PÅSKBLADET 2019

PÅSKBLADET – inspiration från Fruktbudet

LYXIG PÅSK NÄR INSIDAN RÄKNAS

– OCH UTSIDAN...

www.fruktbudet.se | 020‐55 44 20

GODA SAKER

HÄRLIGA KARAMELLER I LYXIGT ROSÉÄGG

PÅSKÄGG ROSÉ

I Påskägg Rosé blandar vi lösgodis och klätt godis från välkända leverantörer som Malaco, Haribou, Candy People och Cloetta. Gillar ni också Marabou, Dumle, Ferraribi- lar och chokladägg? Då har ni hittat rätt Allt kommer i snygga roséfärgande metallägg som ger en extra lyxkänsla!

Pris: 89 kr

450g LAKRITSFROSSA

PÅSKKORG LYX

PÅSK PÅ TUB

Gillar ni också lakrits? Dela vår förtjusning med detta ägg. I ett svart aluminiumägg vankas det uteslutande lakritssorter. Vad sägs om Lakritsfugde, chok- ladtäckta lakritskulor eller hal- lonlakrits? Tillsammans med andra väl ut- valda godbitar utgör de påskens kanske mest unika ägg!

Vår påskkorg bjuder på klätt- godis av välkända märken som Marabou, Geisha och Daim, och tillsammans med förpackningen av karamelliserade popcorn och dragerade passionsmandlar så kan vi duka upp för påskens godis- bufféet.

Marabou, Geisha, Daim och Kick bland många andra! Ja, välkända sorter var det här och inte nog med det så gör nyheter somGBs godisvariant av Sand- wich tillsammans med kusinerna 88:an och Nogger entré i denna påsk-inspirerade tub. Innehåller endast klätt godis och är en garanterad kontorssnackis!

Pris: 339 kr

Pris: 99 kr

Pris: 1 kg, 149 kr. 2 kg, 239 kr

KLASSISK PÅSKKORG MED ALLA DINA GODISFAVORITER

PÅSKKORG PÅ HELA 4KG

Vill ni ha något som alla kan få ta del av? Likt våra påsktuber innehåller Go- diskorgen påsk uteslutande klätt godis men i en härlig korg

Pris: 479 kr

www.fruktbudet.se | 020-55 44 20

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4

Made with FlippingBook - professional solution for displaying marketing and sales documents online