VAB-Magazine september-oktober 2020

ONTDEK ALLE VAKANTIEPARKEN VAN LANDAL GREENPARKS

EEN HEERLIJKE VAKANTIE Er samen tussenuit en genieten van rust, ruimte en natuur en dat dicht bij huis? Dat kan bij Landal GreenParks. Met onze ruim 90 vakantieparken in de natuur is er altijd een park dichtbij. Of u nu kiest voor bos, heide, strand of bergen. Bij Landal GreenParks beleeft iedereen de ideale vakantie. Ervaar de rust en de ruimte van de natuur, er valt zoveel te ontdekken!

EXTRA VOORDEEL IN DE HERFST

TOT € 50 EXTRA KORTING*

Ontvang als lid van VAB tot € 50,-* extra korting op de actuele prijzen van Landal GreenParks. Boek nu uw verblijf extra voordelig via www.landal.be/VAB23L .

MAATREGELEN OP ONZE VAKANTIEPARKEN Om u te laten genieten van een zorgeloze vakantie hebben wij de nodige maatregelen getroffen op onze vakantieparken. Op landal.be/maatregelen leest u alles over de genomen maatregelen per bestemming.

* ACTIEVOORWAARDEN Deze aanbieding geldt bij een nieuwe reservering, gemaakt vóór 1 januari 2021. De beschikbaarheid van accommodaties van deze aanbieding geldt op een geselecteerd aantal Landal GreenParks vakantieparken en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. De minimale huurprijs bedraagt € 99. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center. Alleen van toepassing op de huurprijs - geldt niet op bijgeboekte extra’s - en niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Ontdek wat groen kan doen

Made with FlippingBook - Online catalogs