PAS4_Zintouch

Mobiel personenalarmsysteem (PAS) VOOR GEBRUIK IN HUIS EN BUITENSHUIS - ZINTOUCH

Wat? Mobiel toestel + halssnoer

Hoe werkt het? Een alarmoproep gebeurt door de SOS-knop enkele seconden in te drukken. Een medewerker van de zorgcentrale Z-plus vangt het signaal meteen op. Deze medewerker maakt contact met de gebruiker via een luidspreker die ingebouwd is in het toestel. Via de GPS-tracker weten ze bij de zorgcentrale te allen tijde waar de gebruiker zich bevindt. Afhankelijk van de situatie wordt een mantelzorger of professionele interventie ingeschakeld.

Dit personenalarm is een klein draagbaar toestel dat makkelijk overal kan worden meegenomen. Het toestel kan zowel thuis als buitenshuis gebruikt worden. Het toestel werkt via simkaarttechnologie. De simkaart zit verwerkt in het toestel. Een halssnoer en oplader worden standaard meegeleverd. Locatiebepaler Het toestel is voorzien van een GPS-tracker. Bij alarmering kunnen we de locatie van de persoon meteen vaststellen. Men kan ook een veilige zone instellen, bijvoorbeeld bij dwaaldetectie. Van zodra deze veilige zone wordt verlaten, krijgt de zorgcentrale automatisch een signaal.

Inbegrepen in de maandelijkse huurprijs

• Huur en onderhoud toestel • Aansluiting zorgcentrale • GPS-traceerbaarheid • Instellen veilige zone • Dienstverlening Z+ Alarm

Prijs

Maandelijkse huurprijs

- 29 euro (indien een mantelzorger verwittigd moet worden) - 30 euro (inclusief garantie op professionele hulpverlening)

Eenmalige installatiekost (binnen de 5 werkdagen)

- 65 euro

Spoedinstallatie (binnen de 24u)

- 105 euro

Professionele interventie ambulancedienst

- 75 euro

Professionele interventie met verpleegkundige

- 45 euro (dagtarief) - 55 euro (nachttarief)

Aansluiten extra apparaten

- 4,50 euro per maand per

- extra pols- of halszender (incl. polsbandje) - CO-melder - draadloze trekschakelaar of drukknop

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online