvinkel. Man skjuter helt enkelt tillbehöret över linsen och genom att öppna eller vrida klaffarna åt ett håll, kan man ändra vinkeln eller ljusriktningen. Det finns också andra linser som tillbehör som gör att ljusbilden från armaturen blir mer diffus eller tvärtom, stramare. På så sätt kan man skapa helt olika ljusbilder på planket eller markytan. Innan du vet ordet av har du hittat den perfekta ljusbilden för just din trädgård.

Mer information om klaffar och linser hittar du på sidan 109.

62

THE BOOK OF IN-LITE

ACE DOWN

ACE DOWN är en mycket populär vägglampa i in-lite- sortimentet. Armaturen har ett stramt ljusknippe som skiner rakt nedåt. Den lämpar sig för montering på väggar eller plank. Eftersom ljuskällan sitter relativt djupt i armaturen, bländar den inte. Tycker du om armaturen, men vill du hellre ha ett klarare eller diffusare ljus, byt då ut standardlinsen mot en LENS CLEAR eller LENS DIFFUSE.

A +

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installationsvärde: 5,30 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 91 / Net luminous flux: 173 lm / Luminous efficacy: 58 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

63°

Rosé Silver Dark White Corten

3,50 m

63

ACE UP-DOWN

Precis som ACE DOWN har ACE UP-DOWN ett stramt ljusknippe, men det lyser både uppåt och nedåt. Armaturen passar därför perfekt under altantak, på en pergola eller på höga gavlar och plank. Ljusknippena kan anpassas i hela ACE-serien genom att man byter ut linsen mot en LENS CLEAR eller LENS DIFFUSE. Ljusknippet kan även göras smalare med hjälp av tillbehöret SHUTTER 1.

A

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 6,50 W / Installationsvärde: 10,30 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 355 lm / Luminous efficacy: 55 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

64°

Rosé Silver Dark White Corten

3,50 m

64

THE BOOK OF IN-LITE

ACE UP-DOWN 100-230V

Letar du efter en vägglampa som kan anslutas direkt till 230 volt? Då är ACE UP-DOWN 100-230V ett lämpligt alternativ. Denna up- downlighter har ett stramt ljussken som lyser både uppåt och nedåt. Det ger en vacker ljusbild på gaveln och på stenläggningen eller växtligheten under lampan. Vill du anpassa ljusbilden? Med LENS CLEAR, LENS DIFFUSE och SHUTTER 2 kan du anpassa ljusbilden efter eget tycke och smak.

A

Energimärkning:

Spänning: 100-230 V / Effekt: 8,50 W / Installationsvärde: 20,00 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 346 lm / Luminous efficacy: 41 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

64°

Rosé Silver Dark White Corten

3,50 m

65

HALO DOWN DARK

Ny i in-lite:s sortiment: väggarmaturerna i HALO- serien. Kännetecknande för HALO är det runda höljet av anodiserad aluminium. Det ger armaturen en robust, högkvalitativ och lyxig utstrålning samt gör att den är ytterst tålig mot väder och vind. HALO DOWN DARK är en av de fyra HALO-väggarmaturerna och har ett brett, nedåtriktat ljusknippe. Armaturen är perfekt till plank, putsade väggar eller under altantak.

NYHET

A

Energimärkning:

Ø 100 mm

Spänning: 12 V / Effekt: 3,00 W / Installationsvärde: 5,00 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 155 lm / Luminous efficacy: 52 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

115 mm

85°

Dark

2,50 m

66

THE BOOK OF IN-LITE

HALO UP-DOWN DARK

HALO UP-DOWN DARK är 12-voltsvarianten i HALO- serien. HALO UP-DOWN DARK passar perfekt under ett altantak, på en pergola eller på en hög vägg. Höljet på alla modeller i HALO-serien är tillverkat av anodiserad aluminium. Det ger armaturen en robust, högkvalitativ och lyxig utstrålning samt gör att den är ytterst tålig mot väder och vind.

NYHET

A

Energimärkning:

Ø 100 mm

Spänning: 12 V / Effekt: 6,50 W / Installationsvärde: 10,00 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 361 lm / Luminous efficacy: 56 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

115 mm

85°

Dark

2,50 m

67

HALO DOWN DARK 100-230V

HALO DOWN DARK 100-230V kan anslutas direkt till 230 volt. Denna vägglampa har ett brett, nedåtriktat ljusknippe och är en riktig eye-catcher. På stenläggningen skapar armaturen en vackert diffus ljusbild. Produkten är tillverkad av mörkgrå anodiserad aluminium. Det ger armaturen en högkvalitativ, lyxig utstrålning och gör den extremt tålig mot väder och vind.

