VAB-Magazine september-oktober 2020

SPECIAAL AANBOD VOOR DE LEZERS VAN VAB MAGAZINE

Spaanse topwijnen met gouden randje Aan stuntprijs van slechts € 49,99 per pakket i.p.v. € 113,92

€ 113,92 Nu slechts € 49 ,99 per pakket

8 flessen + 4 glazen

Speciaal voor lezers van VAB Magazine heeft Wijnvoordeel een prachtig Spaans wijnpakket samengesteld, met daarin twee wijnen die de klasse van Spanje op een weergaloze wijze vertolken. Het zijn de paradepaardjes van Casa Safra en de favorieten van onze klanten: de houtgerijpte en goudbekroonde Gran Reserva en de knisperfrisse Verdejo. Vloeibaar goud met Spaans temperament.

Goudbekroonde Gran Reserva 2013 | Casa Safra Terra Alta

Wat een fantastische rode wijn! Zonder twijfel een van de beste uit ons assortiment. De perfecte combinatie van verse bosvruchten, zwart fruit, vanille, kruiden en krachtige tannines zorgen voor een uitzonderlijk geconcentreerde wijn. Karakteristiek en fluweelzacht. Een unieke Spaanse Gran Reserva van Casa Safra met een prachtige gouden bekroning van Mundus Vini 2019 en Berliner Wein Trophy 2019!

Een mooie stijlvolle Verdejo 2019 | Casa Safra Verdejo Blanco

De druiven van deze wijn zijn afkomstig uit Castilla, een van Spanjes grootste wijngebieden. Door het extreme klimaat, korte winters en droge zomers moeten de druiven vechten voor elke regendruppel. Dat maakt hun sap rijk, geraffineerd en absoluut onweerstaanbaar! Dit is dan ook een wijn van topkwaliteit met een uitbundig bouquet van citrus, bloemen en tropische fruit. Stijlvol en indrukwekkend!

Bestel online via wijnvoordeel.be/vab of bel 011988492 of via de antwoordkaart

Made with FlippingBook - Online catalogs