NYHET

A

Ø 130 mm

Energimärkning:

Spänning: 100-230 V / Effekt: 4,50 W / Installationsvärde: 11,50 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 92 / Net luminous flux: 191 lm / Luminous efficacy: 42 lm/W / Dimbar: ja / IP-klass: IP55

130 mm

85°

Dark

2,50 m

68

THE BOOK OF IN-LITE

HALO UP-DOWN DARK 100-230V

HALO UP-DOWN DARK 100-230V är en up-downlighter som kan anslutas till 230V. Denna vägglampa har ett brett ljusknippe som lyser både uppåt och nedåt och skapar ett vackert diffust ljus. Produkten är tillverkad av mörkgrå anodiserad aluminium. Det ger armaturen en högkvalitativ, lyxig utstrålning och gör den extremt tålig mot väder och vind.

NYHET

A

Ø 130 mm

Energimärkning:

Spänning: 100-230 V / Effekt: 8,50 W / Installationsvärde: 20,00 VA / Färgtemperatur: 3000 K / CRI: 93 / Net luminous flux: 367 lm / Luminous efficacy: 43 lm/W / Dimbar: ja / IP-klass: IP55

130 mm

85°

Dark

2,50 m

69

I BILD / LÅT OSS INSPIRERA DIG

70

THE BOOK OF IN-LITE

Är du nyfiken eller vill du se fler inspirerande exempel på belysning i utomhusmiljöer, ta en titt på in-lite.se/inspiration

71

WEDGE

WEDGE är rätt lösning för trädgårdsinnehavare som vill ha en stram och tuff väggarmatur på plank, väggar eller altantak. WEDGE har ett brett och diffust ljus som ger en liten ljusbild. Underlaget belyses jämnt. Är du på jakt efter en annan ljusbild eller en kompaktare armatur, ta en titt på WEDGE SLIM DARK och MINI WEDGE.

A +

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 1,00 W / Installationsvärde: 1,60 VA / Färgtemperatur: 2800 K / CRI: 94 / Net luminous flux: 33 lm / Luminous efficacy: 33 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

88°

Rosé Silver Dark White

1,50 m

72

THE BOOK OF IN-LITE

WEDGE SLIM DARK

WEDGE SLIM DARK är den bredaste väggarmaturen i WEDGE-serien. Armaturen passar bra längs låga trädgårdsobjekt såsom en mur eller upphöjd rabattkant och de lämpar sig också till att belysa utekök med. WEDGE SLIM DARK har ett brett ljussken. Det gör att den ger en vacker ljusbild även på mycket låga trädgårdsobjekt.

A +

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 1,00 W / Installationsvärde: 1,00 VA / Färgtemperatur: 2800 K / CRI: 96 / Net luminous flux: 36 lm / Luminous efficacy: 36 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

106°

Dark

1,50 m

73

MINI WEDGE DARK

Ny i vårt sortiment: MINI WEDGE DARK. Den lilla armaturen passar, precis som CUBID, bra till att belysa små trädgårdsobjekt med. Till exempel låga murar, staket och trappsteg. MINI WEDGE DARK ger ett vackert spritt ljus som belyser marken med ett diffust sken. Är du på jakt efter passande väggarmaturer? Titta på andra produkter från WEDGE-serien.

NYHET

A ++

Energimärkning:

Spänning: 12 V / Effekt: 0,60 W / Installationsvärde: 0,60 VA / Färgtemperatur: 2900 K / CRI: 95 / Net luminous flux: 24 lm / Luminous efficacy: 40 lm/W / Dimbar: nej / IP-klass: IP55

35 mm

95°

Dark

1,00 m

74

THE BOOK OF IN-LITE

WEDGE / STOR, SLANK, KOMPAKT

från trappsteg till utekök, passar överallt

Nyhet i WEDGE-serien: MINI WEDGE DARK. Med denna lilla armatur på 5 x 6 cm kan man belysa små delar i trädgården på ett raffinerat sätt. Exempelvis trappsteg, låga murar och staket. Ljusflödet är relativt brett. I armaturen sitter en mycket liten LED-strip men den har en bred ljusvinkel. Den andra armaturen i WEDGE-serien är WEDGE SLIM DARK. Armaturen har ett slående, brett ljusflöde. Det gör att vägglampan lyser upp ett stort område även om den monteras nära ytan. WEDGE SLIM DARK passar perfekt på låga murar, upphöjda rabattkanter eller till exempel ovanför arbetsbänken i ett utekök.

Den sista modellen i serien är en av de populäraste i in- lite:s sortiment. Denna armatur passar perfekt på plank, väggar eller murar. Vägglamporna kan användas i så gott som alla sorters trädgårdar. För en stämningsfull effekt, montera lampan på en höjd mellan 1,60 och 1,80 meter och med ett mellanrum på ca 2 - 2,5 meter.

Med de tre vägglamporna från WEDGE-serien kan man skapa fina kombinationer i trädgården.

75

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122

Made with FlippingBook Learn more on our blog